את בטח כבר סיימת חמישה פרקים עוד לפני שמישהו עונהמישהו/י אולי רוצה להתחיל איתי צפיה משותפת בפאודה?
אני מבטיחה לא להגזים עם קצב הצפיה.
ת בטח כבר סיימת חמישה פרקים עוד לפני שמישהו עונה![]()
זאת בדיוק הסיבה שגם אני לא צפיתי בזה עד היום.ראיתי פעם איזה חצי מהעונה הראשונה וזכור לי שהיה מאוד מרשים,
ועדיין ממש לא בא לי.
חלקית לפחות זה בגלל שחלק מהסיבה שאני רואה טלוויזיה זה כדי שאני אוכל לא לחשוב על הסכסוך.
אני ראיתי כבר, אבל עוד לא התחלתי את עונה 4.מישהו/י אולי רוצה להתחיל איתי צפיה משותפת בפאודה?
אני מבטיחה לא להגזים עם קצב הצפיה.
מה קרה?(אבל אם רונאלדו לא שם גול ב-30 דקות הראשונות יש מצב שבכל זאת)
(באופן חריג יצא שאני צופה די הרבה במונדיאל הזה)
מכל מיני סיבות אני צריכה להיות בבית של הורי יותר מהרגיל, ואבא שלי צופה במשחקים אז אני קצת צופה איתו, ואז בבית שלי כי אין לי משהו ממש טוב אני גם שמה את זה ברקע כמו שכתבת ובעיקר כשהקול של השדרנים עולה אז יודעים שיש טעם להסתכל קצת כי יש סיכוי לגול (תכלס זה משחק די מתסכל לצפיה כי רוב הזמן לא קורה בו כלום מעניין).מה קרה?
אני גם צופה יותר ממה שחשבתי. למרות שלרוב זה פתוח ברקע ואני לא ממש מסתכלת. תמיד אני חושבת שנמאס לי מכדורגל, ומונדיאל בכל זאת מצליח להחזיר אותי טיפה פנימה.
אולסו פורטוגל נראים כרגע כמו ארטיק אבטיח. בא לי ארטיק אבטיח.
(אבל אם רונאלדו לא שם גול ב-30 דקות הראשונות יש מצב שבכל זאת)
(באופן חריג יצא שאני צופה די הרבה במונדיאל הזה)
איזשהו קסם אפל אופף את הפורום כי גם אני צופה יותר ממה שחשבתי.מה קרה?
אני גם צופה יותר ממה שחשבתי. למרות שלרוב זה פתוח ברקע ואני לא ממש מסתכלת. תמיד אני חושבת שנמאס לי מכדורגל, ומונדיאל בכל זאת מצליח להחזיר אותי טיפה פנימה.
אולסו פורטוגל נראים כרגע כמו ארטיק אבטיח. בא לי ארטיק אבטיח.
איכס ארטיק אבטיחאולסו פורטוגל נראים כרגע כמו ארטיק אבטיח. בא לי ארטיק אבטיח.
רגע, אתה סוג של מנהל שם עכשיו?היום הייתי לארג' (בגלל שהחל ממחר אין משחקים ב12) ונתתי למי שרוצה ממש לצפות במשחק ולא תוך כדי עבודה.
אני מקנאה קצת באנשים מהמדינות שמתחרות, כי כשיש צד שאתה ממש רוצה שינצח, אז המשחק הופך להרבה יותר מעניין ומרגש ומלא מתח, ושמחה ממש גדולה כשמבקיעים (וכמובן באסה כשחוטפים).בכל מקרה השני משחקים האלו גרמו כבר להתעניין מעבר לזה. לא ברמה של בעצם לצפות במשחק כדורגל, אבל מספיק כדי שכל כמה שעות אני בודק מי ניצח במשחק האחרון.
בסופו של דבר זה מעניין אותי כמו האירוויזיון - פחות בגלל רמת השיר או רמת המשחק, יותר מבחינת המאבק בין מדינות שונות.
לגמרי(תכלס זה משחק די מתסכל לצפיה כי רוב הזמן לא קורה בו כלום מעניין).
כן אני גם עוקבת אחרי התוצאות פחות מממש צופהלא ברמה של בעצם לצפות במשחק כדורגל, אבל מספיק כדי שכל כמה שעות אני בודק מי ניצח במשחק האחרון.
לגמריכי כשיש צד שאתה ממש רוצה שינצח, אז המשחק הופך להרבה יותר מעניין ומרגש ומלא מתח, ושמחה ממש גדולה כשמבקיעים (וכמובן באסה כשחוטפים).
אררררגגגנננטטטיייינננההההההדרך אחת היא להחליט יחד (מסיבה אקראית או לא) בעד מי אנחנו במשחקים הבאים.
חחח יש בעבודה הימורים אבל לא השתתפתידרך שנייה היא לערוך הימורים על התוצאות. ברגע שהימרת על קבוצה אתה בעדה באופן אוטומאטי כי ניצחון שלה הופך לניצחון שלך בהימור
איך אני אוהבת ארטיק אבטיחאיכס ארטיק אבטיח
תאכלי אבטיח אמיתי!
אוקיי אז אנחנו בעד ארגנטינה!לגמרי
אבל פעם מזמן ראיתי איזה כתבה שנחרטה לי בראש - דווקא בגלל שגול זה יחסית דבר נדיר זה מאד מרגש כשזה קורה.
כן אני גם עוקבת אחרי התוצאות פחות מממש צופה
לגמרי
בגלל זה הכי חשוב משחקים של ארגנטינה, אני מעורבת רגשית.
אררררגגגנננטטטיייינננהההההה
חחח יש בעבודה הימורים אבל לא השתתפתי
איך אני אוהבת ארטיק אבטיח![]()

ארטיק אבטיח טעים יותר מאבטיח אמיתי.איך אני אוהבת ארטיק אבטיח![]()
עכשיו מאוחר מידי בשביל הסביר, אז אחרי העבודהרגע, אתה סוג של מנהל שם עכשיו?
אני רוצה להחליט באמת על קבוצה שאני רוצה שתנצח, אבל רוב המשחקים עדיין לא יהיו איתה. ואם היא לא תעבור את שלב הבתים אז אני אצטרך לבחור קבוצה אחרת.אני מקנאה קצת באנשים מהמדינות שמתחרות, כי כשיש צד שאתה ממש רוצה שינצח, אז המשחק הופך להרבה יותר מעניין ומרגש ומלא מתח, ושמחה ממש גדולה כשמבקיעים (וכמובן באסה כשחוטפים).
אז כשאני צופה אני מנסה בכוח להיות בעד אחת מ-2 המדינות אבל זה לא הכי עובד לי כי לא באמת אכפת לי מהם, אני רק רוצה שמישהו יבקיע בשביל שלא יהיה משעמם לגמרי.
אבל אם כבר חלקנו פה צופים יותר ממה שהתכוונו, אז יש דרך לעשות את זה מעניין יותר.
דרך אחת היא להחליט יחד (מסיבה אקראית או לא) בעד מי אנחנו במשחקים הבאים.
דרך שנייה היא לערוך הימורים על התוצאות. ברגע שהימרת על קבוצה אתה בעדה באופן אוטומאטי כי ניצחון שלה הופך לניצחון שלך בהימור![]()
אוקי, אני אהיה בעד ארגנטינה מחר ולא בעד פולין.אררררגגגנננטטטיייינננהההההה![]()
אצלנו במשפחה ההחלטה היא על סמך מה הם עשו בשואה(או אחריה), כאילו כל משחק זה מדרדר לדיון מי היה יותר נורא בשואה(שמדובר בקבוצות באירופה ואז יש את מדינות דרום אמריקה שלטענת אימא שלי החביאו נאצים אחרי המלחמה).דרך אחת היא להחליט יחד (מסיבה אקראית או לא) בעד מי אנחנו במשחקים הבאים.
אצלנו במשפחה ההחלטה היא על סמך מה הם עשו בשואה(או אחריה), כאילו כל משחק זה מדרדר לדיון מי היה יותר נורא בשואה(שמדובר בקבוצות באירופה ואז יש את מדינות דרום אמריקה שלטענת אימא שלי החביאו נאצים אחרי המלחמה).
אז רק להבהיר...אצלנו במשפחה ההחלטה היא על סמך מה הם עשו בשואה(או אחריה), כאילו כל משחק זה מדרדר לדיון מי היה יותר נורא בשואה(שמדובר בקבוצות באירופה ואז יש את מדינות דרום אמריקה שלטענת אימא שלי החביאו נאצים אחרי המלחמה).
זה משחק בעייתי. אני לא יכולה להיות בעד אירן, אבל מסיבה שאני לא מצליחה להסביר לעצמי אני גם לא מצליחה ממש להיות בעד ארה"ב (אולי זה קשור ליהירות שלהם כאומה). אז שוב אני אהיה סתם בעד שמישהו פשוט יכניס גול יפה.אירן נגד ארה"ב זה ממש קלאסי
זה באמת חמוד.אבל יותר נחמד לדעתי זה אנגליה נגד וויילס. זה בכלל מוזר קצת שוויילס (וסקוטלנד) מתחרה כמדינה עצמאית. אבל זה ממש מצחיק כשהיא משחקת נגד המדינה שכאילו שולטת בה.
אז הם כאילו אדישים אלינו? זה די מעליב! נראה לי שאנחנו צריכים להיות נגדם.אבל מה לגבי סין? לא נראה לי שסין אי פעם עשתה משהו עם יהודים.
אוהו נכנסת לזה רציניבכל מקרה אני מתכוון לתת למישהו בעבודה משימה של ליצור דף שבו מפורטים כל הבתים שנוכל לתלות כדי לעקוב אחרי הכל. ואחר כך כמובן של הטורניר.
איכ למה שתהיה בעד פולין?אוקי, אני אהיה בעד ארגנטינה מחר ולא בעד פולין.
ואי זה היה נורא כשהם הפסידו לערב הסעודית. יש לי מישהו ארנטינאי בעבודה והוא לא בא באותו יום, דאגנו לשלומוהבנתי שהיא הפסידה לערב הסעודית וזה נשמע די מביך, אבל אז אמרו לי שערב הסעודית נחשבת לטובה, אז אולי לא כל כך מביך.
להפך זה טוב, זה הוריד את הסיכויים של ערב הסעודית לעלות.אבל פולין ניצחה את ערב הסעודית, אז זה לא ממש מסמן טוב.
כי המהבולים האלה קוראים לזה soccer. רק על זה לא מגיע להם.זה משחק בעייתי. אני לא יכולה להיות בעד אירן, אבל מסיבה שאני לא מצליחה להסביר לעצמי אני גם לא מצליחה ממש להיות בעד ארה"ב (אולי זה קשור ליהירות שלהם כאומה). אז שוב אני אהיה סתם בעד שמישהו פשוט יכניס גול יפה.
אז הם כאילו אדישים אלינו? זה די מעליב! נראה לי שאנחנו צריכים להיות נגדם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.