דיוני סדרות #143

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חופש, אז ראיתי כבר
אוקי אני מרגיש כאילו איבדתי את העלילה לחלוטין.
אם זה לא היה ממש מבדר אז אולי הייתי מפסיק לצפות.

אבל זה כן ממש מבדר ולכן אני גם נהנה.

אז קראו לשוטרת סוף סוף ולא רק שאין לה ממש תגובה לכך שלא מיד קראו לה כשמצאו מה שנראה כמו זירת רצח, אלא גם לא ממש מפריע לי כשהיא שומעת שיש להם אצבע כרותה של מישהו. הם גם מספרים לה שהם מצאו את הגופה של המאפיונר, אבל לפחות אני מניח שהם לא סיפרו לה על כך שהם לקחו אותה לדירה שלהם ועשו עליה חקירה. אבל באמת שמי יודע.
גם יש התעלמות מוחלטת מכל העניין של הביליונרים וזה שהם עכשיו חלק מחברה גדולה ושאסור להם לעשות את הפודקסט על הביליונרים.

לעומת זאת כן נכנסים לכל עניין עובדי הבניין ואני לא יודע אם זה אני אבל ממש לא עקבתי אחרי מה שקרה שם ואיך הם קיבלו את השם טומי (או טוני?) הלשון או מי או מה זה אמור להיות. אבל אז בסוף מתברר שזאת חברה וזה קשור לאלמנתו של המאפיונר ואלמנתו של לסטר.
ומה פתאום נזכרו באשפה של לסטר מיום מותו?

חוץ מזה צ'ארלס לוקח טסטוסטרון וזה גורם לו לשינויים.
ואוליבר שוקל לעזוב את הבניין. ואומנם יש הרבה הסברים הגיוניים שהוא יעשה משהו כזה, לא נותנים לנו שום הסבר לזה. גם לא ללמה הוא בהתחלה סירב להצעה ועכשיו מעוניין בה מחדש.

didalf

Well-known member
אז קראו לשוטרת סוף סוף ולא רק שאין לה ממש תגובה לכך שלא מיד קראו לה כשמצאו מה שנראה כמו זירת רצח, אלא גם לא ממש מפריע לי כשהיא שומעת שיש להם אצבע כרותה של מישה
חחחחחח היא כבר ויתרה היא רגילה אליהם.

גם יש התעלמות מוחלטת מכל העניין של הביליונרים וזה שהם עכשיו חלק מחברה גדולה ושאסור להם לעשות את הפודקסט על הביליונרים.
בטח עוד נחזור אליהם.

חחח הצחיק אותי שהרובוט נרצח ונפל לאותה מזרקה כמו לסטר:-D
אבל חשבתי שזאת תהיה אקסטרה תעלומה מי רצח את הרובוט, אבל זה איש הזבל המוזר.

הצחיק אותי גם איך צ'רלס וסופיה תפסו דברים בפה במסעדה מה זה זה?:-D

אבל אז בסוף מתברר שזאת חברה וזה קשור לאלמנתו של המאפיונר ואלמנתו של לסטר
או או

dilly snake

Well-known member
מתחילים עם אוליבר מנסה לברוח ממוסד סגור ואז חוזרים שישה חודשים אחורה. הניחוש שלי שאוליבר לא באיזה התמוטטות נפשית אלא שזה קשור לאבא שלו.

מגיעים להווה.

שכחתי שאימא שלו זאת הזאת מהעידן המוזהב 8-* .

אריקה חוזרת מחופשה(לא זהיתי עם השיער הארוך) ובסוף הפרק שהיא חזרה עם משקל יתר של כדורים.

לא היה הרבה מואן(ולמה הוא הלך בסוף לאגרוף אם הוא פרש אחרי שתי דקות כי היה לו קשה).

המקרה השבועי היה מתאגרף שהיד הימנית שלו לא מגיבה לפקודות של המוח שלו או עושה דברים על דעת עצמה. מסתבר שיש לו פרקינסון והתרופות פוגעות בו. הטוויסט? האבא שלו לא סיפר לו שיש לו פרקינסון. אבל עם אילוף של המוח הוא יכול להמשיך להתאגרף.
*רוב הפרק התיאוריה שלי הייתה שאישתו עושה אותו חולה כדי שיפרוש מאגרוף.

יש לו מתמחה חדש שהוא יותר בכיר מהאחרים והוא ייקרא מעכשיו ד"ר דושבאג. שאולי מרגל עבור אימא של אוליבר ואולי לא.

קרול עובדת באיזו מרפאה פלצנית אבל כנראה בסוף הפרק היא תחזור לבית חולים הרגיל.

יש איזה מתח אבל גם קצת פלרטוט בין אוליבר לג'וש. ונראה שחלק מהמתח קשור לאבא של אוליבר.

אבא של אוליבר עבר לגור איתו בזמן שהם מנסים להבין מה לא בסדר אצלו, רק שאוליבר נמנע ממנו ואז שאוליבר כבר חוזר הביתה אבא שלו איננו(ומה זה החוצפה להשאיר כמויות של כוסות קפה מלוכלכות בכל הבית?????)

דיינה והפארמדיקית עדיין יוצאות וזה נחמד.

ולא הבנתי מה הקטע בין הרופא השחור(שכחתי את השם) לרופא השחור השני בחדר מיון.

סה"כ פרק שממשיך את הקו של העונה הקודמת, לא משהו מסעיר מידי.

דיברגנט חדש

Well-known member
מה דעתכם על בונקר המיליארדרים?
מה שמשך לי את העין, שהיא מבית היוצר של בית הנייר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בטח עוד נחזור אליהם.
ברור שנחזור לזה. אבל מוזר שלחלוטין התעלמו מזה (למרות שזה כן היה בפריוויסלי)
חחח הצחיק אותי שהרובוט נרצח ונפל לאותה מזרקה כמו לסטר:-D
אבל חשבתי שזאת תהיה אקסטרה תעלומה מי רצח את הרובוט, אבל זה איש הזבל המוזר.
חחחח גם אני תהיתי אם הם ינסו לגלות את התעלומה הזאת.

גם היה מצחיק איך שהאוורד מתאבל על הרובוט ואז מקבל טקסט שהרובוט החלופי עומד להגיע.
(אגב, משום מה מרגיש לי שהאוורד הוא הרוצח)
הצחיק אותי גם איך צ'רלס וסופיה תפסו דברים בפה במסעדה מה זה זה?:-D
הנחתי שזה דבר מקובל בכזה סוג של מסעדות ואני פשוט לא מכיר.

היה קטע שכולם כועסים על השלישיה שהם הפכו את הבניין לבניין הרציחות. לא! כל הרציחות הפכו את הבניין לבניין הרציחות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האמת שנותרתי קצת מאוכזב מהפרק. אולי חלקית כי די ציפיתי לחזרה של זה.
מתחילים עם אוליבר מנסה לברוח ממוסד סגור ואז חוזרים שישה חודשים אחורה. הניחוש שלי שאוליבר לא באיזה התמוטטות נפשית אלא שזה קשור לאבא שלו.
אוי באמת?
מילא כשעושים את הקטע הזה ככה שהפרק מתחיל עם פלאש עתידי שאז מגיעים אליו במהלך הפרק. אבל עכשיו זה בקטע של משהו שנבנה אליו במהלך כל העונה (או יותר סיכוי חצי עונה).
ואני גם כבר עכשיו מרגיש רע לגבי אוליבר ויש לי תחושה שאיכשהו גרמו לכך שהוא אושפז נגד רצונו באופן לא הוגן (כלומר מסיבה שהיא לא באמת מוצדקת)
שכחתי שאימא שלו זאת הזאת מהעידן המוזהב 8-* .
אוי נכון. לחלוטין לא זכרתי את זה וגם לא זיהיתי במהלך הצפיה.
ואם כבר האמא - הקטעים איתה הראו שיש לבית החולים בעיות פיננסיות.
אריקה חוזרת מחופשה(לא זהיתי עם השיער הארוך) ובסוף הפרק שהיא חזרה עם משקל יתר של כדורים.
גם אני לא זיהיתי. ואפילו תהיתי לרגע האם החליפו את השחקנית (היה קטע שאוליבר מזהה אותה והיא אומרת שהיא מופתעת שהוא הצליח לזהות אותה).
וכן, כמובן שעדיין יש לה בעיה של כדורים.
לא היה הרבה מואן(ולמה הוא הלך בסוף לאגרוף אם הוא פרש אחרי שתי דקות כי היה לו קשה).
אוי, רק עכשיו אני מקשר את זה שהסיבה שהוא עזב את קרב האיגרוף זה בגלל הקטע שלו של להרגיש מה שאחרים מרגישים, וזה בטח קשה לצפות באנשים הולכים מכות.
וזה למרות שבתחילת הפרק טרחו במיוחד להזכיר לנו שיש לו את זה בכך שאיזה שתי אחיות שיחקו אותו במשחק שבו הן נותנות לו לתאר מה הן מרגישות כדי לראות כמה הוא מדויק. (הוא לא היה נראה מרוצה שמתייחסים לזה כאילו הוא מופע קרקס)
המקרה השבועי היה מתאגרף שהיד הימנית שלו לא מגיבה לפקודות של המוח שלו או עושה דברים על דעת עצמה. מסתבר שיש לו פרקינסון והתרופות פוגעות בו. הטוויסט? האבא שלו לא סיפר לו שיש לו פרקינסון. אבל עם אילוף של המוח הוא יכול להמשיך להתאגרף.
*רוב הפרק התיאוריה שלי הייתה שאישתו עושה אותו חולה כדי שיפרוש מאגרוף.
לא חשדתי באשתו. אבל כן חשבתי שנגלה שכן הייתה סיבה מוצדקת איכשהו לכך שהאבא הסתיר ממנו את המחלה שלו.
בכל מקרה זה היה הזוי לחלוטין. גם היה לי מוזר שרק בסוף הפרק גילינו שיש לבחור הזה שתי בנות.
גם מוזר לי שאוליבר תומך בו לעשות קרב אחרון. ממש פחדתי שהמתאגרף יחטוף התקף או משהו וימות ואז אוליבר יצטרך לשאת אשמה על זה.

בכל מקרה המבנה הכללי חזר לכך שיש בעיה ניורולוגית שאין לה פתרון קסם וצריך לחיות איתה, אבל אפשר למצוא דרכים מחוץ לקופסה כדי להתמודד איתה (במקרה הזה בתוך הקופסה - לגבי היד שלו)
יש לו מתמחה חדש שהוא יותר בכיר מהאחרים והוא ייקרא מעכשיו ד"ר דושבאג. שאולי מרגל עבור אימא של אוליבר ואולי לא.
לחלוטין דוקטור דושבאג. שזה קצת מתסכל כי הוא נראה טוב.
לשניה חשבתי לקראת סוף הפרק שאולי יתברר שהוא בסדר כשהוא מתנצל בפני אוליבר, אבל כמעט מיד זה הרגיש לי לא אמיתי. ואז הוא גם עשה חיוך ממזרי כשהוא הסתובב. אני תוהה האם יש לו משהו אישי נגד אוליבר. כי זה מרגיש אפילו יותר מדושבאג ויותר כמו נבל של ממש. אני לא אתפלא אם הוא הסיבה שאוליבר מאושפז בעתיד.
קרול עובדת באיזו מרפאה פלצנית אבל כנראה בסוף הפרק היא תחזור לבית חולים הרגיל.
קצת הגזימו עם ההצגה שלפציינטים שלה שם יש בעיות מטומטמות. גם לאנשים עשירים יכולים להיות בעיות קשות יותר מהנעליים של השכנים במסדרון.
תכלס זה הכל היה הצגה כדי להראות לנו תהליך שבסופו היא חוזרת לעבודה בבית החולים.
אבל גם היה קטע שבו היה נותנת רטינה על כך שהיא בכלל הייתה בסדר גמור בטיפול באישה ההיא בעונה הקודמת ואני אומנם לא זוכר הכל ממה שהיה אז אבל אני זוכר שזה הרגיש לי שהיא הייתה מאוד לא בסדר.
אני עדיין שמח שהיא חוזרת.
יש איזה מתח אבל גם קצת פלרטוט בין אוליבר לג'וש. ונראה שחלק מהמתח קשור לאבא של אוליבר.
מה שנראה לי ברור זה שהם נפרדו (הם היו עדיין יחד בסוף העונה הראשונה, לא?) ואני מאוד לא מרוצה מזה.
אבל כן היה חמוד מאוד כשג'וש איים באלימות כלפי האבא של המטופל כשזה איים על אוליבר.
ומה? הם נפרדו כי אוליבר החליט לטפל באבא שלו (אבל להמנע ממנו במקביל)
אבא של אוליבר עבר לגור איתו בזמן שהם מנסים להבין מה לא בסדר אצלו, רק שאוליבר נמנע ממנו ואז שאוליבר כבר חוזר הביתה אבא שלו איננו(ומה זה החוצפה להשאיר כמויות של כוסות קפה מלוכלכות בכל הבית?????)
זה מרגיש כאילו במהלך רוב צילומי הפרק הם חשבו שמנדי פטנקין יהיה זמין לצילומים של הסדרה, ואז גילו שהוא לא.
והאם האבא בכלל באמת חולה או משקר לאוליבר? (כי מסתבר שהוא אמר לו שאחד הסימפטומים זה אינסומניה אבל אז אמא שלו אומרת שהיה לו את זה תמיד)
דיינה והפארמדיקית עדיין יוצאות וזה נחמד.
ואריקה עברה לגור איתן?
ולא הבנתי מה הקטע בין הרופא השחור(שכחתי את השם) לרופא השחור השני בחדר מיון.
מה שחשוב כאן זה שהציגו לנו דמות חדשה נוספת שזה הרופא ER הזה אז הגיוני שזה יהיה משמעותי ונראה אותו יותר ויותר דברים עם הER.
סה"כ פרק שממשיך את הקו של העונה הקודמת, לא משהו מסעיר מידי.
לא מסעיר

באופן מוזר איכשהו הרגיש לי שהיה ממש מעט מבערך כל הדמויות. כלומר מעט מכל אחד מהמתמחים. מעט מג'וש. מעט מדוקטור דושבאג. בכלל לא היה את אבא של אוליבר.
תכלס חוץ מאוליבר היחידה שהרגיש לי שקיבלה הרבה מיקוד בפרק זאת קרול.

אגב, לפי הקלנדר שלי הפרק השני לעונה של Doc יהיה רק בשבוע הבא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה דעתכם על בונקר המיליארדרים?
מה שמשך לי את העין, שהיא מבית היוצר של בית הנייר.
לא ראיתי את בית הנייר.
הרעיון של בונקר המיליארדרים כן משך אותי, אבל לא מספיק בשביל לראות סדרה בספרדית.
מגיגול מהיר נראה גם שהביקורות לא במיוחד טובות.

didalf

Well-known member
היה קטע שכולם כועסים על השלישיה שהם הפכו את הבניין לבניין הרציחות. לא! כל הרציחות הפכו את הבניין לבניין הרציחות.
:-D:-D
זה אולי לא אשמתם אף פעם אבל הם די מגנט לרציחות בבניין:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק חדש של Brilliant Minds

וממש ממש אהבתי אותו.

בשלב מסוים חשבתי שנגלה שהאקס שלה באמת החביא מצלמות כדי לרגל אחריה או שאחותה סיממה אותה...
אבל אז נזכרתי שזאת לא כזאת סוג של סדרה.
ובאמת הסיפור האמיתי היה משבר נפשי כתוצאה מטיפול הורמונלי בנוסף ללחצים נוספים. דבר שמרגיש אמיתי לחלוטין.
אפילו אם זאת תסמונת "המופע של טרומן"
*זה כל כך הצחיק אותי שאוליבר לא יודע על איזה סרט השם מבוסס וחושב שזה על בלש. ואז כשדיינה אומרת לו שהוא חושב על אייס ונטורה pet detective אז הוא מתלונן שזה לא הגיוני שחיית מחמד תפתור תעלומות פשע (באופן אירוני זה אומנם לא הקונספט של הסרט, אבל הסרט האמיתי הזוי אולי יותר)

בתור מישהו שעובד בתחום בריאות הנפש ממש התרשמתי מכל הדיון שלהם - גם על היתרונות והחסרונות למשל של תרופות פסיכיאטריות - מצד אחד זה לא טוב תמיד למהר לתת תרופות פסיכיאטריות כדי לתפור את הבעיה במקום לנסות לגלות מה קורה. מצד שני התקף פסיכוטי יכול ממש לפגוע במוח (ברמה של פגיעות קוגניטיביות שלא לחלוטין עוברות).
גם השיחה של קרול עם המטופלת בסוף על כך שהתקף פסיכוטי לא צריך לפסול אותה מלהמשיך את החיים שלה. אפילו אם בעתיד תהיה חזרה.
גם זה שהיא אומנם עברה את השיא של ההתקף הפסיכוטי, אבל היא גם לא חזרה לעצמה לחלוטין - זה שהיא עדיין לפעמים חושבת שהיא רואה מצלמות, אפילו שהיא יודעת שהיא מדמיינת את זה.

תכלס השיחה הזאת עזרה לי להתחבר שוב אל קרול כי לא ממש קיבלתי את איך שהיא הגנה על עצמה מול ועד בית החולים. כלומר אני כן מאמין שהיא רופאה מאוד טובה ומאוד אכפתית וזה דבר טוב. אבל מה שהיא אמרה לא באמת מצדיק את שיקול הדעת המאוד לא נכון לגבי מה שהיא עשתה עם המטופלת ההיא. אני כן חושב שהיו צריכים לקבל אותה חזרה, אבל היא לא ממש אמרה משהו שהצדיק את זה.
מפתיע שהמטופלת ההיא (האקסית של בעלה) בסוף העידה לטובתה וזה כנראה אומר שהיא לא זאת שהתלוננה עליה.
אני מפחד שנגלה שאוליבר הוא זה שהגיש תלונה על ההתנהגות שלה.

וחבל שמיוריאל עזבה את בית החולים כדי להגן עליה. אבל יהיה נחמד אם זה דווקא יעזור למערכת היחסים שלה ושל אוליבר.

ויש את ג'וש. אז כמה דברים:
1. כשהפרק מתחיל בכך שג'וש מתחקר את קרול לגבי האירועים ממש נסערתי לרגע - איך זה הגיוני שהוא דווקא זה שחוקר אותה? איך זה הגיוני? ואז נרגעתי כשהתברר שהוא פשוט עוזר לה. וחוקר אותה בקשיחות כדי לעזור לה להבין מה מצופה לה. לא זכרתי שהם כאלו חברותיים.
2. אוליבר לוקח אותו לדייט ומנשק אותו - יאיי!!!!
אבל אז ג'וש דוחה אותו כי לטענתו אוליבר עדיין עסוק מידי בעניין אבא שלו. אפילו שזה לא משהו שאוליבר העלה בפניו.
אבל אז הוא הזכיר (משהו ששכחתי כנראה) שאוליבר עצר את הקשר שלהם בגלל מה שהיה עם האבא. אז הגיוני שג'וש לא רוצה לחזור למשהו אם הוא חושב שאוליבר עדיין עסוק במשהו אחר ויכול לעצור את זה שוב עוד רגע.
3. הקטע השני הכי מצחיק בפרק - כשאוליבר וקרול אוכלים יחד ומדברים על ג'וש - אז קרול אומרת לאוליבר שהיא לא רוצה לשמוע ממנו עוד על ג'וש, אז אוליבר תוקע בה מבט והיא מודה שהיא כמובן רוצה לשמוע עוד. כי כמובן שהיא בקטע של הרכילות וזה הכי ריאליסטי.

ואן וג'ייקוב בכלל לא היו בפרק.
דיינה הייתה, אבל לא היה משהו עליה במיוחד (חוץ מזה שהיא נעלבה קצת כשהמטופלת קלטה אותה בתור הקומיק ריליף של הקאסט)
לא היה הרבה עם אריקה, חוץ מזה שהיא ממשיכה עם כדורים וזה גרם לכך שהיא לא מתעוררת כשמתקשרים אליה.
ויש גם עניין עם איזה מטופל ER פסיכיאטרי שהיא רוצה שהם יטפלו בו ואוליבר לא חושב שזה מתאים ולא ממש הבנתי למה.

וכמובן יש את דוקטור דוש שאפילו עם לא הרבה זמן מסך הוא עדיין סופר דוש.
אז הוא קולט שאריקה לוקחת כדורים. הוא בכוונה לא מעיר אותה כשמתקשרים אליה.
הוא קורא למטופלת Crazy באופן דרגטורי שבאמת לא מתאים למישהו שעובד בתחום (לא שאני חושב שזה לא בטוח נעשה, אבל זה לא צריך לקרות ושמחתי שהן יצאו עליו על זה)
ואני גם מהמר שהוא זה שקרא לאישה ההיא מהבית חולים הפסיכיאטרי האדסן אוקס.

וכאן נכנסת העלילה העונתית עם הפלאשפורוורד של שש חודשים קדימה כשהפעם אנחנו רואים את אוליבר מחליט להתאשפז שם.
בהווה הנציגה של האדסן אוקס מגיעה לבית החולים להציע את שירותי בית החולים שלה למטופלת.
ואיכשהו בלי לומר שום מילה רעה על המקום הזה ובלי שאנחנו ממש יודעים משהו, זה מרגיש לי מאוד ברור שהמקום הזה הוא רע איכשהו ושהאישה ההיא היא נבלית העונה. אני לא בטוח למה זה נראה לי כל כך ברור. אולי זה כי אני מצפה לנבל גדול. אולי בכלל זה כמו מה שאמרתי למעלה - אני מצפה לדרמה עם טוויסטית ונבלים, אבל זה בעצם מקום רגיל שיש בו צדדים חיוביים וצדדים שליליים. אבל נראה לי שכן רוצים לגרום לנו לחשוב שזאת אופציה רעה מכך שאנחנו רואים כמה אוליבר מסתייג מזה בהווה.
כמובן בנוסף לזה שראינו אותו מנסה לברוח משם בעתיד (בפרק הקודם).
והמוח זומם העלילות שלי כבר חושב שאוליבר יתחיל לחשוד לגבי איך מטפלים באנשים שם והוא בכלל יתאשפז שם על מנת לנסות לגלות מה קורה שם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד כמה דברים
עלה לי לראש שאולי רופא הER שמעוצבן על וולף בפרק הזה יהיה אינטרס רומנטי מתחרה בעונה הזאת (בין אם לאוליבר או לג'וש). אם כי אני מקווה שלא כי אני רוצה שהם יהיו יחד.

דוקטור דוש באמת נראה טוב, אבל זה חוצפה מצד המטופלת שהיא אומרת את זה עליו ולא על אוליבר.

השחקנית של המטופלת נראתה לי מוכרת אז בדקתי בIMDB ולא מצאתי מאיפה היא מוכרת לי. אבל ראיתי שהיא שיחקה בכמה פרקים של שיקגו מד.

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 5X06

קודם כל מזל טוב לסלינה גומז שהתחתנה בסופ"ש האחרון.
והונסטלי יותר מהשתרגשתי שטיילור שם התרגשתי שסטיב ומרטי שם. (מריל סטריפ למרבה הצער לא יכלה להגיע)

ועכשיו לפרק

עוד פרק מוצלח צחקתי הרבה.

לורטה חזרה, אוי הדירה שלה נשרפה מסכנה. טוב היא ואוליבר נורא חמודים ביחד כיף לראות שרואים מה מחבר ביניהם.
חחח איך היא התרגשה מהאלמנה ואז כשהיא חשבה שהיא משקרת שינתה לזועמת תוך שניה.
אנחנו ידענו על הילדות העצובה של אוליבר?
כל הקטע בתיאטרון היה נורא מקסים. ואני שמחה שנתנו למריל סטריפ להזכיר למה היא מריל פאקינג סטריפ עם המונולוג הזה.
ואוליבר היה כזה חמוד עם השורה שלו, חייכתי כמו סתומה ואז האלמנות מחאו כפיים והחיוך שלי ליטרלי נפל.
אבל נראה שהן חמודות ולא חשודות עכשיו.
עדיין לא הבנתי למה אוליבר רוצה בכלל לעזוב את הבניין8-*

הווארד שם לרובוט לסטר כובע:-D ושפם:-D
יש להם מערכת יחסים מאד מטרידה.

מייבל ות'י השלימו, לא לפני שהיא זרקה עליה נעליים:-D
מסתבר ששתיהן חשו נבגדות מהשניה. יופי מייבל צריכה חברה מקווה שזה לא יתהפך עליה.
חחחח שתיהן עם הציפרלקס:-D
ואז כשמייבל באה עם הנעליים של ת'י (שלא התאימו לאאוטפיט שלה בכלל) ואמרה לאוליבר שהן של ת'י והוא כזה "הפלת עליה בית?":-D:-D

אוי צארלס צארלס. יש לו את המזל הכי גרוע עם נשים אבר.
חחחחחחחחחחחח כל שמות האפליקציות הכרויות לזקנים:-D:-D
ובסוף השוטרת נמאס לה "עושים לך קאטפיש אני לוקחת את הטלפון":-D
מסתבר שמישהו התעסק בצילומים או או. וחברת האבטחה בבעלות לא אחר מכריסטוף וולץ. אופס.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק רציחות בבניין 5X06
אוי, אני תמיד שוכח שזה יוצא כבר בשלישי. בקלנדר שלי רשום שזה ביום רביעי.

לעדי|נחש| אין תירוץ כזה לגבי למה היא לא ראתה מוחות מבריקים.
אוי רגע, בעצם היא כתבה שהיא נסעה לכנרת. זה לא הוגן.

*מדהים עד כמה השם עדי נפוץ - לא רק שכאן יש שתיים, יש לי אחות עדי, בעבודה הצטרפה לי עוד עדי לאחרונה מה שהוביל למצב שבו שבוע שעבר עמדתי בחדר עם שלושה מהן (ויש גם עדי מנהלת שלא הייתה שם)

דורי 1981

Well-known member
אין שרשור לדברים כאלה ובכל זאת, משהו מהדור של ההורים שלי:

dilly snake

Well-known member
זה מתחיל ממישהי שיש לה הזיות או משהו כזה ואז מתברר שיש לה תסמונת בשם המופע של טרומן שגורם לה לחשוב שהמציאות שלה לא אמיתית ושהכל סוג של הצגה. אוליבר מצליח להגיע אליה לתת לה את התרופות שלה ולהבין שהיא סבלה מהתמוטטות נפשית או משהו כזה. ושהכול נגרם כתוצאה הטיפולי פוריות שהיא עברה. הפתרון היה שהיא תהיה בטיפול אצל קרול.

מישהו הלשין על קרול, אבל זו לא המטופלת שלה. וזה בטח לא אוליבר. ונראה לי גם לא הגיוני אימא וולף.

שעוזבת את התפקיד שלה בהנהלה. מצד אחד באסה, מצד שני יהיה מעניין לראות את הדינמיקה בינה לבין אוליבר כשהיא יותר "נורמלית".

ג'וש לא מוכן לחזור בינתיים לאוליבר. רק להיות חברים בקטע לא רומנטי.

והבחור החדש ממשיך להיות מגעיל ולא ראו את ג'ייקוב ו-ואן.

ובטוח משהו לא תקין עם הפסיכיאטרית השנייה ואוליבר בטח הולך להתאשפז שם בגלל מטופל שלו/אבא שלו.

אז הפרק דיי ממשיך מהפרק הקודם. הטיפול במיכל לא מצליח. ואיימי לא נזכרת ואז היא פשוט עוברת לטפל במישהי שהגוף שלה מדמה שהיא בהריון אבל זה גידול מסוג כל שהוא. היא גם בכת וברגע שהאישה מהכת מבינה שהיא לא באמת בהריון היא נוטשת אותה אבל ג'ינה מוצאת את האח שלה וזה ייגמר טוב.

במקביל אנחנו מכירים את ג'ואן שהיא המנטורית של איימי והולכת להיות מנהלת המחלקה החדשה. היא עוזרת לסוניה וג'ייק עם מטופל שלא מפסיק לשהק.

מראים את מייקל עם התינוק החדש שלו. ואיימי נראית ממש בסדר. וגם רואים שמייקל נורא חרדתי בקשר לתינוק. ונורה מתנהגת קצת מוזר ליד איימי(היא חושבת שאיימי תגנוב את התינוק ותלך לשחק עם מייקל באימא ואבא?).

ג'ייק ואיימי נפרדים ללפחות בינתיים. וסוניה ישר מנסה לקפוץ עליו.

ג'ינה לא אוהבת את ג'ואן.

ובפלאשבק רואים איך איימי מתנהגת בצורה מגעילה ומייקל מנסה לדבר עם ג'ואן שתנסה לעזור לאיימי להיות כמו לפני שדני מת.

ואז איימי נזכרת שג'ואן דחפה אותה להתגרש ממייקל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה מתחיל ממישהי שיש לה הזיות או משהו כזה ואז מתברר שיש לה תסמונת בשם המופע של טרומן שגורם לה לחשוב שהמציאות שלה לא אמיתית ושהכל סוג של הצגה. אוליבר מצליח להגיע אליה לתת לה את התרופות שלה ולהבין שהיא סבלה מהתמוטטות נפשית או משהו כזה. ושהכול נגרם כתוצאה הטיפולי פוריות שהיא עברה. הפתרון היה שהיא תהיה בטיפול אצל קרול.

מישהו הלשין על קרול, אבל זו לא המטופלת שלה. וזה בטח לא אוליבר. ונראה לי גם לא הגיוני אימא וולף.

שעוזבת את התפקיד שלה בהנהלה. מצד אחד באסה, מצד שני יהיה מעניין לראות את הדינמיקה בינה לבין אוליבר כשהיא יותר "נורמלית".

ג'וש לא מוכן לחזור בינתיים לאוליבר. רק להיות חברים בקטע לא רומנטי.

והבחור החדש ממשיך להיות מגעיל ולא ראו את ג'ייקוב ו-ואן.

ובטוח משהו לא תקין עם הפסיכיאטרית השנייה ואוליבר בטח הולך להתאשפז שם בגלל מטופל שלו/אבא שלו.
כתתי הרבה על הפרק למעלה
מאוד אהבתי אותו

לעומת זאת הייתי די אדיש לגבי הפרק של דוק
אז הפרק דיי ממשיך מהפרק הקודם. הטיפול במיכל לא מצליח. ואיימי לא נזכרת ואז היא פשוט עוברת לטפל במישהי שהגוף שלה מדמה שהיא בהריון אבל זה גידול מסוג כל שהוא. היא גם בכת וברגע שהאישה מהכת מבינה שהיא לא באמת בהריון היא נוטשת אותה אבל ג'ינה מוצאת את האח שלה וזה ייגמר טוב.
הפתיע אותי שהחלק בסיפור עם הכת נגמר נורא מהר ובלי עניין רב.
ואז גם מצאו את האח וחשבתי שיהיה איזה דרמה ונגלה שהוא היה מתעלל או משהו, אבל פשוט הכל היה בסדר
במקביל אנחנו מכירים את ג'ואן שהיא המנטורית של איימי והולכת להיות מנהלת המחלקה החדשה. היא עוזרת לסוניה וג'ייק עם מטופל שלא מפסיק לשהק.

מראים את מייקל עם התינוק החדש שלו. ואיימי נראית ממש בסדר. וגם רואים שמייקל נורא חרדתי בקשר לתינוק. ונורה מתנהגת קצת מוזר ליד איימי(היא חושבת שאיימי תגנוב את התינוק ותלך לשחק עם מייקל באימא ואבא?).
אפשר להבין את נורה (זה השם שלה?) שהיא מתנהגת מוזר ליד איימי, היא יודעת שמייקל מאוהב בה. גם כשהיא שאלה אותו אם הוא מאוהב באיימי הוא לא הכחיש, הוא פשוט אמר שהוא אוהב אותה (את נורה)
ג'ייק ואיימי נפרדים ללפחות בינתיים. וסוניה ישר מנסה לקפוץ עליו.
חחחחח אבל אפשר להבין אותה, הוא חתיך.
מה שעיצבן אותי זה הקטע שהיא יצאה על איימי ובערך האשימה אותה במה שקרה עם היורה משבוע שעבר, שזה די מגוחך.
ג'ינה לא אוהבת את ג'ואן.
אפשר להבין את זה לאור הדעות של ג'ואן על פסיכולוגים.
ובפלאשבק רואים איך איימי מתנהגת בצורה מגעילה ומייקל מנסה לדבר עם ג'ואן שתנסה לעזור לאיימי להיות כמו לפני שדני מת.

ואז איימי נזכרת שג'ואן דחפה אותה להתגרש ממייקל.

מאוד הרגיש שג'ואן מנווטת את מייקל לבקש ממנה להיות מנהלת המחלקה. קודם היא אומרת לו שכל הבחירות שלו הן לא טובות ואז היא אומר לו לבחור שמישהו שלא מבקש את זה.
מאוד מרגיש לי שהיא תהיה סוג של הנבל של העונה (אולי בכל עונה של הסדרה יהיה מנהל מחלקה חדש שיהיה הנבל.
האמת שחשבתי שאיימי תראה עליה משהו יותר רע בזיכרון שלה, אבל אני מניח שזה מוקדם מידי בשביל שהיא תקבל זיכרון על משהו ממש רע.

dilly snake

Well-known member
זה מתחיל מאישה שנופלת לרכבת התחתית היא נפצעת ובמקביל נעצר/מגיע לבית חולים אוטיסט בתפקוד נמוך שהיה תחת האחריות של האישה הזאת והוא גר בבית קבוצתי.

כולם חושבים שאדם תקף את המטפלת שלו ורוב הפרק עסק בצוות מנסה לתקשר איתו ולהבין מה באמת קרה כי המשטרה רוצה לקחת אותו לכלא.

אהבתי שהשתמשו בואן כדי לנסות להבין מה הוא מרגיש.

במקביל קרול מנסה להסתגל בחזרה לעבודה, אריקה מנסה להבין מי הלשין עליה.

הרופא במיון בעיקר מנסה להתחיל עם קרול(ולא עם וולף).

אריקה אומרת שזה חשוב לה בגלל שהיא וקרול נשים שחורות ושצריך להיות בין נשים שעוסקות ברפואה אחווה נשית(והם מדברים על זה שוולף מתחמק מהכל בלי להיענש אבל קרול כמעט איבדה את העבודה). בסוף הפרק מתברר שדנה הלשינה על קרול עדיין לא מצליחה להבין סיבה הגיונית לזה.

חוץ מזה גם ראינו את האקסית של ואן וזה נראה כאילו לרגע הוא רצה לחזור אליה אבל היא דיי מהר עצרה את זה(עדיף על פני המריבה על אריקה).

ד"ר דוש ממשיך להיות דוש , וכרגע עושה יותר נזק מתועלת.

מתברר שלאישה שנפלה יש לופוס ואז גם אדם בא לגור איתה קבוע.

וג'וש הולך להיות המנהל החדש של הבית חולים במקום אימא של וולף(דיי ניחשתי שהוא לא היה במסיבה של קרול שזו הסיבה). מה הולך לעשות בלאגן, לא רק ביחסים שלהם אלא באופן כללי.

dilly snake

Well-known member
אתמול בערב התחלתי את Nobody Wants This כי הייתי צריכה משהו מתוק והולסום. וזה מצא חן בעיני, ראיתי שני פרקים ואהבתי ואני אמשיך לאט לאט עש שתתחיל העונה השנייה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה מתחיל מאישה שנופלת לרכבת התחתית היא נפצעת ובמקביל נעצר/מגיע לבית חולים אוטיסט בתפקוד נמוך שהיה תחת האחריות של האישה הזאת והוא גר בבית קבוצתי.
היה לי ברור מאיך שזה צולם שזה נראה כאילו הוא בא לדחוף אותה אבל בעצם הוא ניסה להציל אותה.
כולם חושבים שאדם תקף את המטפלת שלו ורוב הפרק עסק בצוות מנסה לתקשר איתו ולהבין מה באמת קרה כי המשטרה רוצה לקחת אותו לכלא.

אהבתי שהשתמשו בואן כדי לנסות להבין מה הוא מרגיש.
כל הסיפור הזה היה ממש עצוב ומרגש.
כל כך מסכן שהוא לא יכול לתקשר ואין לו כמעט אף אחד בעולם חוץ מהאישה הזאת והיא לא שם כדי להיות עבורו.
האקסית של ואן באמת הייתה מעולה בכמה שהיא ניסתה. וכמובן שוולף והצוות שלו (לא דוקטור דוש - נראה לי שהוא מסוג האנשים שמתעללים באנשים עם אוטיזם)
במקביל קרול מנסה להסתגל בחזרה לעבודה, אריקה מנסה להבין מי הלשין עליה.
אריקה הייתה במין היפר פוקוס על העניין הזה ותהיתי אם זה קשור לכדורים שהיא לוקחת.
בסוף היה נראה שהיא עומדת לספר לדיינה על זה אבל אז עוצרת כשהיא מגלה שדיינה שמרה בסוד על כך שהיא זאת שדיווחה על קרול.
הרופא במיון בעיקר מנסה להתחיל עם קרול(ולא עם וולף).
אוף. אני בעד קרול, אבל אין לי כוח לזוגות של סטרייטים בסדרה. (ואם כן אז ואן ואריקה)
אריקה אומרת שזה חשוב לה בגלל שהיא וקרול נשים שחורות ושצריך להיות בין נשים שעוסקות ברפואה אחווה נשית(והם מדברים על זה שוולף מתחמק מהכל בלי להיענש אבל קרול כמעט איבדה את העבודה). בסוף הפרק מתברר שדנה הלשינה על קרול עדיין לא מצליחה להבין סיבה הגיונית לזה.
נראה לי מאוד הגיוני שמישהו דיווח על קרול. מה שהיא עשתה באמת היה ממש לא בסדר. אם לא מדווחים על וולף על דברים אז צריך לעסוק בזה*, אבל זה לא סיבה לכך שלא צריך לדווח על קרול כשהיא עושה משהו לא בסדר. ואני שמח שבסופו של דבר לפחות קרול די קיבלה את זה. פשוט לא אריקה.
ונשמע שדיינה לא סתם דיווחה עליה כי היא חשבה שצריך לדווח על מישהי שעשתה משהו שלא לפי התקנות, אלא היה לה עניין מיוחד בנסיבות המקרה ואני מניח שנגלה על זה בהמשך.
*ואגב, על וולף דיווחו בעבר על מה שהוא עשה בבית חולים הקודם שלו והוא פוטר בגלל זה.
חוץ מזה גם ראינו את האקסית של ואן וזה נראה כאילו לרגע הוא רצה לחזור אליה אבל היא דיי מהר עצרה את זה(עדיף על פני המריבה על אריקה).
אני מניח שנגלה יותר על מה שגרם לה להפרד ממנו ואולי זה קשור לקטע שלו עם הרגשות.
ד"ר דוש ממשיך להיות דוש , וכרגע עושה יותר נזק מתועלת.
זה כבר יותר מדוש.
הוא בערך נבל ברמה קומית.
(אבל במקביל נראה לי אפילו יותר חתיך בפרק הזה)
מתברר שלאישה שנפלה יש לופוס ואז גם אדם בא לגור איתה קבוע.
אני בשוק שזה לופוס. ב8 עונות של האוס תמיד חשבו שזה לופוס וזה אף פעם לא היה לופוס :p
וג'וש הולך להיות המנהל החדש של הבית חולים במקום אימא של וולף(דיי ניחשתי שהוא לא היה במסיבה של קרול שזו הסיבה). מה הולך לעשות בלאגן, לא רק ביחסים שלהם אלא באופן כללי.
לא שמתי לב שהוא לא במסיבה. אבל ברגע שוולף "זומן" למנהל החדש הבנתי שזה מישהו מוכר והבנתי שזה יהיה הוא.
זה נוראי אם זה אומר שהם לא יכולים להיות ביחד בגלל יחסי מרות.
אבל כל הפרק עסק בכך שהכללים לא חלים על גברים לבנים, אז אולי זה היה כדי להכין אותנו לכך שלהם זה בסדר.

עוד עלילת משנה בפרק הייתה זה שהחברה של דיינה לוקחת סיכונים גדולים בעבודה שלה וזה מלחיץ מאוד את דיינה. האמת שאני חשבתי שזה יוביל לפיצוץ גדול יותר. בסוף הן די השלימו.

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 5X07

אני מתה על כריסטוף וולץ כבר אמרתי?

אנחנו סומכים על ראש העיר או שהוא מסיט את האשמה לכיוון אחר? לא יודעת.

טוב הקטע שהם שיחקו סלבריטי והמילארדרים הכירו את כולם אישית והרמזים בהתאם היו קורע:-D
ואזזז איכשהו הם התעלו על זה כשמייבל וצ'ארלס שיחקו על ברוודווי וכל הרמזים היו דברים שאוליבר אומר על אנשים חחחחחחחחחח זה קרע אותי:-D:-D
כשצ'ארלס התלהב "דה וויקדלי טאלנטד אדינה מנזל" ורקד עם עצמו נשפכתי בקול:-D:-D

ובכן כולם זוממים לבנות קזינו בניו יורק. אבל מה האצבע קשורה להכל???????????????

אוי לא רנה זלווגר רוצה הלרוס את הארקוניה:-0
היה לי חשד שהיא הקונה של אוליבר. למה אף אחד לא תוהה אם היא שתלה ציטוט במסגרת המייקאובר שהיא עשתה שם?

חחחחחחחחחח איך כל הדברים הנכונים לחלוטין שאוליבר אומר נשמעים כמו הזיות של זקן מטורף:-D:-D
ואז הוא בא עם הטרקטור:-D והם בורחים לאטטט:-D

זאת עונה ממש טובה!

למעלה