דר' קמינסקי

ניל´´י

New member
יש הבדל בין להביע הסתייגות

לבין להכפיש בין השורות... סבתא ניל"י...

ניל´´י

New member
לא, כמובן שלא...

את כתבת את שעבר עליכם, לא השמצת... גמני כתבתי שקמינסקי פיספס עם אחד הכלבים שלי, האם זו השמצה? לא! זה מקרה שהיה.... סבתא ניל"י...

enbalush

New member
אגב אם זה בסדר מבחינת תקנון תפוז

אני אשמח לפרסם גם את הוטרינר שלי, הוא מאוד ישמח.

זה בהמשך לשרשור וטרינרים מומלצים

שהיה. מותר לתת המלצה, אסור לרשום השמצה. את מוזמנת לשרשר לפה את הוטרינר המומלץ שלך, אבל בעצם כבר עשית את זה בשרשור וטרינרים מומלצים אם אני לא טועה, אז אני לא מבינה מה מפריע לך.

enbalush

New member
אז למה את לא משרשרת אותו לשם?

תחת העיר חולון? הרי המטרה של השירשור היתה שנוכל לחזור לשם ולפי חלוקת אזורים לראות את המרפאות המומלצות, למה ד"ר קמינסקי צריך להיות מחוץ לשירשור בהודעה נפרדת? תמוהה בעיני.

ניל´´י

New member
ענבל, לא פרסמתי את קמינסקי, הוא אינו זקוק

לפרסום.... פשוט הגבתי להשמצה נגדו.... סבתא ניל"י....

דעתי../images/Emo4.gif

הבאתי אליו לחולון פעם חיית מחמד שניצל והיה צריך טיפול והוא אמר שעדיף להרוג אותו
חבל על הכסף, למרות זאת הוא טיפל בו ושילמתי. עוד אמרתי לו שאני צמחונית (פיטפטנו קצת) ואז הוא אמר שאם אני לא אוכלת חיות ונותנת לחתולים שלי אוכל ברחוב אז אני גורמת לבעלי חיים למות-כי הם הורגים זוחלים וציפורים.
אחר כך שמעתי שהוא מהאג'נדה של התומכים בלהמית בעלי חיים שאין להם בעלים ואז הבנתי את כל ה"פנינים" שהוא שילח לאוזני. שמעתי עליו גם שיש תחומים שהוא מצויין בהם ויש תחומים שעדיף להתרחק, כלומר בוטרינרייה.

ניל´´י

New member
גם הוטרינרים שעובדים אצלו צימחונים....

לו היית מתעמקת ונכנסת לדיון עם קמינסקי, היית רואה שהוא אינו בעד המתה של חתולי רחוב, הוא בעד האכלה מרוכזת במקום אחד ולא תחת כל פח אשפה, או בכל כניסה לבתים המשותפים... הוא בעד עיקור וסרוס והחזרה למקום מציאת החתול. שני החתולים (מיני רבים) שהצלנו, ארטיק/קרטיב הקפוא טופלו על ידו במסירות רבה למרות שעל פניו נראה שאין מה לעזור, החתול נשאר נכה לכל חיו, פגיעה מוחית, הלשון בחוץ, חייבים לפחות פעמיים ביום לשחק לו בלשון שיכניס אותה פנימה בכדי שלא תתיבש, רעד של הראש ועוד.... החתול השני נמצא לאחר ארוע מוחי, או תאונת דרכים, גם כאן לא היו הרבה ציפיות, בנוסף הוא בעל רגל מעוות וקצרה, למרות זאת קיבל אצל קמינסקי את הטיפול המסור ביותר ובשתי הפעמים לא גבה כסף!!! גבה רק אחר כך על החיסונים והעיקור. שני החתולים אצל הבן שלי.... אני לא חושבת שכולם צריכים להעריך את המרפאה של דר' קמינסקי, לכל אחד ההעדפה שלו. בזמנו רות וולטשנסקי ז"ל - מי שהייתה צב"ח של אדם אחד בחולון, טיפלה בכל החיות הנטושות שהגיעו אליה אצלו. סבתא ניל"י....

clever cat

New member
גם סבתא שלי צמחונית....

הוא היה בעד רשיונות האכלה בחוק שתודה לאל נכשל, תודה לאל שהחתולים לא צריכים לשאול אותך או ד"ר קמינסקי איפה לאכול או לשתות, ומזל שלהבדיל משניכם יש אנשים שנותנים להם מהמעט שיש להם.

ניל´´י

New member
מסתבר שאת לא חתולה כל כך חכמה....

כי אני מאכילה כ 15 חתולי רחוב בראשל"צ, פרס נובל... אם תרצי את הכתובת המדוייקת בכדי לעזור לי ולהביא לי אוכל עבורם אעביר לך במסר אישי.... עיקרתי עד היום 4 נקבות וסרסתי 3 זכרים, ממתינה לתפוס את השאר.... סבתא ניל"י....

clever cat

New member
איך את מאכילה בראשל"צ אם האתר שלך

מראה שהטלפון שלך הוא באזור 08? מסתבר שאני חתולה מאוד חכמה

ניל´´י

New member
חתולה, תודה שנכנסת לאתר שלי...

מלבב מאוד... מקוה שנהנת ממנו... מאוד פשוט, אני שומרת על הנכדה שלי בכל יום אחר הצהריים, הבת שלי גרה ועובדת במרפאה בפרס נובל... לבת שלי 2 חתולים פ"ז, היא מאכילה בבוקר את חתולי הצ'כונה ואני אחר הצהריים..... סבתא ניל"י...

clever cat

New member
יש לך בת נפלאה (מכל הלב)

ולא נהניתי מהאתר כי אני פשוט נגד הרבעת בעלי חיים ומסחר בהם, אני בעד אימוץ בעלי חיים עזובים (ויש מספיק).

ניל´´י

New member
תודה, אני יודעת שיש לי ילדים נפלאים...

הם כולם חונכו על ידי, הם אימצו את חתולי הרחוב שאני מצאתי, הילדים שלי מאכילי חתולי וכלבי רחוב כי למדו זאת ממני.... למרות שאינני נמנית עם אוהבי החתולים, אני נמנת עם אוהבי הכלבים הגזעיים.... סבתא ניל"י....

ניל´´י

New member
את צודקת, לאהבה אין תנאים

לכן אני כל כך אוהבת את כל ילדי, אלך עבורם באש ובמיים.... ולא חשוב אם הם הבילוגים או האומנים... סבתא ניל"י....

למעלה