גיוס לצה"ל

iRoNBaLLz

New member
"הטרור" שצה"ל הפעיל כל השנים דאג

לכך שנוכל לחיות במדינה הזאת כמו שאנחנו חיים בה היום. אומנם המצב עכשיו לא אופטימלי, אבל בלי "הטרור" של צה"ל המצב היה יותר גרוע. קיצר, ה"טרור" של צה"ל "מכסה לנו את התחת".

עניין מאוד מורכב

אני עדיין נמצאת בעיצומה של התלבטות, כרגע אני רואה את צה"ל כצבא כובש, צבא שמגן עלינו מפני הפשעים שהוא יוצר. כשרק התחלתי לחשוב על הנושא נסעתי לשטחים הכבושים בפעם הראשונה כדי לראות מה באמת קורה שם ולשמוע מאנשים שגרים וחיים את הכיבוש יום יום בלי מסכת התקשורת, בוא נגיד שזה לא בדיוק עודד אצלי חיבה מיוחדת לצה"ל. אני לא יודעת עדיין אם אני אתגייס או לא., יש לי עוד איזה שנתיים שלוש לחשוב על זה.

קקטוסץ

New member
כן, הא.

הצבא הרע הזה, עם החיילם הרעים האלו. הם גם יורים בפלשתינאים חפים מפשע, גם מרביצים למתנחלים חסרי ישע וגם מדברים בראשי-תיבות כל הזמן. אבל למה לך להתגייס? אז מה שזה חוק. אז מה שיש עוד אלף כמוך שלא מסכימים עם המערכת או עם הדרך אבל עדיין מאמינים שכדי לשנות את זה לא צריך לברוח תחת מסווה של "אני לא מתגייס וזה דבר טוב! אני אלך לא לעשות כלום בזמן שאארים עושים את העבודה במקומי ולהיות גאה בזה! שאני אשן עם סקביאס? חה!"

Fleddermaus

New member
מה אםשירות לאומי?

תרומה למדינה במשך שנתיים, אבל לא בצבא, אלא במסגרת אזרחית. מקובל?

קקטוסץ

New member
ראשית זה עם, לא אם.

שנית, לשירות לאומי יש תנאים מסויימים ועד כמה שזכור לי הם לא כוללים את "לא בא לי לשרת בצבא כי צבא זה פוי".

קקטוסץ

New member
בקיצור

את סתם פלצנית שתופסת טרמפ על הדעה הפוליטית שלה והסיסמאות החלולות בשביל לא לעשות טירונות. בכיף שלך, אחותי. אולי גם אני צריכה לעשות את זה, גם לי מה זה לא בא טירונות. ועוד 03, אברוך וטפוי ושלא נדע מצרות.

אם הייתי רוצה להתחמק מהצבא

לא הייתי צריכה דעות הייתי יכולה להגיד שאני רואה פילים וורודים והופ אני בחוץ על 21.

קקטוסץ

New member
את גם יכולה ללבוש חצאית ארוכה

ולטעון שאת מאמינה אדוקה באלוהים. לא משנה באיזו דרך תבחרי זה עדיין יהיה מעשה עלוב.

Fleddermaus

New member
אבל זה לא מה שהיא עושה.

אתה באמת רוצה חיילים שימלאו את המשימה שלהם בצורה הגרועה ביותר, רק כי הם לא באמת מאמינים במה שהם עושים? לא עדיף שיתרמו לחברה בצורה אחרת?

למעלה