לביה"ח מגיעה (דרך גרושתו של אנדרוז, שבסוף הפרק רומזת שאולי היא רוצה לחזור אליו(?))
היה לנו יותר אכפת מהעניין עם אשתו של אנדרוז אם היינו רואים אותה יותר מאיזה פעמיים בעבר של הסדרה (לפחות עד כמה שזכור לי)
אישה שצריכה ללדת... שישייה.
מיילדים אותם בקיסרי לפני הזמן כי אחת מהם צריכה ניתוח חירום.
זה קצת קריפי בעיני לראות תינוקות כל כך קטנים (אח"כ נאמר שהם יולדו 11 שבועות לפני הזמן.)
זה תמיד נורא קריפי בעיני לראות פגים עד כדי כך קטנים. איכשהו בפרק הזה זה לא הגעיל אותי עד כדי כך כמו ברגיל.
על כל תינוק מופקד צוות של שתיים מהדמויות.
בגלל הלידה המוקדמת יש ספק לגבי רוב התינוקות אם הם ישרדו.
אבל בסוף בזכות הצוות המדהים שלנו כולם שורדים והולכים הביתה עם ההורים המאושרים.
(האמת שחשבתי שיעשו דילמה של לסכן את חלקם בשביל להציל אחד או ההיפך, אבל לא הלכו לקלישאה הזאת הפעם.)
לא ברור לי מה הקטע שבסוף הפרק אנדרוז אומר שששת התינוקות ילכו הביתה עם ההורים. עד כמה שידוע לי פגים תמיד נשארים שבועות בפגייה. וגם אם אופטימיים אחרי הלידה לא מכריזים שזה בטוח כל כך מהר. אבל כאילו רצו שיוכלו לסגור את העניין מהר נורא.
*חוץ מזה שיש מנתחים מיוחדים של עוברים ותינוקות, אבל זה די רגיל שבסדרות כאלו הרופאים עושים כל מה שמתאים לסיפור.
הפתיע אותי שהלכו על סיום כל כך מתוק של זה שכולם שורדים. זה הרגיש די חסר סיכוי ודי לא ריאליסטי שכולם חיים. אבל לא מעט הולכים על זה בסדרה הזאת.
במקביל כמובן לדמויות יש עניינים אישיים שקשורים ללידה:
שון וליאה רוצים שוב לנסות להכנס להריון, לאחר שבהריון הראשון כזכור היא נאלצה להפסיק אותו כי היתה סכנה לחייה.
ואז הם מגלים שעדיין זה מסוכן מידי עבורה להכנס להריון, ויתכן שזה יהיה ככה לתמיד והיא לא תוכל ללדת.
אז הם מאוד עצובים.
אוי זה נורא עצוב.
שון היה נורא מסכן, אבל גם הצליח להיות מאוד תומך עבור ליאה, שזה נראה לי מאוד לא מובן מאליו עבורו.
ההרגשה בסופו של דבר היא פשוט חמוצה כזאת - שמשהו רע קרה לאנשים טובים.
(וכאילו הסיום המושלם של התינוקות שבפרק רק מחדד עד כמה זה לא הוגן עבור שון וליאה)
(אולי ילכו עכשיו לכיוון של אימוץ ואז יהיה את העניין עם לתת למרפי לאמץ למרות האוטיזם ולהוכיח שהוא ראוי.)
זה יכול להיות מעניין באמת אם יהיה לו קשה יותר לקבל אישור לאימוץ בגלל שהוא אוטיסט.
זה גם יכול להיות מעניין אם יאמצו ילד שהוא כבר קצת בוגר (כלומר נניח 6) כי יהיה מעניין יותר לראות את האינטראקציה של שון עם ילד כזה.
אבל תכלס הגיוני יותר שהם פשוט ישתמשו בפונדקאית. הגיוני שהם עדיין יוכלו לעשות תינוק שהוא גנטית של שניהם ולרוב אנשים מעדיפים את זה.
פארק ורזניק מצוותים יחד כי התינוקות שהופקדו עליהם הם תאומים זהים.
הוא מגלה שהיא מחפשת תורם זרע כי היא רוצה ילד ולא מוצאת בן זוג, ומציע את עצמו לתפקיד. היא מסרבת כי זה יהיה קשה מידי לראות בילד שלה את פארק כל הזמן, וגם הוא מודה שזה יהיה לו קשה לעשות איתה ילד ולא להיות הבן זוג בפועל.
נו... בשלב זה אם הם לא יסיימו ביחד באושר ועושר עם משפחה משלהם זה יהיה הכי טוויסט מפתיע
זה מצב שהוא כמעט מעצבן כי זה כל כך ברור שהם יהיו ביחד בסוף (כמו שאשר אמר פרק שעבר)
אגב, כשרזניק הסתכלה באתר של תורמים אפשריים, זה הרגיש לי מאוד מכוון מצידה שהיא ישבה ככה שפארק יוכל לראות את ההשתקפות של המסך שלה כדי שהוא ישאל על זה וזה יתן לה תירוץ לספר לו. אני די ציפיתי שבשלב מסוים הוא יעלה על זה שהיא עשתה את זה בכוונה או שהיא תתוודה.
היה ממש מטומטם מצד פארק להציע את הזרע שלו. אם הוא באמת מתכנן להמשיך לעבוד לצידה בבית חולים ולא להיות בן זוג שלה אז באמת הגיוני שהוא יחיה ככה כשהוא מודע לכך שהיא מגדלת את הבן שלו ולא יתערב בחיים שלהם. הוא בקושי מצליח שלא להתערב לה בחיים עכשיו כשהם לא יחד ואין להם בן ביולוגי משותף.
אבל כנראה רזניק לא תעשה הכל כדי להשיג את פארק חזרה, כי אחרת היא הייתה מקבלת את ההצעה שלו ואז ברור שבסופו של דבר הוא היה חוזר אליה.
אשר וולק והבן זוג הג'ינג'י שלו ג'רום (שהוא גם אח בביה"ח) מגלים שיש להם שאיפות הפוכות לחיי המשפחה העתידיים: וולק לא רוצה ילדים בכלל, וג'רום כן רוצה. אבל אז וולק רואה את ג'רום שר שיר ערש לתינוקת ומשנה את דעתו.
אשר שינה מאוד בקלות את דעתו לגבי תינוקות. אבל זה נראה לי גם מגוחך בכלל להיות עם דעה מוצקה כל כך בעניין בשלב כל כך מוקדם במערכת יחסים שלהם.
חוץ מזה ללים יש דייט (שארגנה לה בערך דניקה) עם הבחור שפגשה בכדורסל-נכים בפרק הקודם (והוא גם בכסא גלגלים) - הוא מגיע לאכול איתה במשרד שלה והם מתנשקים.
אני עדיין לא אוהב את כל ההתנהלות של דניקה עם לים. זה מרגיש לי מאוד פטרוני.
דברים נוספים:
גלסמן לשם שינוי ביחד עם ג'ורדן. ג'ורדן הזכירה לנו שהיא די נגד הפלות כשהיא מדברת על כמה נהדר זה שהזוג הזה לא עשה צימצום עוברים (נראה לי אולי החלטה לגיטימית, אבל לא משהו שהופך אותם לגיבורים).
היא גם מאוד אופטימית לגבי התינוקת למרות המצב הבעייתי שלה. ואז כשלא נותר להם מה לעשות חוץ מלחכות היא מחליטה לנסות שיטה מוזרה שלפיה כשחושבים על בעיה וכמעט נרדמים אז הפתרון לבעיה עולה.
זה אחלה ואולי באמת נכון. אבל אם ככה הם צריכים לעשות את זה כל שבוע במקרה הבעייתי שהם לא מצליחים לחשוב על פתרון עבורו.
פרז לעומת זאת עם שון הפעם והוא כרגיל מקסים וחמוד. יותר כשהוא עדין מידי, קצת פחות כשהוא מחליט משהו בזמן ניתוח בלי לשאול את שון והתינוק אולי כמעט מת (היה אירוני אם כתוצאה מזה התינוק היה מאבד יכולת שימוש ברגליים).
שון גם עושה עבודה ממש יפה בתור מורה עבור פרז (שזה נחמד כי עם דניקה הוא נוראי). ופרז אומר לו שהוא יהיה אבא טוב.
את יודעת מה היה הופך את הפרק הזה ליותר קיצ'י מרגש ומרטיט לב באופן הכי לא ריאליסטי:
אם זוג ההורים הטריים היו מחליטים שהם לא יכולים לעמוד בלהיות הורים ל6 תינוקות ואז לכן היו נותנים תינוק אחד לרזניק, תינוק אחד לשון וליאה, תינוק אחד לאנדרוז וגרושתו (שעד כמה שזכור לי אין להם ילדים) ותינוק אחד לאשר והחבר שלו.