דיון חדש

fliperit

New member
מספיק טוב....

אני אימנתי פעם סוסה ג'ינג'ית...הרדימו אותה לפני חצי שנה...

OHIO

New member
../images/Emo6.gif

אני ג'ינג'ית?! וואו... מדהימים הדברים שאני יכולה לגלות על עצמי ככה פתאום... P=

אני יודעת שאני לא קשורה אבל...

רק שתדעו שבכל אחד ואחת מאיתנו יש ג'ינג'י!! *חוץ מאלה עם השיער השחור שחור- שאגב, גם הם ג'ינג'ים פשוט לא רואים עליהם
* ~שיר *הג'ינג'ית - נו, כל יום לומדים משהו חדש
* שמושפעת מאוד מאוד משיעור ביולוגיה~

Blue Eyessss

New member
בפירוש לא../images/Emo47.gif

אנחנו אולי לא יודעים מה זה אהבה בשביל סוסים... כאילו לאדעת אבל לקחת אהבה מסוס?זה לא דבר שצריך לקחת..זה דבר שבא לבד לא כל איש וסוס ישר מתחברים צריך שיווצר איזשהו קליק..ולפעמים זה שם ולפעמים זה לא...אז באסה לעמי שפירא שהוא צריך "לקחת" את האהבה מהסוס שלו...אבל לדעתי אם הוא מרגיש שהאהבה מהסוס שלו לא באה לבד אז משו מאוד לא בסדר בשיטת עבודה שלו עם הסוס... סוס צריך להיות מרוצה!סוס צריך להיות שמח!סוס צריך לבטוח במי שעובד איתו ומי שמטפל בו ולהחזיר אהבה כמו שהוא מקבל...אבל בכח זה לא יקרה אהבה זה משו שבא עם הזמן...ובמיוחד עם סוסים שהם חיה כ"כ רגישה וכ"כ טהורה....אז יאללה בלי שטויות אהבה לא לוקחים-לא אצל סוסים-ולא אצל בני אדם ונכון...אהבה אצל סוס זה לא אהבה כמו אצל בני אדם...וזה שונה משומה בגלל שהוא סוס...אבל זה על אותו עקרון

Saint Marko

New member
כל כך לא נכון.....

עצם האמירה הזו מראה על האיש החביב שאם הסוס שלו לא הולך נכון הוא דופק בו איזה חתיכת שוט...ואז הוא לא מבין למה הסוס שלו לא סובל אותו. ובכלל, אהבה מסוס לא לוקחים! מקבלים אותה.. כמו שאתה לא לוקח אהבה מבן אדם... האהבה בין סוסים ובני אדם היא שונה משל בני אדם.. מכיוון שהאהבה של הסוסים היא תמיד אהבת חינם- היא ללא מטרות, אלא אהבה ורגשות אמיתיים... לומר שהסוס אוהב אותך רק בגלל שאתה מביא לו תפוחים.. לדעתי לא נכון, כי בערך כל אחד שיביא לו תפוחים אז הוא יבוא לקחת... אבל האהבה נמדדת בתגובות של הסוס כלפי אותו בן אדם- אם הוא צוהל כשאתה בא אליו וכו'..... זה לפי דעתי..

לא מסכימה עם זה..

אני לא יודעת איך בדיוק להסביר את זה, אבל זה פשוט לא ככה. כאילו אני רואה סוסים בדיוק כמו בני אדם.. וכמו שאני יודעת לאהוב את מי שבאמת אוהב אותי ומעריך אותי, ככה לדעתי גם הם.. וחוצמיזה יש הרבה דברים הכי קטנים שמראים לך שהם אוהבים אותך (לדוגמא?! שהסוסים שלי צוהלים אליי שאני באה אליהם, אם אני עצובה הם מרגישים את זה וכאילו מנסים לעזור לי ואני לא יכולה אפילו להסביר איך ועוד המון דברים) מקווה שהבנתם את הרעיון

לודמיר

New member
לפי דעתי זה דיי תלוייי....

אני חושבת שזה תלוי בכמה דברים... כשהסוס שלי היה בבית שלי, אני ואבא שלי היינו שנינו מאכילים אותו, אבל באבא שלי הוא בעט ואלי הוא היה בא בריצה... (חמוד!) אני חושבת שהסוס מרגיש מה אתה חושב עליו, אבא שלי בא בגישה של אין לי כוח ותעזבו אותי מהסוס הזה, וככה גם הסוס התייחס אליו, אני באתי אליו בגישה של איזה חמוד וזה ושאני רוצה לעשות לו טוב, והוא הבין אותי , הוא קרא אותי... אני לא יודעת עם הוא באמת אוהב, אבל אני חושבת שיש לו, לא יודעת מה עם סוסים אחרים, חוש שישי שמרגיש עם מי כדאי לו להיות ומי לא ממש מחבב אותו...

למעלה