כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
ראיתי את הפרק הראשון ואהבתי. למרות שזה גם תחושה של WTF?הפריפראל - סדרה לגיימרים שאוהבים מד"ב ע"פי ספרו של אמן המד"ב וויליאם גיבסון ובכיכובה של קלואי גרייס מורץ.
מישהו/י ראה? מה דעתכם/ן?
[על Young Royals]ניק יתכן שלא כתבת כלום עדיין??
יש רק 6 פרקים בכל עונהכמה פרקים יש בכלל?
זאת עוד סיבה שלא כתבתי - שכל כך הרבה מהעונה היה לחכות שמשהו שוב יקרה בינהם.כאילו זה "רק" 4 פרקים, בטלנובלות היינו מחכים גם 60, אבל זה הרגיש נצח עד שוילה וסימון התנשקו שוב. הרגתם![]()
כן, זה חמודהחברות בין וילה לפליס חמודה. טוב שיש לו מישהו לפרוק את כל הבעיות שלו.
אה זה יצא? רק שמעתי שזה קורה.Disenchanted - סרט ההמשך של Enchanted
לגמרי.קצת מעצבן שאנחנו בעצם לא גילינו איך איין מגיב לזה בפרק, כי נראה לי שלאיין באמת כן יהיה אכפת והוא ירצה להיות מעורב.
שמחה שהיא עוד פה, כי מתה עליה.חוזרים לאישה מהמרתף שאחראית לתלונות שחקנים
וואלה לא זוכרת את זה, אבל מתאים לה לגמרי*יש קטע שג'ו אומרת שהיא שמחה ששנהרס הבית בטורדנו של מישהי שהייתה בריונית אליה בבית ספר.
אבל זכור לי מעונה קודמת שכשג'ו חושבת שמישהי הייתה בריונית אליה, זה בעצם היה הפוך.
זה לגמרי מרגיש שהוא עשה פה גם עליה מניפולציה מכוונת. (בין אם זה ממש תכנון מזימה אפלה, או סתם בשביל השעשוע שלו).קרול מגלה שהיא הHODI ומבקשת מהFHOMIE (בראד) שיעזור לה להשיג כסף לתקציב כדי שתוכל לעשות משהו עם התפקיד שלה בעבודה.
היא כמובן מושחתת כמעט מיד.
אני לא יודע אם זה יורת תכנון אפל של בראד או סתם משהו מקרי שבמקרה הוא מעורב בו.
אולי אמרו את זה גם בסוף עונה 2 ושכחתי, אבל רק עכשיו קלטתי ששם החברה שלהם זה איחוד של שם המשפחה שלו (גרים) עם השם הפרטי שלה.ובנוסף יש את העלילה הקטנה והמאוד מצחיקה על כך שדייויד נתקע במשרד של גרימפופ
זה היה נהדרולא מצליח לצאת כי הוא לא מצליח למצוא שום כפתורים על הקיר.
וכמובן הוא מאבד את זה. (אבל כן נהנה מההד).
נכוןהחלק הכי מצחיק היא כשהוא יוצר דייויד מהבגדים שלו וממתקים על הרצפה.
וכמובן שהוא בסוף יצא מושפל מכל העניין במקום לזכות להתרברב סופסוף במשהו מול איין.ואזד לראשונה בפרק איין ודיינה מופיעים. מסתבר שהם בעצם היו כל הזמן הזה במשרד פשוט בחדר אחר.
זה למרות שדייויד כנראה היה תקוע שם שעות ולפופי לא היה מושג שהם שם וחשבה שהם במדבר או משהו כזה
אני לא מבינה למה הראשון לא בדיסני פלוס. רציתי לצפות בו שוב לפני ואני מתעצלת לפנות לדודיםDisenchanted - סרט ההמשך של Enchanted
בדיסני+ (וזה סרט שלגמרי היה צריך לקבל הפצה לבתי קולנוע)
ציפתי לסרט הזה ממש, היו במשך השנים הרבה שמועות על סרט המשך למכושפת וסוף סוף זה קרה
העלילה היתה ממש טובה, ואני אפילו קצת מבואסת שזה נגמר וממש בא לי להכיר יותר ולהמשיך את ליווי הדמויות והעולם הזה.
הסרט הראשון לדעתי כן יותר טוב, והוא מביא משהו יותר מיוחד אבל הסרט הזה בהחלט הצליח לעמוד בצפייה מסרט המשך
השירים ממש טובים אבל הבאסה היחידה שלי זה שסיימתי את הסרט ואף שיר לא נתקע לי בראש.
אחרי הסרט הראשון היה לי מלחמה בראש איזה שיר לשיר קודם כי הם היו כל כך קליטים, אבל אולי אם אני אראה את הסרט שוב ואקשיב לפסקול אני אמצא את השיר הקליט
ושחקנים מעולים!
נכון? זה בטוח יעצבן אותוקצת מעצבן שאנחנו בעצם לא גילינו איך איין מגיב לזה בפרק, כי נראה לי שלאיין באמת כן יהיה אכפת והוא ירצה להיות מעורב.
חחח כן היא מצחיקה. מסכנה איך היא פוחדת מהכלחוזרים לאישה מהמרתף שאחראית לתלונות שחקנים - היא כבר לא במרתף שזה מעולה כי יש אור לצמחים שלה, אבל רע כי כולם באים לספר לה על התפתחויות שיגרמו להמון תלונות ושנאה של שחקנים שתופנה אליה. אז בסוף היא חוזרת למרתף. קצת חבל היה כיף איתה.
חחח איזה חבורה לא קשורה, אבל זה היה חמוד.בהתפתחות חריגה פופי, רייצ'ל וג'ו יוצאות יחד לבילוי בראנץ'. (פופי מתנהגת כאילו היא מכירה את המנהג, אבל קוראת לזה כל הזמן The Brunch)
בתכלס זה נראה מה זה כיף. האמת נראה רעיון גאוני להוציא עצבים. אין מה לעשות לפעמים צריך להרוס דברים, אז בסביבה מבוקרת זה הכי טוב.בסוף ג'ו לוקחת את רייצ'ל ופופי לנסוע על טנק ולהרוס דברים כתרפיה. וזה בעצם תוצאה של זה שג'ו למדה מה זה חברות.
חחחחח זה הצחיק אותי*יש קטע שג'ו אומרת שהיא שמחה ששנהרס הבית בטורדנו של מישהי שהייתה בריונית אליה בבית ספר.
חחחחחחחחחח נקרעתי מזהובנוסף יש את העלילה הקטנה והמאוד מצחיקה על כך שדייויד נתקע במשרד של גרימפופ ולא מצליח לצאת כי הוא לא מצליח למצוא שום כפתורים על הקיר.
וכמובן הוא מאבד את זה. (אבל כן נהנה מההד).
החלק הכי מצחיק היא כשהוא יוצר דייויד מהבגדים שלו וממתקים על הרצפה.
חחח כן.ואזד לראשונה בפרק איין ודיינה מופיעים. מסתבר שהם בעצם היו כל הזמן הזה במשרד פשוט בחדר אחר.
כן.אני אהבתי את זה שהיא מנסה להשתלב איתן בשיתופים ובתמיכה ההדדית אבל כל הזמן "עושה את זה לא נכון".
שאלה טובהאבל גם גילינו שהשם האמצעי של איין זה... אליזבת' (או שג'ו סתם המציאה את זה בשביל להתעלל בו).
מה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע לזה?נכון? זה בטוח יעצבן אותו
חחח כן היא מצחיקה. מסכנה איך היא פוחדת מהכל
ובצדק, גיימרים הם סופר רעילים.
חחח איזה חבורה לא קשורה, אבל זה היה חמוד.
"דה בראנץ'"
בתכלס זה נראה מה זה כיף. האמת נראה רעיון גאוני להוציא עצבים. אין מה לעשות לפעמים צריך להרוס דברים, אז בסביבה מבוקרת זה הכי טוב.
וזה חמוד שג'ו מצאה חברות.
חחחחח זה הצחיק אותי
חחחחחחחחחח נקרעתי מזהבמיוחד מהבגדים עם הממתקים
אני חששתי שהוא יגע במחשב ויהרוס לפופי את הקוד אבל לשמחתי לא הלכו לשם.
חחח כן.
ודיינה כזה "קוראים למעלית בכוח המחשבה"
כן.
הופתעתי כמה פופי יחסית השתלבה בזה נכון, היא סופר ווירדית בעצמה.
שאלה טובה
לא הספקתי אתמול ובגלל שיש לי אפלTV חינם ל3 חודשים לא היה בא לי להוריד ולראות אצל ההורים אז חיכיתי שאני אחזור הביתה בשבת לראות בטלווזיה.מה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע לזה?
סיימתי פרק 5 בדיוק.ומה קורה עם young royals?
ומה קורה עם young royals?
וסיימתיסיימתי פרק 5 בדיוק.
סקרנת בהחלט.אני כבר בפרק 4 של הסדרה 1899
עוד מישהו רואה?
זה מהיוצרים של DARK אז הנחתי שהסדרה תהיה בעיקר בגרמנית, אפילו ששמעתי גם אנגלית בטריילר.
אבל מסתבר שהשפה העיקרית בסדרה היא דווקא כן אנגלית.
אבל אומנם עיקרית, אבל זה לא שרוב הדמויות מדברות בה.
הסדרה היא מגדל בבל מטורף שבו דמויות ראשיות שונות מדברות אנגלית, גרמנית, דנית, צרפתית, פולנית, ספרדית, פורטוגזית, סינית ויפנית.
חלק מהדמויות יודעות יותר משפה אחת, אבל ממש לא כולם. אז יש קושי אמיתי לנהל שיחות.
אבל כמובן השפות זה הדבר הכי פחות חשוב בעלילה המורכבת והמוזרה שם.
אני ממליץ לכולם.
ובעיקר למי שאהב את Dark
וואי נכון, גם אני!אני חששתי שהוא יגע במחשב ויהרוס לפופי את הקוד אבל לשמחתי לא הלכו לשם.
השאירו את הסוף פתוח בשביל עוד עונה,המפקדת פרק 2X10 סוף עונה
אוקי אמנם סיפור המסגרת של חגו מספרת לחיילת ההיא על הבלגן בבסיס היה חמוד מאד לא יכולתי שלא לתהות מאיפה היא יודעת ה-כ-ל בדיוק.
אפילו קצת התעצבתי בשבילה שלא הוציאה אותה לפיקוד, איך שהיא אמרה "לא ממשפחה כמו שלי"קיוויתי שהיא תחזור לעונה הבאה כמפקדת מהמניין זה יכל להיות מעניין לראות אותה מהצד השני.
לא הבנתי בדיוק מה קרה עם מייקי, כאילו הוא הודח מההכנה וקיבל שבת, אבל נשאר מ"כ? כי בסוף הוא היה בישיבת צוות. ואם הוא עדיין מ"כ למה הבנות אמרו שהן מתגעגעות אליו?
צליל קלירלי מוטרדת מהמצפון שלה ולא מהחולדות.
כפרעל צימר השיגה את ההילטונים שלהמרגיש לי קצת לא אמין שהן אשכרה הצליחו במחאה שלהן וכל מה שהן יצאו איתו זה תורנות נקיון. אבל אני שמחה בשבילן. צליל הרשימה אותי ממש עם הנאום שלה לבנות, סופסוף הוכיחה שמגיעה לה קצונה. רק שאז צימר עשתה את כל המחאה מול הרס"ר וצליל אשכרה התחבאה מאחורי הקיר. אוי צלילה.
ויוגב כזה חמוד שהוא תומך בהן. בערך. "הוא אומר לי את זה תמיד על הדפים ואיכשהו הראשון בחודש לא מגיע"אוח צה"ל
אמאלה איזה כלבה המב"סיתאיזה מבט רצח מצמרר היה לה כשטולי אמרה לה שהיא צריכה לפסול את עצמה מהתיק הזה. ואיכשו באותו הרגע דווקא חשבתי "זאת מיקי החמודה מהשיר שלנו??????". מסכנה טולי, כמה שהייתה כלבה לא מגיע לה ככה. הרגע שהיא באה להתפשט בחדר שלה ואז סוגרת את הוילון היה עצוב.
והילל החלאה הזה יוצא בלי כלום???הקטע המתסכל שסביר להניח שהמב"סית צודקת, אין להם הוכחה מספיק מוצקה נגד הילל, וכן יש מלא עדים שראו את טולי מרביצה לו. סעמק העולם הזה
יאוו ומה עצרתם במתח שהם מתקשרים למצ"ח מהההההההההההההההה??? יפה פתאום שכפיר החליט לעשות את הדבר הנכון. נראה לי אם יש קו שלכולם ברור שלא עוברים זה הטרדה מינית. נועה-טולי-כפיר כולם היו עסוקים בלשנוא ולחבל אחד לשני, עד שהגיעה הנושא הזה ועכשיו כולם מאוחדים נגד המב"סית ובעד טולי. זה קצת יפה אפילו.
השאירו את הסוף פתוח בשביל עוד עונה,ברור שכל עונה 3 תהיה על חקירת מצ"ח.
ספוילר: המפקדת פרק 2X10 סוף עונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.