למרות שדווקא את הדמות של החברה החדשה שלה לא נכנסה איתם. וגם אשתו של המאפיונר (אם כי זה באמת היה הופך את זה למורכב כי גילינו עליה משהו).מרגיש כאילו הסדרה קצת קוששה בכוח את כל הדמויות הנשיות שלה לערב בנות![]()
כמובן שהכי מגניב זה אם ג'אן הייתה מופיעה שם.
מסכנה שכולם יורדים עליה על העניין הזה.מייבל באמת צריכה חברות, מסכנה.
למרות שהנה באמת יש לה אחת עכשיו. (אני מקווה שלא נגלה שהיא הרוצחת עד סוף העונה)
זה פשוט מוזר שהיא משתפת פעולה בחקירה שלהם כאילו בלי קשר לזה שהיא בעצם שוטרת.אני מתה על השוטרת היא מעולה בכל משפט שיוצא לה מהפה
אהבתי איך היא צירפה את עצמה לערב בנות. את התושיה להיות הדילרית חח באמת תהיתי מה פשר המבט לבחורה במדים שעבדה שם.
זה היה עניין מאוד מוזר עם הפסיכולוג הזה.ואז כשהיא הייתה הפסיכולוגית של צ'ארלס חחחחחחחחחוהפסיכולוג ההוא מסתכל עליה "היא עושה את העבודה שלי יותר טוב ממני"
![]()
מרגיש לי גם שזה מישהו שהכרנו כבר בבניין אבל אני לא בטוח.
אוי והיה מצחיק כשהוא אמר שכבר אין לו חברים בבניין כי רובם עזבו... או נרצחו.
האם שמענו בעבר על אמא שלו?ובכלל התגלית שצ'ארלס נמשך לפושעות בגלל אמא שלו הייתה מצחיקה![]()
הסדרה מגלה לאט לאט דברים על המשפחות של הדמויות ומרגיש בלי קשר. בעונה 2 לדעתי גילינו משהו על אבא של צ'ארלס, בעונה שעברה גילינו שיש לו אחות, ועכשיו אנחנו מגלים שהייתה לו אמא נוראית. או שזה הוזכר בעבר ואני לא זכרתי?
בעניין הזה - גם מוזר איך לפני כמה פרקים גילינו שאוליבר היה ילד אומנה. האם אנחנו יודעים מה קרה להורים שלו?
לא ברור לי האם היא באמת מדיום באיזושהי מידה.אז לורטה הצליחה להוציא מקמילה את רוב הסיפור, כל הכבוד לה. בכל זאת היא מריל סטריפ. אני אוהבת שהיא איכשהו משחקת דמויות בתור דמות של שחקנית.
כלומר היו קטעים שנראה שהיא ממש רואה את החזיונות של רנה זלווגר. אבל אולי זה נועד להביע את זה שרנה מרגישה איתה נוח ומספרת לה על הדברים האלו. אבל זה ממש לא נראה ככה. כאילו מוזר שיהיה עכשיו משהו על טבעי בסדרה. אבל תכלס שום דבר לא יהפוך את הסדרה למוזרה יותר ממה שהיא כבר.
כן זה היה חמוד. פחדתי לרגע שזה הולך לכיוון שהם יפרדו ושמחתי שלא.היא ואוליבר היו חמודים בסוף. בעיקר אהבתי שהיא אמרה לו שהוא יצליח "רוב הפעמים בטעות"![]()
גם אהבתי לשמוע שצ'ארלס מקנא בהם. (לא שיש זוגות חיים אחרים בסדרה שהוא יכול לקנא בהם)
עברה לי מחשבה בשלב מסויים שאולי הוא מעורב. אבל תכלס אם גילינו עכשיו שהוא מעורב אז הוא בטוח לא הרוצח.שזה הדברים שאני הכי אוהבת, איך סתם דבר תמים מוביל לתגלית הבאה. נגיד כשאשתו של לסטר שרקה במשרוקית ציפורים ידעתי שזה לא סתם קטע נחמד ויוביל אותנו למשהו, אבל לא ידעתי מה.
ובכן... יש לנו מצלמה נוספת והשוער החדש מעורב איכשהו. וול וול.
אחרי השיחה שלה עם רנה, לורטה נכנסה למשרד של ניקי (המאפיונר) והיא אמרה ששם היא מצאה את הידית.שניה פספסתי, מאיפה לורטה מצאה את הידית?
לא ברור לי איך זה הגיוני שאחרי כל הזמן הזה הידית עם הדם עליה עדיין הייתה שם למציאה בלי שמישהו אחר מצא אותה.
אני מניח שהם בעצם לא עירבו את המשטרה כדי לעשות חקירה של ממש, אבל הם פישפשו שם ונראה לי שהם לפחות לקחו את הבלשית.
אז רנה הייתה מאוהבת (או עם קראש) בניקי.
והוא גילה שאשתו בוגדת בו (עם לסטר? עם השוער החדש?)
אגב, אשתו של ניקי באה לבקש את עזרת השלישיה עוד לפני המוות של לסטר. נראה לי הגיוני שזה פרט חשוב.
נותרו רק עוד שני פרקים לעונה אז אני מניח שפרק הבאה יהיו גילויים משמעותיים. שאז יתברר שהם לא ממש חשובים כי הרוצח האמיתי יתגלה רק בפרק הסיום.
ואני מניח שהעסקה של רנה להפיכת הארקוניה לקזינו בסוף לא תתממש.
והאם משהון יקרה בין ג'יי פלוג ומייבל? לדעתי זה הולך לשם.
ויכול להיות נחמד אם בעונה הבאה הוא פשוט יהיה בן זוג שלה. זה אומנם יהיה מוזר שיהיה לה בן זוג מיליארדר שמשחק אותו לוגן לרמן, אבל אם מישהו היה אומר לי בעונה 2 שבעונה 5 אוליבר יהיה נשוי לשחקנית שעובדת בניו-זילנד שמשחקת אותה מריל סטריפ, כנראה גם לא הייתי מאמין.