דר' קמינסקי

zooom360

New member
אבל אם הם לא היו מאמצים אותה

או שהיו מאמצים אותה כמה חודשים אחרי זה, כנראה שהיא הייתה ממליטה.

למה את חושבת?

בכל יום רגיל מעקרים שם עד 7 כלבים. בימים מרוכזים- עד 48 (אם אני טועה אז זה במספר או שניים) עיקורים/סירוסים ביום. תסבירי לי בבקשה, למה נראה לך שהיא לא הייתה עוברת עיקור. היא לא הכלבה הראשונה ולא האחרונה שתגיע למכלאה לא מעוקרת, וזה קורה. אבל לעולם ומעולם לא המליטה/תמליט שם כלבה. אנחנו מדברים על מכלאה ענקית שמגיעה לפעמים לכמויות של 500 כלבים.

zooom360

New member
טוב, את יודעת יותר טוב ממני

אב הם לא ידעו שהיא בהריון רק בעיקור.

zooom360

New member
תראי הם לא בודקים כל כלב כל יום

בכל זאת 500 כלבים במכלאה, אבל יכול להיות.

ואת זה את אומרת על סמך מה?

הם בודקים את כולם בכל יום. בשביל זה יש שם עובדים בשכר, ועשרות מתנדבים. יש מספיק זמן לעקר כל כלבה. אני מדברת עובדות. מה את? זום, אני מעריכה ומכבדת אותך, אך לפעמים מקבלת ממך את ההרגשה שאת עונה רק לשם התגובה, בלי להקדיש מחשבה לתוכן או להקשרו. זכותך לענות ולכתוב כל תגובה שהיא, אבל לא להתנצח בשם ההתנצחות.

zooom360

New member
לא התנצחתי איתך

לכן הוספתי שאת יודעת יותר טוב ממני. אם הייתי חושבת לא הייתי מוסיפה את זה. ואני, מדבר על סמך דברים ששמעתי גם מאנשים מהפורום, ואני לא אציין שמות. אז בבקשה אל תגידי לי על סמך מה אני אומרת את הדברים שאותם אני אומרת.. אחלה שבת שתהיה לך.

ותראי איפה מיכל היום...

אי אפשר לפעול רק עם הלב (שאצל מיכל הוא רחב מספיק בשביל גדוד), צריך גם עם הראש.

toomuchdogs

New member
מיכל...

מסכימה איתך שחוש העסקים שלה אינו מפותח לכן היא לא יודעת איך להשיג מה שבמקומות אחרים יודעים.... אבל לפחות לעולם לעולם לא היתה וגם לא תהיה כלבה לא מעוקרת בכלביה לעולם לא תמסור כלב לפני שבדקה מי המאמצים - כך היא פשוט מפחיתה את הסיכוי שכלב יוחזר אליה או ייזרק אני חושבת שעם העזרה השיווקית הנכונה מיכל היתה יכולה לנסוק וללמד עמותות אחרות איך מוסרים כלב - ושיסלחו לי כולם אני גם מכירה עמותות בהן יש המלטות בין כותלי הכלביה ופה זה ה' חבל וה' יריה ברגל... חוצמזה נועה - לפני שמדברים רצוי לדעת כמה דברים ולא סתם לתקוף - פה אני מתכוונת לתגובות אחרות שלך כלפיי בשרשור הנוכחי

טון טון1

New member
וגם דעתי שכנגד יכולה להשמע ../images/Emo4.gif

הדיעה שלך נשמעה במהלך תקופות רבות בהיסטוריה. כולן נחשבו לתקופות שחורות שהשאירו ענן שחור (וכתם) על האנושות כולה.

shima

New member
לא מסכימה עם ניל"י

לא אוהבת את סיגנונה, לא אוהבת את דעותיה. אבל לדעתי ההשוואות לשואה מכוערות מיותרות ולא במקומן..

טון טון1

New member
היו מספיק תקופות שחורות בהיסטוריה לצערי

לא השוויתי לתקופת השואה במקרה זה, אבל לא היו חסרים מקרים של רצח עם עללא עוול בכפו ולא רק בשואה.

shima

New member
זה לא כוון רק אלייך

אלא באופן כללי, כחומר למחשבה למשתתפים בכל הדיונים בפורום. נושא הכלבים הוא בדמינו, ודעות כמו שמשמיעים כאן יכולות בהחלט לזעזע( אני כבר אדישה שמעתי אותן 200 פעמים), אבל אני אישית רואה ביזוי של השואה בהשוואתה לדיונים בפורום שלנו, ורואה איך ניצולים שעדיין בחיים יכולים מאוד להפגע גם כן.

מי אמר שדובר בהכרח על שואת היהודים?

נכון שנרמז גם על זה אבל גם הובהרה משמעותה של המילה שואה וייחוסה לא רק ליהודים. אנחנו לא העם היחידי שעבר שואה, ולצערינו גם לא העם(או בעל החיים כנראה) האחרון

למעלה