דיוני סדרות #110

Lhuna3

Well-known member
מישהו/י אולי רוצה להתחיל איתי צפיה משותפת בפאודה?
אני מבטיחה לא להגזים עם קצב הצפיה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את בטח כבר סיימת חמישה פרקים עוד לפני שמישהו עונה :-P:

ראיתי פעם איזה חצי מהעונה הראשונה וזכור לי שהיה מאוד מרשים,
ועדיין ממש לא בא לי.
חלקית לפחות זה בגלל שחלק מהסיבה שאני רואה טלוויזיה זה כדי שאני אוכל לא לחשוב על הסכסוך.

Lhuna3

Well-known member
ת בטח כבר סיימת חמישה פרקים עוד לפני שמישהו עונה :-P:
:-D בחיי שלא התחלתי!!
ראיתי פעם איזה חצי מהעונה הראשונה וזכור לי שהיה מאוד מרשים,
ועדיין ממש לא בא לי.
חלקית לפחות זה בגלל שחלק מהסיבה שאני רואה טלוויזיה זה כדי שאני אוכל לא לחשוב על הסכסוך.
זאת בדיוק הסיבה שגם אני לא צפיתי בזה עד היום.
אבל עכשיו החלטתי שהגיע הזמן שאני מוכנה לזה. ואני רוצה משהו מאוד מרשים ומאוד מותח.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני ראיתי כבר, אבל עוד לא התחלתי את עונה 4.
אז אם תתחילי צפיה, אצטרף אליך כשתגיעי לעונה 4

Lhuna3

Well-known member
פאודה פרק 1 אכן היה מותח וטוב.
את פרק 2 אני אראה רק (בשאיפה) מחר!
(אבל אם רונאלדו לא שם גול ב-30 דקות הראשונות יש מצב שבכל זאת)
(באופן חריג יצא שאני צופה די הרבה במונדיאל הזה)

didalf

Well-known member
מה קרה?
אני גם צופה יותר ממה שחשבתי. למרות שלרוב זה פתוח ברקע ואני לא ממש מסתכלת. תמיד אני חושבת שנמאס לי מכדורגל, ומונדיאל בכל זאת מצליח להחזיר אותי טיפה פנימה.
אולסו פורטוגל נראים כרגע כמו ארטיק אבטיח. בא לי ארטיק אבטיח.

Lhuna3

Well-known member
מה קרה?
אני גם צופה יותר ממה שחשבתי. למרות שלרוב זה פתוח ברקע ואני לא ממש מסתכלת. תמיד אני חושבת שנמאס לי מכדורגל, ומונדיאל בכל זאת מצליח להחזיר אותי טיפה פנימה.
מכל מיני סיבות אני צריכה להיות בבית של הורי יותר מהרגיל, ואבא שלי צופה במשחקים אז אני קצת צופה איתו, ואז בבית שלי כי אין לי משהו ממש טוב אני גם שמה את זה ברקע כמו שכתבת ובעיקר כשהקול של השדרנים עולה אז יודעים שיש טעם להסתכל קצת כי יש סיכוי לגול (תכלס זה משחק די מתסכל לצפיה כי רוב הזמן לא קורה בו כלום מעניין).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה קרה?
איזשהו קסם אפל אופף את הפורום כי גם אני צופה יותר ממה שחשבתי.
אבל אני יודע בדיוק למה זה קורה:
בעבודה סיפרו לי אתמול שיש משחק כל יום ב12 בצהרים אז הצעתי שב12 נפתח את המשחק ונראה עד סיום העבודה ב13.
אתמול צפינו תוך כדי עבודה, ואז גם נשארתי עם עוד מישהו כי היה אקסטרה עבודה להשלים אז יצא שראיתי (ברקע, מאוד ברקע) גם את המחצית השניה.
זה היה משחק יחסית משעמם של קוסטה ריקה נגד יפן שבו קוסטרה ריקה ניצחה 1-0.
היום הייתי לארג' (בגלל שהחל ממחר אין משחקים ב12) ונתתי למי שרוצה ממש לצפות במשחק ולא תוך כדי עבודה. היה גם משחק יותר מעניין של קמרון נגד סרביה. בהתחלה קמרון הבקיעה ושמרה על ההובלה להרבה זמן. אבל אז סרביה הבקיעה פעמיים לפני המחצית וקיבלה את ההובלה. בסוף בכלל היה תיקו 3-3.
*אולי בעצם אנשים שממש מתעניינים בכדורגל רואים עניין בדברים שקורים על המגרש גם חוץ מהגולים, אבל אותי לא ממש מעניין.
בכל מקרה אומנם החל ממחר לא יהיה משחק בזמן העבודה, אבל אני חושב אולי לשים לפעמים שידור חוזר של משחק ברקע.
בכל מקרה השני משחקים האלו גרמו כבר להתעניין מעבר לזה. לא ברמה של בעצם לצפות במשחק כדורגל, אבל מספיק כדי שכל כמה שעות אני בודק מי ניצח במשחק האחרון.
בסופו של דבר זה מעניין אותי כמו האירוויזיון - פחות בגלל רמת השיר או רמת המשחק, יותר מבחינת המאבק בין מדינות שונות.

Lhuna3

Well-known member
איכס ארטיק אבטיח |שפם|
תאכלי אבטיח אמיתי!
היום הייתי לארג' (בגלל שהחל ממחר אין משחקים ב12) ונתתי למי שרוצה ממש לצפות במשחק ולא תוך כדי עבודה.
רגע, אתה סוג של מנהל שם עכשיו?
בכל מקרה השני משחקים האלו גרמו כבר להתעניין מעבר לזה. לא ברמה של בעצם לצפות במשחק כדורגל, אבל מספיק כדי שכל כמה שעות אני בודק מי ניצח במשחק האחרון.
בסופו של דבר זה מעניין אותי כמו האירוויזיון - פחות בגלל רמת השיר או רמת המשחק, יותר מבחינת המאבק בין מדינות שונות.
אני מקנאה קצת באנשים מהמדינות שמתחרות, כי כשיש צד שאתה ממש רוצה שינצח, אז המשחק הופך להרבה יותר מעניין ומרגש ומלא מתח, ושמחה ממש גדולה כשמבקיעים (וכמובן באסה כשחוטפים).
אז כשאני צופה אני מנסה בכוח להיות בעד אחת מ-2 המדינות אבל זה לא הכי עובד לי כי לא באמת אכפת לי מהם, אני רק רוצה שמישהו יבקיע בשביל שלא יהיה משעמם לגמרי.
אבל אם כבר חלקנו פה צופים יותר ממה שהתכוונו, אז יש דרך לעשות את זה מעניין יותר.
דרך אחת היא להחליט יחד (מסיבה אקראית או לא) בעד מי אנחנו במשחקים הבאים.
דרך שנייה היא לערוך הימורים על התוצאות. ברגע שהימרת על קבוצה אתה בעדה באופן אוטומאטי כי ניצחון שלה הופך לניצחון שלך בהימור :p

didalf

Well-known member
(תכלס זה משחק די מתסכל לצפיה כי רוב הזמן לא קורה בו כלום מעניין).
לגמרי
אבל פעם מזמן ראיתי איזה כתבה שנחרטה לי בראש - דווקא בגלל שגול זה יחסית דבר נדיר זה מאד מרגש כשזה קורה.

לא ברמה של בעצם לצפות במשחק כדורגל, אבל מספיק כדי שכל כמה שעות אני בודק מי ניצח במשחק האחרון.
כן אני גם עוקבת אחרי התוצאות פחות מממש צופה

כי כשיש צד שאתה ממש רוצה שינצח, אז המשחק הופך להרבה יותר מעניין ומרגש ומלא מתח, ושמחה ממש גדולה כשמבקיעים (וכמובן באסה כשחוטפים).
לגמרי
בגלל זה הכי חשוב משחקים של ארגנטינה, אני מעורבת רגשית.

אררררגגגנננטטטיייינננהההההה🇦🇷🇦🇷🇦🇷
דרך שנייה היא לערוך הימורים על התוצאות. ברגע שהימרת על קבוצה אתה בעדה באופן אוטומאטי כי ניצחון שלה הופך לניצחון שלך בהימור
חחח יש בעבודה הימורים אבל לא השתתפתי

איכס ארטיק אבטיח |שפם|
תאכלי אבטיח אמיתי!
איך אני אוהבת ארטיק אבטיח😍

Lhuna3

Well-known member
לגמרי
אבל פעם מזמן ראיתי איזה כתבה שנחרטה לי בראש - דווקא בגלל שגול זה יחסית דבר נדיר זה מאד מרגש כשזה קורה.

כן אני גם עוקבת אחרי התוצאות פחות מממש צופה

לגמרי
בגלל זה הכי חשוב משחקים של ארגנטינה, אני מעורבת רגשית.

חחח יש בעבודה הימורים אבל לא השתתפתי

אוקיי אז אנחנו בעד ארגנטינה!
1669673485270.png

LeAnnDylan

Well-known member
ארטיק אבטיח טעים יותר מאבטיח אמיתי.

ואני מניחה שככה מרגישים אנשים בזמן שאני מדברת על פוטבול כי זה היה הדיון הכי משעמם שקראתי במשך המון זמן|חבול| (וכאילו, אין לי שום דבר נגד כדורגל אבל זה כזה משעמם לדבר על זה|פנים|) אבל היי, לפחות בפוטבול כל הזמן קורים דברים ואני צריכה ללכת לבדוק את תקינות הלב שלי אחרי כל משחק של הסיהוקס שיהיו בריאים|בוקס|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רגע, אתה סוג של מנהל שם עכשיו?
עכשיו מאוחר מידי בשביל הסביר, אז אחרי העבודה
אני מקנאה קצת באנשים מהמדינות שמתחרות, כי כשיש צד שאתה ממש רוצה שינצח, אז המשחק הופך להרבה יותר מעניין ומרגש ומלא מתח, ושמחה ממש גדולה כשמבקיעים (וכמובן באסה כשחוטפים).
אז כשאני צופה אני מנסה בכוח להיות בעד אחת מ-2 המדינות אבל זה לא הכי עובד לי כי לא באמת אכפת לי מהם, אני רק רוצה שמישהו יבקיע בשביל שלא יהיה משעמם לגמרי.
אבל אם כבר חלקנו פה צופים יותר ממה שהתכוונו, אז יש דרך לעשות את זה מעניין יותר.
דרך שנייה היא לערוך הימורים על התוצאות. ברגע שהימרת על קבוצה אתה בעדה באופן אוטומאטי כי ניצחון שלה הופך לניצחון שלך בהימור :p
אני רוצה להחליט באמת על קבוצה שאני רוצה שתנצח, אבל רוב המשחקים עדיין לא יהיו איתה. ואם היא לא תעבור את שלב הבתים אז אני אצטרך לבחור קבוצה אחרת.
בכל מקרה אני מתכוון לתת למישהו בעבודה משימה של ליצור דף שבו מפורטים כל הבתים שנוכל לתלות כדי לעקוב אחרי הכל. ואחר כך כמובן של הטורניר.
אוקי, אני אהיה בעד ארגנטינה מחר ולא בעד פולין.
הבנתי שהיא הפסידה לערב הסעודית וזה נשמע די מביך, אבל אז אמרו לי שערב הסעודית נחשבת לטובה, אז אולי לא כל כך מביך.
אבל פולין ניצחה את ערב הסעודית, אז זה לא ממש מסמן טוב.

Lhuna3

Well-known member
לביה"ח מגיעה (דרך גרושתו של אנדרוז, שבסוף הפרק רומזת שאולי היא רוצה לחזור אליו(?)) אישה שצריכה ללדת... שישייה.
מיילדים אותם בקיסרי לפני הזמן כי אחת מהם צריכה ניתוח חירום.
זה קצת קריפי בעיני לראות תינוקות כל כך קטנים (אח"כ נאמר שהם יולדו 11 שבועות לפני הזמן.)

על כל תינוק מופקד צוות של שתיים מהדמויות.
בגלל הלידה המוקדמת יש ספק לגבי רוב התינוקות אם הם ישרדו.
אבל בסוף בזכות הצוות המדהים שלנו כולם שורדים והולכים הביתה עם ההורים המאושרים.
(האמת שחשבתי שיעשו דילמה של לסכן את חלקם בשביל להציל אחד או ההיפך, אבל לא הלכו לקלישאה הזאת הפעם.)

במקביל כמובן לדמויות יש עניינים אישיים שקשורים ללידה:

שון וליאה רוצים שוב לנסות להכנס להריון, לאחר שבהריון הראשון כזכור היא נאלצה להפסיק אותו כי היתה סכנה לחייה.
ואז הם מגלים שעדיין זה מסוכן מידי עבורה להכנס להריון, ויתכן שזה יהיה ככה לתמיד והיא לא תוכל ללדת.
אז הם מאוד עצובים.
(אולי ילכו עכשיו לכיוון של אימוץ ואז יהיה את העניין עם לתת למרפי לאמץ למרות האוטיזם ולהוכיח שהוא ראוי.)

פארק ורזניק מצוותים יחד כי התינוקות שהופקדו עליהם הם תאומים זהים.
הוא מגלה שהיא מחפשת תורם זרע כי היא רוצה ילד ולא מוצאת בן זוג, ומציע את עצמו לתפקיד. היא מסרבת כי זה יהיה קשה מידי לראות בילד שלה את פארק כל הזמן, וגם הוא מודה שזה יהיה לו קשה לעשות איתה ילד ולא להיות הבן זוג בפועל.
נו... בשלב זה אם הם לא יסיימו ביחד באושר ועושר עם משפחה משלהם זה יהיה הכי טוויסט מפתיע :p

אשר וולק והבן זוג הג'ינג'י שלו ג'רום (שהוא גם אח בביה"ח) מגלים שיש להם שאיפות הפוכות לחיי המשפחה העתידיים: וולק לא רוצה ילדים בכלל, וג'רום כן רוצה. אבל אז וולק רואה את ג'רום שר שיר ערש לתינוקת ומשנה את דעתו.

חוץ מזה ללים יש דייט (שארגנה לה בערך דניקה) עם הבחור שפגשה בכדורסל-נכים בפרק הקודם (והוא גם בכסא גלגלים) - הוא מגיע לאכול איתה במשרד שלה והם מתנשקים.

dilia snake

Well-known member
אצלנו במשפחה ההחלטה היא על סמך מה הם עשו בשואה(או אחריה), כאילו כל משחק זה מדרדר לדיון מי היה יותר נורא בשואה(שמדובר בקבוצות באירופה ואז יש את מדינות דרום אמריקה שלטענת אימא שלי החביאו נאצים אחרי המלחמה).

Lhuna3

Well-known member
אצלנו במשפחה ההחלטה היא על סמך מה הם עשו בשואה(או אחריה), כאילו כל משחק זה מדרדר לדיון מי היה יותר נורא בשואה(שמדובר בקבוצות באירופה ואז יש את מדינות דרום אמריקה שלטענת אימא שלי החביאו נאצים אחרי המלחמה).
:-D שיטה הגיונית!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז רק להבהיר...
כן מחשיבים אנטישמיות באיראן שהייתה אחרי השואה
אבל לא אנטישמיות שהייתה באנגליה לפני השואה (זכור לי שבאנגליה פעם גירשו את כל היהודים)
אבל מה לגבי סין? לא נראה לי שסין אי פעם עשתה משהו עם יהודים.

היום יש שני משחקים מאוד מעניינים (מבחינת המדינות שמשתתפות בהם)
אירן נגד ארה"ב זה ממש קלאסי (רק חסר לנו אוקראינה נגד רוסיה)
אבל יותר נחמד לדעתי זה אנגליה נגד וויילס. זה בכלל מוזר קצת שוויילס (וסקוטלנד) מתחרה כמדינה עצמאית. אבל זה ממש מצחיק כשהיא משחקת נגד המדינה שכאילו שולטת בה.

Lhuna3

Well-known member
אירן נגד ארה"ב זה ממש קלאסי
זה משחק בעייתי. אני לא יכולה להיות בעד אירן, אבל מסיבה שאני לא מצליחה להסביר לעצמי אני גם לא מצליחה ממש להיות בעד ארה"ב (אולי זה קשור ליהירות שלהם כאומה). אז שוב אני אהיה סתם בעד שמישהו פשוט יכניס גול יפה.
אבל יותר נחמד לדעתי זה אנגליה נגד וויילס. זה בכלל מוזר קצת שוויילס (וסקוטלנד) מתחרה כמדינה עצמאית. אבל זה ממש מצחיק כשהיא משחקת נגד המדינה שכאילו שולטת בה.
זה באמת חמוד.
אבל מה לגבי סין? לא נראה לי שסין אי פעם עשתה משהו עם יהודים.
אז הם כאילו אדישים אלינו? זה די מעליב! נראה לי שאנחנו צריכים להיות נגדם.

didalf

Well-known member
בכל מקרה אני מתכוון לתת למישהו בעבודה משימה של ליצור דף שבו מפורטים כל הבתים שנוכל לתלות כדי לעקוב אחרי הכל. ואחר כך כמובן של הטורניר.
אוהו נכנסת לזה רציני:-D

אוקי, אני אהיה בעד ארגנטינה מחר ולא בעד פולין.
איכ למה שתהיה בעד פולין?
הבנתי שהיא הפסידה לערב הסעודית וזה נשמע די מביך, אבל אז אמרו לי שערב הסעודית נחשבת לטובה, אז אולי לא כל כך מביך.
ואי זה היה נורא כשהם הפסידו לערב הסעודית. יש לי מישהו ארנטינאי בעבודה והוא לא בא באותו יום, דאגנו לשלומו:-D
אבל פולין ניצחה את ערב הסעודית, אז זה לא ממש מסמן טוב.
להפך זה טוב, זה הוריד את הסיכויים של ערב הסעודית לעלות.

זה משחק בעייתי. אני לא יכולה להיות בעד אירן, אבל מסיבה שאני לא מצליחה להסביר לעצמי אני גם לא מצליחה ממש להיות בעד ארה"ב (אולי זה קשור ליהירות שלהם כאומה). אז שוב אני אהיה סתם בעד שמישהו פשוט יכניס גול יפה.
כי המהבולים האלה קוראים לזה soccer. רק על זה לא מגיע להם.

אז הם כאילו אדישים אלינו? זה די מעליב! נראה לי שאנחנו צריכים להיות נגדם.
:-D:-D

אוסווין

Active member
זה חמוד, לא דחוף לי לצפות בעוד פרק כל פעם אבל זה מעביר את הזמן.
קצת קשה לי עם המשולש אהבה שלה. היא נראית כמו ילדה, והם נראים כמו אנשים בוגרים. לפחות טיילר. זווייר עוד נראה יותר כמו טינאייג'ר, אבל היא באמת נראית ילדה עם כל העיצוב הזה שלה וטיילר נראה בן 20+.

למעלה