דיוני סדרות #92

lemon lyman

Well-known member
לא יצא בסוף השרשור אז לא ראיתי את זה.
מעניין שרק לך* זה קורה :-P:
ועוד מעניין איך זה לא קורה לך לעיתים קרובות כי חוץ ממך כמעט כל הבנים פה לא משרשרים נכון אז בערך כל יום יש איזה לפחות 5 הודעות לא משרשרות }-]
*אולי זה כי אתה מנהל .ידעתם שאי אפשר להתעלם מהמנהלים ?:rolleyes:
(לא ממך אני מנסה להתעלם ;-#)

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מעניין שרק לך* זה קורה :-P:
ועוד מעניין איך זה לא קורה לך לעיתים קרובות כי חוץ ממך כמעט כל הבנים פה לא משרשרים נכון אז בערך כל יום יש איזה לפחות 5 הודעות לא משרשרות }-]
*אולי זה כי אתה מנהל .ידעתם שאי אפשר להתעלם מהמנהלים ?:rolleyes:
(לא ממך אני מנסה להתעלם ;-#)
באמת יש לי בעיה בגלל שאני מנהל. אבל היא מתרחשת כשבשרשור מתקרבים ל20 (או 40 או 60 וכן הלאה) הודעות וזא יש הודעות אחרונות שאני לא רואה וזה בגלל שאני גם רואה הודעות שנמחקו.
אבל מה שקורה עם זה שמישהו משרשר לא נכון (כמו רוב הבנים ובמקרה הנדיר הזה עדי|נחש|) הוא שההודעה לא מופיעה בסוף ואני מניח שכולכם צריכים לדפדף כדי לראות אותה.

וכמובן שאי אפשר להתעלם ממני.
יש לי תרנגולת על הראש

באמת יש לי בעיה בגלל שאני מנהל. אבל היא מתרחשת כשבשרשור מתקרבים ל20 (או 40 או 60 וכן הלאה) הודעות וזא יש הודעות אחרונות שאני לא רואה וזה בגלל שאני גם רואה הודעות שנמחקו.
אבל מה שקורה עם זה שמישהו משרשר לא נכון (כמו רוב הבנים ובמקרה הנדיר הזה עדי|נחש|) הוא שההודעה לא מופיעה בסוף ואני מניח שכולכם צריכים לדפדף כדי לראות אותה.

יש לי תרנגולת על הראש
גם כשההודעה משורשרת בסוף יש עם זה בעיה, כי כאשר יש עוד הודעות ואף אחד לא התייחס להודעה, היא תלויה באוויר ללא שום שייכות וכנראה תישאר כך.

אני מרגישה את זה על בשרי שהרבה תגובות שאני כותבת נשארות תלויות באוויר וגם אם מישהו החליט להשיב לי, גם תגובתו תהיה תלויה באוויר ורוב הסיכויים שאפספס אותה.

לדוג', תגובה #27 שלי בשרשור זה.

lemon lyman

Well-known member
Heartstopper עונה 1

אני לא רואה את זה אבל זה לא מונע מאינסטגרם להציע לי קליפים מעריצים של הזוג מהסדרה הזאת
אז אחד מהם היה עם שיר של טיילור (אני לא זוכרת איזה שיר שלה כי אני כמעט כל יום אני רואה קליפי מעריצים עם השיר כלשהו שלה[נגיד ראיתי השבוע גם של פטריק וליסבון עם שיר שלה ])

didalf

Well-known member
אני לא רואה את זה אבל זה לא מונע מאינסטגרם להציע לי קליפים מעריצים של הזוג מהסדרה הזאת
אז אחד מהם היה עם שיר של טיילור (אני לא זוכרת איזה שיר שלה כי אני כמעט כל יום אני רואה קליפי מעריצים עם השיר כלשהו שלה[נגיד ראיתי השבוע גם של פטריק וליסבון עם שיר שלה ])
חחחחחח כמובן, ראיתי גם (וגם של בריג'רטון, וכל סדרה בערך) השירים שלה טובים להכל|זורו|
אבל כמעט אין לי סבלנות לקליפים האלה כי רובם ערוכים גרוע.

dilia snake

Well-known member
זה אשמת עדי|נחש| שהגיבה לאחת ההודעות הישנות שלה בשרשור אבל עשתה את זה ככה שזה לא יצא בסוף השרשור אז לא ראיתי את זה.
ברור שאת אשמה בכול ולא הבוס שלך שהחליט שהיום עובדים בוקר ולא אחה"צ ואז את כותבת הודעה כשאת מתה מעייפות בפאקינג 7 לפנות בוקר ושוכחת את כול הטקס של ההודעות, כי ב-12 ששוב יהיה לך זמן לכי תזכרי את זה. ואז את חושבת "טוב גם ככה שרשרת לעצמך" וזה רק לתת טפיחה לאגו ולאף אחד זה לא משנה גם ככה. וזה רק לשים את זה פה כדי שבעוד חודש את תזכירי לכולם את זה שוב ותבכי שאת פה בישראל במקום לקבל תוכנית משלך ב-CBS או NBC.

ואלוהים אני באמת שצריכה ללכת לישון במקום לקשקש כאן למוות.

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
באמת? אתה רואה בשרשור גם הודעות שנמחקו?! באופן קבוע? וואי זה מעצבן. אין לכם דרך לשנות את ההגדרות?
יש לי תרנגולת על הראש
:-D
ברור שאת אשמה בכול ולא הבוס שלך שהחליט שהיום עובדים בוקר ולא אחה"צ ואז את כותבת הודעה כשאת מתה מעייפות בפאקינג 7 לפנות בוקר ושוכחת את כול הטקס של ההודעות, כי ב-12 ששוב יהיה לך זמן לכי תזכרי את זה. ואז את חושבת "טוב גם ככה שרשרת לעצמך" וזה רק לתת טפיחה לאגו ולאף אחד זה לא משנה גם ככה. וזה רק לשים את זה פה כדי שבעוד חודש את תזכירי לכולם את זה שוב ותבכי שאת פה בישראל במקום לקבל תוכנית משלך ב-CBS או NBC.

ואלוהים אני באמת שצריכה ללכת לישון במקום לקשקש כאן למוות.
מלכת הראנטים :-D

מעניין איזה תארים נוספים אפשר להעניק כאן.
דילן היא כמובן מלכת הסיפורים הבלתי מעורערת.
עחו"ס היא מלכת הזכרון והחגיגות יומולדת.
מה עוד?
(אני כנראה, לאור מצבי הנוכחי, היא מלכת התגובות המאוחרות והלא קשורות כשכולם כבר מזמן עברו להתייחס דברים אחרים. מלכת האי-רלוונטיות)

מילי08

Well-known member
גם כשההודעה משורשרת בסוף יש עם זה בעיה, כי כאשר יש עוד הודעות ואף אחד לא התייחס להודעה, היא תלויה באוויר ללא שום שייכות וכנראה תישאר כך.

אני מרגישה את זה על בשרי שהרבה תגובות שאני כותבת נשארות תלויות באוויר וגם אם מישהו החליט להשיב לי, גם תגובתו תהיה תלויה באוויר ורוב הסיכויים שאפספס אותה.

לא פספסנו, פשוט לא רואים את הסדרה (ואחרות שאת רואה) אז אין מה להגיב על זה. גם ריאליטי פחות חזק כאן

Lhuna3

Well-known member

זה לא בכוונה, כמו שמילי כתבה פשוט כתבת פה בינתיים על סדרות שלא כל כך שמעתי עליהן.
למשל הסדרה "כמעט בת 15" - איפה היא משודרת, או איך היא נקראת באנגלית? ויכולה לכתוב איזה סגנון ועל מה היא?

זה לא בכוונה, כמו שמילי כתבה פשוט כתבת פה בינתיים על סדרות שלא כל כך שמעתי עליהן.
למשל הסדרה "כמעט בת 15" - איפה היא משודרת, או איך היא נקראת באנגלית? ויכולה לכתוב איזה סגנון ועל מה היא?
משודרת בנטפליקס, באנגלית שמה Back to 15.
על הסדרה הזאת, אני יכולה להבין שלא שמעת, אך על כפולים?

dilia snake

Well-known member

אבל אם מישהו מגיב לך זו לא בעיה, כי את מקבלת התרעה על זה ואז זו לא בעיה למצוא(יותר בעיה ללכת לחפש על מה סימנו לך לייק).

ואם לא מגיבים 95% מהפעמים זה לא כי פספסו, אלא כי לא היה מה להגיד.

מילי08

Well-known member
אף אחד לא ראה כפולים?
ריאליטי, למעט רוקדים עם כוכבים, לא פרסמתי שום תגובה.
אבל גם אם רואים, השאלה - "האם מישהו רואה X" היא מאוד כללית ויכולה להסתכם בתשובה כן בלי דיון.
נסי לכתוב הודעות יותר מלאות על מה שאת רואה. זה יכול להיות סיכום של כל מה שקרה בפרק וזה יכול להיות התרשמות ותחושת מהפרק. הודעה עם תוכן עשויה לגרום למבקרים, חלקם סמויים, בפורום שכן צופים באותו תכנים לענות לך.
וגם אם לא יענו מיידית ידעו שיש עוד מישהו שצופה.
את יכולה לערוך חיפוש ולראות אם נכתבו הודעות כלשהן. על כפולים אני לא חושבת שמישהו כתב כאן. רוקדים עם כוכבים כנראה לא מעורר מספיק דיון בשביל שיכתבו. אבל את יכולה להתחיל ואת גם יכולה פשוט לכתוב בלי לצפות לתגובה. אני לפעמים כותבת על דברים שאחרים לא ראו, אפילו בכמה משפטים קצרים

dilia snake

Well-known member
את יכולה לערוך חיפוש ולראות אם נכתבו הודעות כלשהן. על כפולים אני לא חושבת שמישהו כתב כאן. רוקדים עם כוכבים כנראה לא מעורר מספיק דיון בשביל שיכתבו. אבל את יכולה להתחיל ואת גם יכולה פשוט לכתוב בלי לצפות לתגובה. אני לפעמים כותבת על דברים שאחרים לא ראו, אפילו בכמה משפטים קצרים
(y).

בתור מלכת הראנטים של הפורום אני יכולה להגיד שלפעמים לפרוק את כול מה שעולה לראש בלי פילטרים, בלי לצפות לדיון, זה משחרר גם אם אף אחד לא מבין מה אני רוצה(למרות שבשלב הזה כולכם כבר יודעים נראה לי, גם אם אין לכם מושג מה קורה בסדרה בפועל).

(זה מזכיר לי שלא כתבתי השבוע על חוק וסדר ואני עצלנית וכבר שכחתי מה היה שם בפרקים).

למעלה