דולמייקר מסודר.

Ne§t£A GirL

New member
השיער האחרון לא שלי!../images/Emo108.gif

רק שיניתי לו את הצבע... ועל זה אני צריכה להסביר- כמו בדולמייקר הרגילים, שיש רגליים וגוף ואפשר לחבר..? בשביל שיהיו הרבה אופציות לבייסים, ולא תהיה מוגבלות בבגדים-אז גזרתי כמה בייסים, בשביל שמי שמשתמש בדולמייקר יוכל להתאים את הבייס בעצמו, ואז לא יהיה מגבל לבגדים:)

Ne§t£A GirL

New member
רק עכשיו ראיתי...../images/Emo108.gif

ואני לא מכירה את הפעולות שסימנת, כי הצייר שלי בעברית...סורי...

זה פוטושופ.

לא צייר....ובכל זאת, זה ממש קל. רקע שקוף: מעתיקים את האביזר בצייר או משהו, עושים NEW(מסמך חדש...דההה), זה בא בגודל המדוייק, לוחצים על ה- Transparnet(שקיפות נראה לי) ואז OK(נהה). עכשיו Edit(עריכה), ואז Paste(הדבק). מסמנים את כל הרקע, עושים Edit(עריכה) ואז Clear(אמממ...הסר?), פַּה פַּה! נעלם! עושים Select(בחירה), ואז DESelect(בטל בחירה). עכשיו שומרים ב-GIF, בודקים שיש V ליד ה-Transparnet(שקיפות נראה לי), וזהו.

צו צאנג

New member
העיינים והשפתיים שלי!!!!

*גאה בעצמי* אבל הם נראים די מגעיל כששמים אותם כל הפרצוף עצמו....

tiptip4u

New member
אהה

ענת היא בסוף זאת שקובעת אני צודקת? כי אני רק פתחתי את השירשור...

tiptip4u

New member
וביקשתי גם מההודעה הראשית

אחרת זה יתבלגן אז להקפיד על זה. ואם זה מחובר- הפרדת?

AnG£L Fi®e

New member
אם זה יהיה משורשר להודעה הראשית

זה ייצור בלאגן, מערכת תפוז עשתה טוב מאוד עם כל האלכסונים כדי להגיב להודעה ספציפית אז בבקשה להשתמש בזה

tiptip4u

New member
ועל האחרון צריך ליכתוב:

רעיון נהדר (לפי דעתי דהה) וזה באמת ככה לרוב (נראה לי) טוב. רק רציתי להקפיץ- תמיד צריך להקפיץ את ההודעה למרות שהיא עוד הייתה למעלה.

Ne§t£A GirL

New member
כן, הפרדתי...../images/Emo108.gif

ולדעתי זה דפוק לשרשר מההודעה הראשית-כי כשהשרשור הזה ייתארך תצטרכי ללכת מלמטה עד למעלה בשביל לכתוב הודעה אחת מזורגגת. בכל מקרה-מה הבעייה אם זה יתבלגן?

tiptip4u

New member
וברח לי מהראש:

מי שיודע איך עושים רקע שקוף שיכתוב. כי ענת ושירה ביקשו אלא הרבה יודעים. :)

Ne§t£A GirL

New member
אני חושבת...../images/Emo108.gif

ניסיתי עכשיו, ולא הלך אז להתעלם מההודעה הזו:)

עכשיו את יודעת.

רקע שקוף: מעתיקים את האביזר בצייר או משהו, עושים NEW, זה בא בגודל המדוייק, לוחצים על ה-Transparnet ואז OK. עכשיו Edit, ואז Paste מסמנים את כל הרקע, עושים Edit ואז Clear, פה פה! נעלם! עושים Select, ואז DESelect. עכשיו שומרים ב-GIF, בודקים שיש V ליד ה-Transparnet, וזהו.

tiptip4u

New member
אם את רוצה ליכתוב להודעה ספציפית

את באמת לשרשר להודעה הזאת. אבל ביגלל שהשירשור הזה אמור להיות שירשור מסודרת (רואים את הכותרת?) אז נגיש שאת הכנת משהו חדש את לא תשרשרי להודעה האחרונה כי כככה כולם יעשו וזה יהיה מבולגן ומכוער- מה שקרה לקודמים. ואם כול אחד ישקיע את החמש שניות ויעלה למעלה השירשור יראה תמיד מסודר ויפה- ויהיה יותר נחמד לשרשר לפה- צודקת?

KitKat nop

New member
הכנתי !

כמה דברים כל הקטנים האפורים זה קעקועים צמידים ושרשראות וכאלה והשאר הם פשוט שאר... מי יכולה לעשות רקע שקוף?... נ.ב מה דעתכן על השיער ?... נועה ~~תורמת~~~

למעלה