דולמייקר מסודר.

tiptip4u

New member
נווו

אני חייבת לציין שהפורום ממש פעיל: אני יכולה להיות בפרום הזה שעות כי הוא כול הזמן זז. טוב הכותרת קשורה לזה שאני כבר רוצה ליראות את החידוש (יוו איזה ריגוש. יוו איזה חרוז) ולהגיד שזה רעיון נהדר (לפי דעתי) וזה נורא כיף ומהיר. ניגמרו לי הרעיונות- אני רוצה להכין את סינדרלה או את היפה מהיפה והחייה כשהיא יפה לדולמייקר אבל אנילא הבנתי איך עושים כפלים כפולים- וזה כי אני גרועה בפוטושופ החדש שלנו. אז אם מישהו מיתנדב- אני אסרוק כמה תמונות (אולי יש למיתנדב וזה יהיה טוב) ולעשות את זה- אבל זה נורא קשה. נו היתרענן הפורום בנתיים?

The Charmd One

New member
אפשר גם?

אפשר גם להכין בדולמייקר?....

boly

New member
טוב ניסיתי להוציא את הרקע

ובדרך נמחק לי קצת דברים

פעמונה

New member
הי זו שני!!!

דב צארמד וואך... עמוק... מה קורה? למדת לעשות שקוף? אם כן תלמדיני... אוהההההבת עד השמיים !!! שני

tiptip4u

New member
אוקיי

היה לי מאוד משעמם. אז הכנתי מלתחה שלמה לדולמייקר- הסט האפור. הוא כולל: בגדים: שימלה. שיער: פזור. נעליים: קשירה. כפפות: בהירות. פנים: מאופרות באפור. כולל: כול הסט ביחד על הבייס (הפנים לא במקום אבל לא נורא). טוב וטדם: פתחתי לי תיקיה חדשה ושלמה רק לדולמייקר- ביפנים היא תיהיה מחולקת לבייסים, לשלי, לתיקונים ועזרה לאחרות ולשיפוצים. (אני בן אדם מסודר שלא יכול ליחיות בבלגאן.) טוב זה לא מענין אתכם, הינה הסט.

tiptip4u

New member
באג

הכנתי משהו והיום שמתי
שהיה בו באג. הינה הוא שוב פעם בלי באג ומסודר+ כתוביות.

Agent U

New member
../images/Emo13.gif

חמודות:) עכשיו- אם אתן שמות דברים שהכנתן (ברוב אדיבותכן) תפרידו את האיברים כי זה המון עבודה לנו- לחתוך, לעשות רקע שקוף, ואז להעלות שוב. עכשיו אני הולכת לסרט. עכשיו עוד מעט.

manga girl

New member
הכנתי מגפיים

יש לי גם שתי פיג´מות סטרפלס ושני זוגות מגפיים

manga girl

New member
../images/Emo26.gif ענת ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo105.gif

הנה גוון עור נוסף

למעלה