רגע, לא הגבתי בסוף לפרק הקודם?רק רציחות בבניין 5X07
הסדרה הזאת הייתה הזויה ולא הגיונית בעבר, אבל העונה הזאת זה כבר ברמות מגוחכות.
אבל זה דווקא טוב כי בעוד שבעונות קודמות הפריע לפעמים שדברים מגוחכים, עכשיו אני מקבל את זה כחלק מהקסם של התוכנית.
וזאת באמת עונה מעולה, אבל מגוחכת לחלוטין.
אז שלושת הביליונרים האלו נפגשים בטירה מסתורית שאפשר למצוא בקלות ואין להם שום שום אבטחה.
והדרך שאפשר לגנוב מהם משהו זה פשוט לקחת את זה.
ומשום מה זלווגר מאיימת עליהם עם אקדח בדירה איפה שאפשר לתפוס אותה, אבל אף אחד לא עשה את זה כשהם היו פנים מול פנים.
כלומר אפילו בלי אבטחה שלושת הביליונרים בטח יכלו "להביס" את צ'ארלס ומייבל. ולא רק ללכת לקראתם באיטיות.
וכביכול הביליונרים מסכימים לספר הכל ומודים שזה קשור לקזינו (מה שיכלתי להבין כי ראיתי את הפריוויסלי)
ואיכשהו מתרצים את השאר - כולל השינויים בקלטות האבטחה - בטענה שהם פשוט לא רוצים שיהיה עליהם מידע.
ולפני שמייבל מגלה את האצבע נראה שהיא לרגע מקבלת את זה, למרות שאיך זה מתקשר לכך ששינוי את צילומי האבטחה מהמוות של לסטר?
אבל גם הקטעים איתו היו מאוד מצחיקים.
היה צפוי שהקטע על דמויות היסטוריות (למרות שכולם חוץ מאחד היו אנשים שעדיין בחיים) יהיה קשור לזה שהם ביליונרים ומכירים אנשים אישית.
אבל באמת לא ציפיתי לכך שהקטע עם המידע על ברודווי יבוא פשוט מזה שהם שמעו את הסיפורים המגוחכים של אוליבר מיליון פעם.
זה סתם דרך לקשר את הכל אליהם יותר.
והקטע שהוא אומר שהוא הבמאי הראשון והאחרון שניסה לביים את המחזה אקוואס עם סוס אמיתי (אני יודע מה זה רק בגלל שזה היה תפקיד ברודוויי הראשון של דניאל רדקליף וזה היה עניין גדול מזה שהוא התפשט על הבמה.
אגב, את שמת לב לפתיחים של הפרקים.
שמתי לב למשהו מוזר בפתיח של הפרק עם הפלאשבקים של לסטר, אבל שכחתי לחזור לבדוק.
ואז בפרק הקודם היה את הארוורד הולך עם הרובוט ובחלונות שלושת הדמויות הראשיות הופיעו מחופשות כמו שאשתו של אוליבר (שכחתי את שמה) הייתה בפרק.
ואז בפרק הזה בכל אחד מהחלונות ראו לצד הדמויות הראשיות את הילד הקטן והמוזר.
(ואיזה מוזר ולא קשור זה היה בפרק עצמו)
אבל זה דווקא טוב כי בעוד שבעונות קודמות הפריע לפעמים שדברים מגוחכים, עכשיו אני מקבל את זה כחלק מהקסם של התוכנית.
וזאת באמת עונה מעולה, אבל מגוחכת לחלוטין.
אז שלושת הביליונרים האלו נפגשים בטירה מסתורית שאפשר למצוא בקלות ואין להם שום שום אבטחה.
והדרך שאפשר לגנוב מהם משהו זה פשוט לקחת את זה.
ומשום מה זלווגר מאיימת עליהם עם אקדח בדירה איפה שאפשר לתפוס אותה, אבל אף אחד לא עשה את זה כשהם היו פנים מול פנים.
כלומר אפילו בלי אבטחה שלושת הביליונרים בטח יכלו "להביס" את צ'ארלס ומייבל. ולא רק ללכת לקראתם באיטיות.
וכביכול הביליונרים מסכימים לספר הכל ומודים שזה קשור לקזינו (מה שיכלתי להבין כי ראיתי את הפריוויסלי)
ואיכשהו מתרצים את השאר - כולל השינויים בקלטות האבטחה - בטענה שהם פשוט לא רוצים שיהיה עליהם מידע.
ולפני שמייבל מגלה את האצבע נראה שהיא לרגע מקבלת את זה, למרות שאיך זה מתקשר לכך ששינוי את צילומי האבטחה מהמוות של לסטר?
האמת שלא חשבתי על האופציה שהוא מסיט אשמה על הביליונר בגלל שהוא בכלל אשם.אנחנו סומכים על ראש העיר או שהוא מסיט את האשמה לכיוון אחר? לא יודעת.
אבל גם הקטעים איתו היו מאוד מצחיקים.
חחחחחחחחחח כל זה היה מעולה.טוב הקטע שהם שיחקו סלבריטי והמילארדרים הכירו את כולם אישית והרמזים בהתאם היו קורע
ואזזז איכשהו הם התעלו על זה כשמייבל וצ'ארלס שיחקו על ברוודווי וכל הרמזים היו דברים שאוליבר אומר על אנשים חחחחחחחחחח זה קרע אותי
כשצ'ארלס התלהב "דה וויקדלי טאלנטד אדינה מנזל" ורקד עם עצמו נשפכתי בקול![]()
היה צפוי שהקטע על דמויות היסטוריות (למרות שכולם חוץ מאחד היו אנשים שעדיין בחיים) יהיה קשור לזה שהם ביליונרים ומכירים אנשים אישית.
אבל באמת לא ציפיתי לכך שהקטע עם המידע על ברודווי יבוא פשוט מזה שהם שמעו את הסיפורים המגוחכים של אוליבר מיליון פעם.
לחלוטין לא ברור.ובכן כולם זוממים לבנות קזינו בניו יורק. אבל מה האצבע קשורה להכל???????????????
אוקי, אבל עשו את זה כסיום דרמטי כאילו הם לפחות מצאו עוד גופה. הופכים את הבניין שלהם לקזינו, זה לא כזה דבר נוראי.אוי לא רנה זלווגר רוצה הלרוס את הארקוניה
היה לי חשד שהיא הקונה של אוליבר. למה אף אחד לא תוהה אם היא שתלה ציטוט במסגרת המייקאובר שהיא עשתה שם?
זה סתם דרך לקשר את הכל אליהם יותר.
חחחחחח כן.חחחחחחחחחח איך כל הדברים הנכונים לחלוטין שאוליבר אומר נשמעים כמו הזיות של זקן מטורף![]()
והקטע שהוא אומר שהוא הבמאי הראשון והאחרון שניסה לביים את המחזה אקוואס עם סוס אמיתי (אני יודע מה זה רק בגלל שזה היה תפקיד ברודוויי הראשון של דניאל רדקליף וזה היה עניין גדול מזה שהוא התפשט על הבמה.
אגב, הם לא הגיעו לשם עם אוטו?אז הוא בא עם הטרקטורוהם בורחים לאטטט
![]()
כמו שאמרתי אני מסכים.זאת עונה ממש טובה!
אגב, את שמת לב לפתיחים של הפרקים.
שמתי לב למשהו מוזר בפתיח של הפרק עם הפלאשבקים של לסטר, אבל שכחתי לחזור לבדוק.
ואז בפרק הקודם היה את הארוורד הולך עם הרובוט ובחלונות שלושת הדמויות הראשיות הופיעו מחופשות כמו שאשתו של אוליבר (שכחתי את שמה) הייתה בפרק.
ואז בפרק הזה בכל אחד מהחלונות ראו לצד הדמויות הראשיות את הילד הקטן והמוזר.
(ואיזה מוזר ולא קשור זה היה בפרק עצמו)