דיוני סדרות #110

Lhuna3

Well-known member
חיכיתי שתכתבי ראשונה :p
המפקדת פרק 2X10 סוף עונה
אוקי אמנם סיפור המסגרת של חגו מספרת לחיילת ההיא על הבלגן בבסיס היה חמוד מאד לא יכולתי שלא לתהות מאיפה היא יודעת ה-כ-ל בדיוק.
לא חשבתי על זה בזמן הצפיה, אבל צודקת, זה לא הכי הגיוני.
אפילו קצת התעצבתי בשבילה שלא הוציאה אותה לפיקוד, איך שהיא אמרה "לא ממשפחה כמו שלי":-( קיוויתי שהיא תחזור לעונה הבאה כמפקדת מהמניין זה יכל להיות מעניין לראות אותה מהצד השני.
לי כאמור עוד יש רגשות שליליים כלפי הדמות שלה, אבל נגיד שפחות משהיו.
אגב אני לא בטוחה שהבנתי לגמרי מה הקטע עם המשפחה שלה. בעונה 1 הייתי תחת הרושם שהיא באה מרקע של שכונות מצוקה או משהו כזה (אח שלה היה מסובך עם עבריינים), אבל בפרק בעונה הזאת ראינו שהיא בעצם ממשפחה עשירה או לפחות מבוססת מאוד, ונרמז בחטף ש... ההורים שלה בכלא? או ככה לפחות חשבתי שהבנתי בעקיפין.
האם נאמר משהו מפורשות בעונה הקודמת ששכחתי? ואם לא אז מה את הבנת לגבי המשפחה שלה?
לא הבנתי בדיוק מה קרה עם מייקי, כאילו הוא הודח מההכנה וקיבל שבת, אבל נשאר מ"כ? כי בסוף הוא היה בישיבת צוות. ואם הוא עדיין מ"כ למה הבנות אמרו שהן מתגעגעות אליו?
ככה גם אני הבנתי. אולי הן התכוונו שהן מתגעגעות להשתתפות שלו איתן בהכנה? (בהנחה שזה היו הבנות מההכנה שרצו שם, כי חוץ מצליל אני כמובן לא זוכרת את הפרצופים של האחרות. אם זה היו סתם מ"כיות אחרות אז זה באמת משונה).
צליל קלירלי מוטרדת מהמצפון שלה ולא מהחולדות.
כמובן, וכפי שצפינו שיקרה.
(זה קצת וולטר והזבוב, לא? :-D)
כפרעל צימר השיגה את ההילטונים שלה|כתר| מרגיש לי קצת לא אמין שהן אשכרה הצליחו במחאה שלהן וכל מה שהן יצאו איתו זה תורנות נקיון.
גם לי. נראה לי שהן היו אמורות להשפט על מרד או משהו כזה, אבל נגיד שלרס"ר לא היה כוח להתעסק איתן יותר מידי.
אבל אני שמחה בשבילן. צליל הרשימה אותי ממש עם הנאום שלה לבנות, סופסוף הוכיחה שמגיעה לה קצונה. רק שאז צימר עשתה את כל המחאה מול הרס"ר וצליל אשכרה התחבאה מאחורי הקיר. אוי צלילה.
חחחח אוי אבל היא חמודה כזאת, התאהבתי בדמות שלה בעונה הזאת! איזה שחקנית נהדרת.
כואב לי לקרוא בפייסבוק שאנשים ממש מסתכלים עליה כנבלית אחרי מה שעשתה למייקי, כמובן שהמעשה היה רע מאוד, אבל הוא לא נבע מתוך רוע (שאין בה), וחבל לי שיש צופים שאין להם שום הבנה למורכבות של רגשות וסיטואציות שהיוצרים מנסים להעביר (ובמקרה שלה העבירו מבחינתי מאוד טוב).
ויוגב כזה חמוד שהוא תומך בהן. בערך.
חחח כן, בערך, כי כמו שצימר הבינה הוא גם מקווה להזדמנות ל***ן שם מישהי. אבל בכל זאת חמוד.
אמאלה איזה כלבה המב"סית:-0 איזה מבט רצח מצמרר היה לה כשטולי אמרה לה שהיא צריכה לפסול את עצמה מהתיק הזה. ואיכשו באותו הרגע דווקא חשבתי "זאת מיקי החמודה מהשיר שלנו??????".
וואו כן לגמרי הפרק הזה עשו ממנה נבלית על-מלא!
(ויחד עם זה זה אמין, כי זה אחיין שלה והיא לא יכולה להיות אוביקטיבית)
מסכנה טולי, כמה שהייתה כלבה לא מגיע לה ככה. הרגע שהיא באה להתפשט בחדר שלה ואז סוגרת את הוילון היה עצוב.
נכון ;-( (אני גם לא ראיתי אותה כממש כלבה בשום שלב, היא היתה קצת מעצבנת ומציקה, אבל לא חושבת שעשתה משהו רע למישהו באמת)
והילל החלאה הזה יוצא בלי כלום???:-[
כיוון שסיימנו את העונה בכך שמתקשרים למצ"ח אז אני חושבת שאנחנו אמורים להסיק שכן תהיה חקירה ושהם יעידו נגדו, אז אולי הוא כן יענש!
יאוו ומה עצרתם במתח שהם מתקשרים למצ"ח מהההההההההההההההה??? יפה פתאום שכפיר החליט לעשות את הדבר הנכון. נראה לי אם יש קו שלכולם ברור שלא עוברים זה הטרדה מינית. נועה-טולי-כפיר כולם היו עסוקים בלשנוא ולחבל אחד לשני, עד שהגיעה הנושא הזה ועכשיו כולם מאוחדים נגד המב"סית ובעד טולי. זה קצת יפה אפילו.
בהחלט, אני שמחה שכפיר סוג של קיבל גאולה בהחלטה שלו לעשות את הדבר הנכון, וגם נועה עשתה את הדבר הנכון - שלה זה בכל מקרה מתאים לאופי, אבל גם במהלך העונה הזאת ראינו אותה די בנפילות, וזה דרש ממנה אומץ כי ההשלכות יכולות להיות קשות עבורה.
אבל זה היה בהחלט טוב ומנחם לראות את שניהם מתייצבים באומץ לצידה למרות היריבות והכל כפי שכתבת,
ומעצבן באמת שעצרו איפה שעצרו, אבל לפחות עם ההרגשה הקצת מנחמת הזאת נשארנו.

didalf

Well-known member
חיכיתי שתכתבי ראשונה :p
חוצפה!
אגב אני לא בטוחה שהבנתי לגמרי מה הקטע עם המשפחה שלה. בעונה 1 הייתי תחת הרושם שהיא באה מרקע של שכונות מצוקה או משהו כזה (אח שלה היה מסובך עם עבריינים), אבל בפרק בעונה הזאת ראינו שהיא בעצם ממשפחה עשירה או לפחות מבוססת מאוד, ונרמז בחטף ש... ההורים שלה בכלא? או ככה לפחות חשבתי שהבנתי בעקיפין.
האם נאמר משהו מפורשות בעונה הקודמת ששכחתי? ואם לא אז מה את הבנת לגבי המשפחה שלה?
אני חושבת משפחת פשע עשירה. לא חסרות כאלה.

ככה גם אני הבנתי. אולי הן התכוונו שהן מתגעגעות להשתתפות שלו איתן בהכנה? (בהנחה שזה היו הבנות מההכנה שרצו שם, כי חוץ מצליל אני כמובן לא זוכרת את הפרצופים של האחרות. אם זה היו סתם מ"כיות אחרות אז זה באמת משונה).
אההההה יש מצב שזה היה הבנות של ההכנה באמת.

(זה קצת וולטר והזבוב, לא? :-D)
וואי ממש!!! לא חשבתי על זה אבל כן!

גם לי. נראה לי שהן היו אמורות להשפט על מרד או משהו כזה, אבל נגיד שלרס"ר לא היה כוח להתעסק איתן יותר מידי.
כן אבל זה מה שלא מובן לי, לרס"ר יש יותר כוח מהן לא?
אמאלה וכשהן היו בדרך הן עברו מול טולי אחרי השיחה הנוראית עם המב"סית וחששתי שהן הולכות למב"סית כשהיא בשיא העצבים וחששתי לגורלן.
עכשיו כשאני חושבת על זה אולי בעצם מי שהרס"ר פחד ממנו באמת זה המב"סית הכעוסה ולכן העדיף לסגור את זה בשקט בלעדיה:-D
חחחח אוי אבל היא חמודה כזאת, התאהבתי בדמות שלה בעונה הזאת! איזה שחקנית נהדרת.
כואב לי לקרוא בפייסבוק שאנשים ממש מסתכלים עליה כנבלית אחרי מה שעשתה למייקי, כמובן שהמעשה היה רע מאוד, אבל הוא לא נבע מתוך רוע (שאין בה), וחבל לי שיש צופים שאין להם שום הבנה למורכבות של רגשות וסיטואציות שהיוצרים מנסים להעביר (ובמקרה שלה העבירו מבחינתי מאוד טוב).
וואי לגמרי!!
חחח כן, בערך, כי כמו שצימר הבינה הוא גם מקווה להזדמנות ל***ן שם מישהי. אבל בכל זאת חמוד.
חחח אפילו בקטע הזה הוא מצליח להיות חמוד.

(ויחד עם זה זה אמין, כי זה אחיין שלה והיא לא יכולה להיות אוביקטיבית)
גם. אבל גם נראה לי מעבר לזה היא מלאת אגו ולא רוצה שיתגלו הכשלים בבסיס שלה, בטח כשזה האחיין שלה.

נכון ;-( (אני גם לא ראיתי אותה כממש כלבה בשום שלב, היא היתה קצת מעצבנת ומציקה, אבל לא חושבת שעשתה משהו רע למישהו באמת)
היא הייתה מאד מניפולטיבית באיך שהיא כל הזמן כאילו הייתה חברותית וסחבקית ועוזרת אבל חתרה תחת כולם כדי להשתלט על הפלוגה.
עדיין עצוב לי שהיא לא רתמה את הכישורים המניפולטיבים שלה לנקמה מחוכמת יותר בהילל. אבל אני מניחה שקשה לחשוב בהגיון במצב כזה.

כיוון שסיימנו את העונה בכך שמתקשרים למצ"ח אז אני חושבת שאנחנו אמורים להסיק שכן תהיה חקירה ושהם יעידו נגדו, אז אולי הוא כן יענש!
אמן:-[
בהחלט, אני שמחה שכפיר סוג של קיבל גאולה בהחלטה שלו לעשות את הדבר הנכון, וגם נועה עשתה את הדבר הנכון - שלה זה בכל מקרה מתאים לאופי, אבל גם במהלך העונה הזאת ראינו אותה די בנפילות, וזה דרש ממנה אומץ כי ההשלכות יכולות להיות קשות עבורה.
אבל זה היה בהחלט טוב ומנחם לראות את שניהם מתייצבים באומץ לצידה למרות היריבות והכל כפי שכתבת,
ומעצבן באמת שעצרו איפה שעצרו, אבל לפחות עם ההרגשה הקצת מנחמת הזאת נשארנו.
|כן|
וגם הודיעו שתהיה עונה שלישית אז בתקווה נקבל תשובות. תארי לך לעצור ככה בלי עוד עונה???:-0

Lhuna3

Well-known member
:-D
אני חושבת משפחת פשע עשירה. לא חסרות כאלה.
אההה אוקיי.
כן אבל זה מה שלא מובן לי, לרס"ר יש יותר כוח מהן לא?
אמאלה וכשהן היו בדרך הן עברו מול טולי אחרי השיחה הנוראית עם המב"סית וחששתי שהן הולכות למב"סית כשהיא בשיא העצבים וחששתי לגורלן.
עכשיו כשאני חושבת על זה אולי בעצם מי שהרס"ר פחד ממנו באמת זה המב"סית הכעוסה ולכן העדיף לסגור את זה בשקט בלעדיה:-D
יש מצב חחח
גם. אבל גם נראה לי מעבר לזה היא מלאת אגו ולא רוצה שיתגלו הכשלים בבסיס שלה, בטח כשזה האחיין שלה.
זה גם נכון.
וגם הודיעו שתהיה עונה שלישית אז בתקווה נקבל תשובות. תארי לך לעצור ככה בלי עוד עונה???:-0
כן, ראיתי, יופי ומקווה שהיא תגיע גם מהר יחסית.

אוסווין

Active member
אליטה עונה חדשה, ראיתי את הפרק הראשון.
מיותר כבר, זאת לא סדרה שאני מצפה לה בתכלס תכלס, אבל אני בסדר עם לצפות בה חח.
מנסיה מאוד יפה, ויש לה חיוך יפה.
אני אוהב את העקביות (שלא נאמר running gag) שארי מתעקשת שהיא לא שותה אלכוהול אבל כל הזמן שותה and is a messy drunk. זה טאצ' חמוד לדמות, גורם לה להרגיש יותר אמיתית קצת חח.

snirf

Active member
אליטה עונה חדשה, ראיתי את הפרק הראשון.
מיותר כבר, זאת לא סדרה שאני מצפה לה בתכלס תכלס, אבל אני בסדר עם לצפות בה חח.
מנסיה מאוד יפה, ויש לה חיוך יפה.
אני אוהב את העקביות (שלא נאמר running gag) שארי מתעקשת שהיא לא שותה אלכוהול אבל כל הזמן שותה and is a messy drunk. זה טאצ' חמוד לדמות, גורם לה להרגיש יותר אמיתית קצת חח.

אומנם מבאס/הרבה מתבאסים שהקאסט מתרענן בתדירות גבוהה מדי (כבר לא נשאר בשלב הזה כמעט אף אחד מהקאסט הראשוני),
אבל אני אישית נהנה ממנה...כלומר היא שומרת על אותה רמת כיף ועניין בכל עונה.
הכי חשוב שבעונה הזאת השאירו את פטריק ואיוון :p

אוסווין

Active member
אומנם מבאס/הרבה מתבאסים שהקאסט מתרענן בתדירות גבוהה מדי (כבר לא נשאר בשלב הזה כמעט אף אחד מהקאסט הראשוני),
אבל אני אישית נהנה ממנה...כלומר היא שומרת על אותה רמת כיף ועניין בכל עונה.
הכי חשוב שבעונה הזאת השאירו את פטריק ואיוון :p
האמת שאם חושבים על זה בתכלס, הקאסט לא מתרענן בתדירות כזאת גבוהה. כאילו, כל עונה מתווספות דמויות כן אבל סמואל ועומאר נשארו עד העונה הקודמת. גוזמן ואנדר עד עונה 4. מבחינתי גם רבּה נחשבת והיא גם הייתה עד העונה הקודמת. אבל כן, עכשיו כשממש אין אף אחד זה היה קצת מוזר לגשת לצפות. אבל זה עבר לי בצפייה האמת, זאת פשוט עוד סדרה עכשיו.
וגם עומאר חוזר בעונה הבאה.
אני מנחש שהוא חוזר כדי למות חחח והוא יהיה התעלומה. או שמישהו מת והוא חוזר לחקור לא יודע

didalf

Well-known member
אני מניח שחגו יודעת מה קורה בבסיס, כי השמועות מסתובבות. וכידוע, אם פעם זה היה מפה לאוזן היום זה מוואטסאפ למשנהו.
בסדר אבל לרמת הפרטים הקטנים של מה הלך בכל שיחה?
בכל מזה לא כזה קריטי בעיני סתם ניטפוק.

והיא אכן שרמוטה מהסוג הגרוע ביותר.
אפשר ורצוי לקלל את המב"סית במליון קללות שלא קשורות למגדר או למיניות שלה, אז למה?:-/

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הרופא הטוב פרק 100

ציפיתי למשהו יותר דרמטי מהפרק המאה.
אם כי תוך כדי הצפיה בפרק לא חשבתי על זה, רק כשהוא נגמר פתאום חשבתי על זה.

אז יש גם חום נוראי וזה גורם לטירוף מערכות.
ובכך אני מתכוון שבמקום החלוקה הדי שגרתית לקבוצות של 3, יש חלוקה שונה יותר לזוגות. וגם דברים מוזרים מעבר לזה.

יש את מורגן ואשר שנמצאים בחדר מיון ואחראים על 32 מטופלים חדשים שהגיע מבית אבות שאיבד את החשמל.
איכשהו זה מאפשר את המצב שבו שניהם ביחד נוסעים ברחובות ומחפשים איש זקן שהם לא יודעים איך הוא נראה. אין להם אנשי אבטחה לשלוח? או אחיות? (או האח שהוא חבר של הרופא)
זה נמשך בטעות בזיהוי וכמעט נגמר בתביעה משפטית על חטיפה. אבל בסוף הנכד של האיש הזקן שנחטף פשוט שמח שהוא נמצא בריא ושלם.
תוך כדי יש שיחה על חוסר הזוגיות וחוסר ההגשמה הכללי של מורגן. לרגע חשבתי שזה יסתיים גם בזה שהיא תקח את המספר של הנכד של הזקן, אבל במקום זה היא מכריזה שהיא רוצה ילד.
אשר אומר את מה שכולם חושבים - ברור שהיא ופארק יחזרו להיות יחד.
אבל אולי זה יקרה כשהיא כבר תהיה בהריון (עם תינוק של אשר בשביל הורות משותפת?)

יש את הזוג של ג'ורדן ופרז שהם יחד שוב כי צריך ללחוץ על הקטע של המתח המיני שלא יכול להתגשם בינהם.
כלומר עוד הזדמנות בשבילם לראות איך השני נהדר ורגיש ולהתאהב אפילו יותר.
כל זה על רקע של אישה שנותרו לה שעות בודדות לחיות, בעלה כבר מת והם אף פעם לא הספיקו לעשות את הטיול לפריז. (בגרסה הזאת האישה היא זאת שנשארה בחיים אחרונה והיא לא חיברה את הבית שלה להמון בלונים)
מציאות מדומה שוב מצילה את המצב. (אני מקווה שהאישה מתה לפני שנפסק החשמל)

זוג אחר הוא פארק וגלסמן.
פארק מגלה שלאישה בת 90 יש גידול די משמעותי, אבל מציע לה לוותר על ניתוח שיהיה מאוד מסוכן בגילה ויכול להוביל לסיבוכים אחרים.
אחרי שיחה עם האישה גלסמן מחליט שהם יעשו את הניתוח בכל זאת.
הוא מציין שבשביל אנשים מסויימים עדיף לחיות יותר זמן גם בתנאים קשים יותר כי הם ידעו להפיק משהו טוב מהחיים האלו.

זוג אחר אבל רק בערך אלו ליאה ואנדרוז שנלחמים למנוע מהחשמל לקרוס בכל בית החולים.
זה כנראה הזמן לקנות עוד גנרטורים.

הזוג המשמעותי הם שון ודניקה פאוול.
שון מגלה שפאוול המליצה ללים לא לעשות את הניתוח שהוא רצה ומתעצבן.
לפחות שון כנה מאוד אז הוא לא מתנהג אליה מגעיל ומעמיד פנים כאילו היא לא מעצבנת אותו. הוא פשוט מודה שהיא מעצבנת אותו.
והאמת שזה די מעצבן וממש לא מקצועי לדעתי. כלומר לפעמים אתה לא מסתדר עם מישהו בעבודה, אבל הוא צריך לעשות יותר מאמץ שזה יעבוד ואיך שהוא התנהג אליה באמת היה ממש מגעיל (למשל היה שלב שהוא אמר איזה רעיון ואז הסביר למה זה לא יעבוד, ואז היא עשתה בדיוק אותו דבר והוא התעצבן עליה שהיא מבזבזת זמן).
יחד עם זה אני גם קצת מבין אותו כי היא באמת נורא מעצבנת. גם הקטע שהיא כאילו מלמדת את לים עיצבן אותי קצת.
בסוף (ואחרי שיחות של שון עם ליאה וגלסמן) הם מצליחים למצוא מכנה משותף בכך ששניהם מתעניינים בהיסטוריה של רפואה וניתוחים (וגם יכול להיות שהיא באמת החליפה קרם ידיים) והם גם מצליחים להציל את האדם שהייתה לו בעיה כלשהי.

פאוול גם כיכבה קצת בזוג צדדי כשהיא שיחקה כדורסל עם לים והמשיכה להטיף לה על חיי נכים. שקצת מעצבן אותי גם כי פאוול לא מוגבלת לכסא גלגלים וגם כי ייתכן שלים יכולה לעבור ניתוח שיוציא אותה מהכיסא גלגלים ומרגיש כאילו פאוול מתנגדת לזה כאילו זה טיפול המרה.

*יש גם זווית ישראלית קטנה - האיש שמטופל על ידי שון ופאוול אומר שאגף המודיעין הישראלי דוגל בלעבוד לפי עיקרון האדם העשירי.
לפי עיקרון זה: "אם תשעה אנשים חושבים אותו דבר, תפקידו של העשירי לנהל חקירה ותהליך שלם מול האופציה ההפוכה". באחריותו של האדם העשירי שלא להסכים ולא משנה כמה בלתי סביר הרעיון.
זאת פעם שניה אי פעם שאני שומע על הקונספט הזה (או לפחות כשהוא מתואר ממש ככה) וגם בפעם הקודמת זה היה בהקשר ישראלי.
בסרט מלחמת עולם Z מסבירים שבגלל העיקרון הזה ישראל הקימה בעוד מועד חומה ענקית שהגנה על ירושלים ממגפת הזומבים.
זה די מוזר שמקשרים את הרעיון הזה לישראל, אבל אני אף פעם לא שמעתי עליו בארץ. אבל כנראה יש משהו כזה באמ"ן.
כתוב על זה קצת כאן:

Lhuna3

Well-known member
הרופא הטוב פרק 100

ציפיתי למשהו יותר דרמטי מהפרק המאה.
אם כי תוך כדי הצפיה בפרק לא חשבתי על זה, רק כשהוא נגמר פתאום חשבתי על זה.
אני שמחה שלא עשו ספיישל מיוחד, מעדיפה להמשיך עם העלילה הרגילה.
יש את מורגן ואשר שנמצאים בחדר מיון ואחראים על 32 מטופלים חדשים שהגיע מבית אבות שאיבד את החשמל.
איכשהו זה מאפשר את המצב שבו שניהם ביחד נוסעים ברחובות ומחפשים איש זקן שהם לא יודעים איך הוא נראה. אין להם אנשי אבטחה לשלוח? או אחיות? (או האח שהוא חבר של הרופא)
זה נמשך בטעות בזיהוי וכמעט נגמר בתביעה משפטית על חטיפה.
לא היה שום קייס אמיתי לתלונה על חטיפה כי זו היתה טעות וזה ברור, אז היה טיפשי בעיני שהם כל כך לחוצים מזה.
וגם אני חשבתי שזה לא הגיוני שהם נוסעים לחפש אותו. בכלל המשטרה זה מי שהיו אמורים לחפש אותו.
אני יכולה להבין שהם הרגישו אחראיים ופחדו שיקרה לו משהו וזו תהיה אשמתם, אבל עדיין זה ברור שזה לא הגיוני שהם יסעו ולא מישהו אחר.
אבל - לכל הרופאים שם ולאורך כל הסדרה (כמו בעוד סדרות בית חולים) תמיד יש הרבה יותר מידי זמן לעשות דברים בזמן העבודה שהם לא התפקיד שלהם. כמו גם לג'ורדן ופרז, שיש להם כל הזמן שבעולם לשבת ולהחזיק ידיים עם מטופלת ולשמוע את הסיפור שלה ולסדר לה חוויה "של פריז"...
ועוד כשהמיון עמוס מעבר לרגיל בקשישים ותחת משבר של הפסקות חשמל וחום קיצוני...
לרופאים יש כל הזמן שבעולם חחח
אבל בסוף הנכד של האיש הזקן שנחטף פשוט שמח שהוא נמצא בריא ושלם.
תוך כדי יש שיחה על חוסר הזוגיות וחוסר ההגשמה הכללי של מורגן. לרגע חשבתי שזה יסתיים גם בזה שהיא תקח את המספר של הנכד של הזקן, אבל במקום זה היא מכריזה שהיא רוצה ילד.
אשר אומר את מה שכולם חושבים - ברור שהיא ופארק יחזרו להיות יחד.
אבל אולי זה יקרה כשהיא כבר תהיה בהריון (עם תינוק של אשר בשביל הורות משותפת?)
גם אני ישר חשבתי שהיא ואשר הולכים לעשות ילד יחד, אז זה יהיה כל כך צפוי אם זה מה שיקרה עכשיו.
זוג אחר הוא פארק וגלסמן.
פארק מגלה שלאישה בת 90 יש גידול די משמעותי, אבל מציע לה לוותר על ניתוח שיהיה מאוד מסוכן בגילה ויכול להוביל לסיבוכים אחרים.
אחרי שיחה עם האישה גלסמן מחליט שהם יעשו את הניתוח בכל זאת.
הוא מציין שבשביל אנשים מסויימים עדיף לחיות יותר זמן גם בתנאים קשים יותר כי הם ידעו להפיק משהו טוב מהחיים האלו.
זו היתה דילמה מעניינת.
הזוג המשמעותי הם שון ודניקה פאוול.
שון מגלה שפאוול המליצה ללים לא לעשות את הניתוח שהוא רצה ומתעצבן.
לפחות שון כנה מאוד אז הוא לא מתנהג אליה מגעיל ומעמיד פנים כאילו היא לא מעצבנת אותו. הוא פשוט מודה שהיא מעצבנת אותו.
והאמת שזה די מעצבן וממש לא מקצועי לדעתי. כלומר לפעמים אתה לא מסתדר עם מישהו בעבודה, אבל הוא צריך לעשות יותר מאמץ שזה יעבוד ואיך שהוא התנהג אליה באמת היה ממש מגעיל (למשל היה שלב שהוא אמר איזה רעיון ואז הסביר למה זה לא יעבוד, ואז היא עשתה בדיוק אותו דבר והוא התעצבן עליה שהיא מבזבזת זמן).
לגמרי מגעיל ולא מקצועי. להגנתו אפשר להגיד שהוא כנראה לא מבין שאיך שהוא מתנהג זה מאוד מגעיל ופוגעני.
אני אהבתי בעיקר את המבטים והתגובות של ליאה כשהיא מסתכלת מהצד על ההתמודדות שלו ומנסה לייעץ לו.
יחד עם זה אני גם קצת מבין אותו כי היא באמת נורא מעצבנת.
אני לא מוצאת אותה מעצבנת כמוך.
גם הקטע שהיא כאילו מלמדת את לים עיצבן אותי קצת.
פאוול גם כיכבה קצת בזוג צדדי כשהיא שיחקה כדורסל עם לים והמשיכה להטיף לה על חיי נכים. שקצת מעצבן אותי גם כי פאוול לא מוגבלת לכסא גלגלים וגם כי ייתכן שלים יכולה לעבור ניתוח שיוציא אותה מהכיסא גלגלים ומרגיש כאילו פאוול מתנגדת לזה כאילו זה טיפול המרה.
בעניין הזה אני די מסכימה איתך.
אני גם עדיין מקווה שבסוף העונה יקרה משהו ולים תחליט כן לעבור את הניתוח וזה יצליח.
*יש גם זווית ישראלית קטנה - האיש שמטופל על ידי שון ופאוול אומר שאגף המודיעין הישראלי דוגל בלעבוד לפי עיקרון האדם העשירי.
לפי עיקרון זה: "אם תשעה אנשים חושבים אותו דבר, תפקידו של העשירי לנהל חקירה ותהליך שלם מול האופציה ההפוכה". באחריותו של האדם העשירי שלא להסכים ולא משנה כמה בלתי סביר הרעיון.
זאת פעם שניה אי פעם שאני שומע על הקונספט הזה (או לפחות כשהוא מתואר ממש ככה) וגם בפעם הקודמת זה היה בהקשר ישראלי.
בסרט מלחמת עולם Z מסבירים שבגלל העיקרון הזה ישראל הקימה בעוד מועד חומה ענקית שהגנה על ירושלים ממגפת הזומבים.
זה די מוזר שמקשרים את הרעיון הזה לישראל, אבל אני אף פעם לא שמעתי עליו בארץ. אבל כנראה יש משהו כזה באמ"ן.
כתוב על זה קצת כאן:
אני לא שמתי על זה עד היום (כלומר כנראה שכן כי ראיתי גם את הסרט שהזכרת, אבל לא זוכרת את זה).
נשמע מעניין.

רגע שהצחיק אותי: (ציטוט לא מדויק)
שון: פאוול מעצבנת, היא תמיד מתווכחת על כל דבר.
ליאה: נשמע כמו מישהו שאנחנו מכירים...?
שון: כן, אבל את מורגן אני מחבב.

dilia snake

Well-known member
למי שדאג.

טוב, אז עכשיו בנוסף לכול החרדות שלי גם צריך להוסיף לזה נשק מכוון גנים.

אינסולין שמופיע במערכה ראשונה הופך לאקדח במערכה השלישית. אני שונאת להיות צודקת.

בתחילת הפרק היו שני אנשים מכים אחד את השני עם מקלות אוזניים ענקיים.

גם ידעתי שהנחש של קאלן הולך לברוח בשלב מסוים, זה פשוט שטיק מטומטם של הסדרה, משעמם וצפוי מקילומטרים.

הבת של דיקס וקנזי הייתה חולה(שפעם/הצטננות), ואימא של דיקס הייתה הפרק. דיקס התנהג כאילו הבת שלו חולה בסרטן סופני. אימא של דיקס הייתה פעם נסבלת, עכשיו כמו כל דבר הם הרסו הכל.

:sleep:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שהנחש של קאלן
הבת של דיקס
הנחש של קאלן
דמות שנקרא דיקס
הסדרה הזאת מאוד גסה
בתחילת הפרק היו שני אנשים מכים אחד את השני עם מקלות אוזניים ענקיים.
אני מניח כזה קרב גלדיאטורים כזה כאילו.

אבל זה מעלה לי שאלה - מי כאן משתמש במקלות אוזניים (בגודל רגיל)?
אני כמה פעמים שמעתי שזה נחשב מסוכן, אבל אני עדיין משתמש בהם לפעמים.

Lhuna3

Well-known member
אני משתמשת. אני גם יודעת שזה מסוכן, ולכן משתדלת רק עם הקצה, כלומר לא לדחוף אותם עמוק לאוזן אלא לנקות רק קצת, קרוב לקצה. אבל לפעמים כשמגרד באוזן אז מתפתה בכל זאת.

dilia snake

Well-known member
אני משתמשת, למרות שלפחות משהו כמו עשר פעם בשבוע אני שומעת את הבוס שלי כועס על אנשים אחרים שהם עושים את זה(הקירות אצלנו במרפאה כמו נייר, אני שומעת הכל!).

אני פשוט אוהבת את התחושה של זה |מובך|.

הנחש של קאלן
טכנית זה היה של האחיין שלו(ולנחש קוראים הודיני:-D)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני משתמשת. אני גם יודעת שזה מסוכן, ולכן משתדלת רק עם הקצה, כלומר לא לדחוף אותם עמוק לאוזן אלא לנקות רק קצת, קרוב לקצה. אבל לפעמים כשמגרד באוזן אז מתפתה בכל זאת.
אני פשוט אוהבת את התחושה של זה |מובך|.
זהו, שלפעמים אחרי המקלחת מגרד לי פתאום באוזן ואז אני לא יכול לעמוד בפיתוי.
אני משתמשת, למרות שלפחות משהו כמו עשר פעם בשבוע אני שומעת את הבוס שלי כועס על אנשים אחרים שהם עושים את זה(הקירות אצלנו במרפאה כמו נייר, אני שומעת הכל!).
אוקי, זה שרופא אאג כועס על אנשים שעושים את זה יותר גורם לי להסס לגבי זה.
אף פעם רופא לא אמר לי את זה ישירות.

ראיתי כמה פעמים פרסומות לדבר כזה עם ספירלה שאמור לעבוד טוב בבאמת להוציא את השעווה מהאוזניים (למה יש לנו שעווה באוזניים בכלל? WTF?)
עדי|נחש|, את צריכה לברר עם הרופא שלך עם זה באמת מומלץ או סתם שטות
1669144146144.png

dilia snake

Well-known member
עדי|נחש|, את צריכה לברר עם הרופא שלך עם זה באמת מומלץ או סתם שטות
הוא תמיד אומר "האוזניים יודעות לנקות את עצמן לבד, תעזבו אותן בשקט!"

(עכשיו תדמיינו את זה במבטא דרום אמריקאי כבד, זה נשמע מפחיד ומצחיק בו זמנית)

Lhuna3

Well-known member
(למה יש לנו שעווה באוזניים בכלל? WTF?)
היא מגנה על האוזניים מפני לכלוכים וחיידקים וזיהומים. זה בדיוק העניין, שאתה בכלל לא אמור להוציא אותה.

אוקיי אני מדמיינת אותו עכשיו בתור הקטור מהפרלמנט :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תציעי לו שיכתוב תסריט לסרט פיקסר על איך שהאוזניים שלנו בלילה מתעוררות ומנקות את עצמן ואיך הן נפגעות כשאנחנו מנסים לנקות אותם.
היא מגנה על האוזניים מפני לכלוכים וחיידקים וזיהומים. זה בדיוק העניין, שאתה בכלל לא אמור להוציא אותה.
אז מה הקטע שמוכרים את מקלות ניקוי האוזניים האלו בכל בית מרקחת?
אוקיי אני מדמיינת אותו עכשיו בתור הקטור מהפרלמנט :-D
חחחחחחחח עכשיו גם אני

didalf

Well-known member
Disenchanted - סרט ההמשך של Enchanted
בדיסני+ (וזה סרט שלגמרי היה צריך לקבל הפצה לבתי קולנוע)

ציפתי לסרט הזה ממש, היו במשך השנים הרבה שמועות על סרט המשך למכושפת וסוף סוף זה קרה
העלילה היתה ממש טובה, ואני אפילו קצת מבואסת שזה נגמר וממש בא לי להכיר יותר ולהמשיך את ליווי הדמויות והעולם הזה.

הסרט הראשון לדעתי כן יותר טוב, והוא מביא משהו יותר מיוחד אבל הסרט הזה בהחלט הצליח לעמוד בצפייה מסרט המשך
השירים ממש טובים אבל הבאסה היחידה שלי זה שסיימתי את הסרט ואף שיר לא נתקע לי בראש.
אחרי הסרט הראשון היה לי מלחמה בראש איזה שיר לשיר קודם כי הם היו כל כך קליטים, אבל אולי אם אני אראה את הסרט שוב ואקשיב לפסקול אני אמצא את השיר הקליט

ושחקנים מעולים!
ראיתי גם, חמוד מאד.
גאד בלס את הקול של אידינה מנזל|מאוהב|

למעלה