דולמייקר מסודר.

KitKat nop

New member
אההההההההההההה....מסורת איי גס

מוות למסורת .! הנה .. ברגג נועה

Super girl maia

New member
יש לי שאלה...וזה לא ניצול!

זה קשור לדולמייקר... עשיתי דולי, והיא יצאה לי יפההה...אבל אני לא יודעת אם להכניס את הבגדים שלה לדולמייקר או לא...תעזרו לי? (הדולי מצורפת...)

הבייס הזה לא נמצא בדולמייקר.

את לא יכולה להכניס את המכנסיים, אבל החולצה והשיער יכולים להיות טובים גם על הבייסים השניים. יש טיוטוריאל לזה.

nelly furtado

New member
"הנה אני משרשרת להודעה הראשית"

א. הנה אני משרשרת להודעה הראשית ב. אני יודעת איך עושים בפיינט שופ פרו רקע שקוף, ופעם ידעתי גם בצייר- תבדקו, אם כשאתם שומרים, יש פורמט שנקרא HTM זה זה.

Super girl maia

New member
ענת!../images/Emo46.gif

חוצפה! עשיתי לפחות 3 בגדים ושיער אחד, ואף אחד מהם לא מוכנס לדולמייקר! איפה מי שעושה רקעים שקופים? אני צריכה אותה דחווווףףף!

והנה שמלה ששיר עשתה...

שיר=ג´לי בינס. ועכשיו אני הולכת לעשות שמלות ושיער לדולי עם היד על המותן שלא עשו לה הרבה בגדים.

עוד דברים שהכנתי לדול מייקר+שאלה

אני מקווה שהדברים יפים... ואפשר בבקשה לשים את הדול מייקר המעודכן... ואולי גם להגדיל את הדברים בדול מייקר כי זה קצת לא נוח להלביש דבר כזב קטן שבקושי רואים...

כמה דברים שעשיתי לדולמייקר..../images/Emo87.gif

המכנסיים יצאו איכסה...

SashaGirl

New member
מה../images/Emo35.gifאני בשוק אני בהלם אני המומה../images/Emo70.gif

לא עושים דולמייקר למנגה
מנגה זה זה נכון
-------------------------> עם לא אז אני רוצה גם דולמייקר כזה

../images/Emo41.gifהודעה חשובה לשירה ולכולן../images/Emo41.gif

אני עכשיו עובדת על כל השרשור (עד גל-Pigwidgeon Weasley), חוץ מאלה של יעל לבנדר בראון כי זה גניבת זכויות יוצרים, ושל לירי נאסטי גירל, כי היא יכולה לעשות רקע שקוף לבד.

Ne§t£A GirL

New member
אוקיי../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

לא ראיתי את השעה של ההודעה...סורי...

tiptip4u

New member
אביזרי ערפדים-

ניסיתי להכין גלימה (ראו מה יצא לי) ולקחתי פנים שחברה שלי הכינה (מיכל- הייתה פה פעם) ושיפצתי אותם- שיניתי איפור לכהה והוספתי שיניים שאמורות להיות של ערפדית. להכין כנפיים גם כן לא? מה אין לנו גברים? איפה הנופר של הבגדים שפירסמתי וביקשתי רשות? הייתה לי שאלה ושחכתי. תישתדלו לישמור על סדר- ואפשר איך לעשות רקע שקוף בעיברית? כי יש לי עיברית. טוב הינה זה. רוצים לשפץ את הגלימה? בבקשה לכם! ומתיי ניראה את השיפוץ?

למעלה