דיוני סדרות #143

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק רציחות בבניין 5X07
רגע, לא הגבתי בסוף לפרק הקודם?
הסדרה הזאת הייתה הזויה ולא הגיונית בעבר, אבל העונה הזאת זה כבר ברמות מגוחכות.
אבל זה דווקא טוב כי בעוד שבעונות קודמות הפריע לפעמים שדברים מגוחכים, עכשיו אני מקבל את זה כחלק מהקסם של התוכנית.
וזאת באמת עונה מעולה, אבל מגוחכת לחלוטין.
אז שלושת הביליונרים האלו נפגשים בטירה מסתורית שאפשר למצוא בקלות ואין להם שום שום אבטחה.
והדרך שאפשר לגנוב מהם משהו זה פשוט לקחת את זה.
ומשום מה זלווגר מאיימת עליהם עם אקדח בדירה איפה שאפשר לתפוס אותה, אבל אף אחד לא עשה את זה כשהם היו פנים מול פנים.
כלומר אפילו בלי אבטחה שלושת הביליונרים בטח יכלו "להביס" את צ'ארלס ומייבל. ולא רק ללכת לקראתם באיטיות.

וכביכול הביליונרים מסכימים לספר הכל ומודים שזה קשור לקזינו (מה שיכלתי להבין כי ראיתי את הפריוויסלי)
ואיכשהו מתרצים את השאר - כולל השינויים בקלטות האבטחה - בטענה שהם פשוט לא רוצים שיהיה עליהם מידע.
ולפני שמייבל מגלה את האצבע נראה שהיא לרגע מקבלת את זה, למרות שאיך זה מתקשר לכך ששינוי את צילומי האבטחה מהמוות של לסטר?

אנחנו סומכים על ראש העיר או שהוא מסיט את האשמה לכיוון אחר? לא יודעת.
האמת שלא חשבתי על האופציה שהוא מסיט אשמה על הביליונר בגלל שהוא בכלל אשם.
אבל גם הקטעים איתו היו מאוד מצחיקים.
טוב הקטע שהם שיחקו סלבריטי והמילארדרים הכירו את כולם אישית והרמזים בהתאם היו קורע:-D
ואזזז איכשהו הם התעלו על זה כשמייבל וצ'ארלס שיחקו על ברוודווי וכל הרמזים היו דברים שאוליבר אומר על אנשים חחחחחחחחחח זה קרע אותי:-D:-D
כשצ'ארלס התלהב "דה וויקדלי טאלנטד אדינה מנזל" ורקד עם עצמו נשפכתי בקול:-D:-D
חחחחחחחחחח כל זה היה מעולה.
היה צפוי שהקטע על דמויות היסטוריות (למרות שכולם חוץ מאחד היו אנשים שעדיין בחיים) יהיה קשור לזה שהם ביליונרים ומכירים אנשים אישית.
אבל באמת לא ציפיתי לכך שהקטע עם המידע על ברודווי יבוא פשוט מזה שהם שמעו את הסיפורים המגוחכים של אוליבר מיליון פעם.
ובכן כולם זוממים לבנות קזינו בניו יורק. אבל מה האצבע קשורה להכל???????????????
לחלוטין לא ברור.
אוי לא רנה זלווגר רוצה הלרוס את הארקוניה:-0
היה לי חשד שהיא הקונה של אוליבר. למה אף אחד לא תוהה אם היא שתלה ציטוט במסגרת המייקאובר שהיא עשתה שם?
אוקי, אבל עשו את זה כסיום דרמטי כאילו הם לפחות מצאו עוד גופה. הופכים את הבניין שלהם לקזינו, זה לא כזה דבר נוראי.
זה סתם דרך לקשר את הכל אליהם יותר.
חחחחחחחחחח איך כל הדברים הנכונים לחלוטין שאוליבר אומר נשמעים כמו הזיות של זקן מטורף:-D:-D
חחחחחח כן.
והקטע שהוא אומר שהוא הבמאי הראשון והאחרון שניסה לביים את המחזה אקוואס עם סוס אמיתי (אני יודע מה זה רק בגלל שזה היה תפקיד ברודוויי הראשון של דניאל רדקליף וזה היה עניין גדול מזה שהוא התפשט על הבמה.
אז הוא בא עם הטרקטור:-D והם בורחים לאטטט:-D
אגב, הם לא הגיעו לשם עם אוטו?
זאת עונה ממש טובה!
כמו שאמרתי אני מסכים.

אגב, את שמת לב לפתיחים של הפרקים.
שמתי לב למשהו מוזר בפתיח של הפרק עם הפלאשבקים של לסטר, אבל שכחתי לחזור לבדוק.
ואז בפרק הקודם היה את הארוורד הולך עם הרובוט ובחלונות שלושת הדמויות הראשיות הופיעו מחופשות כמו שאשתו של אוליבר (שכחתי את שמה) הייתה בפרק.
ואז בפרק הזה בכל אחד מהחלונות ראו לצד הדמויות הראשיות את הילד הקטן והמוזר.
(ואיזה מוזר ולא קשור זה היה בפרק עצמו)

דיברגנט חדש

Well-known member
לא ראיתי את בית הנייר.
הרעיון של בונקר המיליארדרים כן משך אותי, אבל לא מספיק בשביל לראות סדרה בספרדית.
מגיגול מהיר נראה גם שהביקורות לא במיוחד טובות.
אכן, יש סדרות טובות יותר, אך זאת סדרה קלילה כשאין לך חשק למשהו רציני.
סיימתי לראות אותה, אם תרצה שארחיב,
בשמחה.

snirf

Active member
@טוני החתול שמעת על סדרה גאה חדשה של BBC עם ראסל טובי- JUICE? יש לה כבר 2 עונות
נראית מעניינת. הלוואי תירכש...
והיום בנטפליקס עולה BOOTS. אצפה בה בהמשך

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@טוני החתול שמעת על סדרה גאה חדשה של BBC עם ראסל טובי- JUICE? יש לה כבר 2 עונות
נראית מעניינת. הלוואי תירכש...
נראה לי שראיתי בעבר את הטריילר לעונה הראשונה והראשי נראה לי מעצבן.
עדיין אולי באמת שווה בדיקה
והיום בנטפליקס עולה BOOTS. אצפה בה בהמשך
בהחלט מתכוון לראות אותה

חוץ מזה אני כרגע צופה בסדרה האוסטרלית Invisible Boys ואני נהנה. אני ממליץ אם זה זמין לך איפשהו.

ועוד בגזרה הלהטבית אני מתכנן לראות בימים הקרובים גם את הסרט Twinless וגם את הסרט Griffin in Summer

snirf

Active member
נראה לי שראיתי בעבר את הטריילר לעונה הראשונה והראשי נראה לי מעצבן.
עדיין אולי באמת שווה בדיקה

בהחלט מתכוון לראות אותה

חוץ מזה אני כרגע צופה בסדרה האוסטרלית Invisible Boys ואני נהנה. אני ממליץ אם זה זמין לך איפשהו.

ועוד בגזרה הלהטבית אני מתכנן לראות בימים הקרובים גם את הסרט Twinless וגם את הסרט Griffin in Summer

הלוואי שתירכש Invisible Boys או שתהיה זמינה מתישהו באמזון/נטפליקס

didalf

Well-known member
רגע, לא הגבתי בסוף לפרק הקודם?
לא כי אתה לא חבר

הסדרה הזאת הייתה הזויה ולא הגיונית בעבר, אבל העונה הזאת זה כבר ברמות מגוחכות.
אבל זה דווקא טוב כי בעוד שבעונות קודמות הפריע לפעמים שדברים מגוחכים, עכשיו אני מקבל את זה כחלק מהקסם של התוכנית.
וזאת באמת עונה מעולה, אבל מגוחכת לחלוטין.
לא מפריע לי אף פעם:-D

ומשום מה זלווגר מאיימת עליהם עם אקדח בדירה איפה שאפשר לתפוס אותה, אבל אף אחד לא עשה את זה כשהם היו פנים מול פנים.
כלומר אפילו בלי אבטחה שלושת הביליונרים בטח יכלו "להביס" את צ'ארלס ומייבל. ולא רק ללכת לקראתם באיטיות.
זה דווקא נראה לי בכוונה. הרי הם ברחו בטרקטור איטי חחח ברור שהם יכלו לתפוס אותם הם לא ניסו.
הם ידעו שהם מספיק חזקים להשיג חזרה מה שהם צריכים אחכ.
כאילו תנו להם לברוח שיחשבו שהם הצליחו החמודים, אנחנו כבר נטפל בהם.

אבל באמת לא ציפיתי לכך שהקטע עם המידע על ברודווי יבוא פשוט מזה שהם שמעו את הסיפורים המגוחכים של אוליבר מיליון פעם.
:-D:-D:-D
זה עדיין מצחיק אותי:-D
חיפשתי סרטון כזה ולא מצאתי עד שבסוף מצאתי בסטורי של סלינה גומז וצפיתי בזה שמבמעות פעם אבל בטח נמחק בינתיים.
אה יאי העלו לאינסטגרם שלהם

אוקי, אבל עשו את זה כסיום דרמטי כאילו הם לפחות מצאו עוד גופה. הופכים את הבניין שלהם לקזינו, זה לא כזה דבר נוראי.
בטח שכן זה הבית שלהם עם מלא היסטוריה.
אבל הצחיק אותי שרנה אמרה להם "מקווה שיהיו רציחות גם בבניין הבא שלכם":-D

אגב, הם לא הגיעו לשם עם אוטו?
לא, כאילו כן, אוטו הוריד אותם שם. אבל נסע. כנראה סוג של אובר.

אגב, את שמת לב לפתיחים של הפרקים.
לא כי אני מעבירה אותם חח
ואז בפרק הזה בכל אחד מהחלונות ראו לצד הדמויות הראשיות את הילד הקטן והמוזר.
(ואיזה מוזר ולא קשור זה היה בפרק עצמו)
איזה ילד קריפ גיזס:-D

didalf

Well-known member
ראיתי את הפרק הראשון של אחוזת דאונטון
1. לא הבנתי מה הסיפור עם הירושה.
2. כולם מניאקים למשרת הנכה, פויה;-(
3. אה הבעל של עדי|נחש| לא ידעתי שהוא פה.
4. ספיריט סבתא של לונה!!!!!!

didalf

Well-known member
@Lhuna3 מה את צוחקת תסבירי לי מה הסיפור עם הירושה!!

Lhuna3

Well-known member
@Lhuna3 מה את צוחקת תסבירי לי מה הסיפור עם הירושה!!
אני חוששת לנסות להסביר כרגע כי אני ממש לא זוכרת מה יודעים בפרק 1 ומה בהמשך, אני עלולה לעשות ספוילרים בלי כוונה.
ליתר בטחון עדיף שתמשיכי ותוך מספר פרקים תביני לבד (אני מאמינה שגם לי זה עוד לא היה ברור בפרק הראשון).

didalf

Well-known member
אני חוששת לנסות להסביר כרגע כי אני ממש לא זוכרת מה יודעים בפרק 1 ומה בהמשך, אני עלולה לעשות ספוילרים בלי כוונה.
ליתר בטחון עדיף שתמשיכי ותוך מספר פרקים תביני לבד (אני מאמינה שגם לי זה עוד לא היה ברור בפרק הראשון).

dilly snake

Well-known member
גם אני לא ידעתי עד עכשיו שהוא היה שם 8-* .

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה כן
וכן, הוא רק בפרק הראשון לרוע המזל.

עכשיו קצת הסבר לגבי עניין הירושה.
אם כי אולי כבר הבנת כי זה מוסבר אולי טוב יותר בפרקים הבאים
זה פשוט נראה לי באמת לא מוסבר טוב בהתחלה.

אז ככה כשרוברט קרואלי היה צעיר הוא התחתן עם יורשת אמריקאית שהכסף שהוא קיבל מהנדוניה שלה די הציל את האחוזה של המשפחה (וואו, מעניין איזה עלילה מסדרה אחרת זה מזכיר)
העניין הוא שאבא שלו רצה לוודא שהכסף ישאר עם תואר האצולה.
לכן הוא הכניס לחוזה הנישואים שלהם סעיף שלפיו אם יהיו לא יהיה להם יורש זכר אז את הירושה*.
מה שהוא לא רצה זה מצב שבו הרוזן החדש מגרנתהם לא יהיה גם הבעלים של האחוזה (ועם מספיק כסף כדי לשמור על האחוזה).
כי הקטע הוא שבעוד שהם חיים בעידן שבו גבר יכול להוריש את כל הרכוש שלו לבנות שלו, את תואר האצולה יכול לקבל רק יורש זכר (בעצם יכול מאוד להיות שזה נכון גם היום, פשוט פחות אכפת לאנשים).
כלומר בגלל שלרוברט יש רק בנות אז היורש של תואר האצולה שלו זה קרוב המשפחה הזכר הכי קרוב שלו (בקו הירושה הזכרי).
במקרה שלו זה היה הבן דוד שלו (ג'יימס) שבשלב הזה כבר היה לו בן (פטריק).
על מנת להשאיר את הכסף עדיין אצל אחת מהבנות שלו הוחלט שמרי (הבת הבכורה של רוברט) תתחתן עם פטריק. ככה היא תהיה הרוזנת. ככה היא גם יורשת את מה שהוא בפועל הכסף של המשפחה של אמא שלה. והיא רק צריכה להתחתן עם הבן דוד שלה מדרגה שניה בשביל זה.
אבל אז ג'יימס ופטריק שוקעים עם הטיטאניק ופתאום היורש הזכר הכי קרוב הוא מת'יו, הבן דוד מדרגה רביעית של מרי.

*אני מניח שזה לא שהוא חשב באמת שיוולדו לבן שלו רק בנות, אלא שהוא חשש שהם יפרדו או משהו כזה.

תכלס נראה לי שרק בודדים מהמשרתים. אבל הם בהחלט מניאקים אליו ברמה שמרגישה מוגזמת בטירוף.

גם שם זה מורכב - תומאס (המשרת ההומו) רצה להיות מקודם לתפקיד המשרת האישי (Valet) של הרוזן.
תכלס הסיבה שבייטס (המשרת הנכה) מקבל את התפקיד זה בגלל שהוא שירת עם הרוזן במלחמת הבורים. (בצבא הבריטי בעצם היה תפקיד של משרת לקצין)

?
אני לא יודע מה זה אומר.
אבל אם את מדברת על מגי סמית' בתור הDowager Countess - היא אחד הדברים הכי מדהימים בסדרה הזאת.

אגב, זה צריך להיות ברור אבל עכשיו שהתחלת את הסדרה אל תחפשי שום דבר עליה באינטרנט. או על השחקנים של הסדרה. יש מיליוני ספוילרים על אירועים עתידיים שיוצגו כעובדות פשוטות.

חוץ מזה - יאייי!!!!!!

מה את חושבת בנתיים?

didalf

Well-known member
וכן, הוא רק בפרק הראשון לרוע המזל.
אה חבל
טוב אז אני מניחה שמישהו אחר יהיה גיי עם המשרת.

אז ככה כשרוברט קרואלי היה צעיר הוא התחתן עם יורשת אמריקאית שהכסף שהוא קיבל מהנדוניה שלה די הציל את האחוזה של המשפחה (וואו, מעניין איזה עלילה מסדרה אחרת זה מזכיר)
איזה סדרה? נשמע כמו משהו שאני אמורה להכיר אבל לא עולה לי.

העניין הוא שאבא שלו רצה לוודא שהכסף ישאר עם תואר האצולה.
לכן הוא הכניס לחוזה הנישואים שלהם סעיף שלפיו אם יהיו לא יהיה להם יורש זכר אז את הירושה*.
מה שהוא לא רצה זה מצב שבו הרוזן החדש מגרנתהם לא יהיה גם הבעלים של האחוזה (ועם מספיק כסף כדי לשמור על האחוזה).
כי הקטע הוא שבעוד שהם חיים בעידן שבו גבר יכול להוריש את כל הרכוש שלו לבנות שלו, את תואר האצולה יכול לקבל רק יורש זכר (בעצם יכול מאוד להיות שזה נכון גם היום, פשוט פחות אכפת לאנשים).
כלומר בגלל שלרוברט יש רק בנות אז היורש של תואר האצולה שלו זה קרוב המשפחה הזכר הכי קרוב שלו (בקו הירושה הזכרי).
במקרה שלו זה היה הבן דוד שלו (ג'יימס) שבשלב הזה כבר היה לו בן (פטריק).
על מנת להשאיר את הכסף עדיין אצל אחת מהבנות שלו הוחלט שמרי (הבת הבכורה של רוברט) תתחתן עם פטריק. ככה היא תהיה הרוזנת. ככה היא גם יורשת את מה שהוא בפועל הכסף של המשפחה של אמא שלה. והיא רק צריכה להתחתן עם הבן דוד שלה מדרגה שניה בשביל זה.
אבל אז ג'יימס ופטריק שוקעים עם הטיטאניק ופתאום היורש הזכר הכי קרוב הוא מת'יו, הבן דוד מדרגה רביעית של מרי.
אהא אוקי תודה.
אבל לא מתייחסים לאבא כרוזן8-* ודווקא לסבתא כן.

תכלס נראה לי שרק בודדים מהמשרתים. אבל הם בהחלט מניאקים אליו ברמה שמרגישה מוגזמת בטירוף
טוב בינתיים הם נרגעו אחרי הפרק הראשון.
בואנה המשרתת של האמא כלבה תכננית זאתיייייייייייי
.

גם שם זה מורכב - תומאס (המשרת ההומו) רצה להיות מקודם לתפקיד המשרת האישי (Valet) של הרוזן.
בסדר עדיין מניאק לאדם נכה
תכלס הסיבה שבייטס (המשרת הנכה) מקבל את התפקיד זה בגלל שהוא שירת עם הרוזן במלחמת הבורים. (בצבא הבריטי בעצם היה תפקיד של משרת לקצין)
סיבה טובה מאד לא הבנתי מה הבעיה.

?
אני לא יודע מה זה אומר.
אבל אם את מדברת על מגי סמית' בתור הDowager Countess - היא אחד הדברים הכי מדהימים בסדרה הזאת.
חחחחח כמובן שעליה.
לונה תמיד שמה גיפים שלה.
וכמו שיש לאנשים ספיריט אנימל ללונה יש ספיריט סבתא! היא בייסקילי ההתגלמות של לונה שלנו.

חוץ מזה - יאייי!!!!!!

מה את חושבת בנתיים?
נחמד בינתיים.
אני אוהבת שהרוזן איש נחמד. וכמובן ספיריט סבתא נהדרת!
מצחיק אותי שהמשרתים סנובים לגבי מי הם משרתים:-D
ובאיזה רצינות הם לוקחים את המקצוע שלהם.
אולסו לא יפה אבל היה איזה טורקי אחד שבא לאחות הבכורה בלילה ואז התפגר ואז הן גררו אותו סליחה זה קצת הצחיק אותי:-D

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 5X08

מרגיש כאילו הסדרה קצת קוששה בכוח את כל הדמויות הנשיות שלה לערב בנות:-D
מייבל באמת צריכה חברות, מסכנה.

אני מתה על השוטרת היא מעולה בכל משפט שיוצא לה מהפה:-D
אהבתי איך היא צירפה את עצמה לערב בנות. את התושיה להיות הדילרית חח באמת תהיתי מה פשר המבט לבחורה במדים שעבדה שם.
ואז כשהיא הייתה הפסיכולוגית של צ'ארלס חחחחחחחחח:-D והפסיכולוג ההוא מסתכל עליה "היא עושה את העבודה שלי יותר טוב ממני":-D
ובכלל התגלית שצ'ארלס נמשך לפושעות בגלל אמא שלו הייתה מצחיקה:-D

אז לורטה הצליחה להוציא מקמילה את רוב הסיפור, כל הכבוד לה. בכל זאת היא מריל סטריפ. אני אוהבת שהיא איכשהו משחקת דמויות בתור דמות של שחקנית.
היא ואוליבר היו חמודים בסוף. בעיקר אהבתי שהיא אמרה לו שהוא יצליח "רוב הפעמים בטעות":-D

שזה הדברים שאני הכי אוהבת, איך סתם דבר תמים מוביל לתגלית הבאה. נגיד כשאשתו של לסטר שרקה במשרוקית ציפורים ידעתי שזה לא סתם קטע נחמד ויוביל אותנו למשהו, אבל לא ידעתי מה.
ובכן... יש לנו מצלמה נוספת והשוער החדש מעורב איכשהו. וול וול.

שניה פספסתי, מאיפה לורטה מצאה את הידית?

למעלה