דיוני סדרות #143

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מרגיש כאילו הסדרה קצת קוששה בכוח את כל הדמויות הנשיות שלה לערב בנות:-D
למרות שדווקא את הדמות של החברה החדשה שלה לא נכנסה איתם. וגם אשתו של המאפיונר (אם כי זה באמת היה הופך את זה למורכב כי גילינו עליה משהו).
כמובן שהכי מגניב זה אם ג'אן הייתה מופיעה שם.
מייבל באמת צריכה חברות, מסכנה.
מסכנה שכולם יורדים עליה על העניין הזה.
למרות שהנה באמת יש לה אחת עכשיו. (אני מקווה שלא נגלה שהיא הרוצחת עד סוף העונה)
אני מתה על השוטרת היא מעולה בכל משפט שיוצא לה מהפה:-D
אהבתי איך היא צירפה את עצמה לערב בנות. את התושיה להיות הדילרית חח באמת תהיתי מה פשר המבט לבחורה במדים שעבדה שם.
זה פשוט מוזר שהיא משתפת פעולה בחקירה שלהם כאילו בלי קשר לזה שהיא בעצם שוטרת.
ואז כשהיא הייתה הפסיכולוגית של צ'ארלס חחחחחחחחח:-D והפסיכולוג ההוא מסתכל עליה "היא עושה את העבודה שלי יותר טוב ממני":-D
זה היה עניין מאוד מוזר עם הפסיכולוג הזה.
מרגיש לי גם שזה מישהו שהכרנו כבר בבניין אבל אני לא בטוח.

אוי והיה מצחיק כשהוא אמר שכבר אין לו חברים בבניין כי רובם עזבו... או נרצחו.
ובכלל התגלית שצ'ארלס נמשך לפושעות בגלל אמא שלו הייתה מצחיקה:-D
האם שמענו בעבר על אמא שלו?
הסדרה מגלה לאט לאט דברים על המשפחות של הדמויות ומרגיש בלי קשר. בעונה 2 לדעתי גילינו משהו על אבא של צ'ארלס, בעונה שעברה גילינו שיש לו אחות, ועכשיו אנחנו מגלים שהייתה לו אמא נוראית. או שזה הוזכר בעבר ואני לא זכרתי?
בעניין הזה - גם מוזר איך לפני כמה פרקים גילינו שאוליבר היה ילד אומנה. האם אנחנו יודעים מה קרה להורים שלו?
אז לורטה הצליחה להוציא מקמילה את רוב הסיפור, כל הכבוד לה. בכל זאת היא מריל סטריפ. אני אוהבת שהיא איכשהו משחקת דמויות בתור דמות של שחקנית.
לא ברור לי האם היא באמת מדיום באיזושהי מידה.
כלומר היו קטעים שנראה שהיא ממש רואה את החזיונות של רנה זלווגר. אבל אולי זה נועד להביע את זה שרנה מרגישה איתה נוח ומספרת לה על הדברים האלו. אבל זה ממש לא נראה ככה. כאילו מוזר שיהיה עכשיו משהו על טבעי בסדרה. אבל תכלס שום דבר לא יהפוך את הסדרה למוזרה יותר ממה שהיא כבר.
היא ואוליבר היו חמודים בסוף. בעיקר אהבתי שהיא אמרה לו שהוא יצליח "רוב הפעמים בטעות":-D
כן זה היה חמוד. פחדתי לרגע שזה הולך לכיוון שהם יפרדו ושמחתי שלא.
גם אהבתי לשמוע שצ'ארלס מקנא בהם. (לא שיש זוגות חיים אחרים בסדרה שהוא יכול לקנא בהם)
שזה הדברים שאני הכי אוהבת, איך סתם דבר תמים מוביל לתגלית הבאה. נגיד כשאשתו של לסטר שרקה במשרוקית ציפורים ידעתי שזה לא סתם קטע נחמד ויוביל אותנו למשהו, אבל לא ידעתי מה.
ובכן... יש לנו מצלמה נוספת והשוער החדש מעורב איכשהו. וול וול.
עברה לי מחשבה בשלב מסויים שאולי הוא מעורב. אבל תכלס אם גילינו עכשיו שהוא מעורב אז הוא בטוח לא הרוצח.
שניה פספסתי, מאיפה לורטה מצאה את הידית?
אחרי השיחה שלה עם רנה, לורטה נכנסה למשרד של ניקי (המאפיונר) והיא אמרה ששם היא מצאה את הידית.
לא ברור לי איך זה הגיוני שאחרי כל הזמן הזה הידית עם הדם עליה עדיין הייתה שם למציאה בלי שמישהו אחר מצא אותה.
אני מניח שהם בעצם לא עירבו את המשטרה כדי לעשות חקירה של ממש, אבל הם פישפשו שם ונראה לי שהם לפחות לקחו את הבלשית.

אז רנה הייתה מאוהבת (או עם קראש) בניקי.
והוא גילה שאשתו בוגדת בו (עם לסטר? עם השוער החדש?)

אגב, אשתו של ניקי באה לבקש את עזרת השלישיה עוד לפני המוות של לסטר. נראה לי הגיוני שזה פרט חשוב.

נותרו רק עוד שני פרקים לעונה אז אני מניח שפרק הבאה יהיו גילויים משמעותיים. שאז יתברר שהם לא ממש חשובים כי הרוצח האמיתי יתגלה רק בפרק הסיום.

ואני מניח שהעסקה של רנה להפיכת הארקוניה לקזינו בסוף לא תתממש.

והאם משהון יקרה בין ג'יי פלוג ומייבל? לדעתי זה הולך לשם.
ויכול להיות נחמד אם בעונה הבאה הוא פשוט יהיה בן זוג שלה. זה אומנם יהיה מוזר שיהיה לה בן זוג מיליארדר שמשחק אותו לוגן לרמן, אבל אם מישהו היה אומר לי בעונה 2 שבעונה 5 אוליבר יהיה נשוי לשחקנית שעובדת בניו-זילנד שמשחקת אותה מריל סטריפ, כנראה גם לא הייתי מאמין.

Lhuna3

Well-known member
אה אוקי אז סתם ניק מבלבל אותי:-D
גיליתי היום לתדהמתי שזה גם בסטינג!
אני לגמרי מתכננת על צפיה חוזרת, כרגע אין לי כל כך זמן לזה, אבל מתישהו בקרוב מקווה שיהיה. @טוני החתול מה אתה אומר? לגמרי אחת הסדרות שנראה לי שוות את זה.

didalf

Well-known member
למרות שהנה באמת יש לה אחת עכשיו. (אני מקווה שלא נגלה שהיא הרוצחת עד סוף העונה)
חחחח כן אה?

זה פשוט מוזר שהיא משתפת פעולה בחקירה שלהם כאילו בלי קשר לזה שהיא בעצם שוטרת.
היא נהנית מזה יותר מחבריה השוטרים נראה לי:-D

מרגיש לי גם שזה מישהו שהכרנו כבר בבניין אבל אני לא בטוח.
אני חושבת שהוא היה דמות רקע פה ושם באספות דיירים
אוי והיה מצחיק כשהוא אמר שכבר אין לו חברים בבניין כי רובם עזבו... או נרצחו.
כן חחחחחח

האם שמענו בעבר על אמא שלו?
הסדרה מגלה לאט לאט דברים על המשפחות של הדמויות ומרגיש בלי קשר. בעונה 2 לדעתי גילינו משהו על אבא של צ'ארלס, בעונה שעברה גילינו שיש לו אחות, ועכשיו אנחנו מגלים שהייתה לו אמא נוראית. או שזה הוזכר בעבר ואני לא זכרתי?
אני חושבת שזה כן הוזכר בקטנה פה ושם לאורך העונות.
בעניין הזה - גם מוזר איך לפני כמה פרקים גילינו שאוליבר היה ילד אומנה. האם אנחנו יודעים מה קרה להורים שלו?
זה מה שאני שאלתי!! זה היה בפרק שלא הגבת עליו|שפם|
האם ידענו על זה? לא זכור לי!

לא ברור לי האם היא באמת מדיום באיזושהי מידה.
כן אני גם התבלבלתי
כלומר היו קטעים שנראה שהיא ממש רואה את החזיונות של רנה זלווגר. אבל אולי זה נועד להביע את זה שרנה מרגישה איתה נוח ומספרת לה על הדברים האלו. אבל זה ממש לא נראה ככה. כאילו מוזר שיהיה עכשיו משהו על טבעי בסדרה. אבל תכלס שום דבר לא יהפוך את הסדרה למוזרה יותר ממה שהיא כבר.
אני גם לא הבנתי ככ. אני חושבת שהיא כן פשוט סיפרה לה ועשו את זה ככה כדי שיהיה מעניין יותר לצפיה.

גם אהבתי לשמוע שצ'ארלס מקנא בהם. (לא שיש זוגות חיים אחרים בסדרה שהוא יכול לקנא בהם)
:-D:-D

עברה לי מחשבה בשלב מסויים שאולי הוא מעורב. אבל תכלס אם גילינו עכשיו שהוא מעורב אז הוא בטוח לא הרוצח.
חחח כן אה

אחרי השיחה שלה עם רנה, לורטה נכנסה למשרד של ניקי (המאפיונר) והיא אמרה ששם היא מצאה את הידית.
אהה

אז רנה הייתה מאוהבת (או עם קראש) בניקי.
והוא גילה שאשתו בוגדת בו (עם לסטר? עם השוער החדש?)
אהה אתה חושב?

אגב, אשתו של ניקי באה לבקש את עזרת השלישיה עוד לפני המוות של לסטר. נראה לי הגיוני שזה פרט חשוב.
היא באה ממש באותו יום, לא?

ואני מניח שהעסקה של רנה להפיכת הארקוניה לקזינו בסוף לא תתממש.
אני מקווה

והאם משהון יקרה בין ג'יי פלוג ומייבל? לדעתי זה הולך לשם.
ויכול להיות נחמד אם בעונה הבאה הוא פשוט יהיה בן זוג שלה. זה אומנם יהיה מוזר שיהיה לה בן זוג מיליארדר שמשחק אותו לוגן לרמן, אבל אם מישהו היה אומר לי בעונה 2 שבעונה 5 אוליבר יהיה נשוי לשחקנית שעובדת בניו-זילנד שמשחקת אותה מריל סטריפ, כנראה גם לא הייתי מאמין.
אני לא יודעת אם אפשר לסמוך עליו מספיק שיהיה בן זוג טוב שלה. הוא די דוש ואכפת לו רק מכסף ותדמית.

didalf

Well-known member
גיליתי היום לתדהמתי שזה גם בסטינג!
אה חח כן זה עלה לסטינג קצת אחרי דיסני. תמיד איכשהו כשאני רוצה משהו אין בשומקום ואז בום עולה בכמה מקומות בו זמנית.
כמו שאחרי שסיימתי את הבינג' דודים שלי אז דיסני נזכרו להעלות את הטירון ונטפליקס מיד אחריהם. תודה באמת.
אבל כן, לקחו ליס את HBO אז הם מנסים לפצות בלהחזיר מלא סדרות אייקוניות לא של HBO לVOD.
אהה אגב דברים שעולים בנטפליקס ראיתי פתאום ששיימלס תעלה שם בקרוב!!!
אני לגמרי מתכננת על צפיה חוזרת, כרגע אין לי כל כך זמן לזה, אבל מתישהו בקרוב מקווה שיהיה. @טוני החתול מה אתה אומר? לגמרי אחת הסדרות שנראה לי שוות את זה.
ראיתי את הוויקנד וואץ' שלך לונה, הוא ריקB-|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יכול להיות ממש נחמד. זאת בהחלט סדרה ששווה צפיה חוזרת.
אם כי בחודשים האחרונים אני בתחושה כזאת שבינג' של צפיה חוזרת זה תופס לי זמן של סדרות חדשות - ולי יש תמיד המון סדרות חדשות שבא לי לראות.
בעניין הזה אני עכשיו ממש בהתלבטות קשה לגבי Stranger Things. תמיד תכננתי לעשות צפיה חוזרת של כל ארבעת העונות הראשונות לפני העונה החמישית. ולפני כמה ימים קלטתי שאם אני רוצה להספיק את זה אז אני די צריך להתחיל עכשיו. וזאת לחלוטין סדרה שכיף לצפות בה שוב (את שלושת העונות הראשונות אני כבר ראיתי יותר מפעם אחת), אבל בכל זאת מרגיש גם קצת כמו השקעת זמן ענקית שהיא לא חובה.
אבל אם אני עושה את זה אז זאת גם עוד סיבה לכך שאין לי זמן לצפיה חוזרת בדאונטון.

האמת שזה היה יכול להיות שווה אם היינו עושים כמו שעשינו לבאפי, שאנחנו רואים כולנו ממש במקביל ומדברים על כל פרק. אבל נראה לי שעדי|חזיר| תרצה לרוץ מהר. ולונה לרוב רצה מהר, ובטח כשאת לא רואה משהו נוסף.

ובעניין הזה - @didalf לאיזה פרק כבר הגעת? ומה המחשבות שלך? בעצם לא כתבת שום דבר מאז הפרק הראשון.

didalf

Well-known member
האמת שזה היה יכול להיות שווה אם היינו עושים כמו שעשינו לבאפי, שאנחנו רואים כולנו ממש במקביל ומדברים על כל פרק. אבל נראה לי שעדי|חזיר| תרצה לרוץ מהר. ולונה לרוב רצה מהר, ובטח כשאת לא רואה משהו נוסף.
כאילו צפיה משותפת זה כיף מצד אחד ומצד שני אין לי כוח להתאים את עצמי שוב לקצב של אנשים.
יש ימים שמשעמם לי ובא לי לראות הרבה ולפעמים יש רצף של ימים שאין לי כמעט זמן.
ובעניין הזה - @didalf לאיזה פרק כבר הגעת? ומה המחשבות שלך? בעצם לא כתבת שום דבר מאז הפרק הראשון.
אממ קודם כל חוצפן הגבתי לך|למטה|

אה חבל
טוב אז אני מניחה שמישהו אחר יהיה גיי עם המשרת.

איזה סדרה? נשמע כמו משהו שאני אמורה להכיר אבל לא עולה לי.

אהא אוקי תודה.
אבל לא מתייחסים לאבא כרוזן8-* ודווקא לסבתא כן.

טוב בינתיים הם נרגעו אחרי הפרק הראשון.
בואנה המשרתת של האמא כלבה תכננית זאתיייייייייייי

בסדר עדיין מניאק לאדם נכה

סיבה טובה מאד לא הבנתי מה הבעיה.

חחחחח כמובן שעליה.
לונה תמיד שמה גיפים שלה.
וכמו שיש לאנשים ספיריט אנימל ללונה יש ספיריט סבתא! היא בייסקילי ההתגלמות של לונה שלנו.

נחמד בינתיים.
אני אוהבת שהרוזן איש נחמד. וכמובן ספיריט סבתא נהדרת!
מצחיק אותי שהמשרתים סנובים לגבי מי הם משרתים:-D
ובאיזה רצינות הם לוקחים את המקצוע שלהם.
אולסו לא יפה אבל היה איזה טורקי אחד שבא לאחות הבכורה בלילה ואז התפגר ואז הן גררו אותו סליחה זה קצת הצחיק אותי:-D
והגעתי עד פרק 3 באותו יום. אתמול לא ראיתי כי לא הייתה לי פניות רגשית לזה כמובן, והיום כי הייתי אצל ההורים אז לא יצא. אולי אני אראה עכשיו אחד בדיוק הגעתי הביתה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לאחרונה לחלוטין לא במוד כתיבתי כאן, וזה ממש חבל לי, אבל קשה לי להכנס לזה.
בכל זאת אני חייב לפחות בכמה מילים ממש להמליץ על שתי סדרות להטביות שצפיתי בהן לאחרונה:

Boots - סדרה חדשה בנטפליקס על בחור צעיר והומו שמתגייס לצבא ארה"ב ב1990 (כשזה עדיין היה לא חוקי להיות הומו בצבא). העונה מתארת את הטירונות.
העובדה שהוא הומו היא משמעותית לסדרה, אבל אהבתי שזה לא כל הפוקוס - הסדרה עוסקת גם בעוד כמה טירונים שם והסיפורים שלהם.
*הסדרה מבוססת על ספר אוטוביוגרפי בשם The Pink Marine
ציפיתי לאהוב אותה, כי תוכן להטבי בכל זאת, אבל אהבתי אותה הרבה יותר ממה שחשבתי.

Invisible Boys - סדרה אוסטרלית שיצאה בפברואר האחרון. העלילה עוקבת אחרי כמה צעירים בעיירה קטנה במערב אוסטרליה (רחוק מסידני הליברלית) ב2017 (במקביל להצבעה שבה נישואים גאים הפכו לחוקיים). בתחילת הסדרה הנערים השונים לא בקשר ורק במהלך הסדרה העלילות שלהם מתחברות.
הסדרה הרבה יותר מתמקדת בנושא הלהטבי ובהומופוביה (חיצונית ופנימית), אם כי יש עוד כמה נושאים בשוליים.
*גם הסדרה הזאת מבוססת על ספר. אם כי להבנתי הוא לא אוטוביוגרפי.
גם את הסדרה הזאת אהבתי, אם כי בפירוש פחות מאשר את הראשונה. אם כי אני יכול לדמיין שיש כאלו שיאהבו אותה יותר.

Lhuna3

Well-known member
אבל כן, לקחו ליס את HBO אז הם מנסים לפצות בלהחזיר מלא סדרות אייקוניות לא של HBO לVOD.
כן אני יודעת אבל חשבתי שהכל יהיה רק ביס ולא למנוי עוקץ.
ראיתי את הוויקנד וואץ' שלך לונה, הוא ריקB-|
נכון |מובך| אבל אני קוראת טרילוגיה וגם עובדת מהבית בסופ"שים וזה... (ואת ממילא לא רוצה צפיה משותפת איתי אז מה 'כפת לך בכלל? |שפם|)
מה שכן אני אשמח אם את תעשי שרשור נפרד לצפיה שלך, שכשכן נצפה (או לפחות אני) אז אפשר יהיה קל לעקוב אחרי מה שכתבת ולהגיב. אלא אם כן הכוונה שלך היא ממילא לכתוב ממש מעט.

didalf

Well-known member
כן אני יודעת אבל חשבתי שהכל יהיה רק ביס ולא למנוי עוקץ.
הבנתי שחלק וחלק

נכון |מובך| אבל אני קוראת טרילוגיה וגם עובדת מהבית בסופ"שים וזה...
למה את עובדת בסופש?:-0
(ואת ממילא לא רוצה צפיה משותפת איתי אז מה 'כפת לך בכלל? |שפם|)
מה שכן אני אשמח אם את תעשי שרשור נפרד לצפיה שלך, שכשכן נצפה (או לפחות אני) אז אפשר יהיה קל לעקוב אחרי מה שכתבת ולהגיב. אלא אם כן הכוונה שלך היא ממילא לכתוב ממש מעט.
אין לי "כוונה" חח אם יש לי משהו להגיד אני כותבת ואם לא אז לא. תמיד בהתחלה אין ככ.
מי כמוך יודעת גברת 2 עונות עם 5 מילים וחפירה מעונה 3 בכל בינג' שאת עושה:-D
בינתיים על פרק 4 אני אגיד: שומו שמיים, מכנסיים:eek::eek:

dilly snake

Well-known member
ראיתי אתמול, הרבה מעבר לשעת השינה שלי. כי היה דחוף לי יותר לגמור את הספר שקראתי.

זה מתחיל בוולף עושה פעולת הסחה בבית משוגעים כדי לדבר עם ג'וש ואז עובר להווה לישיבת צוות ראשונה.

דיבורים על תקציב בלה בלה בלה. וולף צריך לטפל בתורמת עשירה שיש לה דמנציה. היא אומרת לקרול ו-וולף שהמשפחה שלה מתעללת בה, מחזיקה בה בניגוד לרצונה וכל מיני כאלה והם מחליטים להביא אותה לבית חולים.

הם חושבים שאין לה דמנציה והיא מתנהגת מוזר בסשן עם קרול ואז אחרי שהיא בורחת מהחדר היא פתאום כן זוכרת את המילים שאמרו לה לשנן.

וולף לוקח אותה ללילה בקזינו והיא שוב נורמלית, היא בורחת לו ומאשימה את המשפחה שלה שהם כולאים אותה בניגוד לרצונה.

מסתבר שיש לה משהו במוח שגורם לה לאדרנלין וסף ריגוש גבוה? לא ממש הבנתי. גם לא הבנתי למה מלכתחילה חשבו שיש לה דמנציה(כי גם הייתה רק בת 50, שזה נראה לי יחסית מוקדם לדמנציה).

הבנים לא היו.

ד"ר דוש נותן לדנה ביקורת בונה בצורה מגעילה ומתנשאת, אבל היא דווקא מקשיבה לו וכמו מפגרת גם מסבירה לו שהיא הלשינה על קרול.

לקרול היה דייט עם מישהו שג'וש סידר לה, למרות שהיא הולכת להיות עם הבחור מהמיון.

אריקה מפשלת עם מטופל שיש לו סכיזופרניה והיא מנסה לעזור לו למרות שהוא לא רצה עזרה. ו-וולף נוזף בה בצורה יחסית עדינה, אבל זה גורם לה לחזור לכדורים אחרי שהיא ניסתה לזרוק אותם לפח.

ד"ר דוש הולך להיות מנהל המחלקה בזמן שוולף מאושפז(מה שנראה לי הזוי, כי ממתי בחור שרק סיים התמחות הולך להיות ראש מחלקה?).

ויש לי תחושה שוולף נמצא שם תחת מסווה עם שיתוף פעולה של ג'וש וקרול.

Lhuna3

Well-known member
למה את עובדת בסופש?:-0
זה בסדר זה מבחירה (ויש לי ימים אחרים שאני לא עובדת, לא לדאוג).
אין לי "כוונה" חח אם יש לי משהו להגיד אני כותבת ואם לא אז לא. תמיד בהתחלה אין ככ.
מי כמוך יודעת גברת 2 עונות עם 5 מילים וחפירה מעונה 3 בכל בינג' שאת עושה:-D
אני יודעת, לרוב רק אחרי שאני מתחברת ממש אז בא לי לחפור באמת.
אבל אם את לא עושה שרשור לפחות תשמרי או תזכרי באיזה שרשורים כתבת כדי שכשנעשה שרשור (ואנחנו נעשה) אז ניק יוכל להעביר.

דיברגנט חדש

Well-known member
סוס זקן, טריקים חדשים
סדרה על וטרינר כושל עם השחקן ששיחק בסדרה רחובות קשוחים (תגובה #103 שלי שמסכמת יפה את הסדרה) את השוטר המושחת.

didalf

Well-known member
זה בסדר זה מבחירה (ויש לי ימים אחרים שאני לא עובדת, לא לדאוג).
כאילו בעבודות שאת ממציאה לעצמך כן? לא בעבודה הרגילה שלך??
לא לעבוד באמצע שבוע זה גם כיף.
אני יודעת, לרוב רק אחרי שאני מתחברת ממש אז בא לי לחפור באמת.
אבל אם את לא עושה שרשור לפחות תשמרי או תזכרי באיזה שרשורים כתבת כדי שכשנעשה שרשור (ואנחנו נעשה) אז ניק יוכל להעביר.
מזל שזאת המומחיות שלי לזכור דברים כאלה:-P:

didalf

Well-known member
דאונטון אבי עונה 1
1. הסדרה התחילה באפריל 2012 אז מיד חשבתי "טיטניק" והמחשבה הבאה הייתה שעוד שנתיים מלחמת העולם הראשונה אז איך זה ישתלב פה.
האמת הנחתי שכל עונה תהיה כשנה מה שאומר שהם יגיעו למלחמה בעונה השלישית אז ממש הופתעתי שפתאום עברו שנתיים.
מעניין אז כמה שנים הסדרה הזאת תכסה8-*
וגם כאילו אם עברו שנתיים איפה החורף? איפה השלג? כל מה שראינו נראה שהתרחש בקיץ לפני המזג אוויר חח.
2. איזה נחמד מודיעים להם על מלחמה. מה עם אזעקה ב 6:29 בבוקר? צעקות מפיקוד העורף ב3 בלילה? ככה בפתק? בשעות הערות? מקסים.
3. ספיריט סבתא הורסת:-D:-D במיוחד הביף שלה עם האמא של מת'יו:-D וההתנגדות שלה לקדמה:-D
אבל היה נחמד לגלות שיש לה קצת לב, כשהיא נתנה לאיש ההוא של הורדים לזכות בפרס. אולסו אני אוהבת שהיא והאמא בסטיז, כי היה הכי מתאים להן להיות אויבות. אז זה חמוד שהן זוממות ביחד כל הזמן.
4. אף אחד מכם לא ראה את הסרט של קטנטנות וחבל, כי גברת היוז ממש מזכירה לי את מנהלת המעון המרשעת מהסרט:-D כאילו חוצמזה שגברת היוז ממש נחמדה מסתבר.
5. בכלל אחרי הפרק הראשון כל המשרתים התגלו דווקא כנחמדים. חוץ מכמובן תומאס ואוברייאן איזה שני חלאות מנוולים:-[ $%#%#$%$#$@#$#
6. אוקי בהתחלה חשבתי שהיחסים בין אנה ומר בייטס הם כאלה אב ובת וזה היה חמוד. זה שזה בקטע רומנטי קצת מוזר ומטריד לי הוא נראה כמו אבא שלה.
7. אני אוהבת שכל המשפחה מאד נחמדה למשרתים והם לא מתנשאים עליהם יותר מידי וממש מכבדים אותם.
8. אידית ממש כלבה מלשנית חצופה:-[ אהבתי שמרי חיבלה בה בחזרה, מגיע לה. לפחות מרי כלבה עם כבוד.
9. ולא הבנתי מה הקטע של מרי אם היא כן אוהבת את מת'יו למה היא כזה מסתבכת עם האם להתחתן איתו? למה לא מה הבעיות שלה? זה היה חמוד שזה נבנה ביניהם לאט.
10. האם גוון תחזור או שהיא עוברת לעבודה חדשה כזאת שצועקת על ג'ון סנואו שהוא לא יודע כלום? האחות השלישית חמודה שהיא עוזרת לה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי אתמול, הרבה מעבר לשעת השינה שלי. כי היה דחוף לי יותר לגמור את הספר שקראתי.
ראיתי אתמול בשעה נורמלית, אבל אז לא היה לי חשק לכתוב.
זה מתחיל בוולף עושה פעולת הסחה בבית משוגעים כדי לדבר עם ג'וש ואז עובר להווה לישיבת צוות ראשונה.
דיבורים על תקציב בלה בלה בלה.
כן בלה בלה וכבר ידענו על זה שהבית חולים בצרות כלכליות.
ומסתבר שכולם יודעים שוולף הוא בזבזן כספים גדול.
יש קטע חמוד שבו קרול אומרת שהיא לא בטוחה למה היא גייסה אותו לתפקיד ואז הוא עושה נאום יפה על כך שהדרך שלו בונה אמון בין אנשים ומערכת הרפואה וזה מה שחשוב ומה שיגרום להם לבוא ואז קרול אומרת "עכשיו אני נזכרת למה גייסתי אותו לתפקיד".
(אבל הם כן גם נוגעים בעניין הנפוטיזם) (ועכשיו זה נפתר ובמקום שאמא שלו תהיה המנהלת זה האקס שלו) (אם כי מסתבר שהוא רק מנהל זמני)
וולף צריך לטפל בתורמת עשירה שיש לה דמנציה. היא אומרת לקרול ו-וולף שהמשפחה שלה מתעללת בה, מחזיקה בה בניגוד לרצונה וכל מיני כאלה והם מחליטים להביא אותה לבית חולים.

הם חושבים שאין לה דמנציה והיא מתנהגת מוזר בסשן עם קרול ואז אחרי שהיא בורחת מהחדר היא פתאום כן זוכרת את המילים שאמרו לה לשנן.

וולף לוקח אותה ללילה בקזינו והיא שוב נורמלית, היא בורחת לו ומאשימה את המשפחה שלה שהם כולאים אותה בניגוד לרצונה.

מסתבר שיש לה משהו במוח שגורם לה לאדרנלין וסף ריגוש גבוה? לא ממש הבנתי. גם לא הבנתי למה מלכתחילה חשבו שיש לה דמנציה(כי גם הייתה רק בת 50, שזה נראה לי יחסית מוקדם לדמנציה).
אהבתי את העלילה הזאת.
גם כי הסוגיה של אפוטרופסים היא סוגיה מעניינת. וזה מצחיק שבאמת הסיפור של בריטני ספירס זה מה שגרם לזה להיות ידוע. אבל במסגרת העבודה שלי אני מכיר כמה אנשים שיש להם אפוטרופוס ואחד באמת נלחם בבית משפט על מנת לבטל את זה שאמא שלו היא האפוטרופסית שלו - וניצח, ואז אחרי שהונו אותו מהמון כסף בית המשפט החזיר לה את האפוטרופסות.
אני שמח שזה באמת לא היה קטע של הרעלה במשפחה, כי כמו שציינתי בעבר, זאת לא כזאת סוג של סדרה ואני אוהב את זה. אם כי זה כן היה מגניב איך היא אייתה את המילה HELP עם האוריגמי שלה.
אבל זה באמת נשמע מקרה מוזר ונראה לי לראשונה שאני ממש תוהה אם הם הגזימו. כלומר מה שהם אומרים זה שיש מצב ניורולוגי שבו אם המוח לא מקבל מספיק סטימולציה של סכנה אז הוא מפתח תסמינים של דמנציה. כי זה לא רק שהיה משהו לגבי פעילות האמיגדלה שלה, אנחנו ראינו שהיא גם באמת שוכחת מילים מאוד מהר.

משהו אחר שהיה לי מוזר זה שזאת שחקנית ממש מוכרת - ג'יין קראקובסקי - שאני ראיתי אותה עד עכשיו רק בתפקידים קומיים (30 רוק, קימי שמידט) ובשניהם אפילו אם היא לא ממש צעירה, היא מאוד מנסה להראות צעירה. אז היה לי מוזר לראות אותה פתאום בתור אישה בפנסיה עם בת מבוגרת.
אבל אני גם ממש אוהב אותה ואני אשמח אם נראה אותה שוב, אולי בתור תורמת של הבית חולים ותומכת של וולף.
הבנים לא היו.
זה נראה לי כבר הפרק השני שהם לא נמצאים בו מתוך הארבעה פרקים שהיו בנתיים.
ד"ר דוש נותן לדנה ביקורת בונה בצורה מגעילה ומתנשאת, אבל היא דווקא מקשיבה לו וכמו מפגרת גם מסבירה לו שהיא הלשינה על קרול.
אויש הוא כזה דוש ענקי ומעצבן.
ובאמת הוא גם היה נורא מתנשא איתה.
היה לי חבל אבל שגם כן יש משהו בעצה שהוא נתן לה.
לקרול היה דייט עם מישהו שג'וש סידר לה, למרות שהיא הולכת להיות עם הבחור מהמיון.
...
מצטער נרדמתי לרגע רק מכך שנזכרתי בקו עלילה הלא מעניין הזה.
אריקה מפשלת עם מטופל שיש לו סכיזופרניה והיא מנסה לעזור לו למרות שהוא לא רצה עזרה. ו-וולף נוזף בה בצורה יחסית עדינה, אבל זה גורם לה לחזור לכדורים אחרי שהיא ניסתה לזרוק אותם לפח.
מסכנה. באמת היה מטופש מצידה לעשות את זה, אבל אפשר להבין את זה.
ראו בפלאשבק (וגם וולף הזכיר את זה) שמישהי מתה לידה בעלילה שבה הבניין שלה התמוטט בעונה שעברה. אני שכחתי מהעניין הזה.
ד"ר דוש הולך להיות מנהל המחלקה בזמן שוולף מאושפז(מה שנראה לי הזוי, כי ממתי בחור שרק סיים התמחות הולך להיות ראש מחלקה?).
יכול להיות שבית החולים נואש מספיק לכסף כדי לתת למישהו כל כך לא מנוסה לנהל.
ואולי עד השלב הזה הוא גרם למתמחים לתמוך בו.
ויש לי תחושה שוולף נמצא שם תחת מסווה עם שיתוף פעולה של ג'וש וקרול.
אני העלתי את זה גם שבוע שעבר.
אבל דווקא מאיך שג'וש מגיב לשיחה זה לא נראה לי שהוא לפחות קשור לזה. הוא נשמע מופתע שלא נותנים לו לעזוב. אם הוא היה עוזר לאוליבר להכנס לשם במסווה אז הגיוני שהוא היה מודע יותר למה שקורה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דאונטון אבי עונה 1
כל הכבוד על הבינג' הפתאומי
1. הסדרה התחילה באפריל 2012 אז מיד חשבתי "טיטניק" והמחשבה הבאה הייתה שעוד שנתיים מלחמת העולם הראשונה אז איך זה ישתלב פה.
האמת הנחתי שכל עונה תהיה כשנה מה שאומר שהם יגיעו למלחמה בעונה השלישית אז ממש הופתעתי שפתאום עברו שנתיים.
וגם כאילו אם עברו שנתיים איפה החורף? איפה השלג? כל מה שראינו נראה שהתרחש בקיץ לפני המזג אוויר חח.
עושים שם קפיצות זמן. כלומר יכול פרק אחד להסתיים בנקודה מסויימת ואז הפרק הבא מתחיל חצי שנה מאוחר יותר וזה לא מרגיש ככה.
לפעמים זה יכול לקרות אפילו בתוך פרק. למשל שמישהי מקבלת מכתב שדוכס כלשהו יגיע לביקור בעוד חודש ואז עשרים דקות מאוחר יותר זה כבר הביקור של הדוכס.
2. איזה נחמד מודיעים להם על מלחמה. מה עם אזעקה ב 6:29 בבוקר? צעקות מפיקוד העורף ב3 בלילה? ככה בפתק? בשעות הערות? מקסים.
כן, זאת הייתה הרבה יותר מלחמה נחמדה מהבחינה של ההודעה המוקדמת. גם באופן כללי לבריטים לא כל כך נורא לאור זה שבשום שלב לא היה משהו על אדמת בריטניה. אבל חוץ מזה מלחמה נוראית יותר.
3. ספיריט סבתא הורסת:-D:-D במיוחד הביף שלה עם האמא של מת'יו:-D וההתנגדות שלה לקדמה:-D
אוי כן, הסכסוך שלהן טוב.
1760563689273.png
אבל היה נחמד לגלות שיש לה קצת לב, כשהיא נתנה לאיש ההוא של הורדים לזכות בפרס. אולסו אני אוהבת שהיא והאמא בסטיז, כי היה הכי מתאים להן להיות אויבות. אז זה חמוד שהן זוממות ביחד כל הזמן.
כן, יש המון רגעים נורא חמודים שלה.
התחלתי לחפש גיפים שלה אבל קשה לוודא שאני לא מספלייר משהו. טוב מספיק משהו עם המבע שלה.

5. בכלל אחרי הפרק הראשון כל המשרתים התגלו דווקא כנחמדים.
המשרתים ממש חמודים. כמו דייזי העכברית הקטנה. והטבחית החמודה.
וקרסון שהוא כזה פוץ אבל עם לב טוב.
חוץ מכמובן תומאס ואוברייאן איזה שני חלאות מנוולים:-[ $%#%#$%$#$@#$#
וואי לחלוטין.
אבל גם רואים מורכבות אצלהם.
כלומר מה שאובריין עושה בסוף לקורה זה נוראי, אבל ראינו גם איך היא התחרטה ברגע האחרון והרגישה נורא אחר כך.
6. אוקי בהתחלה חשבתי שהיחסים בין אנה ומר בייטס הם כאלה אב ובת וזה היה חמוד. זה שזה בקטע רומנטי קצת מוזר ומטריד לי הוא נראה כמו אבא שלה.
אני לא בטוח מה באמת הפרש הגילאים בינהם, אבל לא נראה לי שהוא כל כך גדול.
7. אני אוהבת שכל המשפחה מאד נחמדה למשרתים והם לא מתנשאים עליהם יותר מידי וממש מכבדים אותם.
כן, הם לרוב ממש ממש טובים. במיוחד סיביל כמובן.
8. אידית ממש כלבה מלשנית חצופה:-[ אהבתי שמרי חיבלה בה בחזרה, מגיע לה. לפחות מרי כלבה עם כבוד.
אידית נוראית אל מרי. אבל מרי גם נוראית אל אידית. פשוט למרי יש יותר קסם.
9. ולא הבנתי מה הקטע של מרי אם היא כן אוהבת את מת'יו למה היא כזה מסתבכת עם האם להתחתן איתו? למה לא מה הבעיות שלה? זה היה חמוד שזה נבנה ביניהם לאט.
הלוואי והוא היה בן דוד מדרגה רביעית שלי. (כלומר בן דוד שמעודדים אותי להתחתן איתו)
אין לך שום דבר להגיד על דן סטיבנס (Legion) בתור מת'יו?
10. האם גוון תחזור או שהיא עוברת לעבודה חדשה כזאת שצועקת על ג'ון סנואו שהוא לא יודע כלום? האחות השלישית חמודה שהיא עוזרת לה.
אוי, לא קלטתי שזאת השחקנית הזאת.

didalf

Well-known member
כל הכבוד על הבינג' הפתאומי
זה לא היה כזה בינג' חח כולה 3 פרקים

עושים שם קפיצות זמן. כלומר יכול פרק אחד להסתיים בנקודה מסויימת ואז הפרק הבא מתחיל חצי שנה מאוחר יותר וזה לא מרגיש ככה.
לפעמים זה יכול לקרות אפילו בתוך פרק. למשל שמישהי מקבלת מכתב שדוכס כלשהו יגיע לביקור בעוד חודש ואז עשרים דקות מאוחר יותר זה כבר הביקור של הדוכס.
כן זה מאד מבלבל

אוי כן, הסכסוך שלהן טוב.
1760563689273.png
:-D:-D:-D

התחלתי לחפש גיפים שלה אבל קשה לוודא שאני לא מספלייר משהו. טוב מספיק משהו עם המבע שלה.
חחחחחח כן זה לגמרי מספיק:-D

המשרתים ממש חמודים. כמו דייזי העכברית הקטנה. והטבחית החמודה.
אוי דייזי הזאת כזאת סתומה|פנים|
וקרסון שהוא כזה פוץ אבל עם לב טוב.
הוא באמת חמוד ממש

כלומר מה שאובריין עושה בסוף לקורה זה נוראי, אבל ראינו גם איך היא התחרטה ברגע האחרון והרגישה נורא אחר כך.
מגיע לה להרגיש רע נבלה!!!!!!!!!!!!!!!! שתרגיש רע עד סוף ימיה!!!!!

אני לא בטוח מה באמת הפרש הגילאים בינהם, אבל לא נראה לי שהוא כל כך גדול.
מה הוא ממש נראה בגיל של הרוזן והיא ממש נראית בגיל של הבנות שלו! הוא נראה אבא שלה!!

הלוואי והוא היה בן דוד מדרגה רביעית שלי. (כלומר בן דוד שמעודדים אותי להתחתן איתו)
אין לך שום דבר להגיד על דן סטיבנס (Legion) בתור מת'יו?
ידעתי שהוא פה אז זה לא מפתיע. (אבל משומה הנחתי שהוא גיי, לאדעת למה8-*)
אוי, לא קלטתי שזאת השחקנית הזאת.
מה אתה לונה?:-D

Lhuna3

Well-known member
כאילו בעבודות שאת ממציאה לעצמך כן? לא בעבודה הרגילה שלך??
חצי מהן אמיתיות (למרות שהן לא המשרה הרגילה שלי) וחצי מהן אני המצאתי.
לא משנה כמה שנים היא תכסה, כולם יראו עדיין באותו גיל :-D
אני שמחה שאת מעריכה וכן הן ביחד מעולות!
כן גם לי זה קצת הציק אני זוכרת.
גם אני ממש אהבתי את זה, זה חמוד.
זה מעולה :-D :-D :-D
איך אתה זוכר מתי קרה כל דבר איך?????????????????????????????????
מה הוא ממש נראה בגיל של הרוזן והיא ממש נראית בגיל של הבנות שלו! הוא נראה אבא שלה!!
זה נכון.
מה אתה לונה?:-D
:-D

didalf

Well-known member
חצי מהן אמיתיות (למרות שהן לא המשרה הרגילה שלי) וחצי מהן אני המצאתי.
אני מבולבלת תסבירי

לא משנה כמה שנים היא תכסה, כולם יראו עדיין באותו גיל :-D
וואלה?
טוב אני מניחה שלסבתא אין יותר לאן להזדקן:-D

כן גם לי זה קצת הציק אני זוכרת.
או, תודה!

איך אתה זוכר מתי קרה כל דבר איך?????????????????????????????????
כי אלה דמויות לא פיקטביות לא החברים הוירטואלים האמיתיים שלו, דה.

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 201-203

201

אז קפצנו שנתיים פתאום לשיא המלחמה.
אוי מת'יו במלחמה:-( איטס גיבניג אחים לנשק.
אה גם תומאס פה? לא נפטרנו ממנו? חבל. אני לא יודעת אם הוא פחדן, אנוכי, משוגע או פשוט ממש מסכן בחרדה שהוא אשכרה גרם שירו בו כדי לצאת משם.

חחח איזה חמודה ספיריט סבתא שהיא סידרה בסתר פטורים למשרתים שעוד נשארו:-D
הופתעתי ממש שהיא דווקא תמכה בסיביל ללכת להיות אחות8-*

מסכנה אנה:-( ובייטס:-( אבל עדיין מטריד בעיניי שהם זוג.
איזה נבלה אשתו! וכמה זמןןן עוד הסיפור הזה עם הטורקי ירדוף אותנו?? עברו איזה 3-4 שנים חאלס!

אה החליפו את גוון בג'ינג'ית אחרת שיהיה תואם:-D
יאוו איזה נבלה אוברייאןןןן למה היא עדיין כאן???

טוב מרי ומת'יו אתם קלירלי מאוהבים אני מבקשת די עם השטויות והארוסות, תתחתנו וזהו!

202
וואה לונה לא הגזימה כשהיא אמרה שהם לא מתבגרים:-D
כאילו עברו 5 שנים מהפרק הראשון וכולם נראים אותו דבר בדיוק. בדכ לסדרות יש בעיה הפוכה שעוברות 5 עונות ו5 שנים ורק שנתיים בסדרה וכולם מתבגרים הרבה יותר מידי.
איך כבר 2017? כמה זמן עבר מהפרק הקודם?? הוא היה ב2016 ונראה שהכל ממשיך בדיוק מאותו מקום אני לא מבינה את הזמנים בסדרה הזאת זה מחרפן אותי:-D
חשבתי שכל העונה תהיה במלחמה בקצב הזה היא תסתיים בפרק השלישי.

טוב מרי ומת'יו אתם קלירלי מאוהבים אני מבקשת די עם השטויות והארוסות והמחזרים הזקנים, תתחתנו וזהו!

203
תומאס חוזר להציק אני מבינה והוא לא למד כלום הוא עדיין פויה|שפם|

לא הבנתי הבית הזה עצום זה טירה למה אין להם מספיק חדרים להכיל גם אזור אוכל ומנוחה לוחיילים וגם לעצמם? לא כל הקטע זה שזה מקום ענק? יש להם רק ספריה אחת?
וגם לא הבנתי צוות המשרתים המטבח וכו אמור לטפל בכולם פתאום? צריך עוד אנשי צוות זה לא מספיק.

חחח מסכנה דייזי נפל עליה הוויליאם הזה. יש לו משהו מוזר בפרצוף כאילו הסנטר שלו עצום.
מה זה אומר משרת לחייל? למה יש להם משרתים? הם גם נלחמים?

וואי הנהג דביל|פנים| איזה נודניק מה אתה רוצהההההההההה

וואי מסכן המשרת עם הPTSD איזה נורא זה:-( יופי אז עכשיו יחזירו את בייטס? הוא באזור.
לא הבנתי מה ימנע מאשתו פתאום לפרסם את הדברים שהיא איימה בהם.

טוב לא התגלה שום דבר מספיק רע לגבי הארוסה של מת'יו, חבל. עדיין תזרוק אותה ותהיה עם מרי תודה.

למעלה