האמת שנותרתי קצת מאוכזב מהפרק. אולי חלקית כי די ציפיתי לחזרה של זה.
מתחילים עם אוליבר מנסה לברוח ממוסד סגור ואז חוזרים שישה חודשים אחורה. הניחוש שלי שאוליבר לא באיזה התמוטטות נפשית אלא שזה קשור לאבא שלו.
אוי באמת?
מילא כשעושים את הקטע הזה ככה שהפרק מתחיל עם פלאש עתידי שאז מגיעים אליו במהלך הפרק. אבל עכשיו זה בקטע של משהו שנבנה אליו במהלך כל העונה (או יותר סיכוי חצי עונה).
ואני גם כבר עכשיו מרגיש רע לגבי אוליבר ויש לי תחושה שאיכשהו גרמו לכך שהוא אושפז נגד רצונו באופן לא הוגן (כלומר מסיבה שהיא לא באמת מוצדקת)
שכחתי שאימא שלו זאת הזאת מהעידן המוזהב

.
אוי נכון. לחלוטין לא זכרתי את זה וגם לא זיהיתי במהלך הצפיה.
ואם כבר האמא - הקטעים איתה הראו שיש לבית החולים בעיות פיננסיות.
אריקה חוזרת מחופשה(לא זהיתי עם השיער הארוך) ובסוף הפרק שהיא חזרה עם משקל יתר של כדורים.
גם אני לא זיהיתי. ואפילו תהיתי לרגע האם החליפו את השחקנית (היה קטע שאוליבר מזהה אותה והיא אומרת שהיא מופתעת שהוא הצליח לזהות אותה).
וכן, כמובן שעדיין יש לה בעיה של כדורים.
לא היה הרבה מואן(ולמה הוא הלך בסוף לאגרוף אם הוא פרש אחרי שתי דקות כי היה לו קשה).
אוי, רק עכשיו אני מקשר את זה שהסיבה שהוא עזב את קרב האיגרוף זה בגלל הקטע שלו של להרגיש מה שאחרים מרגישים, וזה בטח קשה לצפות באנשים הולכים מכות.
וזה למרות שבתחילת הפרק טרחו במיוחד להזכיר לנו שיש לו את זה בכך שאיזה שתי אחיות שיחקו אותו במשחק שבו הן נותנות לו לתאר מה הן מרגישות כדי לראות כמה הוא מדויק. (הוא לא היה נראה מרוצה שמתייחסים לזה כאילו הוא מופע קרקס)
המקרה השבועי היה מתאגרף שהיד הימנית שלו לא מגיבה לפקודות של המוח שלו או עושה דברים על דעת עצמה. מסתבר שיש לו פרקינסון והתרופות פוגעות בו. הטוויסט? האבא שלו לא סיפר לו שיש לו פרקינסון. אבל עם אילוף של המוח הוא יכול להמשיך להתאגרף.
*רוב הפרק התיאוריה שלי הייתה שאישתו עושה אותו חולה כדי שיפרוש מאגרוף.
לא חשדתי באשתו. אבל כן חשבתי שנגלה שכן הייתה סיבה מוצדקת איכשהו לכך שהאבא הסתיר ממנו את המחלה שלו.
בכל מקרה זה היה הזוי לחלוטין. גם היה לי מוזר שרק בסוף הפרק גילינו שיש לבחור הזה שתי בנות.
גם מוזר לי שאוליבר תומך בו לעשות קרב אחרון. ממש פחדתי שהמתאגרף יחטוף התקף או משהו וימות ואז אוליבר יצטרך לשאת אשמה על זה.
בכל מקרה המבנה הכללי חזר לכך שיש בעיה ניורולוגית שאין לה פתרון קסם וצריך לחיות איתה, אבל אפשר למצוא דרכים מחוץ לקופסה כדי להתמודד איתה (במקרה הזה בתוך הקופסה - לגבי היד שלו)
יש לו מתמחה חדש שהוא יותר בכיר מהאחרים והוא ייקרא מעכשיו ד"ר דושבאג. שאולי מרגל עבור אימא של אוליבר ואולי לא.
לחלוטין דוקטור דושבאג. שזה קצת מתסכל כי הוא נראה טוב.
לשניה חשבתי לקראת סוף הפרק שאולי יתברר שהוא בסדר כשהוא מתנצל בפני אוליבר, אבל כמעט מיד זה הרגיש לי לא אמיתי. ואז הוא גם עשה חיוך ממזרי כשהוא הסתובב. אני תוהה האם יש לו משהו אישי נגד אוליבר. כי זה מרגיש אפילו יותר מדושבאג ויותר כמו נבל של ממש. אני לא אתפלא אם הוא הסיבה שאוליבר מאושפז בעתיד.
קרול עובדת באיזו מרפאה פלצנית אבל כנראה בסוף הפרק היא תחזור לבית חולים הרגיל.
קצת הגזימו עם ההצגה שלפציינטים שלה שם יש בעיות מטומטמות. גם לאנשים עשירים יכולים להיות בעיות קשות יותר מהנעליים של השכנים במסדרון.
תכלס זה הכל היה הצגה כדי להראות לנו תהליך שבסופו היא חוזרת לעבודה בבית החולים.
אבל גם היה קטע שבו היה נותנת רטינה על כך שהיא בכלל הייתה בסדר גמור בטיפול באישה ההיא בעונה הקודמת ואני אומנם לא זוכר הכל ממה שהיה אז אבל אני זוכר שזה הרגיש לי שהיא הייתה מאוד לא בסדר.
אני עדיין שמח שהיא חוזרת.
יש איזה מתח אבל גם קצת פלרטוט בין אוליבר לג'וש. ונראה שחלק מהמתח קשור לאבא של אוליבר.
מה שנראה לי ברור זה שהם נפרדו (הם היו עדיין יחד בסוף העונה הראשונה, לא?) ואני מאוד לא מרוצה מזה.
אבל כן היה חמוד מאוד כשג'וש איים באלימות כלפי האבא של המטופל כשזה איים על אוליבר.
ומה? הם נפרדו כי אוליבר החליט לטפל באבא שלו (אבל להמנע ממנו במקביל)
אבא של אוליבר עבר לגור איתו בזמן שהם מנסים להבין מה לא בסדר אצלו, רק שאוליבר נמנע ממנו ואז שאוליבר כבר חוזר הביתה אבא שלו איננו(ומה זה החוצפה להשאיר כמויות של כוסות קפה מלוכלכות בכל הבית?????)
זה מרגיש כאילו במהלך רוב צילומי הפרק הם חשבו שמנדי פטנקין יהיה זמין לצילומים של הסדרה, ואז גילו שהוא לא.
והאם האבא בכלל באמת חולה או משקר לאוליבר? (כי מסתבר שהוא אמר לו שאחד הסימפטומים זה אינסומניה אבל אז אמא שלו אומרת שהיה לו את זה תמיד)
דיינה והפארמדיקית עדיין יוצאות וזה נחמד.
ואריקה עברה לגור איתן?
ולא הבנתי מה הקטע בין הרופא השחור(שכחתי את השם) לרופא השחור השני בחדר מיון.
מה שחשוב כאן זה שהציגו לנו דמות חדשה נוספת שזה הרופא ER הזה אז הגיוני שזה יהיה משמעותי ונראה אותו יותר ויותר דברים עם הER.
סה"כ פרק שממשיך את הקו של העונה הקודמת, לא משהו מסעיר מידי.
לא מסעיר
באופן מוזר איכשהו הרגיש לי שהיה ממש מעט מבערך כל הדמויות. כלומר מעט מכל אחד מהמתמחים. מעט מג'וש. מעט מדוקטור דושבאג. בכלל לא היה את אבא של אוליבר.
תכלס חוץ מאוליבר היחידה שהרגיש לי שקיבלה הרבה מיקוד בפרק זאת קרול.