didalf
Well-known member
לא לא צריך, עברית פחות כיף. אנגלית הכי טוב.אולי שלשם שינוי תהיה לנו סדרה להטבית חמודה בעברית
לא לא צריך, עברית פחות כיף. אנגלית הכי טוב.אולי שלשם שינוי תהיה לנו סדרה להטבית חמודה בעברית
אני רוצה ישראלי בשביל גאווה ישראלית שגם לנו ישלא לא צריך, עברית פחות כיף. אנגלית הכי טוב.
חמודHeartstopper עונה 1 עוד טאמבלר
לאדעת סדרות ישראליות הן כמעט תמיד קרינג'יות. אבל אם אתה מתעקש אז כן שיהיה בכאן11 ושיהיה עם רן דנקר.אני רוצה ישראלי בשביל גאווה ישראלית שגם לנו יש
וגם כדי שיהיה משהו לצעירים ישראלים.
אבל שיהיה בכאן 11 כי אחרת לא יהיה לי כוח למצוא דרך לראות
רק בפרק 3?!?איזה חמודים הם מה זהההההההההההההה 
מפריע לי קצת שצ'רלי די מכוער, ועד הפרק הזה לא ראיתי ממש דמיון בין ניק לניק אבל כשהם ישבו על הרצפה במלון והוא סובב את הראש, ראיתי שהוא בול ניק המצוייר. קאסטינג באמת מדהים
להגנתי, חשבתי שיהיה לי זמן לבינג' כשעשיתי לילה לבן עם אבא שלי בבי"ח, אבל הוא לא ישן כל הלילה אז גם אני לא ישנתי כל הלילהרק בפרק 3?!?
אפילו עדי שברה את ההרגלים שלה וראתה הכל ביום אחד
ולא, צ'ארלי הוא לא מכוער!!!! ולמרות שאני בעד זה שהדמויות יראו דומה למקור הקומיקסי שלהם, אני לא יודע איך זה היה נראה אם היה לו אותו שיער כמו שיש לצ'ארלי בקומיקס.
רגע, אחרי חצות זה אומר שזה הזמן לעוד גיפסט
סיימתי לראות את העונה, רק 6 פרקים וכבר התבשרנו שתהיה עוד עונה,התחלתי לראות שוב בת 15
אני כבר בפרק 3, יש עוד שרואים את הסדרה?
אם כן, תכתבו לי ואכתוב ספוילרים על הפרקים.
הוא חמוד סה"כ רק הגבות זוועה.ולא, צ'ארלי הוא לא מכוער!!!!
מה זה מקבלים גיפסט ליום?רגע, אחרי חצות זה אומר שזה הזמן לעוד גיפסט
אוילהגנתי, חשבתי שיהיה לי זמן לבינג' כשעשיתי לילה לבן עם אבא שלי בבי"ח, אבל הוא לא ישן כל הלילה אז גם אני לא ישנתי כל הלילה
להגנתי, חשבתי שיהיה לי זמן לבינג' כשעשיתי לילה לבן עם אבא שלי בבי"ח, אבל הוא לא ישן כל הלילה אז גם אני לא ישנתי כל הלילה
אוימה קרה? כולם בסדר?
תודהמקווה שהוא בסדר!
אוי זה קשהתודהסרטן נורא אלים ואגרסיבי, המצב שלו מאד הידרדר אז הוא אושפז. עדיין בבי"ח, אבל במצב הנוכחי הוקל. מקווים לטוב
אוי לאתודהסרטן נורא אלים ואגרסיבי, המצב שלו מאד הידרדר אז הוא אושפז. עדיין בבי"ח, אבל במצב הנוכחי הוקל. מקווים לטוב
אוי, אני נורא מצטער לשמוע.תודהסרטן נורא אלים ואגרסיבי, המצב שלו מאד הידרדר אז הוא אושפז. עדיין בבי"ח, אבל במצב הנוכחי הוקל. מקווים לטוב
ש
רפואה שלמה לאביךתודהסרטן נורא אלים ואגרסיבי, המצב שלו מאד הידרדר אז הוא אושפז. עדיין בבי"ח, אבל במצב הנוכחי הוקל. מקווים לטוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.