דיון חדש

../images/Emo97.gifזה תלוי וזה משתנה../images/Emo3.gif

יש סוסים כאלו ויש סוסים שלא - כמו שיש בני אדם כאלו ובני אדם שלא. לכל אחד יש את האופי שלו, גם לסוסים לדעתי. כל סוס הוא בעל אישיות משל עצמו, אי אפשר להכליל ולהגיד שכל הסוסים הם כך או כך.

אמממ.....

יש כאלה ויש כאלה...... נגיד תמיד הייתי מביאה גזרים..... ופעם אחת שלא הבאתי טורנדו לא בא אלי..... אבל אפולו המאמי
תמיד בא כשרוצים ללטף אותו....... וגם בנצילה!!!! ועוד סוסים...... ויש סוסים שאם אין לך משו להביא להם אז הם לא באים אליך......

fliperit

New member
המ...

אבל יכול להיות שהסוסים באים כי הם אוהבים מגע? ולא כי הם אוהבים אותך?

נכון.....

לא אמרתי שטורנדו לא אוהב אותי פשוט אמרתי שהוא אוהב גזר יותר ממגע........(לפחות ככה התכוונתי....) עכשיו הוא בא אלי שאני נותנת לו גזר וגם אחרי.....

אמממ

לא התכוונתי שהוא לא אוהב אותי אני התכוונתי לומר שהוא בא אלי רק כשיש גזר וכנראה הוא אוהב את הגזר יותר מהמגע....(לא כנראה בטוח!) עכשיו הוא כבר בא אלי יותר!!!!

primetime1

New member
ההגדרות שלך לאהבה הן דיי מוזרות...

גם אנשים נמצאים עם אנשים אחרים כי נעים להם בחברתם, והם גורמים להם להרגשה טובה. וגם, אני לפחות, לא אוהבת להיות בחברתם של אנשים שגורמים לי להרגיש רע. לא אני ולא את היינו בתוך הראש של הסוס ואנחנו לא יכולים לדעת מה הולך שם, אבל גם אם הסוס שלי אוהב אותי רק בגלל שאני טובה אליו אז סבבה. ועוד דבר, גם אנשים יכולים לאהוב מישהו ואחר כך לאהוב מישהו אחר ולהיקשר גם אליו, אז זה אומר שהם לא אהבו את המישהו הראשון?? ואם אני אוהבת הרבה אנשים זה אומר שאני אוהבת אותם פחות? הרי בפירוש אפשר לראות הבדל בהתנהגות של סוס לייד בן אדם שהוא מכיר מאשר לייד בן אדם זר. ובעניין האוכל, הסוס שלי צוהל כל פעם שהוא רואה אותי , ואני אף פעם לא מאכילה אותו, (והוא לא צוהל לאנשים אחרים).

fliperit

New member
ההגדרות שלי לאהבה הן מעולות...

כי סוסים אוהבים מגע מכל אחד..כל עוד הוא נעים להם ומשדר להם ביטחון מספיק.. אבל למשל, אם אני אטוס לחו"ל..אז הכלבה שלי לא תאכל ותרד בהמון במשקל...לעומת זאת הסוס שלי...זה לא ממש יזיז לו...מישהו אחר יהיה שם בשביל להאכיל אותו, אז לא יהיה אכפת לו שהלכתי.. זה נכון למשל, שאם מישהו לוקח סוס שעבר התעללות, הוא יכול לבנות איתו קשר של אמון, אבל לא של אהבה...יכול להיות שהסוס ירגיש בטוח בסביבתו, כי הוא משדר לו ביטחון, והסוס יודע שהוא עושה לו רק נעים..אבל לדעתי זאת לא אהבה.

primetime1

New member
כמו שכבר אמרתי

אני לא מאכילה את הסוס שלי. לפני כמה זמן לא הייתי באורווה 3 ימים ושחזרתי הסוס שלי היה בכזאת התרגשות.... תשמעי אהבה זה לא משהו שאפשר בדיוק להגדיר, אבל אין לי ספק שאפשר ליצור קשר חזק עם סוס. וגם סוסים זוכרים אנשים, גם אם הם לא ראו אותם הרבה זמן, וגם בזה אין לי ספק וזה מניסיון. ברור שסוס ייקשר למישהו שטוב אליו, אני לא מצפה שהוא יקשר אליי בגלל שאני נורא חכמה או מצחיקה, או בגלל התחת המהמם שלי.....

primetime1

New member
עוד משהו

אני מכירה אנשים שיש להם את אותו סוס במשך שנים והקשר בינהם ממש חזק. רואים שהסוס קשור מאוד לבעלים שלו ואין ספק שאם הם ימכרו/יעזבו אותו הוא יסבול, לפחות בהתחלה, מסטרס ומדיכאון. אני לא אתווכח אם זאת אהבה או לא, אבל בטוח שזה קשר חזק והדדי.

rafells

New member
כמו שבני אדם אוהבים

כל אחד קצת אחרת, ככה גם סוסים. יש סוסים חברותיים יותר ופחות, כאלו שאוהבים יותר וכאלו שפחות. מאד תלוי גם ביחס שהסוס מקבל מהבעלים שלו או ממי שמטפל בו. את יכולה להתווכח על זה עד מחר אבל הסוסה שלי אוהבת אותי לפחות כמו שאני אותה. ולא היא לא נותנת לכל אחד לגעת בה רק לנבחרים.

primetime1

New member
אני מרגישה נבחרת....

כי שמתי לה תראשיה באליפות!!! כזאת סוסה יפיפייה ומהממת!!

primetime1

New member
לאב יו טו, כפרה!../images/Emo23.gif

ועכשיו אני הולכת להביא תפרות!

למעלה