אתה בהחלט טועה, גברים עם חצאית סקוטית זה סקסיאני חושב שכולנו פשוט בהכחשה שכתבת את זה.
כי חצאיות סקוטיות זה דבר מוזר.
כלומר גבר בחצאית אין לי בעיה,
אבל מה הקטע של הנרתיק הזה מעל המפשעה?
צפה בקובץ המצורף 46904

פשוט מצאנו מקום שנותן לך להצטלם בבגדים סקוטים מסורתיים (היו להם גם תחפושות מ GAME OF THRONES) זה היה ממש כיףאני חושב שכולנו פשוט בהכחשה שכתבת את זה.
צפה בקובץ המצורף 46904
אני לא יכולה להגיד על כלום על בחירות אופנתיות של אנשיםואף מילה על החצאית הסקוטית?(KILT)
אני חושב שכולנו פשוט בהכחשה שכתבת את זה.
נופ.. לא עבד לי...אתה בהחלט טועה, גברים עם חצאית סקוטית זה סקסי
אז איפה אתה מצפה שישימו את הארנק והטלפון?כלומר גבר בחצאית אין לי בעיה,
נכון!אתה בהחלט טועה, גברים עם חצאית סקוטית זה סקסי
בנרתיק שנמצא מעל הירך, כמו גבר אמיתיאז איפה אתה מצפה שישימו את הארנק והטלפון?
זהו את זקנה, ברוכה הבאה למועדון1. מדהים כמה אני לא זוכרת כלוםםםםםםםםם מהקומיקס! כלום!!!!! הכל היה לי עלילה חדשה לחלוטין!!בקושי היו רגעים שכשהם קרו חשבתי "אהה נכון אני זוכרת משהו כזה". ולחלוטין לא זכרתי מתי ואיך דברים יקרו (כמו מתי הם יתנשקו לראשונה, איך יפתרו הבעיות וכ'ו). אז כמובן שגם אין לי מושג אם היו שינויים מהקומיקס ומה הם.
האמת שזה בחצי הראשון היה נראה לי באמת מגוחך ומטריד, אבל מתישהו התרגלתי ובמיוחד כשהוא היה בלי כובע השיער שלו התחיל להראות לי דווקא חמוד ויפה, אולי גם בזכות זה שיש לו פרצוף די יפה בעצם.3. במיוחד טאו קופי, עם השיער המגוחך הזה יאוו איזה מכוער זה. אבל ככה ציירו אותו לא אשמתו. אבל גאד זה מכוער בציור אבל בבנאדם אמיתי ממש זוועה!
לא עצבן אותי, כי הבנתי את הפחד שלו מלאבד את החברים הטובים ולהשאר לבד.4. אגב טאו הוא היה ממש מעצבן רוב הזמןבתכלס המוזנח האמיתי פה זה החבר הרביעי הזה.
מתה עליה בכל תפקיד.5. היי אוליביה קולמן! איזה הפתעה נחמדה. זאת נראית כזאת סדרה קטנה והיא כבר די כוכבת גדולה היא זוכת אוסקר מפתיע לראות אותה פה.
אני מסכימה אבל בכל זאת קיוויתי לנשיקה פומבית, כי במיוחד רציתי לראות את התגובה של הארי הביריון.8. במשחק רוגבי כשניק הלך פתאום כבר חששתי מהצהרת אהבה פומבית שאני לא אוהבת אבל מצד שני די מגיע לצ'רלי שיפסיק להחביא אותו אבל מצד שלישי מרגיש לי שהוא צריך לספר לאמא שלו קודם. אבל בסוף אהבתי. כי כאילו מצד אחד הוא בא אליו והחזיק אותו ביד שזה די הצהרה, אבל את השיחה הם עשו בפרטי ולא מול כולם והוא כן סיפר לאמא שלו קודם. all's well that ends well.
האמת שלא שמתי לב שזה היה באינסטגרם בכלל, אבל זה כן קצת הציק לי שחצי מהסדרה צריך לקרוא מהמסך.10. למה הם מתכתבים באיסנטגרם? זה לא מאד נוח! ואי אפשר גיפים!
לא ריחמתי כי הוא נראה די מרוצה מהחיים ושמח, אבל הוא פשוט היה מיותר, אז אם הוא גם לא היה בקומיקס אני לא מבינה בשביל מה הוסיפו אותו בכלל.וכן, מאוד ריחמתי על החבר הרביעי שדי התעלמו ממנו רוב הזמן. אגב, הואא דמות חדשה שלא הייתה בקומיקס.
כאמור אני מתה עליה, אבל זה קצת מצחיק שעשו מזה סוד, כאילו מי ישמע קפטן אמריקה או משהו כזה שכל הקהל יצרח מהפתעהרק אחר כך כשהסתכלתי באינסטגרם ראיתי שהליהוק שלה לתפקיד היה סוד שהסתירו לחלוטין. אז באמת הפתעה מגניבה.
נכון, אבל לפחות שהיו מראים לנו את הארי רואה את זה ומבין סופסוף.מה שכן אני לא יכול להבין איך למישהו זה לא יהיה ברור שניק וצ'ארלי הם יחד אחרי שהוא לקח אותו ביד ככה מול כולם. לא באמת צריך לראות נשיקה אחרי זה.
לא נראה לי סביר שאינסטגרם יצרכו פרסום מסדרה כזאת או כלשהי בכלל.גם לי לא היה ברור. אבל עם דברים כאלו בסדרות אני תוהה אם נעשתה עיסקה לפרסום.
נכון, אין ויכוח שהוא נוראי, אבל... (תראו מופתעים) - אני לא יכולה גם לא קצת לראות את העובדה שהוא גם קורבן של החברה וההומופוביה ובעצם הכי מסכן שם כי הוא לא מסוגל ללמוד לחיות עם מי שהוא ולהיות מאושר. (לא אומרת שזה מצדיק את ההתנהגות שלו.)עוד כמה דברים:
11. בן הוא אחד האנשים הכי מגעילים בעולם. הכי נוראי היה איך הוא התעמת עם צ'ארלי במגרש חניה ואמר לו שבטוח ניק לא באמת רוצה להיות איתו.
אבל כן אמרו "טרנסופוביה" בהקשר של הביריונים שהציקו לה.13. זה מעניין שבכל הסיפור של אל נראה לי שבשום שלב לא אמרו את המילה טרנסג'נדר ולא אמרו משהו כמו "כשהיא הייתה בן". אני לא זוכר אם אמרו משהו כזה בקומיקס, אבל נראה לי שגם בקומיקס לא נאמר אף פעם מה היה השם שלה בעבר.
יש לי הרבה מה להגיב נראה לי, אבל אין לי זמן עכשיוזהו את זקנה, ברוכה הבאה למועדון
האמת שזה בחצי הראשון היה נראה לי באמת מגוחך ומטריד, אבל מתישהו התרגלתי ובמיוחד כשהוא היה בלי כובע השיער שלו התחיל להראות לי דווקא חמוד ויפה, אולי גם בזכות זה שיש לו פרצוף די יפה בעצם.
מה שכן המגדר והמיניות שלו לאורך כל הסדרה לא היו לי ברורים בכלל וכל הזמן תהיתי. כי יש ממנו מצד אחד וייב גיי חזק, אבל למרות שהוא כזה בעל בטחון עצמי (כלומר מישהו שאני חושבת שלא היה מסתיר את זה) זה לא נאמר או נרמז בשום צורה אחרת, ובסוף גם נראה שהוא כן אולי קצת מאוהב בטאו. אבל החלטתי לראות בזה כזאת אמירה שזה בסדר שיש מישהו שהוא קשה להגדרה ולא חייבים לקבוע או להבין "מה הוא", הוא פשוט כזה וזהו.
לא עצבן אותי, כי הבנתי את הפחד שלו מלאבד את החברים הטובים ולהשאר לבד.
מתה עליה בכל תפקיד.
אפילו זה:
![]()
אני מסכימה אבל בכל זאת קיוויתי לנשיקה פומבית, כי במיוחד רציתי לראות את התגובה של הארי הביריון.
האמת שלא שמתי לב שזה היה באינסטגרם בכלל, אבל זה כן קצת הציק לי שחצי מהסדרה צריך לקרוא מהמסך.
אני יודעת שאין ברירה כי ככה באמת מתנהלת התקשורת עכשיו חלק גדול מהזמן עבור רובנו, אבל זה קצת מעיק והעריכה לפעמים לא מתמקדת מספיק זמן על מסך הטלפון ומאלצת אותי לעצור ולחזור טיפה אחורה להספיק לקרוא.
לא ריחמתי כי הוא נראה די מרוצה מהחיים ושמח, אבל הוא פשוט היה מיותר, אז אם הוא גם לא היה בקומיקס אני לא מבינה בשביל מה הוסיפו אותו בכלל.
כאמור אני מתה עליה, אבל זה קצת מצחיק שעשו מזה סוד, כאילו מי ישמע קפטן אמריקה או משהו כזה שכל הקהל יצרח מהפתעה
נכון, אבל לפחות שהיו מראים לנו את הארי רואה את זה ומבין סופסוף.
לא נראה לי סביר שאינסטגרם יצרכו פרסום מסדרה כזאת או כלשהי בכלל.
נכון, אין ויכוח שהוא נוראי, אבל... (תראו מופתעים) - אני לא יכולה גם לא קצת לראות את העובדה שהוא גם קורבן של החברה וההומופוביה ובעצם הכי מסכן שם כי הוא לא מסוגל ללמוד לחיות עם מי שהוא ולהיות מאושר. (לא אומרת שזה מצדיק את ההתנהגות שלו.)
אבל כן אמרו "טרנסופוביה" בהקשר של הביריונים שהציקו לה.
(חוץ מזה בלי קשר משהו במקדימה של השיער שלה נורא הציק לי כל הזמן.)
לסיכום: סדרה באמת מאוד חמודה. אבל חייבת להגיד שהיתה לי טיפה אובר-קיטשית. כאילו למרות שכן היו קונפליקטים ובעיות, הכל הרגיש לי די בקטן, כאילו שהיה ברור שתיכף יסתדר ויהיה אושר, ולכן ברגעים המאושרים לא היה לי את ה-payoff הגדול שיש כשזה קורה אחרי מצב שמרגיש הרבה יותר קשה. נגיד בסדרה "חינוך מיני" זה היה הרבה יותר חזק בעיני הסיפור עם אדם.
אבל מתוק.
זהו את זקנה, ברוכה הבאה למועדון![]()
נכון? באמת יש לו וייב גיי יותר מצ'רלי וניק ביחד.מה שכן המגדר והמיניות שלו לאורך כל הסדרה לא היו לי ברורים בכלל וכל הזמן תהיתי. כי יש ממנו מצד אחד וייב גיי חזק, אבל למרות שהוא כזה בעל בטחון עצמי (כלומר מישהו שאני חושבת שלא היה מסתיר את זה) זה לא נאמר או נרמז בשום צורה אחרת, ובסוף גם נראה שהוא כן אולי קצת מאוהב בטאו. אבל החלטתי לראות בזה כזאת אמירה שזה בסדר שיש מישהו שהוא קשה להגדרה ולא חייבים לקבוע או להבין "מה הוא", הוא פשוט כזה וזהו.
לא ריחמתי כי הוא נראה די מרוצה מהחיים ושמח, אבל הוא פשוט היה מיותר, אז אם הוא גם לא היה בקומיקס אני לא מבינה בשביל מה הוסיפו אותו בכלל.
חחחח תכלסכאמור אני מתה עליה, אבל זה קצת מצחיק שעשו מזה סוד, כאילו מי ישמע קפטן אמריקה או משהו כזה שכל הקהל יצרח מהפתעה![]()
כמובן שאני לא זוכרת איך זה היה בקומיקסנכון, אבל לפחות שהיו מראים לנו את הארי רואה את זה ומבין סופסוף.
יאוו את כמו אמא שלי אנחנו קוראים לה הסנגוריה הציבורית, תמיד היא רואה את הצד השני, גם כשלא מגיע להם.נכון, אין ויכוח שהוא נוראי, אבל... (תראו מופתעים) - אני לא יכולה גם לא קצת לראות את העובדה שהוא גם קורבן של החברה וההומופוביה ובעצם הכי מסכן שם כי הוא לא מסוגל ללמוד לחיות עם מי שהוא ולהיות מאושר. (לא אומרת שזה מצדיק את ההתנהגות שלו.)
וזאת הייתה הפעם היחידה בכל הסדרה.אבל כן אמרו "טרנסופוביה" בהקשר של הביריונים שהציקו לה.
יאוו נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן???? כמו פאה שיושבת לא טוב!!!(חוץ מזה בלי קשר משהו במקדימה של השיער שלה נורא הציק לי כל הזמן.)
מבינה מה את אומרת לי אבל לא הפריע לי, אולי כי ידעתי למה לצפות וזה בדיוק מה שזה היה.לסיכום: סדרה באמת מאוד חמודה. אבל חייבת להגיד שהיתה לי טיפה אובר-קיטשית. כאילו למרות שכן היו קונפליקטים ובעיות, הכל הרגיש לי די בקטן, כאילו שהיה ברור שתיכף יסתדר ויהיה אושר, ולכן ברגעים המאושרים לא היה לי את ה-payoff הגדול שיש כשזה קורה אחרי מצב שמרגיש הרבה יותר קשה. נגיד בסדרה "חינוך מיני" זה היה הרבה יותר חזק בעיני הסיפור עם אדם.
אבל מתוק.
אני יודעת, זה חזק ממני...יאוו את כמו אמא שלי אנחנו קוראים לה הסנגוריה הציבורית, תמיד היא רואה את הצד השני, גם כשלא מגיע להם.
כן, בדיוק. מה שקצת מצחיק זה שחשבתי לעצמי בהתחלה "אוקיי היא נולדה בן אז שמה תוספות או פיאה" לפני שנזכרתי שגם בנים יכולים לגדל שיער ארוךיאוו נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן???? כמו פאה שיושבת לא טוב!!!
האמת היא שאחרי כמה חודשים בעבודה שבהן אני רואה מלא פיאות, אני בטוחה ב99% שזו פיאהאני יודעת, זה חזק ממני...
כן, בדיוק. מה שקצת מצחיק זה שחשבתי לעצמי בהתחלה "אוקיי היא נולדה בן אז שמה תוספות או פיאה" לפני שנזכרתי שגם בנים יכולים לגדל שיער ארוךאבל בכל מקרה זה לא מובן.
במה את עובדת שאת רואה מלא פיאות?האמת היא שאחרי כמה חודשים בעבודה שבהן אני רואה מלא פיאות, אני בטוחה ב99% שזו פיאההשוונצים האלה מקדימה שאמורים להראות טבעי ממש חושפים את זה שזו פיאה
חחחחח לא, אני עושה דאטא אנוטיישן בפייסבוק אז אני רואה מלא פוסטים של מוצרים שונים באינסטגרם, כולל פיאותבמה את עובדת שאת רואה מלא פיאות?או שאת פשוט עובדת עם הרבה חרדיות?
וזה לחלוטין נראה כמו פאה שלא יושבת טוב ולא ברור לי מה היה קשה להם לסדר את זה טיפה.
כן, בדיוק. מה שקצת מצחיק זה שחשבתי לעצמי בהתחלה "אוקיי היא נולדה בן אז שמה תוספות או פיאה" לפני שנזכרתי שגם בנים יכולים לגדל שיער ארוךאבל בכל מקרה זה לא מובן.
האם אני היחיד שמכיר את זה טוב בתור משהו שיש בשיער של נשים שחורות:האמת היא שאחרי כמה חודשים בעבודה שבהן אני רואה מלא פיאות, אני בטוחה ב99% שזו פיאההשוונצים האלה מקדימה שאמורים להראות טבעי ממש חושפים את זה שזו פיאה
כן, זה באמת בעיקר בשיער(ופיאות) של נשים שחורות, אבל בפיאות שאני רואה זה ממש ממש בולט. בעיקר משיער אדם וכשזה lace wig.האם אני היחיד שמכיר את זה טוב בתור משהו שיש בשיער של נשים שחורות:
black woman hair - Google Suche
www.google.com
דווקא כשיש פיאה זה לרוב יהיה מוסתר
כתבת שנראה שהוא מאוהב בטאו. התכוונת שנראה שהוא מאוהב בצ'ארלי?האמת שזה בחצי הראשון היה נראה לי באמת מגוחך ומטריד, אבל מתישהו התרגלתי ובמיוחד כשהוא היה בלי כובע השיער שלו התחיל להראות לי דווקא חמוד ויפה, אולי גם בזכות זה שיש לו פרצוף די יפה בעצם.
מה שכן המגדר והמיניות שלו לאורך כל הסדרה לא היו לי ברורים בכלל וכל הזמן תהיתי. כי יש ממנו מצד אחד וייב גיי חזק, אבל למרות שהוא כזה בעל בטחון עצמי (כלומר מישהו שאני חושבת שלא היה מסתיר את זה) זה לא נאמר או נרמז בשום צורה אחרת, ובסוף גם נראה שהוא כן אולי קצת מאוהב בטאו. אבל החלטתי לראות בזה כזאת אמירה שזה בסדר שיש מישהו שהוא קשה להגדרה ולא חייבים לקבוע או להבין "מה הוא", הוא פשוט כזה וזהו.
איזה קטע, לא ידעתי עד עכשיו שזאת הייתה היא.מתה עליה בכל תפקיד.
אפילו זה:
![]()
אבל הם לא הולכים על סנסציונליזם כזה. הוא הולך לקבל לצאת מהארון בקצב שלו וזה מדהים.אני מסכימה אבל בכל זאת קיוויתי לנשיקה פומבית, כי במיוחד רציתי לראות את התגובה של הארי הביריון.
נראה לי שזה היה חשוב שהם יהיו קבוצה של חברים. אחרת זה היה נותר רק צ'ארלי וטאו בבית ספר הזה.לא ריחמתי כי הוא נראה די מרוצה מהחיים ושמח, אבל הוא פשוט היה מיותר, אז אם הוא גם לא היה בקומיקס אני לא מבינה בשביל מה הוסיפו אותו בכלל.
היא בערך קפטן אמריקה. היא שיחקה הרי את מלכת אנגליה.כאמור אני מתה עליה, אבל זה קצת מצחיק שעשו מזה סוד, כאילו מי ישמע קפטן אמריקה או משהו כזה שכל הקהל יצרח מהפתעה![]()
ברור שהוא קורבן של החברה ההומופובית, כמו צ'ארלי. וגם צ'ארלי מתייחס לזה שברור שהוא מתקשה עם המצב שלו. אבל זה לא משנה את העובדה שהוא נוראי אל צ'ארלי. ניק בערך באותו מצב שבו הוא נאבק בהכרה בנטייה המינית שלו ומפחד מתגובות האנשים מסביב, אבל הוא לא חרא במקביל.נכון, אין ויכוח שהוא נוראי, אבל... (תראו מופתעים) - אני לא יכולה גם לא קצת לראות את העובדה שהוא גם קורבן של החברה וההומופוביה ובעצם הכי מסכן שם כי הוא לא מסוגל ללמוד לחיות עם מי שהוא ולהיות מאושר. (לא אומרת שזה מצדיק את ההתנהגות שלו.)
אני חושב שאת אובר-קיטשית!לסיכום: סדרה באמת מאוד חמודה. אבל חייבת להגיד שהיתה לי טיפה אובר-קיטשית. כאילו למרות שכן היו קונפליקטים ובעיות, הכל הרגיש לי די בקטן, כאילו שהיה ברור שתיכף יסתדר ויהיה אושר, ולכן ברגעים המאושרים לא היה לי את ה-payoff הגדול שיש כשזה קורה אחרי מצב שמרגיש הרבה יותר קשה. נגיד בסדרה "חינוך מיני" זה היה הרבה יותר חזק בעיני הסיפור עם אדם.
אבל מתוק.
נו, לא, כמובן שהתכוונתי לאל.כתבת שנראה שהוא מאוהב בטאו. התכוונת שנראה שהוא מאוהב בצ'ארלי?
לדעתי ממש לא. הוא חבר מאוד מגונן. וזה גם די ברור שיש לו רגשות כלפי אל.
חוץ מזה שהוא הגדיר את עצמו בתור סטרייט באחד הפרקים המוקדמים (הוא קורא לעצמו הtoken straight friend של צ'ארלי)
נכון, אבל מותר לי לרצותאבל הם לא הולכים על סנסציונליזם כזה. הוא הולך לקבל לצאת מהארון בקצב שלו וזה מדהים.
אוקיי. אז חבל רק שלא נתנו לו טיפה יותר "בשר" כדי שזה לא יראה מאולץ.נראה לי שזה היה חשוב שהם יהיו קבוצה של חברים. אחרת זה היה נותר רק צ'ארלי וטאו בבית ספר הזה.
אני מביאה את דברי הסנגוריהברור שהוא קורבן של החברה ההומופובית, כמו צ'ארלי. וגם צ'ארלי מתייחס לזה שברור שהוא מתקשה עם המצב שלו. אבל זה לא משנה את העובדה שהוא נוראי אל צ'ארלי. ניק בערך באותו מצב שבו הוא נאבק בהכרה בנטייה המינית שלו ומפחד מתגובות האנשים מסביב, אבל הוא לא חרא במקביל.
אני ידעתי שאתה תגן בלהט, למרות שאין על מהאני חושב שאת אובר-קיטשית!
אבל ברצינות. הסדרה היא ברמות גבוהות מאוד של Wholesome (ניסיתי להסביר את משמעות המילה בעברית ולא הצלחתי). זה נעשה בפרוש להיות סדרה של הרגשה טובה. שמראה עולם של נוער להטבי בלי שזה יהיה מלא בטרגדיה כמו שיש ברוב הסדרות שיש בהם נוער להטבי. כי באמת זה נהדר שזה כבר לא דבר נדיר, אבל כמעט תמיד זה מרגיש כמו טרגדיה. וזה לא שזה רע שיש הרבה כאלו סדרות, אבל אני חושב שהיה נחוץ סדרה שבה זה לא המצב. והסדרה הזאת במיוחד טובה כי היא מצליחה להעביר סיפור מאוד מאוד חיובי גם בלי להתעלם מכך שהומופוביה קיימת גם בסביבה מודרנית וליברלית כביכול.
נו טוב אבל חפרנו על זה כבר הרבה.עכשיו אם כבר העלת את "חינוך מיני". אני מאוד אוהב אותה ואת הייצוג שיש בה. אבל הוא גם מאוד בעייתי
אם נחפש רק את המסר החיובי הכי טהור שאין איתו שום בעיה אנחנו נהנה ממעט מאוד סדרות.
אני לא חושבת שהמטרה של כל סדרה צריכה להיות מסר מחנך, מותר להינות גם ממה ש"בעייתי".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.