דיוני סדרות #143

didalf

Well-known member
עדיין מאוד נהנתי מהספרים. מאוד סוחפים.
לא קראתי את הספרים, אבל לדעתי הסרט רק הסרט הראשון כיפי-מטוטמם. ההמשכים כבר סתם מעיקים.
וכמובן שההפרש בינהם מטריד הרבה הרבה פחות מאיך שהסדרה הזאת מסתיימת (ואני בכל זאת אהבתי את זה כי אני דפוק)
לגמרי:-D:-D

אבל זה מגיע לרמה חדשה כשאחד מהם מגלה שהבת זוג הנוכחית שלו היא צאצאית ביולוגית ישירה שלו (הייתה לו בת לפני שהוא הפך לערפד). לזכותו הוא מיד מסיים את מערכת הקשר. באופן מטריד (ומה זה אומר על הסדרה) היא דווקא רוצה להמשיך את הקשר עם הסבא של סבא של סבא שלה.
חחחחחחחחחח טוב זאת בכללי סדרה קצת חולנית לא?:-D

אבל באופן כללי אין לי ממש בעיה עם קשרים זוגיים עם הפרש של מאות שנים בגיל. אבל גם אין לי בעיה כללית עם זה במקרה של 30 שנה. כל עוד זה באמת מתוך רגש אמיתי (ולא שמשדכים מישהי למישהו מבוגר ממנה ב50 שנה) וגם לא עם מישהי בגיל ממש צעיר (כמו 16 בסדרה שאני מאוד מאוד אוהב).
לי יש חוקים אחרים לפנטזיה ולריאליסטי.

גורם לי לחשוב על כך שאם ערפד בן 117 שנראה בן 17 יתחיל לצאת עם גבר בן 60 זה ירגיש מטריד בכיוון ההפוך ממה שזה אמור להרגיש
חחחחחחחחחח וואי תכלס:-D

(אם כי רציתי גם שתגיבי לזה בעצמך ותראי את הסדרה בעצמך, אבל מצד שני אני גם לא רוצה לעצור את בינג' אחוזת דאונטון שלך)
כל מה שקראתי לא עושה לי חשק. אני רוצה שיפ להיות אינווסטד בו. אין פה שיפ. נו אופנס אבל לא מעניין אותי קשיים של מישהו מול עצמו ומול הצבא.

dilly snake

Well-known member
או לא, אני יודע
עדיין מאוד נהנתי מהספרים. מאוד סוחפים.
וכמובן שההפרש בינהם מטריד הרבה הרבה פחות מאיך שהסדרה הזאת מסתיימת (ואני בכל זאת אהבתי את זה כי אני דפוק)
לא קראתי את הספרים, אבל לדעתי הסרט רק הסרט הראשון כיפי-מטוטמם. ההמשכים כבר סתם מעיקים.
אני יכולה גם להתחיל עם ראנט על דמדומים ועל כל הרעות החולות שהוא הביא איתו, כמו הדימוי המעוות של רומנטיקה(סטוקינג זה סבבה, אם הוא מתעלם ממך/מתייחס אלייך כמו חתיכת זבל זה סימן למשיכה).

רק תגידו :-P: למרות שעברו יותר מ10 שנים מאז שקראתי את זה, אבל רושם שלילי נשאר לנצח.

didalf

Well-known member
היי ניקולס
100 תגובות וחודש וחצי זה זמן לשרשור חדש

דיברגנט חדש

Well-known member
סוס זקן, טריקים חדשים
סדרה על וטרינר כושל עם השחקן ששיחק בסדרה רחובות קשוחים (תגובה #103 שלי שמסכמת יפה את הסדרה) את השוטר המושחת.
למרות שקיבלתי |המלצה| על הסדרה, לדעתי אפשר לוותר.
ראיתי אותה רק בגלל שאהבתי את רחובות קשוחים ונתת את הכבוד לשחקן הראשי (אנטון הווטרינר) ששיחק את השוטר המושחת ברחובות קשוחים.

למעלה