דיוני סדרות #143

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה לא היה כזה בינג' חח כולה 3 פרקים
שכחתי שזה עונות נורא קצרות.
אבל יש 7 פרקים בעונה הזאת וראית לפני זה 3 פרקים אז אם סיימת את העונה זה אומר שראית עוד 4.
בום
איך אתה זוכר מתי קרה כל דבר איך?????????????????????????????????
האמת שאני ממש לא זוכר עם הסדרה הזאת. לכן גם לא יכלתי לשים גיפים שרציתי של הדאוג'ר כי לא יכלתי לדעת מתי הם היו.
אבל ספציפית עונה 1 מסתיימת עם כמה אירועים משמעותיים שאני זוכר מספיק.
כי אלה דמויות לא פיקטביות לא החברים הוירטואלים האמיתיים שלו, דה.
גם זה נכון.
אבל יש הרבה דברים שקורים לאנשים באחוזת דאונטון שאני לא זוכר.

*ואני צריך לציין מצד אחד שזה נשמע כמו סתירה לומר שאתם וירטואלים וגם אמיתיים. אפילו שאני יודע שזה לא.
אבל גם אני צריך לציין שאני לא זוכר הרבה דברים גם לגבי אנשים אמיתיים לא וירטואלים בחיים שלי.
באופן כללי אני חושב שהייתי מסתדר הרבה יותר בחיים עם כל האנשים היו דמויות בבאפי.
מה הוא ממש נראה בגיל של הרוזן והיא ממש נראית בגיל של הבנות שלו! הוא נראה אבא שלה!!
בדקתי ומסתבר שיש בינהם הפרש של 18 שנה. אני ידעתי שיש הפרש, אבל חשבתי חצי מזה.
אוי דייזי הזאת כזאת סתומה|פנים|
עד כאן!
ידעתי שהוא פה אז זה לא מפתיע. (אבל משומה הנחתי שהוא גיי, לאדעת למה8-*)
רציתי להגיד שלא זכור לי שדן סטיבנס אי פעם שיחק גיי. אבל אז נזכרתי שבעצם הוא גיי היה במיני סדרה עוד לפני זה ששמעתי עליה אבל לא ראיתי.
מה אתה לונה?:-D
1760653991998.png
טוב אני מניחה שלסבתא אין יותר לאן להזדקן:-D
תתפלאי, זאת תמונה שלה מעונה 6:
1760654160648.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי זה בולט לי עד כמה הרבה אני לא זוכר לגבי אירועי העונה הזאת
אם כי כן זכרתי שיש קפיצת זמן משמעותית.
אז קפצנו שנתיים פתאום לשיא המלחמה.
אוי מת'יו במלחמה:-( איטס גיבניג אחים לנשק.
מלחמה לא נכונה, אבל כן
אה גם תומאס פה? לא נפטרנו ממנו? חבל. אני לא יודעת אם הוא פחדן, אנוכי, משוגע או פשוט ממש מסכן בחרדה שהוא אשכרה גרם שירו בו כדי לצאת משם.
ממש מסכן.
(אבל כן הוא גם עדיין די נוראי)
חחח איזה חמודה ספיריט סבתא שהיא סידרה בסתר פטורים למשרתים שעוד נשארו:-D
לא זכרתי את זה אבל היא באמת חמודה
הופתעתי ממש שהיא דווקא תמכה בסיביל ללכת להיות אחות8-*
זהו שהדאוג'ר רוב הזמן שמרנית ברמה שגורמת לשאר המשפחה להרגיש ליברלית,
אבל מידי פעם היא מפתיעה עם רוח מרדנית כזאת.
מסכנה אנה:-( ובייטס:-( אבל עדיין מטריד בעיניי שהם זוג.
איזה נבלה אשתו!
זכור לי משהו עם זה אבל לא פרטים.
וכמה זמןןן עוד הסיפור הזה עם הטורקי ירדוף אותנו?? עברו איזה 3-4 שנים חאלס!
ועכשיו הם במלחמה עם טורקיה.
יאוו איזה נבלה אוברייאןןןן למה היא עדיין כאן???
צריך גם רעים
טוב מרי ומת'יו אתם קלירלי מאוהבים אני מבקשת די עם השטויות והארוסות, תתחתנו וזהו!
מרי הייתה מטומטמת שהיא דחתה אותו בסוף עונה 1.
חשבתי שכל העונה תהיה במלחמה בקצב הזה היא תסתיים בפרק השלישי.
בעונה 3 הם כבר במלחמת העולם השניה. עונה 5 היא בהווה. (ובעונה 6 הם מעבירים את כל האחוזה למאדים)
תומאס חוזר להציק אני מבינה והוא לא למד כלום הוא עדיין פויה|שפם|
אוי תומאס
לא הבנתי הבית הזה עצום זה טירה למה אין להם מספיק חדרים להכיל גם אזור אוכל ומנוחה לוחיילים וגם לעצמם? לא כל הקטע זה שזה מקום ענק? יש להם רק ספריה אחת?
וגם לא הבנתי צוות המשרתים המטבח וכו אמור לטפל בכולם פתאום? צריך עוד אנשי צוות זה לא מספיק.
עכשיו שאני נזכר בזה זה גורם לי לחשוב על כל מרכזי הסיוע שצצו בכל מקום בחודשים הראשונים של חרבות ברזל.
ולא נראה לי שהאחוזה הזאת היא כל כך גדולה.
מה זה אומר משרת לחייל? למה יש להם משרתים? הם גם נלחמים?
כן. אני לא יודע אם זה לכל הקצינים או לקצינים שהם ממעמד האצולה.
אבל הרי בייטס היה משרת של רוברט במלחמה.
וואי הנהג דביל|פנים| איזה נודניק מה אתה רוצהההההההההה
אני לא זוכר מה קורה איתו בשלב הזה (אני זוכר מה קורה איתו אחר כך)
וואי מסכן המשרת עם הPTSD איזה נורא זה:-(
אם אני זוכר נכון התגובה של אובריין לנושא היא מפתיעה.
טוב לא התגלה שום דבר מספיק רע לגבי הארוסה של מת'יו, חבל. עדיין תזרוק אותה ותהיה עם מרי תודה.
בפרק הבא מגלים שהיא מאוד טרנספובית ומקנסלים אותה.

didalf

Well-known member
אבל יש 7 פרקים בעונה הזאת וראית לפני זה 3 פרקים אז אם סיימת את העונה זה אומר שראית עוד 4.
וואנס אגיין אתה מתעלם ממני, ראיתי את פרק 4 ביום שלישי בערב|למטה|
והגעתי עד פרק 3 באותו יום. אתמול לא ראיתי כי לא הייתה לי פניות רגשית לזה כמובן, והיום כי הייתי אצל ההורים אז לא יצא. אולי אני אראה עכשיו אחד בדיוק הגעתי הביתה.
בינתיים על פרק 4 אני אגיד: שומו שמיים, מכנסיים:eek::eek:

*ואני צריך לציין מצד אחד שזה נשמע כמו סתירה לומר שאתם וירטואלים וגם אמיתיים. אפילו שאני יודע שזה לא.
חחחח נכון, גם לי
אבל גם אני צריך לציין שאני לא זוכר הרבה דברים גם לגבי אנשים אמיתיים לא וירטואלים בחיים שלי.
אנחנו יודעים, הם גם לא דמויות בסדרה.

בדקתי ומסתבר שיש בינהם הפרש של 18 שנה. אני ידעתי שיש הפרש, אבל חשבתי חצי מזה.
וואלה? נראה יותר. בכל מקרה הוא יכול להיות אבא שלה.

1760653991998.png
:-D:-D

תתפלאי, זאת תמונה שלה מעונה 6:
1760654160648.png
:-D

מלחמה לא נכונה, אבל כן
כל המלחמות דומות

זהו שהדאוג'ר רוב הזמן שמרנית ברמה שגורמת לשאר המשפחה להרגיש ליברלית,
אבל מידי פעם היא מפתיעה עם רוח מרדנית כזאת.
חחח כן אה?

זכור לי משהו עם זה אבל לא פרטים.
אמא של בייטס נפטרה והשאירה לו כסף אז אשתו החמדנית חזרה ואיימה שאם הוא לא יהיה איתה היא תספר לעיתונים על מרי והטורקי ההוא.

ועכשיו הם במלחמה עם טורקיה.
הכל בגלל מרי:-D
צריך גם רעים
כן אה?|שפם|
מרי הייתה מטומטמת שהיא דחתה אותו בסוף עונה 1.
נכון, עדיין לא הבנתי למה. כאילו עוד לפני הקטע שאולי הוא לא יהיה יורש. היה לה איזה זמן לפני שלא הבנתי למה.

בעונה 3 הם כבר במלחמת העולם השניה. עונה 5 היא בהווה. (ובעונה 6 הם מעבירים את כל האחוזה למאדים)
בעונה 6 הם בחללית ושולחים את הצאצאים הסוררים שלהם לכדור הארץ

עכשיו שאני נזכר בזה זה גורם לי לחשוב על כל מרכזי הסיוע שצצו בכל מקום בחודשים הראשונים של חרבות ברזל.
כן בכלל כל הדיבורים על מלחמה לא באים לי טוב כרגע חח

ולא נראה לי שהאחוזה הזאת היא כל כך גדולה.
היא נראית ענקית מבחוץ

כן. אני לא יודע אם זה לכל הקצינים או לקצינים שהם ממעמד האצולה.
אבל הרי בייטס היה משרת של רוברט במלחמה.
כן אבל חשבתי שעבר זמן מאז והתפקיד המוזר הזה בוטל.

אני לא זוכר מה קורה איתו בשלב הזה (אני זוכר מה קורה איתו אחר כך)
הנהג? הוא רצה להתגייס רק כדי שהוא יוכל לסרב וללכת לכלא בשביל הפוזות האידיאלוגיות שלו.
ואז בגלל שהיה לו רשרוש בלב לא גייסו אותו אז הוא התכוון לזרוק משהו מגעיל על גנרל שבא לבקר אותם. (וכולם חשבו שהוא הולך לרצוח אותו חח)
אם אני זוכר נכון התגובה של אובריין לנושא היא מפתיעה.
כן האמת שכן היא הייתה ממש נחמדה ומבינה לשם שינוי

Lhuna3

Well-known member
אני מבולבלת תסבירי
יש לי עבודה "רגילה" אבל היא במשרה חלקית עכשיו.
יש לי עבודות שאני עושה כפרילאנס באינטרנט (סיפרתי לך עליהן).
ועבודות שאני "ממציאה לעצמי" זה אפליקציות שאני מפתחת לבד ומשלה את עצמי שיום אחד אראה מהן כסף.
מסכנה אנה:-( ובייטס:-( אבל עדיין מטריד בעיניי שהם זוג.
את מגזימה, זה לא שהיא קטינה או משהו, לא חסרים זוגות כאלו. כמו שאמרתי גם לי זה היה מוזר בהתחלה, אבל אח"כ התרגלתי, שניהם אנשים מאוד טובי לב וחמודים כאלה אז הם מתאימים, ובייטס הוא לא איזה קריפ או משהו ש"מנצל אותה", הוא הכי לא כזה.
טוב מרי ומת'יו אתם קלירלי מאוהבים אני מבקשת די עם השטויות והארוסות, תתחתנו וזהו!
טוב מרי ומת'יו אתם קלירלי מאוהבים אני מבקשת די עם השטויות והארוסות והמחזרים הזקנים, תתחתנו וזהו!
איך כבר 2017? כמה זמן עבר מהפרק הקודם?? הוא היה ב2016 ונראה שהכל ממשיך בדיוק מאותו מקום אני לא מבינה את הזמנים בסדרה הזאת זה מחרפן אותי:-D
נראה לי שהתבלבלת במאה :-D
אבל חוץ מזה כן קיימת בעיית זמנים ידועה בסדרה הזאת.
מה זה אומר משרת לחייל? למה יש להם משרתים? הם גם נלחמים?
וואי זה הדבר הכי הזוי!! |פנים|
אוי דייזי הזאת כזאת סתומה|פנים|
אני עם ניק, אני לא זוכרת ממנה הרבה, רק שהיא מתוקה!
יפה מאוד ניק! |כן|

קבצים מצורפים

• 1760695792997.png
    1760695792997.png
    KB 167.2 · צפיות: 1

didalf

Well-known member
יש לי עבודה "רגילה" אבל היא במשרה חלקית עכשיו.
יש לי עבודות שאני עושה כפרילאנס באינטרנט (סיפרתי לך עליהן).
ועבודות שאני "ממציאה לעצמי" זה אפליקציות שאני מפתחת לבד ומשלה את עצמי שיום אחד אראה מהן כסף.
אהה אוקי
אני התייחסתי גם לפרילאנס כדברים שאת ממציאה לעצמך חח כי לקחת את זה על עצמך.

את מגזימה, זה לא שהיא קטינה או משהו, לא חסרים זוגות כאלו. כמו שאמרתי גם לי זה היה מוזר בהתחלה, אבל אח"כ התרגלתי, שניהם אנשים מאוד טובי לב וחמודים כאלה אז הם מתאימים, ובייטס הוא לא איזה קריפ או משהו ש"מנצל אותה", הוא הכי לא כזה.
מממ כן נכון אבל הוא עדיין נראה כמו אבא שלה, וזה עוד יותר בולט כשיש את הרוזן והבנות שלו, אז זה מאד לא נעים לי בעין חחח
אולי אני אתרגל בהמשך כי הם באמת אנשים מאד טובים חמודים.
נזכרתי שראיתי סרטון על החוקים של פנטזיה - אם הגבר מעל גיל 100 הוא בן 20-35 גג. אם הוא מתחת לגיל מאה הוא בגיל האמיתי שלו.
אז בחורה בת 20 עם גבר בן 60? איכסה פויה.
בחורה בת 20 עם גבר-פיה בן 500+? סבבה לגמרי הוא בערך בגילה:-D
וזה מדויק:-D

אני יודעת הם רצים ככ מהר אולי הם כבר ב2017:-D

אני עם ניק, אני לא זוכרת ממנה הרבה, רק שהיא מתוקה!
בעונה הראשונה היא הייתה די סתומה עם איך שהיא הלכה כמו כלבלב אחרי תומאס הרשע ושיקרה בשבילו. היא התפחכה קצת ממנו אז היא יותר בסדר עכשיו.

פולגאר

Well-known member
תיקון מידות
|המלצה|: לא לצפות, בניגוד לכתבה, פרשתי לאחר הפרק הראשון.
האם מישהו צפה? האם החלטתי נכון או שזה משתפר בהמשך?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נזכרתי שראיתי סרטון על החוקים של פנטזיה - אם הגבר מעל גיל 100 הוא בן 20-35 גג. אם הוא מתחת לגיל מאה הוא בגיל האמיתי שלו.
וזה מדויק:-D
חחחחח יש בזה משהו
וראיתי לאחרונה סרטון קומי שממחיש את זה.
יש את הסצנה הידועה מהסרט דמדומים שבה אדוארד אומר לבל שהוא בן 17 ואז היא שואלת אותו כמה זמן הוא בן 17 והוא אומר 100 שנה. וזה לחלוטין מרגיש נורמלי שהם זוג.
אז עשו את אותה סצנה רק שהוא אומר שהוא בן 17 רק 30 שנה. ואז היא מבינה שהוא בעצם בן 47, שזה אומר שהוא בגיל של אבא שלה וזה מגעיל אותה.

איך כבר 2017? כמה זמן עבר מהפרק הקודם?? הוא היה ב2016 ונראה שהכל ממשיך בדיוק מאותו מקום אני לא מבינה את הזמנים בסדרה הזאת זה מחרפן אותי:-D
חחחחח בכלל לא שמתי לב לטעות.
אבל זה גם קצת מרגיש מתאים למציאות.
מהרבה בחינות 2016 מרגישה כאילו הייתה לפני זמן נורא קצר (ומבחינות אחרות מרגיש שזה היה לפני מיליון שנה)
וזה מזכיר לי את זה:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תיקון מידות
|המלצה|: לא לצפות, בניגוד לכתבה, פרשתי לאחר הפרק הראשון.
האם מישהו צפה? האם החלטתי נכון או שזה משתפר בהמשך?
משהו בזה לא נראה לי כבר מהטריילר ולכן לא ניסיתי

didalf

Well-known member
יש את הסצנה הידועה מהסרט דמדומים שבה אדוארד אומר לבל שהוא בן 17 ואז היא שואלת אותו כמה זמן הוא בן 17 והוא אומר 100 שנה. וזה לחלוטין מרגיש נורמלי שהם זוג.
אז עשו את אותה סצנה רק שהוא אומר שהוא בן 17 רק 30 שנה. ואז היא מבינה שהוא בעצם בן 47, שזה אומר שהוא בגיל של אבא שלה וזה מגעיל אותה.
:-D:-D:-D
בדיוק:-D

מהרבה בחינות 2016 מרגישה כאילו הייתה לפני זמן נורא קצר (ומבחינות אחרות מרגיש שזה היה לפני מיליון שנה)
וואי ממששש

וזה מזכיר לי את זה:
הברקזיט היה לפני 9 שנים????.

dilly snake

Well-known member
זו הבעיה הכי גדולה שלי עם רומנטזי. כל פעם שאני מתחילה ספר ואז יש פער של 200 שנה ויותר זה מעלה לי את הסעיף (וזה תמיד גבר בן 500 ומישהי בת 20 בקושי, אף פעם אין קוגריות |בוקס| ). אני יכולה לעשות על זה ראנט שלם (שלא נדבר על העובדה שבחצי מהפעמים היא לא הייתה מוצאת את הואגינה שה עם מפה והוא היה עם איזה אלף נשים).
אדוארד בן 90 ובתול.
ולא ידעת דמדומים דפוק מכל כך הרבה נושאים שההפרש ביניהם הוא החלק הפחות בעייתי.
(לא מזמן ראיתי סרטון של מורמונית לשעבר שמנתחת את הספרים והכל מלא במסרים מורמונים וחלק מהדברים נראים אפילו יותר הזויים ממקודם)

didalf

Well-known member
זו הבעיה הכי גדולה שלי עם רומנטזי. כל פעם שאני מתחילה ספר ואז יש פער של 200 שנה ויותר זה מעלה לי את הסעיף (וזה תמיד גבר בן 500 ומישהי בת 20 בקושי,
מתה על זה אין לי בעיה עם זה, להפך:-D

אדוארד בן 90 ובתול.
לאדעת מה בספר אבל בסרטים הוא בן 117
לגמרי:-D

dilly snake

Well-known member
מתה על זה אין לי בעיה עם זה, להפך:-D
לא, למה שמישהו שהוא בן 500, ראה עשה וחווה דברים, ששכב עם כל מה שזז ירצה להיות עם מישהי שביסיקלי החלב עוד לא התייבש לה מהשפתיים? זה דוחה! וזה מדהים איך ברגע שאת מוסיפה 0 לגיל של הגבר זה הופך מקריפי לסקסי. לא היית נוגעת בגבר בגיל של אבא שלך אבל בגיל של סבא רבא רבא רבא רבא רבא רבא שלך, זה סקסי.
כל פעם שאני מתחילה ספר ויש ביניהם הפרש של פחות מ-10 שנים, אני נושמת לרווחה.

snirf

Active member
BOOTS/על מדים - נטפליקס. צפיתי תוך 3 ימים ונהניתי
איכותית ולא טיפוסית לנטפליקס לטעמי, כלומר, יכלה להתאים לרשת שידור אחרת.
היא מקום 1 כרגע בנטפליקס הישראלי, מופתע האמת שאף אחד כאן לא צפה/כתב עליה עדיין...o_O ממש ממליץ לעשות בינג' בסופש.

השחקנים לא מוכרים לי מסדרות קודמות...אולי בגלל שכולם כאלו מגולחים בסדרה לאור תפקיד המארינס, כך שלא זיהיתי/הכרתי מסדרות אחרות. מה שכן, היה כיף לראות פה את נורמה בייטס מ"בייטס מוטל" בתפקיד האמא של הראשי :-]
קודם כל היא מבוססת על ספר- "הנחת הורוד", אם מישהו יודע/מעניין אותו לחקור - אם אמור להיות המשך לסדרה בהתאם לספר, אשמח לדעת :p כי...
הסוף היה די פתוח כזה ונותן תקווה שיהיה המשך, והלוואי שיהיה!
אז אומנם הסדרה מתויגת כלהט"ב, אבל וואלה אפילו סצינת נשיקה הייתה בקושי חח כך שהיא לא סדרה נטפליקסאית-ארוטית טיפוסית.
גם המיקוד לא ממש היה סביב הנטייה המינית של הראשי באופן ממוקד, כלומר הרגשתי שנותנים נפח מספק לכל (או לרוב) הדמויות ואהבתי את זה.
הקצין הנאצי-גיי-עאלק הומופוב הבנתי שהוא גיי במציאות, נשוי גם...ולא פרץ עדיין, לפי מה שראיתי בIMDB, הלוואי שבזכות התפקיד כאן - הוא ילוהק ליותר תפקידים גאים.

הסדרה שמרה על עניין לכל אורכה, כלומר, כל הנושא של המשמעת הצבאית הקשה...איך שהראשי עובר תהליך של התבגרות בסדרה, שהחברות בינו לבין החבר שהגיע איתו מהבית- עומדת למבחן...גם היחסים בינו לבין הקצין הגיי- שהיה ברור שהוא מנסה להפוך אותו לכצלמו וכדמותו, ולגרום לו להיות יותר גבר ופחות גיי בכך שהוא מתעמר בו.
מהרגע ש-2 פרקים לפני הסוף הגיע הגיי היותר מוחצן, זה שלא מתבייש במיניות שלו, פתאום משהו השתנה בדמות הראשי...ואז זה כן התחיל להרגיש יותר כסדרה גאה.
פתאום הוא יותר התעורר, נהיה מודע אליו, כמעט הייתה סצינת נשיקה ביניהם...התחיל להבין שאפשר להיות גם במארינס ועדיין להיות עם בטחון במי שהוא, מבלי להסוות/להסתיר את זה כפי שעושה אותו קצין.

היו כמה סצינות עוצמתיות/נקודות שיא בסדרה כמו הפירוד בין האחים, הפטירה של החבר שחטף התקף לב, חשיפת הנטייה המינית של הקצין (עם הפלאשבקים לעבר והקשר שניהל עם דמות אחרת ביחידה שהיה בה, ולכן עזב אותה... שזה היה מעניין).

מרגיש שהסדרה לא מוצתה. כלומר כן יש התחלה-אמצע-סוף מבחינת הת'מה של הטירונות, אך אפשר עוד להעמיק את הדמויות.
מצד שני- ייתכן שזו הסדרה, בול לפי הספר, ולא יהיה המשך. וגם זה בסדר- כי ככה הסדרה נחרטת ונשמרת בזכרון עם טעם של עוד.

אישית זאת מבין הסדרות הכי טובות לדעתי שצפיתי השנה.

דורי 1981

Well-known member
לא שמתי לב אם מישהו התייחס, אבל העונה נפתחה ועוד בפרק דרמטי ביותר. לגבי התוכן- גרייס פן רוצה שהאל יהיה הסגן ולא אישתו קייט. אני מבין את המניעים שלה- האל רוצה להיות הנשיא באמצעות אשתו והיא מבינה את זה. כמו כן, פן מבינה שהאמריקאים יתקשו לקבל נשיאה וסגנית נשיאה (במציאות בקושי הצליחו לעכל את האריס כסגנית של ביידן).

didalf

Well-known member
לא, למה שמישהו שהוא בן 500, ראה עשה וחווה דברים, ששכב עם כל מה שזז ירצה להיות עם מישהי שביסיקלי החלב עוד לא התייבש לה מהשפתיים? זה דוחה! וזה מדהים איך ברגע שאת מוסיפה 0 לגיל של הגבר זה הופך מקריפי לסקסי. לא היית נוגעת בגבר בגיל של אבא שלך אבל בגיל של סבא רבא רבא רבא רבא רבא רבא שלך, זה סקסי.
מעל גיל 100 הוא בן אלמוות אין לגיל משמעות יותר. אם הוא חתיך זה תקין. זה חוקי הפנטזיה|פטיש|

מופתע האמת שאף אחד כאן לא צפה/כתב עליה עדיין...o_O ממש ממליץ לעשות בינג' בסופש.
פעם הבאה תסתכל טוב יותר:-P:|למטה|
Boots - סדרה חדשה בנטפליקס על בחור צעיר והומו שמתגייס לצבא ארה"ב ב1990 (כשזה עדיין היה לא חוקי להיות הומו בצבא). העונה מתארת את הטירונות.
העובדה שהוא הומו היא משמעותית לסדרה, אבל אהבתי שזה לא כל הפוקוס - הסדרה עוסקת גם בעוד כמה טירונים שם והסיפורים שלהם.
*הסדרה מבוססת על ספר אוטוביוגרפי בשם The Pink Marine
ציפיתי לאהוב אותה, כי תוכן להטבי בכל זאת, אבל אהבתי אותה הרבה יותר ממה שחשבתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(לא מזמן ראיתי סרטון של מורמונית לשעבר שמנתחת את הספרים והכל מלא במסרים מורמונים וחלק מהדברים נראים אפילו יותר הזויים ממקודם)
או לא, אני יודע
עדיין מאוד נהנתי מהספרים. מאוד סוחפים.
וכמובן שההפרש בינהם מטריד הרבה הרבה פחות מאיך שהסדרה הזאת מסתיימת (ואני בכל זאת אהבתי את זה כי אני דפוק)
אוי, זה מזכיר לי משהו. בסדרה דם אמיתי כמובן שגם יש רומנים בין ערפדים בני מאות שנים ונשים צעירות.
אבל זה מגיע לרמה חדשה כשאחד מהם מגלה שהבת זוג הנוכחית שלו היא צאצאית ביולוגית ישירה שלו (הייתה לו בת לפני שהוא הפך לערפד). לזכותו הוא מיד מסיים את מערכת הקשר. באופן מטריד (ומה זה אומר על הסדרה) היא דווקא רוצה להמשיך את הקשר עם הסבא של סבא של סבא שלה.
אבל באופן כללי אין לי ממש בעיה עם קשרים זוגיים עם הפרש של מאות שנים בגיל. אבל גם אין לי בעיה כללית עם זה במקרה של 30 שנה. כל עוד זה באמת מתוך רגש אמיתי (ולא שמשדכים מישהי למישהו מבוגר ממנה ב50 שנה) וגם לא עם מישהי בגיל ממש צעיר (כמו 16 בסדרה שאני מאוד מאוד אוהב).
אם בעתיד יצליחו לעצור הזדקנות באופן משמעותי אז אני מניח שיהיו באמת מקרים של זוגות עם הפרש של מאה שנה.
מעל גיל 100 הוא בן אלמוות אין לגיל משמעות יותר. אם הוא חתיך זה תקין. זה חוקי הפנטזיה|פטיש|
גורם לי לחשוב על כך שאם ערפד בן 117 שנראה בן 17 יתחיל לצאת עם גבר בן 60 זה ירגיש מטריד בכיוון ההפוך ממה שזה אמור להרגיש

טוני החתול

Well-known member
מנהל
BOOTS/על מדים - נטפליקס. צפיתי תוך 3 ימים ונהניתי
איכותית ולא טיפוסית לנטפליקס לטעמי, כלומר, יכלה להתאים לרשת שידור אחרת.
היא מקום 1 כרגע בנטפליקס הישראלי, מופתע האמת שאף אחד כאן לא צפה/כתב עליה עדיין...o_O ממש ממליץ לעשות בינג' בסופש.
כמו שעדי|חזיר| ציינה אני ראיתי וכתבתי על זה.
פעם הבאה תסתכל טוב יותר:-P:|למטה|
תודה.
(אם כי רציתי גם שתגיבי לזה בעצמך ותראי את הסדרה בעצמך, אבל מצד שני אני גם לא רוצה לעצור את בינג' אחוזת דאונטון שלך)

אומנם לא נכנסתי לפירוט אבל מאוד מאוד המלצתי עליה (המלצתי גם על Invisible Boys שראיתי במקביל, אבל פחות)
השחקנים לא מוכרים לי מסדרות קודמות...אולי בגלל שכולם כאלו מגולחים בסדרה לאור תפקיד המארינס, כך שלא זיהיתי/הכרתי מסדרות אחרות. מה שכן, היה כיף לראות פה את נורמה בייטס מ"בייטס מוטל" בתפקיד האמא של הראשי :-]
אני כל הסדרה לא הצלחתי להזכר מי השחקנית הזאת שמשחקת את האמא למרות שידעתי שאני מכיר אותה. היה לי בראש את פליסיטי הופמן (עקרות בית נואשות) אבל ידעתי שזאת לא היא. אז זאת באמת ורה פרמיגה שהיא מעולה בהכל. מצחיק שיש קוי דמיון מסויימים בין הדמות שלה כאן ובין הדמות של נורמה בייטס.
אבל חוץ מזה מפתיע אותי שלא הכרת את השחקן הראשי - מיילס הייזר. הוא שיחק בסדרה Parenthood, אבל אולי ידוע יותר בזכות התפקיד שלו ב"13 סיבות למה" (גם בנטפליקס). והוא גם משחק בסרט הלהטבי Love Simon. שאר הקאסט באמת יחסית לא ידוע (אם כי המגייס היה אחד הדמויות הראשיות בסוכני שיל"ד).
קודם כל היא מבוססת על ספר- "הנחת הורוד", אם מישהו יודע/מעניין אותו לחקור - אם אמור להיות המשך לסדרה בהתאם לספר, אשמח לדעת :p כי...
ראיתי לא מעט ראיונות עם הקאסט והם דיברו על כך שהם נורא רוצים שיהיה. כנראה אין ממש תוכניות לזה, אבל זה אפשרות.

בכל מקרה אני די רק כתבתי המלצה כי לא היה לי כוח להכנס לזה, אבל אני שמח שכתבת יותר.
הסוף היה די פתוח כזה ונותן תקווה שיהיה המשך, והלוואי שיהיה!
אני מאוד רוצה המשך. אבל אני גם חרד לזה כי אם בעונה על הטירונות שלהם היה כבר מקרה מוות עצוב אז כמה מקרי מוות יהיו כשהם באמת יהיו במלחמה.
(אגב זה כזה מוזר שהם מדברים על המלחמה שבגללה אני השתנתי במקלט בגיל 7)
אז אומנם הסדרה מתויגת כלהט"ב, אבל וואלה אפילו סצינת נשיקה הייתה בקושי חח כך שהיא לא סדרה נטפליקסאית-ארוטית טיפוסית.
ממש לא היה חסר לי. היה מרגיש לי לא מתאים אם היו כל מיני סצנות נשיקות בתוך הטירונות.
כן היה רומנטיקה בקטעי הפלאשבק של סאליבן והחבר שלו שהיו מאוד חמודים.
גם המיקוד לא ממש היה סביב הנטייה המינית של הראשי באופן ממוקד, כלומר הרגשתי שנותנים נפח מספק לכל (או לרוב) הדמויות ואהבתי את זה.
אהבתי מאוד את זה שהעניין הלהטבי היה חשוב, אבל ממש לא הפוקוס היחיד. באופן כללי אני חושב שהדבר שהכי אהבתי היה החברות בין קול וריי.
הקצין הנאצי-גיי-עאלק הומופוב הבנתי שהוא גיי במציאות, נשוי גם...ולא פרץ עדיין, לפי מה שראיתי בIMDB, הלוואי שבזכות התפקיד כאן - הוא ילוהק ליותר תפקידים גאים.
וואי הוא היה מדהים לדעתי. ולמה "נאצי"? הוא היה סופר קשוח, אבל גם שאר הקצינים היו. ונכון שהוא היה בהתחלה סופר רע אל קול, אבל בהמשך באמת היה סוג של מנטור נהדר בשבילו.
בראיון עם השחקן הוא אמר שהוא מרגיש שהדמות שלו היה בהתחלה נוראי אל קול כי הוא רצה שהוא יכשל כדי שלא יסבול כהומו בצבא כמוהו.
הסדרה שמרה על עניין לכל אורכה, כלומר, כל הנושא של המשמעת הצבאית הקשה...איך שהראשי עובר תהליך של התבגרות בסדרה, שהחברות בינו לבין החבר שהגיע איתו מהבית- עומדת למבחן...גם היחסים בינו לבין הקצין הגיי- שהיה ברור שהוא מנסה להפוך אותו לכצלמו וכדמותו, ולגרום לו להיות יותר גבר ופחות גיי בכך שהוא מתעמר בו.
מהרגע ש-2 פרקים לפני הסוף הגיע הגיי היותר מוחצן, זה שלא מתבייש במיניות שלו, פתאום משהו השתנה בדמות הראשי...ואז זה כן התחיל להרגיש יותר כסדרה גאה.
פתאום הוא יותר התעורר, נהיה מודע אליו, כמעט הייתה סצינת נשיקה ביניהם...התחיל להבין שאפשר להיות גם במארינס ועדיין להיות עם בטחון במי שהוא, מבלי להסוות/להסתיר את זה כפי שעושה אותו קצין.
אהבתי שקול בטוח לחלוטין בנטיה המינית שלו, כלומר אין שום קטע של לנסות להיות סטרייט.
אבל כן לחלוטין היה עניין של לקבור את הצד היותר גיי סטריאוטיפי שלו בשביל להיות גברי כמו שחייל אמור להיות. אהבתי את איך שביטאו את זה בשיחות של קול עם האני הפנימי שלו שהיה תמיד יותר מוחצן ואיך שהאני הפנימי שלו מאשים אותו שהוא מנסה לקבור אותו. אבל באמת הרגשתי שבסוף קול מבין שהוא יכול לשמור את החלק הזה בתוכו ולא צריך להשמיד אותו, אפילו אם הוא כן צריך להסתיר אותו.
כמובן שכל העניין שהוא צריך להסתיר אותו הוא נוראי. ובכל זאת הבנתי במידה מסויימת את ההחלטה שלו להשאר שם למרות זה. ואת ההחלטה של סאליבן לחתום על המשך הגיוס שלו. אפילו שבסופו של דבר הסוף של הסיפור של סאליבן הוא ממש עצוב וזה לא היה קורה אם הוא פשוט לא היה חותם ועוזב.
היו כמה סצינות עוצמתיות/נקודות שיא בסדרה כמו הפירוד בין האחים, הפטירה של החבר שחטף התקף לב, חשיפת הנטייה המינית של הקצין (עם הפלאשבקים לעבר והקשר שניהל עם דמות אחרת ביחידה שהיה בה, ולכן עזב אותה... שזה היה מעניין).
אהבתי את זה שהיה חילוף של דמויות במהלך הסדרה. הרגיש שזה באמת לא מובן מאליו שאנשים נשארים. במיוחד הופתעתי כשאחרי שהאח השמן מצליח לשרוד את הפוש-אפס בהתחלה, הוא כן נושר בהמשך. וכמובן שהמוות של אוצ'ואה היה נורא עצוב.
מרגיש שהסדרה לא מוצתה. כלומר כן יש התחלה-אמצע-סוף מבחינת הת'מה של הטירונות, אך אפשר עוד להעמיק את הדמויות.
מצד שני- ייתכן שזו הסדרה, בול לפי הספר, ולא יהיה המשך. וגם זה בסדר- כי ככה הסדרה נחרטת ונשמרת בזכרון עם טעם של עוד.
מעניין עד כמה זה דומה לספר באמת. אני מניח שהסדרה לוקחת הרבה חירויות. אם כי הסופר (שחווה את זה כי זה ספר אוטוביוגרפי) גם היה אחד הכותבים של הסדרה, אם כי לא הכותב הראשי.
בהחלט היה אפשר גם להעמיק יותר על המון מהדמויות. בין היתר כי היו כל כך הרבה. למשל היה אפשר לעשות עונה שלמה לדעתי על שני האחים, הנתק בינהם, הקשר של כל אחד מהם עם כל אחד מההורים. ובעיקר קיוויתי ליותר מהאיחוד שלהם בסוף. (אני לחלוטין מבין למה האח השמן לא רצה לחזור להלוויה של אבא שלהם שהיה נוראי אליו שנים)
גם הסיפור של ריי עם האבא המאוד נוקשה, אבל גם תומך. זה שיש לו התקפי פאניקה (או משהו) ואיך שהוא מתגבר עליהם. הוא לחלוטין היה יכול להיות הדמות הראשית בסדרה.
*אגב, משהו שמטריד אותי זה שמדגישים מאוד כמה שקול וריי חברים קרובים כל כך. אז הגיוני שהם חברים כבר שנים. אבל גם יש שורה שבה קול אומר שהמשפחה שלו עברה עיר איזה 10 פעמים ב12 שנים, אז איך הוא היה יכול להיות חבר שלו כל כך הרבה זמן.
חוץ מזה הייתי רוצה לראות את איך קול יצא מהארון בפני ריי. נראה לי שדי בכוונה לא הלכו לזה כי זה נחשב כבר קיצ'י ולעוס לעשות סצנות יציאה מהארון. גם פשוט מעניין אותי איך קול היה מספיק בטוח כדי לצאת מהארון בפני חבר סטרייט ב1990. ואיזה סוג של אדם הוא ריי שלא נרתע מזה.
אישית זאת מבין הסדרות הכי טובות לדעתי שצפיתי השנה.
ממש טובה. ובכל זאת מרגישה קצת פחות מההכי טובות שראיתי השנה (כמו Peacemaker)

snirf

Active member
כמו שעדי|חזיר| ציינה אני ראיתי וכתבתי על זה.

תודה.
(אם כי רציתי גם שתגיבי לזה בעצמך ותראי את הסדרה בעצמך, אבל מצד שני אני גם לא רוצה לעצור את בינג' אחוזת דאונטון שלך)

אומנם לא נכנסתי לפירוט אבל מאוד מאוד המלצתי עליה (המלצתי גם על Invisible Boys שראיתי במקביל, אבל פחות)

אני כל הסדרה לא הצלחתי להזכר מי השחקנית הזאת שמשחקת את האמא למרות שידעתי שאני מכיר אותה. היה לי בראש את פליסיטי הופמן (עקרות בית נואשות) אבל ידעתי שזאת לא היא. אז זאת באמת ורה פרמיגה שהיא מעולה בהכל. מצחיק שיש קוי דמיון מסויימים בין הדמות שלה כאן ובין הדמות של נורמה בייטס.
אבל חוץ מזה מפתיע אותי שלא הכרת את השחקן הראשי - מיילס הייזר. הוא שיחק בסדרה Parenthood, אבל אולי ידוע יותר בזכות התפקיד שלו ב"13 סיבות למה" (גם בנטפליקס). והוא גם משחק בסרט הלהטבי Love Simon. שאר הקאסט באמת יחסית לא ידוע (אם כי המגייס היה אחד הדמויות הראשיות בסוכני שיל"ד).

ראיתי לא מעט ראיונות עם הקאסט והם דיברו על כך שהם נורא רוצים שיהיה. כנראה אין ממש תוכניות לזה, אבל זה אפשרות.

בכל מקרה אני די רק כתבתי המלצה כי לא היה לי כוח להכנס לזה, אבל אני שמח שכתבת יותר.
אני מאוד רוצה המשך. אבל אני גם חרד לזה כי אם בעונה על הטירונות שלהם היה כבר מקרה מוות עצוב אז כמה מקרי מוות יהיו כשהם באמת יהיו במלחמה.
(אגב זה כזה מוזר שהם מדברים על המלחמה שבגללה אני השתנתי במקלט בגיל 7)

ממש לא היה חסר לי. היה מרגיש לי לא מתאים אם היו כל מיני סצנות נשיקות בתוך הטירונות.
כן היה רומנטיקה בקטעי הפלאשבק של סאליבן והחבר שלו שהיו מאוד חמודים.

אהבתי מאוד את זה שהעניין הלהטבי היה חשוב, אבל ממש לא הפוקוס היחיד. באופן כללי אני חושב שהדבר שהכי אהבתי היה החברות בין קול וריי.

וואי הוא היה מדהים לדעתי. ולמה "נאצי"? הוא היה סופר קשוח, אבל גם שאר הקצינים היו. ונכון שהוא היה בהתחלה סופר רע אל קול, אבל בהמשך באמת היה סוג של מנטור נהדר בשבילו.
בראיון עם השחקן הוא אמר שהוא מרגיש שהדמות שלו היה בהתחלה נוראי אל קול כי הוא רצה שהוא יכשל כדי שלא יסבול כהומו בצבא כמוהו.

אהבתי שקול בטוח לחלוטין בנטיה המינית שלו, כלומר אין שום קטע של לנסות להיות סטרייט.
אבל כן לחלוטין היה עניין של לקבור את הצד היותר גיי סטריאוטיפי שלו בשביל להיות גברי כמו שחייל אמור להיות. אהבתי את איך שביטאו את זה בשיחות של קול עם האני הפנימי שלו שהיה תמיד יותר מוחצן ואיך שהאני הפנימי שלו מאשים אותו שהוא מנסה לקבור אותו. אבל באמת הרגשתי שבסוף קול מבין שהוא יכול לשמור את החלק הזה בתוכו ולא צריך להשמיד אותו, אפילו אם הוא כן צריך להסתיר אותו.
כמובן שכל העניין שהוא צריך להסתיר אותו הוא נוראי. ובכל זאת הבנתי במידה מסויימת את ההחלטה שלו להשאר שם למרות זה. ואת ההחלטה של סאליבן לחתום על המשך הגיוס שלו. אפילו שבסופו של דבר הסוף של הסיפור של סאליבן הוא ממש עצוב וזה לא היה קורה אם הוא פשוט לא היה חותם ועוזב.

אהבתי את זה שהיה חילוף של דמויות במהלך הסדרה. הרגיש שזה באמת לא מובן מאליו שאנשים נשארים. במיוחד הופתעתי כשאחרי שהאח השמן מצליח לשרוד את הפוש-אפס בהתחלה, הוא כן נושר בהמשך. וכמובן שהמוות של אוצ'ואה היה נורא עצוב.

מעניין עד כמה זה דומה לספר באמת. אני מניח שהסדרה לוקחת הרבה חירויות. אם כי הסופר (שחווה את זה כי זה ספר אוטוביוגרפי) גם היה אחד הכותבים של הסדרה, אם כי לא הכותב הראשי.
בהחלט היה אפשר גם להעמיק יותר על המון מהדמויות. בין היתר כי היו כל כך הרבה. למשל היה אפשר לעשות עונה שלמה לדעתי על שני האחים, הנתק בינהם, הקשר של כל אחד מהם עם כל אחד מההורים. ובעיקר קיוויתי ליותר מהאיחוד שלהם בסוף. (אני לחלוטין מבין למה האח השמן לא רצה לחזור להלוויה של אבא שלהם שהיה נוראי אליו שנים)
גם הסיפור של ריי עם האבא המאוד נוקשה, אבל גם תומך. זה שיש לו התקפי פאניקה (או משהו) ואיך שהוא מתגבר עליהם. הוא לחלוטין היה יכול להיות הדמות הראשית בסדרה.
*אגב, משהו שמטריד אותי זה שמדגישים מאוד כמה שקול וריי חברים קרובים כל כך. אז הגיוני שהם חברים כבר שנים. אבל גם יש שורה שבה קול אומר שהמשפחה שלו עברה עיר איזה 10 פעמים ב12 שנים, אז איך הוא היה יכול להיות חבר שלו כל כך הרבה זמן.
חוץ מזה הייתי רוצה לראות את איך קול יצא מהארון בפני ריי. נראה לי שדי בכוונה לא הלכו לזה כי זה נחשב כבר קיצ'י ולעוס לעשות סצנות יציאה מהארון. גם פשוט מעניין אותי איך קול היה מספיק בטוח כדי לצאת מהארון בפני חבר סטרייט ב1990. ואיזה סוג של אדם הוא ריי שלא נרתע מזה.

ממש טובה. ובכל זאת מרגישה קצת פחות מההכי טובות שראיתי השנה (כמו Peacemaker)
אהבתי מה שכתבת, ושמח שגרמתי לך להרחיב חח
הלוואי ותהיה עונה 2 |מצדיע|:-]

למעלה