דיוני סדרות #110

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

didalf

Well-known member
יאנג רויאלס עד 2X04

ניק יתכן שלא כתבת כלום עדיין??

יאוו סופסוףף|מזיע|
כאילו זה "רק" 4 פרקים, בטלנובלות היינו מחכים גם 60, אבל זה הרגיש נצח עד שוילה וסימון התנשקו שוב. הרגתם|מזיע|
סימון בסיטואציית "דה ואיי איי לאבד יו" קלאסית, ואני מתה על הטרופ הבעייתי הזה אז ביי חבר-נחמד-איך-שלא-קוראים-לו.

השפה עדיין עינוי בשבילי;-( אני רואה בווליום נמוך.

איכ שרה ואוגוסט היא גם מגעילה אותי קצת שהיא מאוהבת דווקא בו הוא כזה פיכס. אפילו כאילו זה שנראה שהוא באמת מתחיל להתאהב בה שזה טרופ שבד"כ עובד עליי לא עובד איתו כי הוא כזה פויה. אהבתי איך וילה נוקם בו ע"י זלזול מתמשך בו ובסמכות שלו, זה היה מהנה למדי.

החברות בין וילה לפליס חמודה. טוב שיש לו מישהו לפרוק את כל הבעיות שלו.

כמה פרקים יש בכלל?

דיברגנט חדש

Well-known member
הפריפראל - סדרה לגיימרים שאוהבים מד"ב ע"פי ספרו של אמן המד"ב וויליאם גיבסון ובכיכובה של קלואי גרייס מורץ.

מישהו/י ראה? מה דעתכם/ן?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הפריפראל - סדרה לגיימרים שאוהבים מד"ב ע"פי ספרו של אמן המד"ב וויליאם גיבסון ובכיכובה של קלואי גרייס מורץ.

מישהו/י ראה? מה דעתכם/ן?
ראיתי את הפרק הראשון ואהבתי. למרות שזה גם תחושה של WTF?
אבל בהחלט מעניין אותי להמשיך

ניק יתכן שלא כתבת כלום עדיין??
[על Young Royals]
כן, לא היה לי ממש יותר מידי מה לכתוב.
וגם לא היה מישהו אחר שרואה ולא הייתי בטוח אפילו אם את תראי כשתחזרי עם הסנוביות שפה שלך.
כמה פרקים יש בכלל?
יש רק 6 פרקים בכל עונה :mad:
(אבל איכשהו לקח להם יותר משנה עד שיצאה העונה הזאת)

כאילו זה "רק" 4 פרקים, בטלנובלות היינו מחכים גם 60, אבל זה הרגיש נצח עד שוילה וסימון התנשקו שוב. הרגתם|מזיע|
זאת עוד סיבה שלא כתבתי - שכל כך הרבה מהעונה היה לחכות שמשהו שוב יקרה בינהם.
החברות בין וילה לפליס חמודה. טוב שיש לו מישהו לפרוק את כל הבעיות שלו.
כן, זה חמוד

טוב, האמת שאני לא יכול להגיב לך יותר מידי עד שתסיימי את העונה (רק עוד שני פרקים, אז אולי כבר סיימת)
כי אני לא זוכר בדיוק מה קרה מתי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק מאוד מצחיק

דייויד עושה אספה (מאדו קטנה) על כך שהולכים להפוך את מית'ק קווסט לסרט והוא הולך להיות מפיק.
אף אחד לא באמת נלהב מזה.
אבל הוא בטוח שלאיין כן יהיה אכפת.
קצת מעצבן שאנחנו בעצם לא גילינו איך איין מגיב לזה בפרק, כי נראה לי שלאיין באמת כן יהיה אכפת והוא ירצה להיות מעורב.

חוזרים לאישה מהמרתף שאחראית לתלונות שחקנים - היא כבר לא במרתף שזה מעולה כי יש אור לצמחים שלה, אבל רע כי כולם באים לספר לה על התפתחויות שיגרמו להמון תלונות ושנאה של שחקנים שתופנה אליה. אז בסוף היא חוזרת למרתף. קצת חבל היה כיף איתה.

בהתפתחות חריגה פופי, רייצ'ל וג'ו יוצאות יחד לבילוי בראנץ'. (פופי מתנהגת כאילו היא מכירה את המנהג, אבל קוראת לזה כל הזמן The Brunch)
הן כולן מתחלקות באושר על דברים ואחר כך בעצב על דברים.
לא ממשמפתיע שרייצ'ל לא אוהבת באמת את הלימודים שלה.
בסוף ג'ו לוקחת את רייצ'ל ופופי לנסוע על טנק ולהרוס דברים כתרפיה. וזה בעצם תוצאה של זה שג'ו למדה מה זה חברות.

*יש קטע שג'ו אומרת שהיא שמחה ששנהרס הבית בטורדנו של מישהי שהייתה בריונית אליה בבית ספר.
אבל זכור לי מעונה קודמת שכשג'ו חושבת שמישהי הייתה בריונית אליה, זה בעצם היה הפוך.

קרול מגלה שהיא הHODI ומבקשת מהFHOMIE (בראד) שיעזור לה להשיג כסף לתקציב כדי שתוכל לעשות משהו עם התפקיד שלה בעבודה.
היא כמובן מושחתת כמעט מיד.
אני לא יודע אם זה יורת תכנון אפל של בראד או סתם משהו מקרי שבמקרה הוא מעורב בו.
אבל כמובן שמי שמשלם על זה הם עובדי החברה (ואחר כך השחקנים)

ובנוסף יש את העלילה הקטנה והמאוד מצחיקה על כך שדייויד נתקע במשרד של גרימפופ ולא מצליח לצאת כי הוא לא מצליח למצוא שום כפתורים על הקיר.
וכמובן הוא מאבד את זה. (אבל כן נהנה מההד).
החלק הכי מצחיק היא כשהוא יוצר דייויד מהבגדים שלו וממתקים על הרצפה.

ואזד לראשונה בפרק איין ודיינה מופיעים. מסתבר שהם בעצם היו כל הזמן הזה במשרד פשוט בחדר אחר.
זה למרות שדייויד כנראה היה תקוע שם שעות ולפופי לא היה מושג שהם שם וחשבה שהם במדבר או משהו כזה

Aranel Nenharma

Well-known member
Disenchanted - סרט ההמשך של Enchanted
בדיסני+ (וזה סרט שלגמרי היה צריך לקבל הפצה לבתי קולנוע)

ציפתי לסרט הזה ממש, היו במשך השנים הרבה שמועות על סרט המשך למכושפת וסוף סוף זה קרה
העלילה היתה ממש טובה, ואני אפילו קצת מבואסת שזה נגמר וממש בא לי להכיר יותר ולהמשיך את ליווי הדמויות והעולם הזה.

הסרט הראשון לדעתי כן יותר טוב, והוא מביא משהו יותר מיוחד אבל הסרט הזה בהחלט הצליח לעמוד בצפייה מסרט המשך
השירים ממש טובים אבל הבאסה היחידה שלי זה שסיימתי את הסרט ואף שיר לא נתקע לי בראש.
אחרי הסרט הראשון היה לי מלחמה בראש איזה שיר לשיר קודם כי הם היו כל כך קליטים, אבל אולי אם אני אראה את הסרט שוב ואקשיב לפסקול אני אמצא את השיר הקליט

ושחקנים מעולים!

Lhuna3

Well-known member
קצת מעצבן שאנחנו בעצם לא גילינו איך איין מגיב לזה בפרק, כי נראה לי שלאיין באמת כן יהיה אכפת והוא ירצה להיות מעורב.
לגמרי.
חוזרים לאישה מהמרתף שאחראית לתלונות שחקנים
שמחה שהיא עוד פה, כי מתה עליה.
*יש קטע שג'ו אומרת שהיא שמחה ששנהרס הבית בטורדנו של מישהי שהייתה בריונית אליה בבית ספר.
אבל זכור לי מעונה קודמת שכשג'ו חושבת שמישהי הייתה בריונית אליה, זה בעצם היה הפוך.
וואלה לא זוכרת את זה, אבל מתאים לה לגמרי :-D
אני אהבתי את זה שהיא מנסה להשתלב איתן בשיתופים ובתמיכה ההדדית אבל כל הזמן "עושה את זה לא נכון".
קרול מגלה שהיא הHODI ומבקשת מהFHOMIE (בראד) שיעזור לה להשיג כסף לתקציב כדי שתוכל לעשות משהו עם התפקיד שלה בעבודה.
היא כמובן מושחתת כמעט מיד.
אני לא יודע אם זה יורת תכנון אפל של בראד או סתם משהו מקרי שבמקרה הוא מעורב בו.
זה לגמרי מרגיש שהוא עשה פה גם עליה מניפולציה מכוונת. (בין אם זה ממש תכנון מזימה אפלה, או סתם בשביל השעשוע שלו).
ובנוסף יש את העלילה הקטנה והמאוד מצחיקה על כך שדייויד נתקע במשרד של גרימפופ
אולי אמרו את זה גם בסוף עונה 2 ושכחתי, אבל רק עכשיו קלטתי ששם החברה שלהם זה איחוד של שם המשפחה שלו (גרים) עם השם הפרטי שלה.
אבל גם גילינו שהשם האמצעי של איין זה... אליזבת' (או שג'ו סתם המציאה את זה בשביל להתעלל בו).
ולא מצליח לצאת כי הוא לא מצליח למצוא שום כפתורים על הקיר.
זה היה נהדר :-D
נכון :-D
ואזד לראשונה בפרק איין ודיינה מופיעים. מסתבר שהם בעצם היו כל הזמן הזה במשרד פשוט בחדר אחר.
זה למרות שדייויד כנראה היה תקוע שם שעות ולפופי לא היה מושג שהם שם וחשבה שהם במדבר או משהו כזה
וכמובן שהוא בסוף יצא מושפל מכל העניין במקום לזכות להתרברב סופסוף במשהו מול איין.

limors2

Well-known member
Disenchanted - סרט ההמשך של Enchanted
בדיסני+ (וזה סרט שלגמרי היה צריך לקבל הפצה לבתי קולנוע)

ציפתי לסרט הזה ממש, היו במשך השנים הרבה שמועות על סרט המשך למכושפת וסוף סוף זה קרה
העלילה היתה ממש טובה, ואני אפילו קצת מבואסת שזה נגמר וממש בא לי להכיר יותר ולהמשיך את ליווי הדמויות והעולם הזה.

הסרט הראשון לדעתי כן יותר טוב, והוא מביא משהו יותר מיוחד אבל הסרט הזה בהחלט הצליח לעמוד בצפייה מסרט המשך
השירים ממש טובים אבל הבאסה היחידה שלי זה שסיימתי את הסרט ואף שיר לא נתקע לי בראש.
אחרי הסרט הראשון היה לי מלחמה בראש איזה שיר לשיר קודם כי הם היו כל כך קליטים, אבל אולי אם אני אראה את הסרט שוב ואקשיב לפסקול אני אמצא את השיר הקליט

ושחקנים מעולים!
אני לא מבינה למה הראשון לא בדיסני פלוס. רציתי לצפות בו שוב לפני ואני מתעצלת לפנות לדודים

didalf

Well-known member
נכון? זה בטוח יעצבן אותו

חוזרים לאישה מהמרתף שאחראית לתלונות שחקנים - היא כבר לא במרתף שזה מעולה כי יש אור לצמחים שלה, אבל רע כי כולם באים לספר לה על התפתחויות שיגרמו להמון תלונות ושנאה של שחקנים שתופנה אליה. אז בסוף היא חוזרת למרתף. קצת חבל היה כיף איתה.
חחח כן היא מצחיקה. מסכנה איך היא פוחדת מהכל:-D
ובצדק, גיימרים הם סופר רעילים.

בהתפתחות חריגה פופי, רייצ'ל וג'ו יוצאות יחד לבילוי בראנץ'. (פופי מתנהגת כאילו היא מכירה את המנהג, אבל קוראת לזה כל הזמן The Brunch)
חחח איזה חבורה לא קשורה, אבל זה היה חמוד.
"דה בראנץ'":-D
בסוף ג'ו לוקחת את רייצ'ל ופופי לנסוע על טנק ולהרוס דברים כתרפיה. וזה בעצם תוצאה של זה שג'ו למדה מה זה חברות.
בתכלס זה נראה מה זה כיף. האמת נראה רעיון גאוני להוציא עצבים. אין מה לעשות לפעמים צריך להרוס דברים, אז בסביבה מבוקרת זה הכי טוב.
וזה חמוד שג'ו מצאה חברות.
חחחחח זה הצחיק אותי:-D

ובנוסף יש את העלילה הקטנה והמאוד מצחיקה על כך שדייויד נתקע במשרד של גרימפופ ולא מצליח לצאת כי הוא לא מצליח למצוא שום כפתורים על הקיר.
חחחחחחחחחח נקרעתי מזה:-D:-D במיוחד מהבגדים עם הממתקים:-D
אני חששתי שהוא יגע במחשב ויהרוס לפופי את הקוד אבל לשמחתי לא הלכו לשם.

חחח כן.
ודיינה כזה "קוראים למעלית בכוח המחשבה":-D

אני אהבתי את זה שהיא מנסה להשתלב איתן בשיתופים ובתמיכה ההדדית אבל כל הזמן "עושה את זה לא נכון".
כן.
הופתעתי כמה פופי יחסית השתלבה בזה נכון, היא סופר ווירדית בעצמה.

אבל גם גילינו שהשם האמצעי של איין זה... אליזבת' (או שג'ו סתם המציאה את זה בשביל להתעלל בו).
שאלה טובה|תוהה|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נכון? זה בטוח יעצבן אותו

חחח כן היא מצחיקה. מסכנה איך היא פוחדת מהכל:-D
ובצדק, גיימרים הם סופר רעילים.

חחח איזה חבורה לא קשורה, אבל זה היה חמוד.
"דה בראנץ'":-D

בתכלס זה נראה מה זה כיף. האמת נראה רעיון גאוני להוציא עצבים. אין מה לעשות לפעמים צריך להרוס דברים, אז בסביבה מבוקרת זה הכי טוב.
וזה חמוד שג'ו מצאה חברות.

חחחחח זה הצחיק אותי:-D

חחחחחחחחחח נקרעתי מזה:-D:-D במיוחד מהבגדים עם הממתקים:-D
אני חששתי שהוא יגע במחשב ויהרוס לפופי את הקוד אבל לשמחתי לא הלכו לשם.

חחח כן.
ודיינה כזה "קוראים למעלית בכוח המחשבה":-D

כן.
הופתעתי כמה פופי יחסית השתלבה בזה נכון, היא סופר ווירדית בעצמה.

שאלה טובה|תוהה|
מה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע לזה?

ומה קורה עם young royals?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני כבר בפרק 4 של הסדרה 1899
עוד מישהו רואה?

זה מהיוצרים של DARK אז הנחתי שהסדרה תהיה בעיקר בגרמנית, אפילו ששמעתי גם אנגלית בטריילר.
אבל מסתבר שהשפה העיקרית בסדרה היא דווקא כן אנגלית.
אבל אומנם עיקרית, אבל זה לא שרוב הדמויות מדברות בה.
הסדרה היא מגדל בבל מטורף שבו דמויות ראשיות שונות מדברות אנגלית, גרמנית, דנית, צרפתית, פולנית, ספרדית, פורטוגזית, סינית ויפנית.
חלק מהדמויות יודעות יותר משפה אחת, אבל ממש לא כולם. אז יש קושי אמיתי לנהל שיחות.
אבל כמובן השפות זה הדבר הכי פחות חשוב בעלילה המורכבת והמוזרה שם.

אני ממליץ לכולם.
ובעיקר למי שאהב את Dark

didalf

Well-known member
מה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע לזה?
לא הספקתי אתמול ובגלל שיש לי אפלTV חינם ל3 חודשים לא היה בא לי להוריד ולראות אצל ההורים אז חיכיתי שאני אחזור הביתה בשבת לראות בטלווזיה.
סיימתי פרק 5 בדיוק.
סליחה אבל סימון קצת לא פיירי כשהוא לא מבין את הלחצים שיש על וילה בתור יורש העצר. קל להיות אידיאליסט כשאין לך מה להפסיד.
אולסו וילה במצב כזה לא פיירי שכדי להיות חופשי עם סימון הוא צריך לתת לאוגוסט החלאה הזה את הכתר.
וגם סימון קצת מעצבן עם האידיאליזם שלו, כשברור שוילה צודק ואוגוסט יצא מזה בקלות וסימון עוד יצטרך לשלם הוצאות משפט או משהו בכסף שאין לו.
ואם הוא כועס על וילה שלא סיפר לו אני מחכה שהוא יגלה ששרה, אחותו, פאקינג הסתירה את זה ממנו ושוכבת עם אוגוסט, כשהיא יודעת!!!
ולקח להם עוד פרק שלם להתנשק שוב|מזיע| צעקתי "אבל תסגרו את הוילוןןןןןןןןןן" ואז וילה שמע אותי וסגר:-D

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
סיימתי פרק 5 בדיוק.
וסיימתי

הא שרה אין יור פייס:-[ מה יעזור עכשיו שהיא תדווח על אוגוסט?
דווקא אהבתי את זה שסימון הבין שיש לחצים חיצוניים והסכים להיות סוד לפחות בינתיים. כאילו אני מניחה שיש גם מצב ביניים של עד כמה סוד מדובר. כאילו בבית ספר במילא יודעים, אבל שלא יצא לתקשורת. אבל אז גם תהיתי האם וילה הולך לפוצץ את הנאום. סופרייז סופרייז כן. הצחיק אותי שהוא כ"כ שונא את אוגוסט שהוא קם לנאום רק כדי למנוע ממנו את התענוג. מגיע לו:-D
ואז כמובן הקלישאה הידועה ש"אני אחרוג מהנאום המוכתב כדי לחשוף את האמת" למה זה אף פעם לא קורה בחיים למההההה? יכל להיות כ"כ יותר כיף ככה.
קיוותי שכבר יחשוף את אוגוסט על הדרך.

Lhuna3

Well-known member
אני כבר בפרק 4 של הסדרה 1899
עוד מישהו רואה?

זה מהיוצרים של DARK אז הנחתי שהסדרה תהיה בעיקר בגרמנית, אפילו ששמעתי גם אנגלית בטריילר.
אבל מסתבר שהשפה העיקרית בסדרה היא דווקא כן אנגלית.
אבל אומנם עיקרית, אבל זה לא שרוב הדמויות מדברות בה.
הסדרה היא מגדל בבל מטורף שבו דמויות ראשיות שונות מדברות אנגלית, גרמנית, דנית, צרפתית, פולנית, ספרדית, פורטוגזית, סינית ויפנית.
חלק מהדמויות יודעות יותר משפה אחת, אבל ממש לא כולם. אז יש קושי אמיתי לנהל שיחות.
אבל כמובן השפות זה הדבר הכי פחות חשוב בעלילה המורכבת והמוזרה שם.

אני ממליץ לכולם.
ובעיקר למי שאהב את Dark
סקרנת בהחלט.
איפה זה, בנטפליקס?

didalf

Well-known member
המפקדת פרק 2X10 סוף עונה
אוקי אמנם סיפור המסגרת של חגו מספרת לחיילת ההיא על הבלגן בבסיס היה חמוד מאד לא יכולתי שלא לתהות מאיפה היא יודעת ה-כ-ל בדיוק.
אפילו קצת התעצבתי בשבילה שלא הוציאה אותה לפיקוד, איך שהיא אמרה "לא ממשפחה כמו שלי":-( קיוויתי שהיא תחזור לעונה הבאה כמפקדת מהמניין זה יכל להיות מעניין לראות אותה מהצד השני.

לא הבנתי בדיוק מה קרה עם מייקי, כאילו הוא הודח מההכנה וקיבל שבת, אבל נשאר מ"כ? כי בסוף הוא היה בישיבת צוות. ואם הוא עדיין מ"כ למה הבנות אמרו שהן מתגעגעות אליו?

צליל קלירלי מוטרדת מהמצפון שלה ולא מהחולדות.
כפרעל צימר השיגה את ההילטונים שלה|כתר| מרגיש לי קצת לא אמין שהן אשכרה הצליחו במחאה שלהן וכל מה שהן יצאו איתו זה תורנות נקיון. אבל אני שמחה בשבילן. צליל הרשימה אותי ממש עם הנאום שלה לבנות, סופסוף הוכיחה שמגיעה לה קצונה. רק שאז צימר עשתה את כל המחאה מול הרס"ר וצליל אשכרה התחבאה מאחורי הקיר. אוי צלילה.
ויוגב כזה חמוד שהוא תומך בהן. בערך. "הוא אומר לי את זה תמיד על הדפים ואיכשהו הראשון בחודש לא מגיע":-D אוח צה"ל|פנים|

אמאלה איזה כלבה המב"סית:-0 איזה מבט רצח מצמרר היה לה כשטולי אמרה לה שהיא צריכה לפסול את עצמה מהתיק הזה. ואיכשו באותו הרגע דווקא חשבתי "זאת מיקי החמודה מהשיר שלנו??????". מסכנה טולי, כמה שהייתה כלבה לא מגיע לה ככה. הרגע שהיא באה להתפשט בחדר שלה ואז סוגרת את הוילון היה עצוב.
והילל החלאה הזה יוצא בלי כלום???:-[ הקטע המתסכל שסביר להניח שהמב"סית צודקת, אין להם הוכחה מספיק מוצקה נגד הילל, וכן יש מלא עדים שראו את טולי מרביצה לו. סעמק העולם הזה:-[
יאוו ומה עצרתם במתח שהם מתקשרים למצ"ח מהההההההההההההההה??? יפה פתאום שכפיר החליט לעשות את הדבר הנכון. נראה לי אם יש קו שלכולם ברור שלא עוברים זה הטרדה מינית. נועה-טולי-כפיר כולם היו עסוקים בלשנוא ולחבל אחד לשני, עד שהגיעה הנושא הזה ועכשיו כולם מאוחדים נגד המב"סית ובעד טולי. זה קצת יפה אפילו.

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
המפקדת פרק 2X10 סוף עונה
אוקי אמנם סיפור המסגרת של חגו מספרת לחיילת ההיא על הבלגן בבסיס היה חמוד מאד לא יכולתי שלא לתהות מאיפה היא יודעת ה-כ-ל בדיוק.
אפילו קצת התעצבתי בשבילה שלא הוציאה אותה לפיקוד, איך שהיא אמרה "לא ממשפחה כמו שלי":-( קיוויתי שהיא תחזור לעונה הבאה כמפקדת מהמניין זה יכל להיות מעניין לראות אותה מהצד השני.

לא הבנתי בדיוק מה קרה עם מייקי, כאילו הוא הודח מההכנה וקיבל שבת, אבל נשאר מ"כ? כי בסוף הוא היה בישיבת צוות. ואם הוא עדיין מ"כ למה הבנות אמרו שהן מתגעגעות אליו?

צליל קלירלי מוטרדת מהמצפון שלה ולא מהחולדות.
כפרעל צימר השיגה את ההילטונים שלה|כתר| מרגיש לי קצת לא אמין שהן אשכרה הצליחו במחאה שלהן וכל מה שהן יצאו איתו זה תורנות נקיון. אבל אני שמחה בשבילן. צליל הרשימה אותי ממש עם הנאום שלה לבנות, סופסוף הוכיחה שמגיעה לה קצונה. רק שאז צימר עשתה את כל המחאה מול הרס"ר וצליל אשכרה התחבאה מאחורי הקיר. אוי צלילה.
ויוגב כזה חמוד שהוא תומך בהן. בערך. "הוא אומר לי את זה תמיד על הדפים ואיכשהו הראשון בחודש לא מגיע":-D אוח צה"ל|פנים|

אמאלה איזה כלבה המב"סית:-0 איזה מבט רצח מצמרר היה לה כשטולי אמרה לה שהיא צריכה לפסול את עצמה מהתיק הזה. ואיכשו באותו הרגע דווקא חשבתי "זאת מיקי החמודה מהשיר שלנו??????". מסכנה טולי, כמה שהייתה כלבה לא מגיע לה ככה. הרגע שהיא באה להתפשט בחדר שלה ואז סוגרת את הוילון היה עצוב.
והילל החלאה הזה יוצא בלי כלום???:-[ הקטע המתסכל שסביר להניח שהמב"סית צודקת, אין להם הוכחה מספיק מוצקה נגד הילל, וכן יש מלא עדים שראו את טולי מרביצה לו. סעמק העולם הזה:-[
יאוו ומה עצרתם במתח שהם מתקשרים למצ"ח מהההההההההההההההה??? יפה פתאום שכפיר החליט לעשות את הדבר הנכון. נראה לי אם יש קו שלכולם ברור שלא עוברים זה הטרדה מינית. נועה-טולי-כפיר כולם היו עסוקים בלשנוא ולחבל אחד לשני, עד שהגיעה הנושא הזה ועכשיו כולם מאוחדים נגד המב"סית ובעד טולי. זה קצת יפה אפילו.
השאירו את הסוף פתוח בשביל עוד עונה,
ברור שכל עונה 3 תהיה על חקירת מצ"ח.

נערך לאחרונה ב:

אוסווין

Active member
השאירו את הסוף פתוח בשביל עוד עונה,
ברור שכל עונה 3 תהיה על חקירת מצ"ח.
אם כבר אז נשמע לי הגיוני שדווקא העונה תהיה אחרי החקירה, ונראה את ההשלכות שלה. או שמקסימום החקירה תהיה בפרק הראשון. מה יש למרוח את זה עונה שלמה אנחנו יודעים בדיוק מה קרה.

dory30

Well-known member
ספוילר: המפקדת פרק 2X10 סוף עונה
אני מניח שחגו יודעת מה קורה בבסיס, כי השמועות מסתובבות. וכידוע, אם פעם זה היה מפה לאוזן היום זה מוואטסאפ למשנהו. זה מכפיל כוח, לטוב ולרע. לגבי המב"סית, ברור לי גם למה היא התפוצצה מזעם כשטולי הציעה לה לפסול את עצמה. זה ברור ומובן, שאם במקום הלל האחיין שלה זה היה טירון או קצין מהסגל הפיקודי, היא הייתה מענישה אותו בלי לחשוב פעמיים. טולי לכל מגרעותיה, צדקה. למב"סית אין עליה שום סמכות, והיא אכן שרמוטה מהסוג הגרוע ביותר. מזלי שלא היו לי מפקדות (ומפקדים) מהסוג הזה.

למעלה