אני מציע שתחזיר את התואר שלך לאוניברסיטה...
כי מתמטיקה אתה לא ידוע. מה הקשר שהשמות כבר נקבעו? אתה לוקח את כלל הערים בעולם או מתמקד בתא שטח, ובודק את הכמות היחסית של זוגות ערים בעלות אותו שם. ומתוך המודל שבנית לגבי התנהגות הערים הידועות אתה מחשב סיכוי למאורע ספציפי שמוטל בספק. (תכף תגיד לי שאסור למשל לחשב את התפלגות שמות האנשים בישראל כי כל האנשים כבר קרויים בשמם.
) ב-ט-ח שערוער היא "עיר ער", ובקיצור "ער". זה בטח בגלל שיש סיכוי טוב שעיר שנכבשה ע"י בני ישראל מידי האמורים תיקרא ע"ש עיר הבירה של ממלכת מואב. (רק שהעיר ער לא היתה בירת מואב) חוץ מזה, איך אתה יכול לדבר על "סיכוי טוב שנקראה..."? חשבתי שאסור לחשב סיכוי לדבר מאורעות סינגולריים שקרו. אם נקראה ע"ש ער הסיכוי הוא 1 ואם לא אז הסיכוי הוא 0. אתה באמת לא מתבייש לקשקש שטויות שאפילו סטודנט שנה א' לא היה מעז לפלוט מפיו? הרי אתה תהיה ללעג ולמשל ולשנינה לכל מי שאי פעם למד שיעור מבוא בהסתברות.
כי מתמטיקה אתה לא ידוע. מה הקשר שהשמות כבר נקבעו? אתה לוקח את כלל הערים בעולם או מתמקד בתא שטח, ובודק את הכמות היחסית של זוגות ערים בעלות אותו שם. ומתוך המודל שבנית לגבי התנהגות הערים הידועות אתה מחשב סיכוי למאורע ספציפי שמוטל בספק. (תכף תגיד לי שאסור למשל לחשב את התפלגות שמות האנשים בישראל כי כל האנשים כבר קרויים בשמם.