בשרשור חוקר

שלומיתת

New member
הו אלוהים.

עם כל ה"אהבה" שלי לקובי. עדיין עצוב שבכותרת שלך החלפתי בטעות את הי' לו'..

EliranMaor

New member
יש לי שאיפות להיות קירח עם עיניים כחולות../images/Emo6.gif

סתם לא איכ

דורה17

New member
חוחוחו אני רוצה!

היי! נעלמת קצת.. מה קרה? לימודים? טוב שיהיה בהצלחה! אמ.. עכשיו לשאלות... איזה תוכניות אתה אוהב? מה אתה אוהב לעשות חוץ מלהיות במחשב ולראות טלויזיה? איזה להקות אתה אוהב? (חוץ מסינרגיה זאת זה כבר הבנו חחח) אתה אוהב מוזיקה ישראלית? נכון שצריך להרוג את מי שהמציא את הביוטופ? והמתמטיקה? ונכון ש........................... נגמרו לי השאלות? חחח סתם טוב אין לי מה לשאול יותר.. תהנה! צ'או!

EliranMaor

New member
../images/Emo6.gif בשביל זה אני פה מסתבר../images/Emo3.gif

היי! היי!
נעלמת קצת.. מה קרה? לימודים?יו שמת לה
ואממ לימודים לצערי ואני בזמן האחרון גם הרבה לא בבית.. טוב שיהיה בהצלחה! תודה!! אמ.. עכשיו לשאלות... איזה תוכניות אתה אוהב? גיבורים
מה אתה אוהב לעשות חוץ מלהיות במחשב ולראות טלויזיה? בזמן האחרון אני מנגן המון בגיטרה.. אז גיטרה
איזה להקות אתה אוהב? (חוץ מסינרגיה זאת זה כבר הבנו חחח)אממ ברייקינג בנג'מין, אוונסנס, מקפליי, הרשימה ארוכה
אתה אוהב מוזיקה ישראלית?
נכון שצריך להרוג את מי שהמציא את הביוטופ?כלכךךךך!! שמעתי שרוצים לבטל את זה:X והמתמטיקה?
!! ונכון ש........................... נגמרו לי השאלות?מסתבר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

דורה17

New member
הממ... מעניין מאיפה שמעת את זה....

חחח אני אמרתי לך את זה חחחח

timon12

New member
קבל גם ממני ../images/Emo11.gif

מה המצב man ? מה השיר האחרון שניגנת? מה השיר שאתה בקרוב רוצה לנגן? איזה שיר כשאתה שומע, עושה לך טוב בגוף? (מרגש אותך, מלהיב אותך, מקפיץ אותך) על איזה עוד כלי נגינה אתה רוצה לדעת לנגן? אז למה אתה לא מנגן עליו? אוכל שאתה אוהב ? למי היית רוצה להוציא לשון ולעשות לו נהנהנהנהנהנהנ
? יואו משעמם לי, גם לך? למה אתה לא מתחבר הרבה? משעמם לי. טוב פה נגמרת החפירה . מסכן, כמה שאלות מעצבנות. אני ממש יכול לכתוב את השאלונים של תפוז לא?

למעלה