דיוני סדרות #110

didalf

Well-known member
הפתעה!!
הפרק הרביעי של מית'יק קווסט החליט להקדים.
ההחלטה לפצל את רייצ'ל ודיינה לעלילות נפרדות עם אנשים שהן לא היו קשורות אליהן עד כה נהדרת.
דיינה ואיין הם אותו בנאדם:-D הם כאלה צוות חמוד.

למה רייצ'ל מסתובבת כל הזמן ב MQ אם היא לא עובדת שם? היא אפילו לא חיפשה את דיינה8-*
בכל מקרה השילוב שלה האידיאליסטית המעצבנת עם בראד האקסטרה ציני מעניין. "אני לא מאמין שאני אומר לך את זה אבל תמשיכי לדבר":-D

רק מסכן פיל. השיחה של דיוויד עם מליון אנשים במקביל הייתה משעשעת.
גם כשג'ו והשחקן נפגשו "גו" "ג'ו" "רייט" "רייט":-D

פופי כאילו נהייתה אדם נוראי עם איך שהיא מתייחסת לאנשים אבל המבטא שלה מצחיק והיא כזאת חמודה שאיכשהו אני לא מצליחה להתעצבן מזה. אני לחלוטין בעד זה שכולם עבדים נרצעים של פופי!
כמובן שהמשחק שלה מושלם אבל לא כיפי. וופס.

Lhuna3

Well-known member
ההחלטה לפצל את רייצ'ל ודיינה לעלילות נפרדות עם אנשים שהן לא היו קשורות אליהן עד כה נהדרת.

למה רייצ'ל מסתובבת כל הזמן ב MQ אם היא לא עובדת שם? היא אפילו לא חיפשה את דיינה8-*
שאלה טובה, זה מוזר.
בכל מקרה השילוב שלה האידיאליסטית המעצבנת עם בראד האקסטרה ציני מעניין. "אני לא מאמין שאני אומר לך את זה אבל תמשיכי לדבר":-D
כן חחח
רק מסכן פיל.
"אני מבולבל, האם אני אמור לקבל עכשיו הוראות מהשרת והעוזרת שלו?" :-D
השיחה של דיוויד עם מליון אנשים במקביל הייתה משעשעת.
כן, ובעיקר הצחיק אותי כשהוא אומר לה לצחוק והיא צוחקת (בהתחלה מוזר ואז הוא אומר לה "לא מוזר!") ואז היא צוחקת שוב בקטן יותר.
וה"אין לי שום דבר משותף עם אנשים מהחוף המערבי!"

פופי כאילו נהייתה אדם נוראי עם איך שהיא מתייחסת לאנשים
כן, היא נהייתה מאוד כמו איין בשחצנות והיהירות שלה
אבל המבטא שלה מצחיק והיא כזאת חמודה שאיכשהו אני לא מצליחה להתעצבן מזה.
בדיוק |מאוהב|
זה גם מבחינתי בקטע כזה של כן, תהיי כמוהו כי למה רק שרק לגבר הלבן יהיה מותר להתנהג כאילו השמש זורחת לו מהתחת.
כי הקטע של הסדרה בשתי העונות הקודמות נראה לי היה לפחות חלקית להפוך אותה לבעלת אותו בטחון עצמי כמו שלו (אמנם מופרז).

שכחתי לשים קודם כפתור ספוילר, אז תודה לעדי|חזיר| על התזכורת וסליחה מכולם, מקווה שאף אחד שצופה בזה לא הספיק לקרוא!

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
הפרק הרביעי של מית'יק קווסט החליט להקדים.
מסתבר שזה בגלל סופ"ש טנקסגיבינג.

ספוילר לונה!
כן:-D

וה"אין לי שום דבר משותף עם אנשים מהחוף המערבי!"
"את מהחוף המערבי!!!!":-D

זה גם מבחינתי בקטע כזה של כן, תהיי כמוהו כי למה רק שרק לגבר הלבן יהיה מותר להתנהג כאילו השמש זורחת לו מהתחת.
תכלס. ואנחנו מתים על איין עם כל השחצנות שלו.
נראה לי אבל שאיכשהו איין יודע לעשות את זה מעודן או מחוכם יותר. כאילו הוא סופר שחצן ומרוכז בעצמו אבל לא ישיר כמו פופי. ובעיקר יודע לתמרן אנשים לטובתו ככה שהם פחות מרגישים את זה. יש לה עוד מה ללמוד.

lemon lyman

Well-known member
לא זיהיתי, אבל אני בעצם לא בטוח ממה אני אמור להכיר את ג'וני לי מילר מלבד מהסדרה אלמנטרי שראיתי רק פרק אחד שלה.
לא ראית את הסרט טריינספוטינג ?
והזוכה בתואר הכי חמוד זה הילד שמשחק את וויליאם.
הידעת שהשחקן שמשחק את וויליאם הוא בנו של דומיניק ווסט במציאות ?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה מגניב שהם כאילו אותו בן אדם, אבל זה גורם לי לתהות האם פשוט שינו את הדמות שלה, או שהיא תמיד הייתה כזאת ופשוט לא שמנו לב.
אנחנו יודעים שהיא מחפשת תירוצים לא לחזור ללימודים בברקלי וזה בטח מנחם אותה להיוןת בסביבה מוכרת וקרוב לחברה שלה.
(גם עכשיו יש סיכוי שהיא חברה של ג'ו)
חחחחח זה היה מצחיק.
והאם הם באמת רק עכשיו קלטו שכדאי לקבל דעות של אנשים שהם בעצמם גיימרים?
רק מסכן פיל. השיחה של דיוויד עם מליון אנשים במקביל הייתה משעשעת.
זה היה גדול.
וזה שדייויד כל הזמן אומר לפיל שיתקשר אליו רק לטלפון של העבודה שהוא קורא לו הבידנס פון.
ובכלל השיחה הכפולה וזה שג'ו אמורה לא להגיב לדייויד תוך כדי.
כמובן שהגיוני היה שדייויד פשוט ינתק לפיל.
ומכאן שם הפרק
פופי כאילו נהייתה אדם נוראי עם איך שהיא מתייחסת לאנשים אבל המבטא שלה מצחיק והיא כזאת חמודה שאיכשהו אני לא מצליחה להתעצבן מזה. אני לחלוטין בעד זה שכולם עבדים נרצעים של פופי!
נראה לי שהיא כבר הייתה נוראית אל אנשים לפחות בעונה 2
כמובן שהמשחק שלה מושלם אבל לא כיפי. וופס.
כן, זה בעצם מאוד הגיוני שהיא לא תקלוט שהמשחק צריך להיות כיפי.
אבל הגיוני שבזה איין יוכל לעזור.
חחחחחח
גם אני חשבתי שזה מוזר שבראד מחלק פקודות תוך כדי שהוא לבוש בבגדי שרת.
ומצחיק שרייצ'ל אומרת שהיא לא עובדת בחברה אז פיל משנה את זה ל"השרת והחברה שלו"

עוד דברים:
יש קטע מצחיק שדיינה אומרת "מה הייתי עושה אם הייתי גבר לבן ליום אחד"
ואז איין מגיב ב"מה אני הייתי עושה אם הייתי אישה שחורה ליום אחד"
ואז איין ודיינה חושבים על אותו דבר שנראה לי אמרו משהו כמו "הברכיים של מייגן" אבל אני לא מבין מה זה אומר. ואולי פשוט הבנתי לא נכון, אז מה הם אמרו?

ג'ו מונטגלמשהו מתעצבן מכך שחושבים ללהק את בראד פיט לתפקיד ואומר שבראד פיט הוא רק 5 פיט 8 אינצ'ים (ואני מניח שג'ו הזה הוא יותר)

ג'ו שלנו כל כך חמודה בכמה שהיא נאמנה לדייויד.
אוי וזה שהיא נשכה את הלשון שלה כי היא כל כך לא אוהבת את הוליווד

היה רק מעט קרול הפרק, אבל אהבתי אותה.

ועדיין לא ראינו את איין מגיב לחדשות על סרט של MQ

didalf

Well-known member
והאם הם באמת רק עכשיו קלטו שכדאי לקבל דעות של אנשים שהם בעצמם גיימרים?
חחח היית מצפה שפעם בכמה זמן תהיה קבוצת מיקוד או משהו כזה

ואז איין ודיינה חושבים על אותו דבר שנראה לי אמרו משהו כמו "הברכיים של מייגן" אבל אני לא מבין מה זה אומר. ואולי פשוט הבנתי לא נכון, אז מה הם אמרו?
ככה היה כתוב גם בתרגום. באמת מה זה אומר?8-*
ובכן כמובן שזה אתגר טיקטוק

ג'ו מונטגלמשהו מתעצבן מכך שחושבים ללהק את בראד פיט לתפקיד ואומר שבראד פיט הוא רק 5 פיט 8 אינצ'ים (ואני מניח שג'ו הזה הוא יותר)
"תלהקו 5,8 תקבלו עבודה של 5,8":-D
ועדיין לא ראינו את איין מגיב לחדשות על סרט של MQ
נכון!!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@snirf תשמח לדעת שהתחלתי סוף סוף את הסדרה Merlí: Sapere Aude
וכבר ראיתי 5 פרקים
למרות שלא ממש התחברתי לפרק הראשון אני שמח שהמשכתי כי זה בהחלט משתפר ואני לחלוטין נשאבתי לעלילה.

אחת הבעיות בתחילת הסדרה היא שזאת סדרת המשך לסדרה אחרת (Merli) אז כשהסדרה מתחילה מרגיש כאילו אני אמור להכיר את הדמויות. אבל אחר כך מהר מאוד הסדרה מתמלאת בדמויות שהן חדשות ומהר גם לו מדים להכיר את הדמויות מהסדרה הקודמת.

אני לא בטוח אם הסדרה היא בעצם בספרדית או קטלנית או איזה שילוב של שניהם,
אבל כך או כך אני חייב את הכתוביות כמובן וזה קשה מאוד לעקוב כי האנשים בסדרה מדרים מהר אז הכתוביות עוברות על המסך מהר והם גם הרבה פעמים מדברים על דברים מורכבים. התוצאה היא שאני צריך לעצור הרבה במהלך הצפיה וגם לחזור כמה שניות אחורה הרבה פעמים. זה שווה את זה, אבל זה אומר שאני לא יכול לצפות בסדרה בזמן שאני אוכל למשל.

*אגב רק עכשיו בעצם בדקתי מה זה Sapere Aude - מסתבר שזה ביטוי לטיני שמשמעותו "העז לדעת"

הסדרה עושה עבודה טובה בקצת לחקור קונספטים של פילוסופיה, אבל בלי להיות מעייפת מידי בזה, ורוב הזמן מתמקדת פשוט בחיי הדמויות בה.
במיוחד פול רוביו שלחלוטין הולך להיות מוכתר קראש החודש שלי.

חלק ממה שהרתיע אותי בפרק הראשון זה שלמרות קצת פלירטוט בין פול וברונו, בעיקרו כלל מערכות יחסים הטרוסקסואליות. פול שכב עם איזו אישה בחניון שהוא עובד בו. וזכור לי שהיה עוד זוג, אבל אני ממש לא זוכר. ואני הרגשתי שהובטח לי סדרה קווירית לפחות באופן חלקי.
אז אני שמח מאוד שבהמשך דברים משתנים, פול שוכב עם השותף של מינרווה וגם עם ברונו, ובעיקר נראה שהקראש שלו על ריי הופך להיות חלק חשוב בעלילה.
באופן כללי אני אוהב את הקבוצה הראשית, אם כי אני מרחם על בייל שכאילו כל הזמן יורדים עליו והוא כל הזמן מקבל ציונים נמוכים. לעומת זאת ריי בעיקר מעצבן אותי, אבל גם מסקרן.

פחות מעניין אותי הקשר של פול עם אביו, אם כי אני מניח שזה יהיה מעניין כשמתישהו פול יצא מהארון בפניו.
אני כן אוהב את הסיפור של הפרופסורית והקשר שנרקם בינה ובין פול (רק שלא יהפוך לרומנטי).

snirf

Active member
וכבר ראיתי 5 פרקים
למרות שלא ממש התחברתי לפרק הראשון אני שמח שהמשכתי כי זה בהחלט משתפר ואני לחלוטין נשאבתי לעלילה.

אחת הבעיות בתחילת הסדרה היא שזאת סדרת המשך לסדרה אחרת (Merli) אז כשהסדרה מתחילה מרגיש כאילו אני אמור להכיר את הדמויות. אבל אחר כך מהר מאוד הסדרה מתמלאת בדמויות שהן חדשות ומהר גם לו מדים להכיר את הדמויות מהסדרה הקודמת.

אבל כך או כך אני חייב את הכתוביות כמובן וזה קשה מאוד לעקוב כי האנשים בסדרה מדרים מהר אז הכתוביות עוברות על המסך מהר והם גם הרבה פעמים מדברים על דברים מורכבים. התוצאה היא שאני צריך לעצור הרבה במהלך הצפיה וגם לחזור כמה שניות אחורה הרבה פעמים. זה שווה את זה, אבל זה אומר שאני לא יכול לצפות בסדרה בזמן שאני אוכל למשל.

*אגב רק עכשיו בעצם בדקתי מה זה Sapere Aude - מסתבר שזה ביטוי לטיני שמשמעותו "העז לדעת"

הסדרה עושה עבודה טובה בקצת לחקור קונספטים של פילוסופיה, אבל בלי להיות מעייפת מידי בזה, ורוב הזמן מתמקדת פשוט בחיי הדמויות בה.
במיוחד פול רוביו שלחלוטין הולך להיות מוכתר קראש החודש שלי.

חלק ממה שהרתיע אותי בפרק הראשון זה שלמרות קצת פלירטוט בין פול וברונו, בעיקרו כלל מערכות יחסים הטרוסקסואליות. פול שכב עם איזו אישה בחניון שהוא עובד בו. וזכור לי שהיה עוד זוג, אבל אני ממש לא זוכר. ואני הרגשתי שהובטח לי סדרה קווירית לפחות באופן חלקי.
אז אני שמח מאוד שבהמשך דברים משתנים, פול שוכב עם השותף של מינרווה וגם עם ברונו, ובעיקר נראה שהקראש שלו על ריי הופך להיות חלק חשוב בעלילה.
באופן כללי אני אוהב את הקבוצה הראשית, אם כי אני מרחם על בייל שכאילו כל הזמן יורדים עליו והוא כל הזמן מקבל ציונים נמוכים. לעומת זאת ריי בעיקר מעצבן אותי, אבל גם מסקרן.

פחות מעניין אותי הקשר של פול עם אביו, אם כי אני מניח שזה יהיה מעניין כשמתישהו פול יצא מהארון בפניו.
אני כן אוהב את הסיפור של הפרופסורית והקשר שנרקם בינה ובין פול (רק שלא יהפוך לרומנטי).

לכן אני ממליץ לצפות בה עם כתוביות בעברית...
כמו שתארת- יש הרבה התעסקות עם נושאים פילוסופיים (בהרצאות שהם לומדים) וזה מעניין...אבל כשצפיתי בעונה ה-1 עם כתוביות באנגלית ושמע בספרדית/קטלונית (כי לא היה כתוביות בספרדית) זה ממש חרפן לי את הראש...וכמו שאמרת- פספסתי הרבה דברים...והתבאסתי
מזל שאת העונה ה-2 כבר ראיתי עם תרגום בעברית (בזמן עליית העונה ה-1 לנטפליקס זה לא היה זמן בארץ...מזל שהעלו בסוף עם כתוביות בעברית, לא היה לי כוח לחזור לעונה ה-1 עם כל אהבתי לסדרה)

יש הרבה קטלונית ומעט ספרדית, לשאלתך.
בגלל מינרווה אז הם משתדלים לדבר הרבה ספרדית...

פול רוביו - גם הדמות וגם השחקן:love:
תתכונן חודש הבא עולה עוד סדרה גאה איתו SMILEY
מקווה שהיא תפצה על האכזבה שמרלי לא המשיכה לעוד עונה 😢

תתכונן העונה ה-2 אפילו יותר שווה!!
אני אוהב את ברונו ופול (זה כן נשען על סדרת המקור, שחבל שאין אותה...) ומתבאס שפול לא שם עליו...
אבל הדומינו הזה מעניין של ה"אהבה חד-צדדית" - פול מול ברונו מול ריי

הפרופסורית דמות ענקית...מאוד אוהב את הדמות שלה בסדרה וגם את עלילת האלכוהוליזם סביבה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
במקביל לזה אני התחלתי את הסדרה החדשה Wednesday
וכבר ראיתי 4 פרקים שלה.
היא בהחלט דורשת הרבה פחות ריכוז והיא פחות מעניינת.
הרבה דברים מרגישים מאוד גנריים בשביל הז'אנר הנפוץ של סדרת נעורים בעולם של פנטזיה מודרנית.
חוץ מזה פשוט לא מרגישה מיוחד.
חשבתי שלפחות זה שטים ברטון ביים את ארבעת הפרקים הראשונים יהפכו אותה למשהו מיוחד יותר.
עדיין מספיק נחמדה, מבדרת ומסקרנת בשביל שלא יהיו לי ספקות לגבי להמשיך לראות.
אז פשוט לקחו את הבסיס של משפחת אדמס ושמו אותם בעולם שבו יש אנשים עם יכולות קסומות - של יצורי קסם - וזה ידוע לכל האנושות שהם קיימים, אבל הם מוקצים. ולכן נקראים Outcasts.
העלילה מתרחשת בפנימיה למנודים כאלו שמבחינות רבות מרגיש כמו הוגוורטס (או מקבילים אחרים). בבית ספר יש בעיקר אנשי זאב, סירנות, ערפדים וגורגונים (אלו עם נחשים במקום שיער). אבל יש הרבה דמויות אחרות עם יכולות אחרות.

אבל הדבר שהסדרה הכי מצליחה איתו הוא לדעתי וודנסדיי עצמה. השחקנית עושה עבודה טובה עם הדמות, או שהיא פשוט כתובה יחסית טוב. היא לחלוטין קיק אס, אבל גם ממש לא כל יכולה. היא גם חכמה, אבל בהחלט יכולה לעשות טעויות.

חוץ מזה הסדרה עשתה עבודה טובה בכך שיש לי הרבה חשודים ותיאוריות לגבי מי אחראי לרציחות, מה הסיבות לזה ומה הקשר לעבר.

didalf

Well-known member
וכבר ראיתי 5 פרקים
כן?
כי ראיתי את הפרק הראשון והשתעממתי.
ואז אחרי תקופה היה לי משעמם אז ניסיתי את הפרק השני אבל שוב לא טרחתי להמשיך.
גם וגם.
באוניברסיטה הם מדברים יותר ספרדית, אבל עם אבא שלו למשל קטלונית.

החלק הפילוסופי בהחלט היה מעייף בעיני, וגם קבוצת החברים לא עניינה אותי ממש.

כנל. חשבתי שזאת סדרה רומנטית-גיי וזה הסתבר יותר כסדרה על חבורת חברים שאוכלים את הראש על פילוסופיה עם יותר מידי דמויות משנה ויותר מידי סטרייטים:-D

אז אתה אומר להמשיך לנסות בכל זאת?

snirf

Active member
כן?
כי ראיתי את הפרק הראשון והשתעממתי.
ואז אחרי תקופה היה לי משעמם אז ניסיתי את הפרק השני אבל שוב לא טרחתי להמשיך.

גם וגם.

החלק הפילוסופי בהחלט היה מעייף בעיני, וגם קבוצת החברים לא עניינה אותי ממש.

כנל. חשבתי שזאת סדרה רומנטית-גיי וזה הסתבר יותר כסדרה על חבורת חברים שאוכלים את הראש על פילוסופיה עם יותר מידי דמויות משנה ויותר מידי סטרייטים:-D

עדייי את חייבת להמשיך!!
היא פשוט הולכת ומשתפרת עם הזמן...אל תשפטי אותה לפי פרק-שניים
את תראי שבהמשך תישאבי ותאהבי את הדמויות...לוקח זמן פה להתחבר אליהן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם וגם.
אז לפחות מבחינת השפה את בסדר עם זה
לדעתי שווה. לוקח קצת זמן עד שאכפת מהדמויות.
זה שהחלק הפילוסופי מעייף בעיניך זה לדעתי לא נורא כי היא לא תופס כל כך הרבה מהזמן.
ולגבי רמת הקוויריות - היא בהחלט עולה יותר ויותר בפרקים הבאים.

didalf

Well-known member
אז לפחות מבחינת השפה את בסדר עם זה
חלק מהזמן:-D אני עדיין לא אוהבת מבטא ספרדי. לפחות יש את הבחורה הארגנטינאית עם מבטא שמשמח אותי|לב|
ולפחות הקטלונית פחות צורמת לאוזן משוודית.

לדעתי שווה. לוקח קצת זמן עד שאכפת מהדמויות.
זה שהחלק הפילוסופי מעייף בעיניך זה לדעתי לא נורא כי היא לא תופס כל כך הרבה מהזמן.
ולגבי רמת הקוויריות - היא בהחלט עולה יותר ויותר בפרקים הבאים.
טובנו אולי אני אמשיך כשישעמם לי שוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לכן אני ממליץ לצפות בה עם כתוביות בעברית...
כמו שתארת- יש הרבה התעסקות עם נושאים פילוסופיים (בהרצאות שהם לומדים) וזה מעניין...אבל כשצפיתי בעונה ה-1 עם כתוביות באנגלית ושמע בספרדית/קטלונית (כי לא היה כתוביות בספרדית) זה ממש חרפן לי את הראש...וכמו שאמרת- פספסתי הרבה דברים...והתבאסתי
מזל שאת העונה ה-2 כבר ראיתי עם תרגום בעברית (בזמן עליית העונה ה-1 לנטפליקס זה לא היה זמן בארץ...מזל שהעלו בסוף עם כתוביות בעברית, לא היה לי כוח לחזור לעונה ה-1 עם כל אהבתי לסדרה)
אני לא בטוח אם עברית תהיה לי קלה יותר מאשר אנגלית, כי אני מאוד רגיל לקרוא אנגלית.
אבל אני אנסה, אולי זה באמת יעזור.

פול רוביו - גם הדמות וגם השחקן:love:
כן הוא מדהים. אני גם מאוד אוהב את זה שהוא חכם. אם כי לפעמים מעצבן כשהוא שחצן
תתכונן חודש הבא עולה עוד סדרה גאה איתו SMILEY
זה נהדר. למרות שאני לא ידוע אם אני אוהב אותו באמת באותה מידה בתור דמות אחרת.

snirf

Active member
אני לא בטוח אם עברית תהיה לי קלה יותר מאשר אנגלית, כי אני מאוד רגיל לקרוא אנגלית.
אבל אני אנסה, אולי זה באמת יעזור.

כן הוא מדהים. אני גם מאוד אוהב את זה שהוא חכם. אם כי לפעמים מעצבן כשהוא שחצן

זה נהדר. למרות שאני לא ידוע אם אני אוהב אותו באמת באותה מידה בתור דמות אחרת.

לא המשכת בצפייה?

dory30

Well-known member
טניה מתאהבת בקוונטין ובגייז; הארפר חושדת שאיתן בוגד בה אחרי שהיא רואה עטיפות קונדומים בחדר; אלבי רואה שפורשיה ממקבלת עם האחיין של קוונטין; והמנהלת מתחילה עם אחת העובדות. בקיצור, קרחנה בסיציליה.

dilia snake

Well-known member
או כמו שאני מתחילה לקרוא לה "עונת הקבלנים".

כאילו לא מצחיק, לדעתי 5 מתוך 8 התיקים שלהם עד עכשיו עסקו בקבלנים שעובדים עם הצי ולא בחיילים ממש. אם חיילים לא נרצחים בלוס אנג'לס, למה לא לסגור את הבאסטה ולהמשיך הלאה?

קנזי לא הייתה, קאלן היה ועסק בסיפור החיים שלו בטענה שזה מפריע לו לעבוד.

האדמירל כ"כ לא עצמו עד שאני חושבת שהוא עבר בשבוע האחרון השתלת אישיות(או שיותר סביר, מישהו שלא מסוגל לכתוב את הדמות שלו כתב את הפרק) רגע הוא נחמד לדיקס, מחלק עצות אבהיות לקאלן. אגב לא הבנתי חצי ממה שהלך בשיחה שלהם בסוף, בעיקר כי השלב החדש בסיפור החיים של קאלן עולה לי על העצבים רק מלחשוב עליו. ויש לי בעיה עם הצדקה של התעללות בילדים בשם טובת הכלל שנראה לי שזו הייתה השורה התחתונה בשיחה שם.

למה אין לאף אחד שם גבולות? פאטימה מצוטטת לרנטרי והאקסית שלו ואז דנה עם האדמירל על חיי האהבה של רנטרי ואז מספרת לכולם שלדעתה רנטרי עשה לאקסית שלו גוסטינג. כאילו, איפה הקיר הקרוב? אני רוצה לדפוק את הראש עד אובדן הכרה.

ואף אחד לא אוהב לעבוד עם דיקס, אפילו התגובה של קאלן הייתה שהוא קלט שדיקס וסאם עובדים השבוע יחד הייתה מסכן סאם.

הם יוצאים לפגרת חגים ואחרי זה הקרוסאובר עם שאר ה-NCIS שלא החלטתי אם להתעלל בעצמי ולראות(אבל אני אשבר ואראה, יהיה כיף לעשות ראנט על משהו שאני לא רואה בכלל).

למעלה