Lhuna3
Well-known member
חיכיתי שתכתבי ראשונה 
אגב אני לא בטוחה שהבנתי לגמרי מה הקטע עם המשפחה שלה. בעונה 1 הייתי תחת הרושם שהיא באה מרקע של שכונות מצוקה או משהו כזה (אח שלה היה מסובך עם עבריינים), אבל בפרק בעונה הזאת ראינו שהיא בעצם ממשפחה עשירה או לפחות מבוססת מאוד, ונרמז בחטף ש... ההורים שלה בכלא? או ככה לפחות חשבתי שהבנתי בעקיפין.
האם נאמר משהו מפורשות בעונה הקודמת ששכחתי? ואם לא אז מה את הבנת לגבי המשפחה שלה?
(זה קצת וולטר והזבוב, לא?
)
כואב לי לקרוא בפייסבוק שאנשים ממש מסתכלים עליה כנבלית אחרי מה שעשתה למייקי, כמובן שהמעשה היה רע מאוד, אבל הוא לא נבע מתוך רוע (שאין בה), וחבל לי שיש צופים שאין להם שום הבנה למורכבות של רגשות וסיטואציות שהיוצרים מנסים להעביר (ובמקרה שלה העבירו מבחינתי מאוד טוב).
(ויחד עם זה זה אמין, כי זה אחיין שלה והיא לא יכולה להיות אוביקטיבית)
(אני גם לא ראיתי אותה כממש כלבה בשום שלב, היא היתה קצת מעצבנת ומציקה, אבל לא חושבת שעשתה משהו רע למישהו באמת)
אבל זה היה בהחלט טוב ומנחם לראות את שניהם מתייצבים באומץ לצידה למרות היריבות והכל כפי שכתבת,
ומעצבן באמת שעצרו איפה שעצרו, אבל לפחות עם ההרגשה הקצת מנחמת הזאת נשארנו.
לא חשבתי על זה בזמן הצפיה, אבל צודקת, זה לא הכי הגיוני.המפקדת פרק 2X10 סוף עונה
אוקי אמנם סיפור המסגרת של חגו מספרת לחיילת ההיא על הבלגן בבסיס היה חמוד מאד לא יכולתי שלא לתהות מאיפה היא יודעת ה-כ-ל בדיוק.
לי כאמור עוד יש רגשות שליליים כלפי הדמות שלה, אבל נגיד שפחות משהיו.אפילו קצת התעצבתי בשבילה שלא הוציאה אותה לפיקוד, איך שהיא אמרה "לא ממשפחה כמו שלי"קיוויתי שהיא תחזור לעונה הבאה כמפקדת מהמניין זה יכל להיות מעניין לראות אותה מהצד השני.
אגב אני לא בטוחה שהבנתי לגמרי מה הקטע עם המשפחה שלה. בעונה 1 הייתי תחת הרושם שהיא באה מרקע של שכונות מצוקה או משהו כזה (אח שלה היה מסובך עם עבריינים), אבל בפרק בעונה הזאת ראינו שהיא בעצם ממשפחה עשירה או לפחות מבוססת מאוד, ונרמז בחטף ש... ההורים שלה בכלא? או ככה לפחות חשבתי שהבנתי בעקיפין.
האם נאמר משהו מפורשות בעונה הקודמת ששכחתי? ואם לא אז מה את הבנת לגבי המשפחה שלה?
ככה גם אני הבנתי. אולי הן התכוונו שהן מתגעגעות להשתתפות שלו איתן בהכנה? (בהנחה שזה היו הבנות מההכנה שרצו שם, כי חוץ מצליל אני כמובן לא זוכרת את הפרצופים של האחרות. אם זה היו סתם מ"כיות אחרות אז זה באמת משונה).לא הבנתי בדיוק מה קרה עם מייקי, כאילו הוא הודח מההכנה וקיבל שבת, אבל נשאר מ"כ? כי בסוף הוא היה בישיבת צוות. ואם הוא עדיין מ"כ למה הבנות אמרו שהן מתגעגעות אליו?
כמובן, וכפי שצפינו שיקרה.צליל קלירלי מוטרדת מהמצפון שלה ולא מהחולדות.
(זה קצת וולטר והזבוב, לא?
גם לי. נראה לי שהן היו אמורות להשפט על מרד או משהו כזה, אבל נגיד שלרס"ר לא היה כוח להתעסק איתן יותר מידי.כפרעל צימר השיגה את ההילטונים שלהמרגיש לי קצת לא אמין שהן אשכרה הצליחו במחאה שלהן וכל מה שהן יצאו איתו זה תורנות נקיון.
חחחח אוי אבל היא חמודה כזאת, התאהבתי בדמות שלה בעונה הזאת! איזה שחקנית נהדרת.אבל אני שמחה בשבילן. צליל הרשימה אותי ממש עם הנאום שלה לבנות, סופסוף הוכיחה שמגיעה לה קצונה. רק שאז צימר עשתה את כל המחאה מול הרס"ר וצליל אשכרה התחבאה מאחורי הקיר. אוי צלילה.
כואב לי לקרוא בפייסבוק שאנשים ממש מסתכלים עליה כנבלית אחרי מה שעשתה למייקי, כמובן שהמעשה היה רע מאוד, אבל הוא לא נבע מתוך רוע (שאין בה), וחבל לי שיש צופים שאין להם שום הבנה למורכבות של רגשות וסיטואציות שהיוצרים מנסים להעביר (ובמקרה שלה העבירו מבחינתי מאוד טוב).
חחח כן, בערך, כי כמו שצימר הבינה הוא גם מקווה להזדמנות ל***ן שם מישהי. אבל בכל זאת חמוד.ויוגב כזה חמוד שהוא תומך בהן. בערך.
וואו כן לגמרי הפרק הזה עשו ממנה נבלית על-מלא!אמאלה איזה כלבה המב"סיתאיזה מבט רצח מצמרר היה לה כשטולי אמרה לה שהיא צריכה לפסול את עצמה מהתיק הזה. ואיכשו באותו הרגע דווקא חשבתי "זאת מיקי החמודה מהשיר שלנו??????".
(ויחד עם זה זה אמין, כי זה אחיין שלה והיא לא יכולה להיות אוביקטיבית)
נכוןמסכנה טולי, כמה שהייתה כלבה לא מגיע לה ככה. הרגע שהיא באה להתפשט בחדר שלה ואז סוגרת את הוילון היה עצוב.
כיוון שסיימנו את העונה בכך שמתקשרים למצ"ח אז אני חושבת שאנחנו אמורים להסיק שכן תהיה חקירה ושהם יעידו נגדו, אז אולי הוא כן יענש!והילל החלאה הזה יוצא בלי כלום???![]()
בהחלט, אני שמחה שכפיר סוג של קיבל גאולה בהחלטה שלו לעשות את הדבר הנכון, וגם נועה עשתה את הדבר הנכון - שלה זה בכל מקרה מתאים לאופי, אבל גם במהלך העונה הזאת ראינו אותה די בנפילות, וזה דרש ממנה אומץ כי ההשלכות יכולות להיות קשות עבורה.יאוו ומה עצרתם במתח שהם מתקשרים למצ"ח מהההההההההההההההה??? יפה פתאום שכפיר החליט לעשות את הדבר הנכון. נראה לי אם יש קו שלכולם ברור שלא עוברים זה הטרדה מינית. נועה-טולי-כפיר כולם היו עסוקים בלשנוא ולחבל אחד לשני, עד שהגיעה הנושא הזה ועכשיו כולם מאוחדים נגד המב"סית ובעד טולי. זה קצת יפה אפילו.
אבל זה היה בהחלט טוב ומנחם לראות את שניהם מתייצבים באומץ לצידה למרות היריבות והכל כפי שכתבת,
ומעצבן באמת שעצרו איפה שעצרו, אבל לפחות עם ההרגשה הקצת מנחמת הזאת נשארנו.