גיוס לצה"ל

כי המדינה הזאת

פוגעת באנשים והמטרה שלי כרגע היא לצמצם את הפגיעה כמה שאני יכולה, כשאני רוצה לאפשר נישואים חד מיניים בארץ אני לא עושה את זה כדי לפגוע בדת היהודית אלה כדי למשמש את הזכות של האדם הפרטי לבחור עם מי הוא רוצה להתחתן וכשאני בעד הפסקת הכיבוש זה לא בגלל שבא לי לצמצם את מדינת ישראל כי אני ברוגז עם תומכי ארץ ישראל השלמה אלה בגלל שהכיבוש פוגע ומשחית וכו... ולכן עזיבת המדינה לא תועיל לאף אחד חוץ מאולי לעצמי ואולי גם לאנשים שמתנגדים לרעיונות שאותם אני רוצה לקדם ולהועיל להם יפג במטרות שאותןפירטתי למעלה.

אהה ועוד משהו

אני לא מבין איך זה קשור ליהדות התורה ולש''ס? זה לא לקיחת אזרחות בגלל דת

זה לקיחת אזרחות כי ככה אתה רוצה.

דבר שגם מטומטם, גם לא לגיטימי וגם פתאטי.

עין תחת עין

רוצים לא להיות בצבא? סבבה קחו תרגליים שלכם ותלכו למה שחיילים ישמרו על אנשים שבורחים מהצבא

מי בורח?

חח מסכן, נראה שכמעט שטפו לך את המוח עם כל האמרות הציוניות האלה.
למה קשה לך לקבל את העובדה שחלק חושבים שהמדינה הזאת עלובה, ובלעדיה הם היו חיים חיים נפלאים? שהמדינה הזאת קורסת במילא, ומה לעשות, הם נולדו עם אפס אכפתיות כלפיה? אתה ממסגר את המוח שלך לגמרי לכל דיעה אחרת משלך שנאמרת. ומי שלא חושב כמוך, יאללה, שיחזיר את האזרחות! אני טועה?

חחח שום שטיפה ציונית

אני פשוט חושב הגיוני.... למה שאנשים שלא אכפת להם מהמדינה הזאת יחיו בה? בשביל להרוס אותה עוד? שפשוט יעזוב אותה לנפשה ויתנו לאנשים שכן אוהבים אותה לחיות פה אני לא הייתי רוצה לגור במקום שאני שונא ואני בטוח שככה כל אחד

קקטוסץ

New member
אל תיהיה תמים. זה מגוחך.

מה זה לאהוב את המדינה? לנסוע לחברון ולנשק את המדרכה שם? אם נדבר באמות מידה ציוניות-מתלהמות-מרטיטות לב אז לרוב האנשים לא איכפת מהמדינה. לרובם איכפת מעצמם ומזה שיהיה להם כסף לסגור את החודש ואולי לנסוע לנופש איפשהו. אני לא נודעת באהבה הגדולה שלי למדינה אבל אני ישראלית ובא לי לחיות כאן, ממש כאן, במדינת החומוס והחמסין. למה שמישהו יעזוב את המדינה רק כי הוא לא מרגיש אהבה עצומה אליה? ההתבטאות שלך ילדותית במקרה הרע וחסרת כל רלוונטיות במקרה הגרוע.

חח לא התכוונתי לזה

אני מנסה פשוט להסביר לו שצריך להתגייס לצבא כי זה חוק ואם לא נעים לא לגור פה הוא מוזמן לעזוב..... כל עוד מחייבים להתגייס אז מתגייסים ומי שלא נאה לו מוזמן לעזוב

קקטוסץ

New member
נו, יופי.

לא נעים לך לראות נשים נאנסות? תעצום עיניים. לא נעים לך לשמוע על רצח? תאטום את האוזניים. לא נעים לך לשרת בצבא? תעזוב את המדינה. יא אללה, עלית כאן על נוסחת הקסם לחיים טובים!

איך זה קשור לזה בכלל?!

עכשיו זה היה שטות..... אני לא מתכוון להכריח אנשים להתגייס אז אם הם לא אוהבים להיות פה שילכו לאיזה מקום שהם אוהבים

קקטוסץ

New member
הטענה שלך פשוט מגוכחת מלכתחילה.

נגמרו לי כבר הניסוחים ל"אין קשר בין לשרת/לא לשרת בצבא לבין לעזוב/לא לעזוב את המדינה". בשורה התחתונה: אתה מדבר כמו ילד קטן וילדים קטנים מעצבנים אותי.

קקטוסץ

New member
מה שנאמר:

"עם מי את מתווכחת? הוא ילד קטן. הוא ימשיך לחיות במרובע המחשבתי העילג שלו ולא משנה מה תגידי לו" (נאמר ע"י ידידי הטוב שיחיה. מאז שהפסיק להתווכח עם אנשים מסוגך הוא ראה את האור, אגב).

כמו חלק גדול מרמת ה--IQ שלך?

ואני מסכים מאוד עם קקטוסץ. פשוט לא להאמין כמה אין קשר בין הדברים שאתה אומר.

קקטוסץ

New member
אז

אם אני משרתת בצבא אבל לא אוהבת את המדינה זה בסדר? או שאותי צריך להגלות מהארץ אחרי השירות?

מי שמסרב לצהל לא משנה מאיזה צד

מסרב לחיות פשוטו כמשמעו צהל אמור להגן על כל העם בלי צהל לא היינו כאן ושני הצדדים יודעים את זה אז למה להתנגד? אותם סרבנים משני הצדדים לוידעים על מה הם מדברים כאשר הם מסרבים להתגייס

למעלה