בשרשור חוקר

EliranMaor

New member
XDDD

מה המצב man ? כלללטוב מה איתך?
מה השיר האחרון שניגנת?Crazy של אירוסמית'
מה השיר שאתה בקרוב רוצה לנגן?Stuck in a moment של U2 איזה שיר כשאתה שומע, עושה לך טוב בגוף? (מרגש אותך, מלהיב אותך, מקפיץ אותך) ממשיכים לרוץ על איזה עוד כלי נגינה אתה רוצה לדעת לנגן?פסתנר או תופים אז למה אתה לא מנגן עליו? כי קודם אני רוצה לדעת טוב גיטרה
אוכל שאתה אוהב ? מקדולנדס
ואוכל של אמא למי היית רוצה להוציא לשון ולעשות לו נהנהנהנהנהנהנ ?לאור, כי אני עושה לה את זה המון:p יואו משעמם לי, גם לך? לא ממש למה אתה לא מתחבר הרבה?אני מחובר תמיד לאייסי, תתחבר לאייסי! משעמם לי. תרקוד! טוב פה נגמרת החפירה . מסכן, כמה שאלות מעצבנות. למה? היה כיףP: אני ממש יכול לכתוב את השאלונים של תפוז לא? יש פורום לזה אם ממש בא לך הודגש באמצעות מדגישומטיק

timon12

New member
חחחח מצאת לי ייעוד!!! אני כותב שאלונים!!!

איזה חסרות חיים. חח תן ת'אייסי שלך אני ואני אתחבר.

N o y 1 6

New member
יאא מגניב ../images/Emo3.gif

אהה..מה זה ביוטופ?
טוב אין לי הרבה רעיונות אז אני אעתיק וזהו XD חבר\חברה: צבע האוהב: מאכל האהוב: סמיילי האהוב: מפורסמים: הילארי דאף או כרסטינה אגילרה? נינט טייב או דון לני גבאי? עידן יניב או הראל סקעת? בלאק אייד פיז או פאניק! אט דה דיסקו? מיה דגן או ענת שבו מגן? טל מוסרי או עידו מוסרי? סמיילים:
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
?
או
? מסטיק האהוב: לונה פארק או סופרלנד? סימס 2 או שטיח ריקוד? אולסטר או פומה? מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס? יש לך סקיני ג'ינס? אם כן כמה? מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה? הדג נחש או בית הבובות? השיר שלנו 3 או הש"ש 4? וסתם שאלות מה נשמע? הכול בסדר? יש לך\היה לך שין\בלוג....? טעמת פעם את המסטיק הובה-בובה? נחמד או חמוד? בעלי חיים: חתול או כלב? אריה או נמר? צפרדע או קרפדה? ולסיום..... איך היה השאלון? (אם יש שאלות מטומטמות...זה לא אני המצאתי
)

EliranMaor

New member
רק בשבילך../images/Emo3.gif

חבר\חברה:
צבע האוהב:אממ כחול כהה כזה מאכל האהוב:של אמא
ומקדולנדס! סמיילי האהוב:
מפורסמים: הילארי דאף או כרסטינה אגילרה?כריסטינה נינט טייב או דון לני גבאי?נינט!
עידן יניב או הראל סקעת?אפ'חד:X בלאק אייד פיז או פאניק! אט דה דיסקו?פאינק! מיה דגן או ענת שבו מגן?מיה דגן!! היא קורעת מצחוק!!
טל מוסרי או עידו מוסרי?אממ טל מוסרי? סמיילים:
מסטיק האהוב: מאסט מנטה לונה פארק או סופרלנד? מה שבתלאביב [לונה פארק?] סימס 2 או שטיח ריקוד?שטיח ריקוד!! אולסטר או פומה? אולסטאר
מה אתם אומרים על סקיני ג'ינס?איכ? יש לך סקיני ג'ינס?לא
אם כן כמה? מה לדעתך הטרנד האופנתי של השנה?אולסטאר וחבל שכל פקאצה שניה חושבת שהיא מגניבה בזה שהיא לובשת אותם:X הדג נחש או בית הבובות?ב"ה
השיר שלנו 3 או הש"ש 4? השיר שלנו 2 ! [כי לא ראיתי את 3 ו-4] וסתם שאלות מה נשמע? כל טוב מה איתך?
הכול בסדר?מצוין
יש לך\היה לך שין\בלוג....?מה זה שין?
וכן, יש לי בלוג כבר שנתיים וחצי טעמת פעם את המסטיק הובה-בובה?כן! טעים! נחמד או חמוד?חמוד בעלי חיים: חתול או כלב?שאלה קשה האמת
יש לי כלב אבל אני ממש רוצה חתול אריה או נמר? נמר צפרדע או קרפדה?חח אממ צפרדע? ולסיום..... איך היה השאלון?מעולה
(אם יש שאלות מטומטמות...זה לא אני המצאתי ) בקטנה;] הודגש באמצעות מדגישומטיק

N o y 1 6

New member
וברצינות? ../images/Emo122.gif

לא יודעת למה זה מסקרן אותי אבל אתה לא תצא מזה

דורה17

New member
אני אסביר לך... חעחעחעחע

זה מן עבודת חקר מעיקה ומיותרת בביולוגיה שעושים אותה במשך שנה ויש לה מיליון חלקים ובסוף נבחנים עליה בע"פ או במילים אחרות.. עבודת גמר שהיא יחידה מה5 יחידות בביולוגיה...

דורה17

New member
זה לא רק נשמע...

תארי לך מה זה שנה שלמה לעשות גרפים ולתת הסברים על כמה חלחולית השדה צומחת בין מפגש למפגש ואיך זה שהלפלופית צומחת רק בחודשים המסויימים האלה.... ומה גורם לנמלת הקציר הדוגונית ללכת ימינה ולא שמאלה חחחחח בקיצור.... לא כיף... אבל אין ספק שיש הרבה צחוקים חחחח זה משבש קצת את השכל אבל זה גורם לך להעריך כל עבודה קטנה שאת מקבלת בבצפר.. כי את יודעת שיש עבודות יותר גרועות חחחח

EliranMaor

New member
זה עוד שאלות נורמליות!

לנו יש שאלה אמממ צריך להסביר את הקשר בין הטמפרטורה של האויר לסוג פעילות הברכיה וצריך להסביר למה בחורץ היא נחה ובקיץ יש לה יותר פעילות ולמה הגרפים לא תואמים את הרקע הספרותי ולמה לעזאזל אני אמור לדעת דברים לא חיוניים כמו זה?:X

דורה17

New member
חחחח נו כל השאלות המפגרות האלה...

וואו אתה לא יודע כמה המצאנו בעבודה הזאת חחחח כל קשר בין הביוטופ שלי למציאות הוא מקרי לחלוטין חחחח אתה עושה עם הדרכה? או לבד? [אני עשיתי בלי הדרכה.. ררר זה סיוט...]

EliranMaor

New member
הדרכה, בטח שהדרכה!

נראה לך בלי הדרכה? הייתי קופץ מאיזה גג או משו

דורה17

New member
חחח כן נראה לי.. אני הייתי בלי הדרכ

ה... ארר זה היה מעצבן.. הייתה לי הדרכה של המורות אבל בתכלס עשינו הכל לבד! ולא היה לנו שמץ של מושג מה לעשות חחח מחר אני אדע כמה קיבלתי בבחינה... אוי אז אם זה ברכיה אתה בטח עם יובל הזה לא?

EliranMaor

New member
בהצלחה!

ולא..הייתה לי שונית שלא ידענו את השם משפחה שלה אז קראנו לה שונית ביוטופ ואז מישו חשב שזה השם האמיתי שלה וכשהיינו צריכים לחפש את השם שלה אז הוא חיפש "שם פרטי: שונית" "שם משפחה:ביוטופ"

דורה17

New member
../images/Emo6.gif חחחחחח

תודע!
וואי שונית זה מגנוב.. בהתחלה רציתי לעשות גם בשונית באילת עם החברה להגנת הטבע או משו אבל איך שהו זה הפך לשדה נטוש 2 מטר מהבית בלי הדרכה חחחח

למעלה