דיוני סדרות #92

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|טי-וי|MERLI- סיימתי את העונה ה-1, מקווה שנטפליקס יעלו בהקדם את ה-2 שכבר שודרה בספרד...אך כנראה בגלל עניין של זכויות יוצרים, הרי זאת לא סדרת מקור של נטפליקס.
בכל אופן- פשוט בזבוז של סדרה שלא תורגמה לעברית ולא זמינה לקהל הישראלי :cautious::cautious:
אומנם אני שמח שלמרות הערמת הקשיים עדיין צפיתי בה, אך כאמור לא יכולתי להינות ממנה ב100% שיש קטלונית-ספרדית בשמע וכתוביות באנגלית...זה "משגע" את המוח אז יוצא שפספסתי דברים במיוחד כשהטקסט מהיר נגיד...מה גם שהם סטודנטים לפילוסופיה אז משלבים הרבה שיעורים ונושאים מעניינים- שגם זה התפספס בתרגום בשבילי פה ושם.
היא נמצאת ברשימת צפיה שלי. ואתה בכלל גורם לי עוד יותר לרצות לראות.
עניין הכתוביות לי בכלל לא בעיה כי אני גם ככה רואה הכל עם כתוביות באנגלית - סדרות באנגלית או בשפות אחרות.
מה גם, בשורה טובה שהשחקן היפיוף הראשי ישחק בסדרת מקור של נטפליקס (משמע בטוח תתורגם) שהיא גם כל להט"בית...לא חקרתי אבל נראה לי השחקן בטוח גיי :-P:
נשמע מעניין ועוד יותר גורם לי לרצות לראות.
|טי-וי|עוצר נשימה/Heartstopper-
סדרה צ'יילדישית...בטח כמו LOVE VICTOR שלא ראיתי, נכון? אבל מודה שבכ"ז נהניתי מהבינג', צפיתי בכולה בבת אחת.
לא יכלו לבחור שחקנים *טיפה* יותר יפים? :-P:
שמחתי גם לקרוא בפייס שהיוצרת מתכננת לה 4 עונות...קראתי את הספויילרים שכתבתם כאן לפי הקומיקס...רציתי שתהיה איזו קפיצת זמן שהם מסיימים את התיכון/לראות מה יהיה בהמשך- נגיד לאקדמיה...או מה יקרה כשניק יתאהב בבחורה (הרי הוא בי)...אבל אני מניח שזה ימשיך בכיוון של התיכון.
הסדרה הזכירה לי משום מה את "יומן השומן" המעולה גם מבחינת ה"אריזה" של הסדרה עם הגרפיקה וזה...מעניין אם זו אותה יוצרת במקרה.
לא חשבתי על זה אבל נכון, היא באמת מזכירה את יומן השומן המעולה. באמת גם ביומן השומן היו הקטעים שמראים את הדיכאון של ריי וזה מזכיר את הקטעים שבהם צ'ארלי רואה שחור.

כן מבחינה מסויימת היה נחמד אם היה יותר eye candy.
אבל אני דווקא מעדיף בסדרה תיכונית שהגיבורים נראים באמת כמו תיכוניסטים. ולא כמו דוגמנים שלוקחים סטרואידים.
(זה גם משהו שאהבתי בסדרה Young Royals אם כי ברוב הדברים היא שונה מהסדרה הזאת)

לא שמעתי שהיוצרת מתכננת 4 עונות דווקא. בראיונות שראיתי איתה מהעבר (בעיקר מלפני שנה כשהפקת הסדרה הייתה בפועל) אז היא כל הזמן אמרה שהיא מתמקדת כרגע רק בעונה הזאת שהיא רוצה שתהיה מושלמת ולהיות מוכנה לכך שזה כל מה שיהיה. ובאמת אם זאת תהיה רק עונה אחת אז לפחות אני מרגיש שקיבלנו סדרה די סגורה. כמובן שאני רוצה עוד עונות ובהחלט יש מה להוסיף.
אגב אני ממש ממש ממליץ לך לקרוא את הקומיקס. אתה יכול באינטרנט. יש את זה כאן:
https://heartstoppercomic.tumblr.com%2Fpost%2F148737198070 אבל גם יש את המהדורה המודפסת ששני הכרכים הראשונים שלה כבר יצאו גם בעברית וזמינים בהרבה חנויות ספרים:
1650794513383.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מזל שכתבת והסברת כי אני לא הבנתי כלום.
יצאתי ממש מבולבלת מהעונה הזאת ולא ברור לי מה המטרה של הסיפור
בעונה הקודמת המטרה היתה להציל אחד את השני, נכון?
וכאן? היא לא הצילה את רותי ולא היתה איתה אפילו ברגעים האחרונים שלה. אלן בכלל לא קיבל פוקוס ונראה לי שהמטרה שלו היתה רק להיות זה שמחזיר את נדיה למציאות. גם לי הוא היה חסר הפעם מאוד. נראה לי שהיו יכולים לעשות עוד פרק שמתמקד יותר בו. כזה חומד |מאוהב| והחיוך שלו הורס והנשיקה שלו עם הגרמני ההוא |מאוהב| ממש חבל שהתעלמו ממנו. אגב, במפגש שלו עם סבתא שלו ב"ריק" היה נדמה לי שהיא רצתה להגיד לו משהו על משהו שקרה ואז הם עברו לדבר על נושא אחר. אני צריכה לחזור לעבוד ולא יכולה לחפש את הציטוט, אבל זה הפריע לי.
וזה מחזיר אותי לשאלה - מה הקטע? מה הם למדו? שאי אפשר לשנות דברים? אז למה הם קיבלו את האפשרות הזאת מלכתחילה? או שזה נועד שנדיה תבחר באמא שלה באמת, למרות שאין לה באמת מקום לשינוי כאן.
או שזה סתם היה צורך לדבר על הטרגדיה של יהודים בשואה.
לא יודעת. לא ברור. הפרקים היו מעניינים כשלעצמם אבל בחיי שלא הבנתי כלום. אהבתי יותר את העונה הראשונה שהיתה יותר מגובשת (אם כי אני לא זוכרת למה הסיום של העונה הראשונה הסתיים ככה, עם המצעד ההוא. מעניין אם זה היה אמור להוביל לקו עלילה אחר או סתם רעיון נוסף שלא הבנתי)
קודם כל, אני מסכים שהעונה הראשונה הייתה יותר טובה
אם כי אולי בצפיה חוזרת אני אשנה את דעתי כי אולי אני אבין את העונה הזאת יותר בצפיה חוזרת.
קודם כל לגבי מה שהם למדו. במידה מסויימת זה המשך לעונה הקודמת. כלומר זה לא שהם יצאו בני אדם מושלמים בסוף העונה הקודמת. מה בעצם היה: שניהם למדו לעזור לאנשים אחרים ומעבר לזה נדיה למדה לעזוב את הילדה הפגועה שהיא מבפנים, אלן למד... שהוא במערכת יחסים לא טובה והוא צריך לתת לה להסתיים?
אבל אלן נותר נוקשה בדרכיו כמו שהוא היה ונראה לי שהחוויה שלו מאוד פתחה אותו לדברים אחרים.
עם נדיה זה יותר ברור שהיא נותרה פגועה מהעבר שלה. היא למדה לשחרר את עצמה קצת מהפגיעות, אבל היא עדיין הייתה מלאה בכעס על אמא שלה. גם על איך שהיא גודלה וגם על כך שהיא איבדה את האוצר המשפחתי. נראה לי שהדבר העיקרי שהיא למדה זה שהמשפחה יותר חשובה מהכסף. קצת הבהירו את זה חזק מידי אפילו כשהיא נאלצה לתת לכסף לטבוע בסוף על מנת להחזיק בתינוקת. מעבר לזה היא חוותה את אמא שלה כילדה קטנה והיא חוותה את סכיזופרניה של אמא שלה ככה שהיא יכלה להבין אותה יותר.

אגב לגבי אלן - השפם הזה היה נוראי לדעתי. איך אפשר לאהוב את החיוך שלו כשהוא נמצא מתחת לשפם הזה?
אבל באמת נורא חבל שהיה כל כך מעט מאלן. וחבל שלא היו יותר נשיקות עם הגרמני ההוא.

גם חשבתי שיהיה חיבור בין הסיפורים שלהם. למשל שבגלל שאלן בברלין אז הוא יוכל לגלות משהו על רכבת הזהב הזאת. ושאולי היא תגיע איתו לברלין והוא יבוא איתו לניו-יורק של 1880.

עכשיו שאני חושב על זה עדיין לא יודעים שום דבר על האבות שלהם, אז פתוח עדיין שנוכל לגלות בעונה 3 שיש להם אותו אבא. אם כי זה יהיה קצת מטריד כי הם שכבו יחד בעונה 1.

מעבר להכל, מעבר למה שלמדו או לא, היה פשוט מעניין מאוד ששניהם למדו על ההיסטוריה המשפחתית שלהם וחוו אותה. שוב זה בעיקר נדיה, אבל גם אלן. ממה שהבנתי הוא בכלל לא ידע שסבתא שלו למדה במזרח ברלין. אבל אני חושב שלכל אדם זה יפתח עיניים מאוד לחוות את החיים של אבא/אמא או סבא/סבתא שלו.

didalf

Well-known member
|טי-וי|MERLI- סיימתי את העונה ה-1, מקווה שנטפליקס יעלו בהקדם את ה-2 שכבר שודרה בספרד...אך כנראה בגלל עניין של זכויות יוצרים, הרי זאת לא סדרת מקור של נטפליקס.
בכל אופן- פשוט בזבוז של סדרה שלא תורגמה לעברית ולא זמינה לקהל הישראלי :cautious::cautious:
אומנם אני שמח שלמרות הערמת הקשיים עדיין צפיתי בה, אך כאמור לא יכולתי להינות ממנה ב100% שיש קטלונית-ספרדית בשמע וכתוביות באנגלית...זה "משגע" את המוח אז יוצא שפספסתי דברים במיוחד כשהטקסט מהיר נגיד...מה גם שהם סטודנטים לפילוסופיה אז משלבים הרבה שיעורים ונושאים מעניינים- שגם זה התפספס בתרגום בשבילי פה ושם.
בכל מקרה סדרה נהדרת מומלצת לצפיה!
מה גם, בשורה טובה שהשחקן היפיוף הראשי ישחק בסדרת מקור של נטפליקס (משמע בטוח תתורגם) שהיא גם כל להט"בית...לא חקרתי אבל נראה לי השחקן בטוח גיי :-P:
אבל למה קטלוניתתתתתתתתתתתת. כל פעם אני חושבת להתחיל, נזכרת שזה בקטלונית ומוותרת|פנים|

עניין הכתוביות לי בכלל לא בעיה כי אני גם ככה רואה הכל עם כתוביות באנגלית - סדרות באנגלית או בשפות אחרות.
אין לי בעיה עם כתוביות באנגלית בסדרה דוברת אגגלית, כי זה רק משלים את מה שאני שומעת. אבל בשפה אחרת שאני אשכרה צריכה לקרוא זה כבר מסובך יותר, כי אני קוראת אנגלית לאט יותר מעברית. בשפה שאני מבינה זה בכלל מבלבל נורא. בשפה שאני חצי מבינה עוד יותר מבלבל.

סדרה צ'יילדישית...בטח כמו LOVE VICTOR שלא ראיתי, נכון? אבל מודה שבכ"ז נהניתי מהבינג', צפיתי בכולה בבת אחת.
לאב ויקטור טיפה יותר בוגרת, בעיקר בעונה השניה. ונורא חמודה|מאוהב| איך לא ראית??

לא יכלו לבחור שחקנים *טיפה* יותר יפים? :-P:
חחח אבל הם בולללללללללל הציור.
אגב ציור, גם הצצתי אח"כ שוב בקומיקס מדהים כמה עשו בול הכל. החדרים והסטים, הסצנות, ההעמדה שלהם, הבגדים, הכל!

אבל אני דווקא מעדיף בסדרה תיכונית שהגיבורים נראים באמת כמו תיכוניסטים. ולא כמו דוגמנים שלוקחים סטרואידים.
(זה גם משהו שאהבתי בסדרה Young Royals אם כי ברוב הדברים היא שונה מהסדרה הזאת)
אני פחות, מעדיפה אסתטיקה על אמינות:-P: אוף באינג רויאל בכלל לקחו רחוק מידי את עניין האמינות הזה עם החצ'קונים וזה.
גם כשהם אשכרה נראים כמו תיכונסיטים אני מרגישה קצת פדופילית להתעניין בחיי האהבה והמין שלהם:-D

אגב אני ממש ממש ממליץ לך לקרוא את הקומיקס. אתה יכול באינטרנט. יש את זה כאן:
למה שמת בטמבלר? האתר הרשמי זה לא זה?

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
אין לי בעיה עם כתוביות באנגלית בסדרה דוברת אגגלית, כי זה רק משלים את מה שאני שומעת. אבל בשפה אחרת שאני אשכרה צריכה לקרוא זה כבר מסובך יותר, כי אני קוראת אנגלית לאט יותר מעברית. בשפה שאני מבינה זה בכלל מבלבל נורא. בשפה שאני חצי מבינה עוד יותר מבלבל.

נו על זה בדיוק אני מדבר! בגלל זה התבאסתי
אבל היא שווה את זה...

גם לי אין בעיה עם כתוביות לסדרה דוברת אנגלית...כבר צפיתי בKINGDOM למשל באופן הזה
או בEL MARGINAL= סדרה כלא ארגנטינאית מעולה בנטפליקס עם כתוביות בספרדית

לצערי שתיהן מפוספסות כאן כי לא זמינות בישראל (עם כתוביות עברית)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לאב ויקטור טיפה יותר בוגרת, בעיקר בעונה השניה. ונורא חמודה|מאוהב| איך לא ראית??
מצטרף לעדי בעניין הזה - מאוד מומלץ
למה שמת בטמבלר? האתר הרשמי זה לא זה?
אני תמיד קורא את זה מהטאמבלר
שם גיליתי את זה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ומשהו שעדי|חזיר| ביקשה ממני
תמונות שהן הסיבה שחושבים שג'ו לוק (צ'ארלי) וסבסטיאן קרופט (בן) הם זוג במציאות.
*חוץ מזה זכור לי שהיו תמונות שהראו שג'ו לוק היה באירוע משפחתי של סבסטיאן.
מעבר לזה אני עוקב אחרי סבסטיאן באינסגרם והוא נמצא עם ג'ו המון בשנה האחרונה.
כל התמונות אפשר לפשר כפשוט חברים טובים, ואין שום הוכחה או משהו שנאמר שמוכיח שהם זוג.
למעשה יש מאמר שבו זה נשאר ומי כתבה טוענת שהם לא זוג.
ועדיין...
1650822951120.png
1650822988739.png
1650823015983.png
1650823045752.png
1650823073647.png
1650823128811.png

didalf

Well-known member
כל התמונות אפשר לפשר כפשוט חברים טובים, ואין שום הוכחה או משהו שנאמר שמוכיח שהם זוג.
ועדיין...
צפה בקובץ המצורף 46415
צפה בקובץ המצורף 46416
צפה בקובץ המצורף 46417
צפה בקובץ המצורף 46418
צפה בקובץ המצורף 46419
צפה בקובץ המצורף 46421
אוי חמודים, הם באמת נראים זוג למדי.
איזה מצחיק שבמציאות הוא דווקא עם הילד המניאק. תמיד מצחיק לי כשנוצרים זוגות מסדרות אבל לא אלה שהם זוג בסדרה. ככל שהיחסים ביניהם בסדרה לא זוגיים זה יותר משונה (ע"ע דקסטר ודברה ששיחקו אחים והתחתנו במציאות).

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
ועדיין...
צפה בקובץ המצורף 46415
צפה בקובץ המצורף 46416
צפה בקובץ המצורף 46417
צפה בקובץ המצורף 46418
צפה בקובץ המצורף 46419
צפה בקובץ המצורף 46421

חח הם ממש נראים זוג, זה שקוף
חבל שהוא לא יוצא עם ניק במציאות :p די ברור ששלושתם גייז במציאות, לא?

אגב שכחתי לציין שאהבתי את החיבור/קשר בין ניק לטארה בסדרה...העובדה שהיה ביניהם משהו מגיל קטן, והעובדה שבהווה זה גרם להם להיפתח אחד לשניה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Aranel Nenharma

Well-known member
אז מסתבר שמה שקרה בסוף עונה 1 זה באמת מה שחשבתי שקרה (אבל לא היה ברור) שקו הזמן שנדיה זוכרת מה קרה וקו הזמן שבו אלן זוכר מה קרה התמזגו ככה ששניהם עכשיו זוכרים את הכל.
ווידוי, לא ראיתי את בובה רוסית כשהוא יצא, תמיד רציתי אבל לא יצא.
אז לקראת העונה השנייה סוף סוף ראיתי ויצא שהשבוע עשיתי בינג' מטורף של 2 העונות (וממש נהניתי)
עברו 4 שנים והם עדיין בקשר (ואני שמח שהם לא זוג).
אני גם ממש שמחה שהם לא זוג.
זה כל כך בריא לראות חברות אפלטונית בטלוויזיה
אוקי טוויסט מגניב שעכשיו היא נעה בזמן, אבל גם הרגיש לי פחות מגניב מהקטע של למות כל הזמן בעונה הקודמת.
אני הרגשתי שהעונה הזו הרבה יותר התאימה לשמה, בובה רוסית.
נדיה אשכרה הייתה אישה בתוך אישה בתוך אישה (נדיה בתוך אמא שלה שבתוכה תינוקת)
זה נחמד שהיא לא תקועה ב1982 אלא יכולה לנוע הלוך ושוב יחסית בקלות ומנצלת את זה בחקירות שלה.
זה היה סופר מגניב!
רעיון שאני לא חושבת עשו עדיין עם מסע בזמן.
גם מעניין שחזרו לעניין הזהב שהוזכר כמה פעמים בעונה 1. מעניין אותי אם כבר אז חשבו על לעשות משהו עם זה.
לזהב באמת היה משקל בסיפור של העונה הראשונה, אבל אם זאת לא הרגיש שזה משהו משמעותי להמשך
פה אני מורידה את הכובע לכותבות שעשו את זה באלגנטיות
הטיול להונגריה היה נחמד, רק היה לי חבל שהוא התחיל ונגמר באותו פרק.
אבל אז היא משוגרת חזרה בזמן להונגריה בזמן מלחמת העולם השניה. שיט לכל הרוחות מה יקרה שם? אני מניח שהיא עכשיו תהיה בגוף של סבתא שלה.
לראות את זה בשבוע של יום השואה היה מטורף
אהבתי גם שהפעם היא כבר די משלימה עם הטירוף של מה שקורה (תכלס זה גם הרבה פחות פריקי מלמות כל הזמן).
ומצחיק שהיא די מסרבת להתייחס אל עצמה בתור לנורה כשהיא מדברת עם אנשים, אלא בתור הבת שלה. אבל אנשים מקבלים את זה כי הם יודעים שהיא מוזרה.
אני מתה על הדמות של נדיה, הייתי מוכנה לראות אותה בכל סיטואציה.
אוקי, בניגוד לציפיה שלי נדיה ממש בסדר עם זה שהיא יהודייה בהונגריה שתחת שלטון הנאצים ב1944.
אני לא יודע אם זה טיפשות או פשוט אמונה שלא הגיוני שהיא תמות. (אם כי בשלב הזה היא מאמינה שהיא יכולה לשנות את העבר מה שאומר שהיא צריכה להבין שהיא יכולה למות אם היא תחשוף שהיא יהודייה לחיילים)
אני גם די תפסתי מנדיה כאדם שקול והגיוני.
נכון היא טיפוס, ועושה דברים מוזרים גם בעונה הראשונה , אבל העונה היא פשוט עשתה שטויות לא הגיונית
נדיה מגלה שהאוצר המשפחתי עדיין לא הועלה אל רכבת אלא נמצא במחסן.
הדיבור על יהודייה, רכבת, מלחמת העולם ה2 - לא הוביל אותי למחשבות טובות על המשך העונה
היא מעבירה את המידע לסבתא שלה בעתיד של לאחר המלחמה. בעזרת הכומר שהיא ידעה שהוא טוב כי היא ראתה את הקבר שלו בהונגריה בהווה וקלטה שהוא עזר ליהודים. (האמת שהייתה לי תחושה לא טובה לגביו שאולי הוא יגנוב את האוצר לעצמו)
באופן כללי כמובן לא שציפיתי שנדיה תמות (זה יותר הקטע של עונה 1) אבל חשבתי שהיא תהיה קרובה למוות כי הפרק נקרא Exquisite Corpse.
בתור סיפור על השואה אני אהבתי את הפרק
הוא הצליח להעביר טוב את התחושה של פחד ועם זאת היה קליל ולא רשימת שינדלר
זה הגיע לטירוף שעובר לחלוטין את העונה הראשונה.
כן, העונה הראשונה היה רק ג'ויינט
העונה השנייה היה with coc like the israelites do
אחרי שנדיה יולדת את עצמה בתחנת רכבת תחתית היא מחליטה שהאדם היחיד שראוי לגדל אותה זה... היא בעצמה.
אז היא לוקחת אותה איתה ל2022 וכמובן שוברת לחלוטין את רצף הזמן.
משם זה טירוף מוחלט של זמנים, גופות מרובות, כפילויות של אנשים וסתם אנשים בזמן הלא נכון.
(קטע מעולה עם פארן ואבא שלו והחתול oatmeal שמופיע שוב ושוב ושוב)
לא ברור מה היא חשבה לעצמה
גם ככה היא כאילו מונעת מנדיה התינוקת לגדול עם רות
ואז בשיא של פרק 6 אלן נמצא במקום שבו עונה 1 התחילה - הנקודה שבה נדיה התאפסה כל פעם שהיא מתה כל העונה - השירותים במסיבת יום ההולדת 36 של נדיה כשיש דפיקות חזקות על הדלת. אבל הפעם מהצד השני של הדלת נמצאת נדיה עצמה עם... נדיה עצמה כתינוקת. והשיר Gotta get up ברקע כמובן. (בשלב מסוים הוא מתחיל לעצבן את נדיה כמו שבטח עיצבן רבים אחרים בחזרה הקבועה שלו - אם כי אני תמיד אהבתי אותו)
מתה על השיר הזה
נדיה עדיין עם התינוקת ומוצאת את התיק עם המטבעות שנעלם לה, אבל מבינה שהיא צריכה לוותר עליו כדי לשמור על התינוקת (תכלס מרגיש לי שהיא יכלה למצוא פתרון, אבל זה יותר עניין סמלי).
התיק היה מספיק גדול לשים בו את התינוקת ולסחוב רק את התיק עם התינוקת
בכלל זה היה בול שבדיוק בארגז שגנבו מהמשפחה שלה היה גם תיק מרי פופינס שהיה מספיק להכיל הכל
אה נכון, אלן.
די חבל לי שהסיפור של אלן קיבל כל כך מעט זמן בעונה הזאת. לא רק שהוא לא היה בחלק מהפרקים, אלא גם בפרקים שהוא היה הוא קיבל מעט זמן מסך.
כל הסיפור עם לני והמעבר גבולות בברלין קיבל ממש מעט זמן מסך.
זה לחלוטין הרגיש שהכותבות הרגישו שאי אפשר להתעלם מאלן כי יש לו חלק משמעותי בעונה הראשונה, אבל עם זאת לא היה להם כיצד לשלב אותו בעלילה.
אני רציתי שיהיה לו יותר חלק במסע של נדיה
אבל כן סגרו את זה די יפה בכך שכשאלן יוצא מהאולם עם המים אז הוא פוגש את סבתא שלו (שמסתבר כבר ראינו כי נדיה פגשה אותה ב1982 בתור עובדת של הרכבת התחתית). אלן מדבר עם סבתא שלו על כך שהוא בעצם לא מבין מה הייתה המטרה שלו עם לני, ובכלל שהוא לא מבין מה הוא אמור לעשות בחיים ושמרגיש שהחיים קלים יותר בשביל אנשים אחרים, וחוזר לכך שהוא בחר להתאבד בעונה 1. סבתא שלו מסבירה לו שהוא צריך להפסיק לפחד לחיות את החיים שלו.
מודה שגם אני כמו אלן עדיין לא הבנתי את המטרה של הסיפור שלו
לא יודעת. לא ברור. הפרקים היו מעניינים כשלעצמם אבל בחיי שלא הבנתי כלום. אהבתי יותר את העונה הראשונה שהיתה יותר מגובשת (אם כי אני לא זוכרת למה הסיום של העונה הראשונה הסתיים ככה, עם המצעד ההוא. מעניין אם זה היה אמור להוביל לקו עלילה אחר או סתם רעיון נוסף שלא הבנתי)
דווקא מבחינת עלילה אני הרגשתי שפה היה יותר סיפור לעקוב אחריו
לעונה הראשונה היה יותר מטרה
לעונה השנייה היה יותר סיפור מתמשך
אגב לגבי אלן - השפם הזה היה נוראי לדעתי. איך אפשר לאהוב את החיוך שלו כשהוא נמצא מתחת לשפם הזה?
אבל באמת נורא חבל שהיה כל כך מעט מאלן. וחבל שלא היו יותר נשיקות עם הגרמני ההוא.
השפם נוראי ואני שואלת האם זה משהו של השחקן או שהחלטה לגבי הדמות
גם חשבתי שיהיה חיבור בין הסיפורים שלהם. למשל שבגלל שאלן בברלין אז הוא יוכל לגלות משהו על רכבת הזהב הזאת. ושאולי היא תגיע איתו לברלין והוא יבוא איתו לניו-יורק של 1880.
גם חשבתי כך, בעיקר שיש כל כך הרבה לקשר בין שני המקומות
עכשיו שאני חושב על זה עדיין לא יודעים שום דבר על האבות שלהם, אז פתוח עדיין שנוכל לגלות בעונה 3 שיש להם אותו אבא. אם כי זה יהיה קצת מטריד כי הם שכבו יחד בעונה 1.
בבקשה לא!!!!

dilia snake

Well-known member
כ"כ הרבה לפרוק!

למה אני חשה צורך עז לראות ולשמוע את כול הדיפ פייק שקטיה שלחה בזמן שהיא התחזתה לקאלן? וכמה עור רואים בתמונות האלו? האם יש באיזה מקום תמונות של כריס במדי מלח קטנטנים? למרות שהבחור כבר מעל חמישים, אני בטוחה שהגוף שלו שמור כמו שצריך.

נייט! האם אפשר להחזיר את השחקן בתפקיד קבוע בשנה הבאה? אני מתה על הדינמיקה שלו ושל קאלן, אני חושבת שהם צריכים להיות שותפים בשנה הבאה ואחד המיותרים או קנזי יכול לקבל את סאם במקום.

אז מה הסיכוי שהעלי הזה ופאטימה יהיו זוג? אני מהמרת על בין 90-100%.

זה איך שלא קוראים לו שהיה גם בצדק פרטי ועוד כול מיני מקומות! זו הוכחה שגם שעון מקולקל וכ'ו! איזה ליהוק מושלם לתפקיד של הד"ר הפסיכי!

אני לא יודעת מה לחשוב על קאלן ואנה, מצד אחד בא לי שהם יהיו יחד, מצד אחד היחסים שלהם בשלב המשעמם. הם ראינו בכלל את ארקדי העונה? האמת שהדחקתי את רובה, אבל יש לי תחושה שזו העונה הראשונה שהוא לא הופיע בכלל. מה זה הפשע הזה?

האמת שהתיק המרכזי של הפרק היה על תקן בזבוז זמן, לא כמו הכלב בשבוע שעבר אבל דיי קרוב.

דיקס בקושי הופיע אבל קיבלנו עוד קצת מהניסיונות שלו ושל קנזי להקים משפחה8-{.

וכריס ממש סקסי שהוא מדבר רוסית, אם הרוסים היו משתמשים בו בתור הדובר שלהם במלחמה עם אוקראינה לא היו מטילים עליהם אפילו סנקציה אחת. תקשיבו לי.

וזהו, אני חושבת שבשבוע הבא יש עוד פרק כפול. אני מכינה אלכוהול רק ליתר בטחון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חח הם ממש נראים זוג, זה שקוף
חבל שהוא לא יוצא עם ניק במציאות :p די ברור ששלושתם גייז במציאות, לא?
כן זה נראה לחלוטין ברור שהם זוג.
אז אני תוהה למה הם לא באופן רשמי זוג.
זה די מעניין אם במקביל לכך שאנחנו רואים איך בסדרה קשה לאנשים לצאת מהארון באופן גלוי, אז גם לקאסט זה קשה באותה מידה.
אבל גם עברה לי מחשבה שזה לא העניין אלא משהו אחר:
שהעניין הוא שהפקת הסדרה לא רוצה להחצין כל כך את זה שהם זוג בגלל שנראה להם שזה יתפס כמוזר לצופים של הסדרה שהשחקן של צ'ארלי הוא עם השחקן של בן ולא עם השחקן של ניק. ואז זה יראה רע שצ'ארלי כאילו יוצא עם בן המגעיל. אם כי זה מגוחך שלא יתנו לצופים קרדיט של להבין שהם שונים מהדמויות שהם משחקים.

אגב שכחתי לציין שאהבתי את החיבור/קשר בין ניק לטארה בסדרה...העובדה שהיה ביניהם משהו מגיל קטן, והעובדה שבהווה זה גרם להם להיפתח אחד לשניה
[Heartstopper] אני גם אהבתי את זה. יש קטע חמוד במיוחד כשניק עוזר לטארה עם הכלי נגינה שלה שהיא אומרת לו "תודה בן שפעם נישקתי" והוא אומר לה "בבקשה בת שפעם נישקתי". אם כי זה שונה כי הוא כנראה כן נמשך אליה בעבר בעוד בשבילה כשהיא נישקה אותו זה עזר לה להבין שהיא לא נמשכת לבנים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ווידוי, לא ראיתי את בובה רוסית כשהוא יצא, תמיד רציתי אבל לא יצא.
אז לקראת העונה השנייה סוף סוף ראיתי ויצא שהשבוע עשיתי בינג' מטורף של 2 העונות (וממש נהניתי)
העיקר שראית עכשיו
(שלא כמו אנשים שבכלל לא ראו)
אני הרגשתי שהעונה הזו הרבה יותר התאימה לשמה, בובה רוסית.
נדיה אשכרה הייתה אישה בתוך אישה בתוך אישה (נדיה בתוך אמא שלה שבתוכה תינוקת)
לא חשבתי על זה ככה. באמת קשר מעניין לשם הסדרה.
לא ממש ראיתי שום קשר לשם בעונה הראשונה.
אני מתה על הדמות של נדיה, הייתי מוכנה לראות אותה בכל סיטואציה.
גם אני מת עליה. אני יכול להבין שיש אנשים שלא יתחברו לדמות כזאת גסה, אבל אני מת עליה.
לגבי זה שהיא גסה - מישהו שאל אותי אם יש קללות בסדרה ואמרתי לו שאני לא בטוח אם הדמות הראשית מקללת, אבל גם אם היא לא מקללת זה נשמע כאילו היא מקללת בכל מה שהיא אומרת.
אני גם די תפסתי מנדיה כאדם שקול והגיוני.
נכון היא טיפוס, ועושה דברים מוזרים גם בעונה הראשונה , אבל העונה היא פשוט עשתה שטויות לא הגיונית
אני תוהה אבל אם זה סתם שהיא עשתה שטויות, או שהיא במידה מסויימת מאבדת את השפיות שלה כמו אמא שלה. בקטע בעבר שבו מאשפזים אותה וממש לפני זה, זה לחלוטין היה נראה ככה.
בתור סיפור על השואה אני אהבתי את הפרק
הוא הצליח להעביר טוב את התחושה של פחד ועם זאת היה קליל ולא רשימת שינדלר
כן זה היה פרק טוב מאוד. לחלוטין לא ציפיתי שהסדרה הזאת תלך לשם, אבל היא עשתה את זה יפה.
היה יחסית רגוע מבחינת זה שלא ראינו בכלל מוות, אבל עדיין העביר את התחושה באמת של הפחד. אם כי שוב, זה כאילו נדיה לא הרגישה את הפחד עד ממש בסוף.
כן, העונה הראשונה היה רק ג'ויינט
העונה השנייה היה with coc like the israelites do
:-D
לא ברור מה היא חשבה לעצמה
גם ככה היא כאילו מונעת מנדיה התינוקת לגדול עם רות
כמו שאמרתי, זה כאילו היא איבדה את זה לחלוטין בשלב הזה.
אני מניח שהיא רואה את השנים המוקדמות שלה בתור משהו כל כך נורא שעדיף לפסוח עליו גם אם זה אומר לוותר על רות.
מעניין אבל שרות היא גם מה שגרם לה בסוף להשתכנע שהיא צריכה להחזיר את התינוקת.
מתה על השיר הזה
גם אני
אגב, קראתי שהפקת הסדרה הייתה צריכה לשלם המון בשביל כמות הפעמים שהשמיעו את השיר בעונה הראשונה. ובעלי הזכויות כן נתנו להם הגבלה מסוימת שהיה אסור להם לעבור מעליה. וכנראה היו כמה שירים שהתלבטו בינהם בתור השיר החוזר.
התיק היה מספיק גדול לשים בו את התינוקת ולסחוב רק את התיק עם התינוקת
בכלל זה היה בול שבדיוק בארגז שגנבו מהמשפחה שלה היה גם תיק מרי פופינס שהיה מספיק להכיל הכל
אני לא חושב שהייתי שם את התינוקת בתוך תיק כזה שמלא מטבעות כבדים כשאני סוחב מעל מים, אבל כן היו דרכים שהיא יכלה להסתדר.
זה לחלוטין הרגיש שהכותבות הרגישו שאי אפשר להתעלם מאלן כי יש לו חלק משמעותי בעונה הראשונה, אבל עם זאת לא היה להם כיצד לשלב אותו בעלילה.
אני רציתי שיהיה לו יותר חלק במסע של נדיה
גם אני רציתי
מודה שגם אני כמו אלן עדיין לא הבנתי את המטרה של הסיפור שלו
כן, יצא שזה לא היה ברור ולכן בסוף סבתא שלו הייתה צריכה פשוט לומר לו בפנים את המסר שלו: שהוא צריך לא לפחד לחיות את החיים.
דווקא מבחינת עלילה אני הרגשתי שפה היה יותר סיפור לעקוב אחריו
לעונה הראשונה היה יותר מטרה
לעונה השנייה היה יותר סיפור מתמשך
יש בזה משהו. כי בעונה השניה באמת היה סיפור שכל הזמן התקדם והיה ברור שהוא מתקדם בגלל שהדמויות בחרו להמשיך.
לעומת זאת בעונה 1 היה ברור שנדיה תמות לא משנה מה היא תעשה אז חלק גדול מהזמן זה פשוט היה להעביר את הזמן איתה עד שהיא תמות ולא ממש הרגיש שהיא עושה משהו משמעותי. כלומר כן היא השתדלה לנסות לחקור ולהבין מה גורם למצב שלה, אבל היא העבירה הרבה מהזמן בשטויות אחרות שלא קשורות. רק לקראת הסוף התחיל להיות ברור שדברים נעלמים והייתה תחושת בהילות בלשנות משהו.
השפם נוראי ואני שואלת האם זה משהו של השחקן או שהחלטה לגבי הדמות
מעניין לבדוק את זה באמת.
אני כל כך שמחתי אבל כשהוא ראה את עצמו מלפני 4 שנים שהולך עם המוכר מהמכולת ושם לא היה לו את השפם.
בבקשה לא!!!!
מצטער אבל לפי חוקי הטלוויזיה צריך להיות קשר כלשהו בינהם ואם זה לא קשר רומנטי אז זה יהיה אח-אחות.
לא אני קבעתי את החוקים.

Aranel Nenharma

Well-known member
העיקר שראית עכשיו [בובה רוסית]
(שלא כמו אנשים שבכלל לא ראו)
ממש ממש ממליצה

תודה על זה
מנגנת את השיר בלופ בזמן כתיבת התגובה (וזה כמובן הולך להיות שיר החודש שלי אז DEEPS)
לא חשבתי על זה ככה. באמת קשר מעניין לשם הסדרה.
לא ממש ראיתי שום קשר לשם בעונה הראשונה.
עוד משהו שחשבתי
העונה הראשונה התעסקה בהווה (שוב ושוב ושוב)
העונה השנייה בעבר
אז אני מצפה שבעונה השלישית יהיה עיסוק בעתיד
גם אני מת עליה. אני יכול להבין שיש אנשים שלא יתחברו לדמות כזאת גסה, אבל אני מת עליה.
לגבי זה שהיא גסה - מישהו שאל אותי אם יש קללות בסדרה ואמרתי לו שאני לא בטוח אם הדמות הראשית מקללת, אבל גם אם היא לא מקללת זה נשמע כאילו היא מקללת בכל מה שהיא אומרת.
זה בדיוק מה שאני אוהבת בה, היא גסה אבל לא בקטע מגעיל כזה כמו איימי שומר/ אדם סנדלר
היא גסה בקלאס
הייתי רוצה להיות חברה שלה, כי גם כמו שהזכרתי כבר, מרגישים שהיא אדם שקול
מעניין אבל שרות היא גם מה שגרם לה בסוף להשתכנע שהיא צריכה להחזיר את התינוקת.
לא ציינתי בכלל שאת רות הצעירה שיחקה אנני מרפי, שאני מאוד אוהבת
כן, יצא שזה לא היה ברור ולכן בסוף סבתא שלו הייתה צריכה פשוט לומר לו בפנים את המסר שלו: שהוא צריך לא לפחד לחיות את החיים.
כל העלילה של אלן היתה מיותרת לגמרי, העונה היתה מרגישה אותו הדבר גם בלי העלילה שלו
מעניין לבדוק את זה באמת.
אני כל כך שמחתי אבל כשהוא ראה את עצמו מלפני 4 שנים שהולך עם המוכר מהמכולת ושם לא היה לו את השפם.
קראתי קצת ומסתבר זה משהו שבא מהשחקן ולא מהדמות

didalf

Well-known member
נו על זה בדיוק אני מדבר! בגלל זה התבאסתי
אבל היא שווה את זה...
זה לא רק הכתוביות, קשה לי לראות סדרות בשפה מעצבנת שאני לא מבינה, גם כשיש כתוביות בעברית. תשאל את ניק כמה זמן סירבתי לצפות בינאג רויאלז.
(אני עדיין לא בטוחה שזה היה שווה את השוודית הנוראית הזאת. הלכתי להתחבא איפשהו שניק לא ימצא אותי)

לצערי שתיהן מפוספסות כאן כי לא זמינות בישראל (עם כתוביות עברית)
כאן זה בישראל או כאן זה בפורום? בארץ כן מלא דברים מפוספסים, כמעט כל מה שלא בנטפליקס|פנים|
כאן בפורום כתוביות בעברית זה לא משהו שמגביל את רובנו. זמינות גם לא בתיאוריה (אם כי הרבה מאיתנו נהיו נורא עצלנים עם דברים שמצריכים טיפה מאמץ לאחרונה)

די ברור ששלושתם גייז במציאות, לא?
אני מניחה שכן רק כי בסדרה כזאת WOKE לא יעיזו ללהק שחקנים סטרייטים לתפקיד גייז.

אז אני תוהה למה הם לא באופן רשמי זוג.
זה די מעניין אם במקביל לכך שאנחנו רואים איך בסדרה קשה לאנשים לצאת מהארון באופן גלוי, אז גם לקאסט זה קשה באותה מידה.
הייתי אומרת מאותה סיבה שטום וזנדיה עדיין לא מאשרים רשמית למרות שדי כולם יודעים אבל מצד שני הם לא קרובים בכלל לרמת המפורסמות שלהם עדיין שיציקו להם בנושא.

אה עוד משהו קטן ולא חשוב שנזכרתי בו
4. אגב טאו הוא היה ממש מעצבן רוב הזמן|בוקס|
נזכרתי שטאו אמר שהוא שונא את הנוקמים וזלזל בזה כסרט לאנשים דושים וזה עוד סיבה למה הוא עצבן אותי!😤

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד משהו שחשבתי
העונה הראשונה התעסקה בהווה (שוב ושוב ושוב)
העונה השנייה בעבר
אז אני מצפה שבעונה השלישית יהיה עיסוק בעתיד
וואי, לא חשבתי על זה
אבל עכשיו שאני חושב על זה זה באמת די מתבקש
אם כי אפשר לומר שזה חזרה לקטע של מסע בזמן אז אולי עדיף שלא.
אבל איזה דבר מוזר אבל אחר הם יכולים לעשות?
זה בדיוק מה שאני אוהבת בה, היא גסה אבל לא בקטע מגעיל כזה כמו איימי שומר/ אדם סנדלר
היא גסה בקלאס
הייתי רוצה להיות חברה שלה, כי גם כמו שהזכרתי כבר, מרגישים שהיא אדם שקול
אני גם חושב שהייתי רוצה להיות חבר שלה.
אומנם היא לפעמים גם מגעילה אל החברים שלה, אבל באופן כללי היא נראה לי אדם שכיף להיות חברים איתו
לא ציינתי בכלל שאת רות הצעירה שיחקה אנני מרפי, שאני מאוד אוהבת
אה.....
שמתי לב לשם של אנני מרפי בקרדיטים בשלב מסוים ותהיתי את מי היא משחקת. אבל גם לא הקדשתי לזה מספיק מחשבה.
*עכשיו הסתכלתי וראיתי שיש שלוש שחקניות שמקבלות קרדיט על רות, אבל זה בגלל שבעונה 1 בפרק פלאשבק לילדותה של נדיה מישהי אחרת משחקת את רות.
**עכשיו גם נזכרתי שראיתי את השם של רוזי אודונל בקרדיטים בשלב מסוים ולפי הקרדיטים היא הקול של הכרוז ברכבת.
כל העלילה של אלן היתה מיותרת לגמרי, העונה היתה מרגישה אותו הדבר גם בלי העלילה שלו
אכן לחלוטין יכלו לעשות את כל העונה הזאת בלי העלילה שלו.
זה היה לדעתי יוצא פחות טוב אם הוא לא היה מופיע אפילו בשני הפרקים האחרונים כי אני חושב שהיינו צריכים מישהו נפרד כדי להוביל את נדיה לקבל את זה שהיא צריכה לבטל את מה שהיא עשתה. ובאופן כללי אם זה היה רק היא בעולם שבו המציאות נעשית מטורפת אז לא היה ברור אם זה לא פשוט נדיה מאבדת את השפיות שלה. בגלל שהוא שם, אנחנו יודעים שזה באמת קורה. טכנית היו יכולים במהלך העונה לעשות שמקסין גם נוסעת עם נדיה לעבר ואז היא האדם הנוסף הזה.
בקיצור כן, לחלוטין היה אפשר בלי העלילה של אלן.
אבל אני עדיין שמח שהיה אותה. אומנם היא הייתה מיותרת, ואומנם הרגיש כאילו קטעו אותה באמצע, אבל עדיין אהבתי את מה שקיבלנו. אהבתי את זה שאלן חי בתור סבתא שלו ונדלק על בחור דרכה. ואהבתי את האוניברסליות של מזרח ברלין. זה מרגיש לי בזבוז נוראי שזה היה כל כך חלקי, אבל אני עדיין שמח שקיבלנו קצת.
קראתי קצת ומסתבר זה משהו שבא מהשחקן ולא מהדמות
|שפם|

זה לא רק הכתוביות, קשה לי לראות סדרות בשפה מעצבנת שאני לא מבינה, גם כשיש כתוביות בעברית. תשאל את ניק כמה זמן סירבתי לצפות בינאג רויאלז.
(אני עדיין לא בטוחה שזה היה שווה את השוודית הנוראית הזאת. הלכתי להתחבא איפשהו שניק לא ימצא אותי)
בכלל לא מגיע לך הארטסטופר. ולא מגיע לך לאב ויקטור. כי את לא מעריכה את המלוכה הצעירה (שזה אגב תרגום טוב יותר לשם הסדרה מאשר "דרך המלך" המטופש)
אני מניחה שכן רק כי בסדרה כזאת WOKE לא יעיזו ללהק שחקנים סטרייטים לתפקיד גייז.
מצד אחד כן
מצד שני זה לחלוטין לא הולם (ותכלס לא חוקי בטח) לשאול אנשים מה הנטייה המינית שלהם כשעושים להם ראיון. הם יכולים לסמוך על כך שהם ידעו (כי כמובן, אפשר לדעת הרבה פעמים) אבל זה לא מאה אחוז. וזה לא הוגן כלפי שחקנים בארון שלא ברור לגביהם.
הייתי אומרת מאותה סיבה שטום וזנדיה עדיין לא מאשרים רשמית למרות שדי כולם יודעים אבל מצד שני הם לא קרובים בכלל לרמת המפורסמות שלהם עדיין שיציקו להם בנושא.
האם טום וזנדאיה עדיין מכחישים?
אני יודע שהרבה זמן הם הכחישו, אבל בשלב הזה זה כבר יהיה מגוחך.
אבל אולי בעצם זה לא עניין של הכחשה. טום וזנדאיה פשוט לא עונים לשאלה ולכן אי אפשר לטעון שהם זוג בוודאות. אז אולי גם ג'ו וסבסטיאן לא עונים על השאלה ולכן מקורות אחרים אומרים שהם לא יחד.
נזכרתי שטאו אמר שהוא שונא את הנוקמים וזלזל בזה כסרט לאנשים דושים וזה עוד סיבה למה הוא עצבן אותי!😤
חחחחחחח
זה גם מאוד עיצבן את אלמוג (שבאופן כללי די הפתיע אותי שראה ואהב את הסדרה)
אגב, בקומיקס נאמר מפורשות כמה פעמים שניק מאוד אוהב את סרטי מארוול ומכריח את צ'ארלי לראות אותם איתו. (לא נאמר שצ'ארלי שונא אותם, אבל הוא כנראה לא היה צופה בהם לולא ניק)

didalf

Well-known member
בכלל לא מגיע לך הארטסטופר. ולא מגיע לך לאב ויקטור. כי את לא מעריכה את המלוכה הצעירה (שזה אגב תרגום טוב יותר לשם הסדרה מאשר "דרך המלך" המטופש)
:-D:-D:-D
מגיע לי סדרות חמודות באנגלית!!!!

מצד שני זה לחלוטין לא הולם (ותכלס לא חוקי בטח) לשאול אנשים מה הנטייה המינית שלהם כשעושים להם ראיון. הם יכולים לסמוך על כך שהם ידעו (כי כמובן, אפשר לדעת הרבה פעמים) אבל זה לא מאה אחוז. וזה לא הוגן כלפי שחקנים בארון שלא ברור לגביהם.
נכון. במיוחד שהם כאלה צעירים ולא מוכרים.
זה חתיכת מלכוד - ללהק שחקנים סטרייטים לגייז - אסור. לשאול אותם באודישן מה הנטיה המינית שלהם - אסור. זה קצת משעשע אותי עכשיו:-D

האם טום וזנדאיה עדיין מכחישים?
אני יודע שהרבה זמן הם הכחישו, אבל בשלב הזה זה כבר יהיה מגוחך.
הם לא מכחישים אבל לא מאשרים כלום באופן רשמי (כאילו חוץ מ200 פפרצי שלהם מחזיקים ידיים בכל מקום|מאוהב|:-D)

אבל אולי בעצם זה לא עניין של הכחשה. טום וזנדאיה פשוט לא עונים לשאלה ולכן אי אפשר לטעון שהם זוג בוודאות. אז אולי גם ג'ו וסבסטיאן לא עונים על השאלה ולכן מקורות אחרים אומרים שהם לא יחד.
כן בדיוק.

זה גם מאוד עיצבן את אלמוג (שבאופן כללי די הפתיע אותי שראה ואהב את הסדרה)
אכן מפתיע8-* חשבתי שהוא אלרגי לרומנטיקה.

אגב, בקומיקס נאמר מפורשות כמה פעמים שניק מאוד אוהב את סרטי מארוול ומכריח את צ'ארלי לראות אותם איתו. (לא נאמר שצ'ארלי שונא אותם, אבל הוא כנראה לא היה צופה בהם לולא ניק)

חחח וואלה? לא זוכרת. גוד בוי ניק!!! (של הסדרה, לא אתה)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גוד בוי ניק!!! (של הסדרה, לא אתה)
אני מטער אבל לפי תקנון ארגון הניקים, מחמאה לניק אחד היא מחמאה לכולנו
:-D:-D:-D
מגיע לי סדרות חמודות באנגלית!!!!
אולי שלשם שינוי תהיה לנו סדרה להטבית חמודה בעברית
(משהו סטייל פלורנטין אבל בלי כל הסטרייטים המעצבנים)
שיר מדהים לא משנה שזה תרגום מטופש
(אבל ברצינות, יש סיכוי שזה יהיה שיר החודש שלי)

למעלה