דולמייקר מסודר.

../images/Emo41.gifה ב ה ר ה../images/Emo41.gif

אם אתן רוצות להוסיף משהו לדולמייקר על בייס שלא קיים שם, [URL='http://3'] אל[/URL] תעשו את זה!! תבינו שלשירה (ולי) יש ה-מ-ו-ן עבודה בלמחוק את הרקע של כל מה שאתן מוסיפות, ופירושו של בייס נוסף הוא ע-ו-ד עבודה. עוד עבודה שאנחנו בשלב זה לא מוכנות לעשות, אז בבקשה, תכבדו את מה שאנחנו מבקשות. תודה.

חיחי...../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

אני קוראת ´פיג´אמה´ עולה לי בראש תמונה של משהו ורוד וצמרירי, או לפחות יותר דומה לפיג´אמה שלי

פעמונה

New member
הי...

הי... מה קורה? הצטרפתי לאתר לא מזמן ואת נראת לי בקיאה ביותר בכל הנושא של הדוליז אז רציתי לשאול אם את יכולה לתת לי כמה שמות של אתרים או תוכנות להכנת הבייסים של הבובות או להכנה יפה יותר של בגדים... ואם את יכולה לשלוח לי הודעה פה כי משום מההודאר שלי לא עובד... מודה לך מאוד! פעמונה!

Shusho

New member
אהם ../images/Emo13.gif טוב תשובות לשאלות שלך

אתרים-תכנסי לאיזור הלינקים, יש שם כמה לינקים. ואם את רוצה עוד אתרים אני אשלח לך מסר עם רשימה ארוכה של אתרים לבובות.... תוכנות-צייר, פיינט שופ (paint shop pro)-תורידי מפה (זה לשלושים יום, גרסה מלאה בקאזה *שש לא לגלות לאפחד*), פוטושופ כנ"ל פיישופ-בקאזה. וזהו.

greeneye

New member
אני עובדת בצייר ואין לי מושג איך

עושים שקוף, מישהי יכולה בבקשה לעשות לי רקע שקוף?

tiptip4u

New member
*****מקפיצה******

ותשרשרו לכאן- הוא עוד לא מת! דההה אני הולכת להכין שימילה דההה קמתי היום בהרגשה טובה. דהה שתיתי שוקוו במיטה כאילו כזה דהההההההההההה רררררררר

tiptip4u

New member
בעיה.

טוב- אתמול בלילה ישבתי והכנתי לי סקיצות לבגדים. בחרתי לי בגד שאני רוצה להכין מפה אבל יש לי בעיה. אני צריכה צבע שהוא דומה לצבע הגוף הרגיל של הבייס (אין לי) ועל זה אני עושה דמויי עלים- התוצאה היא שימלה מלאה (גולף!) שאמורה להיראות בצע גוף אבל שיראו שזה לא באמת צבע גוף ועל זה עלים שמסתירים הכול. וחוץ מזה- בקשר ללא עוד בייסים- יש בגדים שמתאימים לבייסים שלנו גם אם הם לא הבייסים האלו ואפשר להישתמש בהם- נגיד הכנתי משהו על בייס דומה וזה יוצא טוב- במיוחד שיער, אני צודקת? טוב- לפי דעתי צריך למנות לכן (ענת ושירה) עוזרות שיהיו העיקריות בלעשות רקע שקוף, וכאלו של להפריד או לקבץ בגדים- צריך מיתנדבות (אני מוכה לקבץ או להפריד- מה שתגידו אני לא יודעת להכין רקע קוף) טוב, אז אם אתן צריכות עזרה בלקבץ את כול הבגדים או להפריד אותם לקובץ קובץ- תבקשו אני מוכנה. אפשר שוב את הלינק הזה הוא נאבד לי בין כול ההודעות והשירשורים ואני נורא רוצה ליראות כי נראה לי יש שם בגד דומה בצבע למה שאני צריכה.

The Charmd One

New member
טוב רגע רגע

אני יכין נניח חצאית או חולצה ישים פה (בלי רקע שקוף..) ותגידו לי מה לתקן טוף?..כי אני מאוד רוצה לעזור... אה והיי שן:) למה את לא אוןליינ עכשיו...? איי מיס יו!!!

The Charmd One

New member
בבקשה כנסו

הנה עשיתי מכנס חצאית וחולצה..מה דעתכן?..זה בלי רקע שקוף כי אני לא יודעת לעשות..החצאית עשיתי אותה במקור עם מוך ובגלל זה הקשירה...אני יכולה לשים גם אותו אם תרצו...אז בבקשה תגיבו לי... תודה:) ושן בואי כבר לאיסי! איי מיס יו!!

Alexis14

New member
משו לדומייקר

בעיקרון זה לגותית אבל you can go crazy... יש לה רקע שקוף ואם לא שמתם לב זה חולצת רשת ומגפיים

KitKat nop

New member
הכנתי עוד דברים...

ענת / שירה ... אני יכולה לעזור במשו? אני לא יודעת לעשות שקוף אבל אולי במשהו אחר?... נועה

tiptip4u

New member
אני שונאת אותך!

את כול כך טובה בזה... את סתם כלבה מוכשרת (מיתבכיננת))))) למה אני כול כך גורעה בזה??? למה השיער שלך כזה מהממם והפנים שאת עושה כאלו יפים? למה הבגדים שלך כול כך אמיתייםםםםם ושלי לא? (אני בוכה לך)

tiptip4u

New member
****מקפיצה ומעירה****

בונא? מזה פה? כמה "שירשורים" ניפתחו בכמה שעות שלא הייתי פה? וכולם עוד אותו נושא! הייתי פותחת הודעה חדשה אבל למטה יש כמה הודעות שצריך להקפיץ ואז אםפשר ליפתוח כמה חדשות במקיום ה"דולי חדשה שלי אל תשרשרו?" אל תשרשרו? הכוונה היא ללא לנצל נכון? כאילו לא ינצלנו. וחוץ מחתון כלה- שזה שירשור (שהיה לא מיזמן אבל ביג דיל) כול השאר ממש דפוקים! טוב, עכשיו אני הולכת ליבדוק הודעות חשובות ולא "תיראו את הדולי החדשה שלי". אנשים מיתעלמים מזה שהם הורידו בדיוק את השירשור נגד זה! והם גם לא ממש קולטים שמי שפותח הודעה "תיראו תדולי החדשה שלי" לא מקבל כימעט תגובות- ישר מנצלים ו/או צועקים עליו. חבל- ליפני כמה שעות זה היה דף כזה יפה שהיו בוא רק שירשוים חשובים. טוב- תמשיכו לשרשר לפה. ולמישהי/וא שמקודם כתב/ה שיש כאלו דולמייקרים ויגנבו לנו- אז לפי מה שהבנתי תהיה סיסימה.

למעלה