didalf
Well-known member
לא קראתי את הספרים, אבל לדעתי הסרט רק הסרט הראשון כיפי-מטוטמם. ההמשכים כבר סתם מעיקים.עדיין מאוד נהנתי מהספרים. מאוד סוחפים.
לגמריוכמובן שההפרש בינהם מטריד הרבה הרבה פחות מאיך שהסדרה הזאת מסתיימת (ואני בכל זאת אהבתי את זה כי אני דפוק)
חחחחחחחחחח טוב זאת בכללי סדרה קצת חולנית לא?אבל זה מגיע לרמה חדשה כשאחד מהם מגלה שהבת זוג הנוכחית שלו היא צאצאית ביולוגית ישירה שלו (הייתה לו בת לפני שהוא הפך לערפד). לזכותו הוא מיד מסיים את מערכת הקשר. באופן מטריד (ומה זה אומר על הסדרה) היא דווקא רוצה להמשיך את הקשר עם הסבא של סבא של סבא שלה.
לי יש חוקים אחרים לפנטזיה ולריאליסטי.אבל באופן כללי אין לי ממש בעיה עם קשרים זוגיים עם הפרש של מאות שנים בגיל. אבל גם אין לי בעיה כללית עם זה במקרה של 30 שנה. כל עוד זה באמת מתוך רגש אמיתי (ולא שמשדכים מישהי למישהו מבוגר ממנה ב50 שנה) וגם לא עם מישהי בגיל ממש צעיר (כמו 16 בסדרה שאני מאוד מאוד אוהב).
חחחחחחחחחח וואי תכלסגורם לי לחשוב על כך שאם ערפד בן 117 שנראה בן 17 יתחיל לצאת עם גבר בן 60 זה ירגיש מטריד בכיוון ההפוך ממה שזה אמור להרגיש
כל מה שקראתי לא עושה לי חשק. אני רוצה שיפ להיות אינווסטד בו. אין פה שיפ. נו אופנס אבל לא מעניין אותי קשיים של מישהו מול עצמו ומול הצבא.(אם כי רציתי גם שתגיבי לזה בעצמך ותראי את הסדרה בעצמך, אבל מצד שני אני גם לא רוצה לעצור את בינג' אחוזת דאונטון שלך)