דיוני סדרות #92

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מרגיש כאילו לא מספיק התייחסנו היום להארטסטופר
לא לא צריך, עברית פחות כיף. אנגלית הכי טוב.
אני רוצה ישראלי בשביל גאווה ישראלית שגם לנו יש
וגם כדי שיהיה משהו לצעירים ישראלים.
אבל שיהיה בכאן 11 כי אחרת לא יהיה לי כוח למצוא דרך לראות

dory30

Well-known member
האם ניתן לראות את הדיילת כגרסה נשית של מר רובוט? של גיבורה חובבת סכנות שחושבת שהיא מצילה את העולם- כשבפועל היא מסבכת אותו? אולי זו ביקורת על מדיניות החוץ של ארה"ב, שכרגיל עושה את כל השגיאות האפשריות לפני שעושה את הדבר הנכון (לדברי צ'רצ'יל) ? או שכל הסיפור של פיצול האישיות של קאסי (עם ובלי האלכוהול בעונה 2, כשהיא כבר מודיעה אזרחית של ה- CIA) היא סוג של תגובה או קריצה למונח "מציאות אלטרנטיבית"? מה דעתכם?

didalf

Well-known member
Heartstopper עונה 1 עוד טאמבלר
חמוד|לב|

אני רוצה ישראלי בשביל גאווה ישראלית שגם לנו יש
וגם כדי שיהיה משהו לצעירים ישראלים.
אבל שיהיה בכאן 11 כי אחרת לא יהיה לי כוח למצוא דרך לראות
לאדעת סדרות ישראליות הן כמעט תמיד קרינג'יות. אבל אם אתה מתעקש אז כן שיהיה בכאן11 ושיהיה עם רן דנקר.
(יש לך דרך לראות סדרות של יס אבל אתה אידיוט)

limors2

Well-known member
איזה חמודים הם מה זהההההההההההההה 
מפריע לי קצת שצ'רלי די מכוער, ועד הפרק הזה לא ראיתי ממש דמיון בין ניק לניק אבל כשהם ישבו על הרצפה במלון והוא סובב את הראש, ראיתי שהוא בול ניק המצוייר. קאסטינג באמת מדהים

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איזה חמודים הם מה זהההההההההההההה 
מפריע לי קצת שצ'רלי די מכוער, ועד הפרק הזה לא ראיתי ממש דמיון בין ניק לניק אבל כשהם ישבו על הרצפה במלון והוא סובב את הראש, ראיתי שהוא בול ניק המצוייר. קאסטינג באמת מדהים
רק בפרק 3?!?
אפילו עדי שברה את ההרגלים שלה וראתה הכל ביום אחד
ולא, צ'ארלי הוא לא מכוער!!!! ולמרות שאני בעד זה שהדמויות יראו דומה למקור הקומיקסי שלהם, אני לא יודע איך זה היה נראה אם היה לו אותו שיער כמו שיש לצ'ארלי בקומיקס.

רגע, אחרי חצות זה אומר שזה הזמן לעוד גיפסט

limors2

Well-known member
רק בפרק 3?!?
אפילו עדי שברה את ההרגלים שלה וראתה הכל ביום אחד
ולא, צ'ארלי הוא לא מכוער!!!! ולמרות שאני בעד זה שהדמויות יראו דומה למקור הקומיקסי שלהם, אני לא יודע איך זה היה נראה אם היה לו אותו שיער כמו שיש לצ'ארלי בקומיקס.

להגנתי, חשבתי שיהיה לי זמן לבינג' כשעשיתי לילה לבן עם אבא שלי בבי"ח, אבל הוא לא ישן כל הלילה אז גם אני לא ישנתי כל הלילה

מילי08

Well-known member
@טוני החתול @Aranel Nenharma
תודה על ההסברים על בובה רוסית. אין לי זמן לכתוב בפירוט אבל זה עזר לי קצת להבין את העונה. פעם הבאה אני אבקש להעתיק מכם שיעורים בזמן הבחינה ולא אחר כך...
* נדיה באמת מגניבה אבל נראה לי שדי מתיש להיות חבר שלה
* אלן מהמם ומתוקי, גם עם השפמפם המטופש

dilia snake

Well-known member
אז החברה של סקולה ממלאת את המקום של מגי, ומבקשת ממנו לא לעשות את העניינים מוזרים. כן, בטח.

רוצח סדרתי שהולך נגד נשים חזקות, כאילו לא ראו את זה אלף פעם.

איזה בכיר קורא לאיזבל היסטרית, בלי להגיד את המילה היסטרית ואז מביא לה מישהו מ-BAU כדי לעשות עליה בייביסיטר במסווה של עזרה.

ידעתי שברגע שאיזבל תעשה מסיבת עיתונאים הוא ילך אחריה.

אני כזה "למה אין לה אקדח?" ואז מסתבר שהיה לה בשידה ליד המיטה. אבל למה? זה לא המקום הראשון שבודקים או משהו?

הם השתמשו באותו טריק ששיקגו FIRE השתמשו בו לפני שני פרקים|פנים|.

בסוף איזבל צודקת, הם תופסים את הביג באד לפני שהוא הולך להרוג את הבת שלו ולהתאבד.

ואז איזבל אומרת לבחור ההוא שסטטיסטיקה שווה לתחת, כי היא אחת מ-10 הסוכנות הבכירות היחידות שיש היום בFBI.

לא רוצה להגיד אמרתי לכם, אבל כול יום שאני יושבת כאן וכותבת ראנטים זה יום שיכולתי לחיות כמו תפרנית בניו יורק ולכתוב תסריטים לסדרות כאלו.

אז יש רצח, הבחור היה בתכנית להגנת עדים ודיי מהר ניחשתי שהאישה השוטרת איך שהוא אשמה.

ואז הם צריכים כמה שיותר מהר לדאוג לאישיות עבור מלוקקי, אז סדרו לו בנוסף לאח המת, אימא עם אלצהיימר ועוד אחות. למלוקקי יש מאמי אישיוז, אימא שלו גם אמרה לו אחרי שאח שלו מת שחבל שזה לא היה הוא. ניחשתי בדיוק מה הולך לומר תוך כדי הסצנה.

אבל האחות נראית סימפתית.

ניחשתי גם שהשותף של השוטרת יחבל לה באקדח, אלוהים את בורחת אחרי שרצחת שני אנשים ותכננת רצח נוסף ואת משאירה את האקדח על השולחן בדירה שלו, והולכת להתארגן. ידעתי שהוא יחבל באקדח או יוציא לה את הכדורים.

מלוקקי טוב עם ילדים, אבל הקטע שלו אוכל ג'לי(איכס! ג'לי של בית חולים זה חומר רדיואקטיבי.) עוד פעם הקפיץ לו את הוויטלי.

זהו, סה"כ פרק בסדר גם אם צפוי מקילומטרים.

ראיתי את הפרק כבר אתמול בערב, ואז הייתה הפסקת חשמל ואז שחזר הייתי כבר עייפה ואז עוד בנוסף לכול הצרות גם עבדתי היום בבוקר במקום אחה"צ.

מאיפה הם מוצאים את כול האנשים הדפוקים האלו ומגייסים אותם לFBI? או שזאת דפיקות נרכשת? ואז מה אין הערכה פסיכולוגית אחת לכמה שנים או שככול שהם דפוקים ככה הם יותר טובים בתפקיד שלהם? אני זקוקה להבהרה.

אני מרגישה כאילו פספסתי משהו שלם ביחסים של ג'יימי וסקוט, זכרתי שהם נפרדו, אבל גם זכרתי שהם חזרו. או שזה היה משהו לילה אחד? אלוהים.

בכול מקרה הדפיקות של סקוט גרמה לו לאבד את היחסים עם האישה ההיא עוד לפני שהם התחילו.

זה מרגיש כאילו כבר מעכשיו התירוצים שלהם למה הצוות מעורב בתיק קלושים. זה שהאיש שהספינה הייתה בבעלותו היה אמריקאי לא אומר בהכרח שהכול קשור אליהם. האמריקאים נרקיסיסטיים יותר מאיתנו, וזו לא מחמאה. חוץ מזה אם כבר אתם מתקשים בלמצוא קווי עלילה לא היה עדיף לחשוב קצת יותר ולמצוא פרימיס יותר טוב לסדרה השלישית? FBI: SVU למשל? סדרה שמתרחשת בעיר אחרת בארה"ב אתם לא פרנצ'ייז רציני אם אין לכם לפחות עוד סדרה שמתרחשת בעיר אחרת (שקט שיקגו!) והינה יכולתם לעשות FBI :שיקגו: פשעי סקס ואז אתם מסמנים V על כול המשבצות.

בראש שלי יש באיזה מקום סקווד סודי עם יגר, בנסון, פלאט ואיזבל. אז מה חצי מהן שייכות לרשת אחת והחצי לרשת אחרת? אני מוכנה לשבת ולכתוב את הפיילוט ולשמש שואורנרית. אלוהים יודע שאני יותר מבשלה.

התיק של הפרק שעד עכשיו לא עסקתי בו, היה סמים וסמים זה רע ומשעמם!

זהו, עד לפעם הבאה וכ'ו|מצדיע|.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
ולא, צ'ארלי הוא לא מכוער!!!!
הוא חמוד סה"כ רק הגבות זוועה.

מה זה מקבלים גיפסט ליום?
אניוואי|מאוהב|

להגנתי, חשבתי שיהיה לי זמן לבינג' כשעשיתי לילה לבן עם אבא שלי בבי"ח, אבל הוא לא ישן כל הלילה אז גם אני לא ישנתי כל הלילה
אוי|נחמה| מה קרה? כולם בסדר?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה |נחמה| סרטן נורא אלים ואגרסיבי, המצב שלו מאד הידרדר אז הוא אושפז. עדיין בבי"ח, אבל במצב הנוכחי הוקל. מקווים לטוב
אוי, אני נורא מצטער לשמוע. |נחמה|
אני מקווה מאוד שירגיש בטוב יותר בקרוב ושינצח את זה.
אנחנו כאן אם את רוצה תמיכה, לרטון או סתם הסחת דעת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ש

זה אשמת עדי|נחש| שהגיבה לאחת ההודעות הישנות שלה בשרשור אבל עשתה את זה ככה שזה לא יצא בסוף השרשור אז לא ראיתי את זה.
אבל כששולחים הודעה חדשה זה מראה לך אוטומטי את הכמה הודעות האחרונות שנשלחו.
... בקיצור זה לא היה סתם
ו

ועוד משהו:

ת

למעלה