דולמייקר מסודר.

tiptip4u

New member
דולמייקר מסודר.

טוב- פתחתי שירשור (קודם בדקתי מה ההודעה האחרונה- היא לא חשובה סתם כמה דוליז ש"חדשות שלי") טוב ביגלל שכול השירשורים יצאו משליטה (של הדולמייקר) וזה יצא ממש מגעיל ואין כוח אפילו להיסתכל אי מבקשת כמה דברים: 1. לא לנצל. כי גם מי שינצל בטח לא יענו לו. 2. לשרשר מההודעה הזאת בילבד. אחרת זה הולך באלכסון מגעיל. 3. לא להגיב. כמה שלא יבקשו לא להגיב. טוב אני יודעת שיש כמה שירשורים בעמוד בנושא אבל אני חושבת שעדיף לזה שירשור שיש בו כותרת "דולמייקר" ולא כותרת לא קשורה- כדי שכול מי שניכנס לפה יראה ישר. אני יודעת שאתם בטח חושבים "חוצפנית" כי זה לא השירשור הראשון שלי בעמוד. אבל זה שירשור חשוב שגם ככה יפתח ובדקתי מה יורד לדף הקודם ליפני שפתחתי את זה. טוב- תנסו להקפיץ את ההודעה כמה שיותר זמן עד שזה יתבלגן או לא יקפוץ. וליזכור- תודה לענת ושירה שמכינות את הדולמייקר עצמו (צדקתי בשמות?) ותיקחו בזה חלק זה נורא כיף.

יש לי שאלה...../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

יש לי די הרבה פריטים שהוצאתי מדוליז שהן לא שלי וחלקן גם לא של בנות מהפורום. לפרסם? אני לא מפרסמת פריטים משלי, כי יש לי טראומה קטנה מזה.

tiptip4u

New member
אמ....

אני חושבת שתשימי את זה פה ותישאלי אם מישהו מזהה את אחד הדברים שלו בקובץ (שימי את כולם בקובץ אחד) ואם מזהים ומסכימים שישימו יופי טופי- שישימו ואם לא מזהים או לא מסכימים חבל. אבל חשוב- צריך את הבייס של הבגד (יש לך?) או שהבגד יהיה מתאים לבייסים שהביאו פה. אותם תימצאי בהודעה שמתחת לשלך. ובשאר הודעות ו- איך לא? בדולמייקר עצמו שטרחו הכניו (ומכינות) ענת ושירה (לפי מה שהבנתי).

יש שם מכנסיים שלי../images/Emo2.gif../images/Emo87.gif

ג´ינס מתרחבים עם מן חגורה כחולה דקה ומוזרה...

SashaGirl

New member
שאלה

של איזה ולי היה דולמייקר של כול הסוגים?או לא? עם יהיה אפשר אז של כול הסוגים או לפחות של מנגה ואמו קיס

tiptip4u

New member
טוב...

נברתי עמוד וראו מה מצאתי. בגד חמוד ושיער מתוק שהכינה נופר. ואני מבקשת מנופר לאשר את הישתתפות הבגד בדול מייקר. שמרתי את הבגד והלכתי ונברתי גם בכול הבייסים שלי ומצאתי בייס מתאים- בייס פשוט. מצאתי שניים למען האמת. טוב. הינה מה שיצא: עם כול בייס, ריק לדולמייקר ואת הבייסים כדי שיהיה אפשר להכין להם עוד בגדים (יהיה דיי דפוק אם יהיה לבייס רק בגד ושיער) טוב אבל ליפני שהבגד הולך אני מבקשת מנופר לאשר את זה.

shloompi

New member
בכיף!!!

למי ששאלה , אני נופר , ואתן יכולות בכיף להשתמש בכל מה שאי פעם שמתי בפורום הזה. אני אצרף כל מיני דברים שהכנתי בעבר ... מצורפת הדולי המקורית

tiptip4u

New member
זה מה שצירפתי.

ואת יכולה לעשות לנו את העבודה ולימחוק את הגוף לבד או לעשות משהו יותר כיפי: להתחיל לעצב. קחי תא אחד הבייסים ששמו פה (תחפשי איפשהו- נגיד בדולמייקר) תעצבי בגד ותימחקי את הגוף- אם את יודעת לעשות רקע שקוף עוד יותר טוב.

shloompi

New member
איך עושים רקע שקוף?../images/Emo12.gif

*מרגישה טיפשה* , איך עושים רקע שקוף? ברגע שאני אדע אני אתחיל לעצב בגדים , שיער , מה שתרצו ...

פעמונה

New member
כשיענו לך תגידי לי גם...

פליז... אני אף פעם לא מצליחה... כאילו יש לי איזה 2 פלטות של שקוף אבל אני לא יודעת איך משתמשים בהם... כשיענו לך תוכלי להסביר לי? 10X פעמונה...!

totsade

New member
יש זכויות יוצרים על מנגות

ולכן אי אפשר להשתמש לא בבגד ולא בבייס

Ne§t£A GirL

New member
הנה משהו...../images/Emo108.gif

ענת אמרה שזה יותר מדי מחובר...נוט אנימור:)

למעלה