בשרשור חוקר

McFreaKy

New member
מתי זו נהייתה תחרות הראש הכחול? Oo

או משו כזה. X: חוץ מזה, היי, כשמדובר בליבי (
), אז בכלללללללל....
אל תרביצי לי (וכן, אני מתכוון לליבי למרות שזה משורשר לאלירן, אני יודע לשרשר ולפנות לבנאדם אליו אני מתכוון במקביל
). וגם לא יגאל. X:

vered151

New member
נמ..

ממצב אח שלו? יש לך צלקות? אם כן ממה/מתי? יש לך רישיון? איזה טסט עברת? חחח איזה מוזיקה שומע? הא...ואני גם ממש אוהבת את השם שלך...לא יודעת למה
יומטוב

EliranMaor

New member
נאמנאמ!

ממצב אח שלו? כלטוב מה איתך? יש לך צלקות? אם כן ממה/מתי?יאפ, אחת ברגל שמאל, למה? אממ בקצרה כי כשהייתי בן 3 חשבתי שזה נוראא מגניב לגלוש על שברי זכויות, ובסוף זה לא היה מגניב כי זה פתח לי תרגל
ועוד צלקת מתחת לאף, אין לי מושג ממה. אה ומיליון כוויות מהשמן של מקדולנדב
יש לך רישיון?
איזה טסט עברת? חחח לא עשיתי תיאוריה עדיין ואת מדברת איתי על רישיון?
איזה מוזיקה שומע?וואו..המון דברים... מכריסטינה אגילרה לפינק לסינרגיה למיי כמיקל רומאנס.. כמעט כל הסוגים הא...ואני גם ממש אוהבת את השם שלך...לא יודעת למה תודה! יומטוב גם לך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

וואההההה אלירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אוקיי, עכשיו תענה לי על כללללללללללללללללל השאלות.
בן כמה?= מאיפה?= מה התחביבים שלך?= אתה עובד? אם כן איפה?= מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?= יש לך חברה?= אוהב קולנוע?= למה אתה לא ניכנס לקומונה שלי?
= בוא נלך מכות, בא לך?
האם רצחת פעם מישהו? אם כן מי? איפה? למה? איך?
בא לך לתת לי אייסי שלך???? אם כן, אני במסרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר שאלה אחרונה.- מה שלומך?

EliranMaor

New member
יונייייייייייייייי!!!../images/Emo6.gif

בן כמה?=17 וחצי מאיפה?=נתניה
מה התחביבים שלך?=ממ..לשמוע מוזיקה, גיטרה, מחשב אתה עובד? אם כן איפה?=יאפ, מקדולנדס מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך?= הצטרפתי למקדולנדס! סתם לא אממ צעקתי "אני יולדתתתתתתתת!@#$!@#$!@#$" על הגג של עזריאלי
| יש לך חברה?=
אוהב קולנוע?=יאפ! למה אתה לא ניכנס לקומונה שלי? =אני נכנס אבל לא מגיב
בוא נלך מכות, בא לך? לא, חבל שתפסיד
האם רצחת פעם מישהו? אם כן מי? איפה? למה? איך?
בא לך לתת לי אייסי שלך???? 293636348 אם כן, אני במסרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר שאלה אחרונה.- מה שלומך? חחח כלטוב מה איתך?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

niro levi

New member
EliranMaor

יווווהווו החפירות מתחילות חחח האם אתה מוכן? יופי כי זה לא מעניין אותי חח אז ככה... מה קורה? איזה חיה הכי אהובה? יש לך? איך קוראים לו/ה? מ1 עד 10 כמה אתה אוהב את האנשים שיש פה בפורום? כמה זמן אתה כבר בפורום? האם אתה בקשר עם אנשים מהפורום? שלא הכרת קודם.. בכמה הופעות של סינרגיה היית? איזה שיר של סינרגיה הכי אהוב? מה השיר הראשון ששמעת של סינרגיה? מה אתה עושה כל היום? נכון בא לך שאני יסתום ויפסיק לחפור לך? היה כיף? חפרתי מספיק? כי אם לא אני יכולה להמשיך נראה לי שזהו להפעם חח יש מצב שיהיו עוד כמה פעמים כאלה

EliranMaor

New member
niro levi../images/Emo3.gif

האם אתה מוכן? יופי כי זה לא מעניין אותי חח מוכן ומזומן! אז ככה... מה קורה?כלטוב מה איתך? איזה חיה הכי אהובה?חתול או כלב יש לך?יש לי כלב איך קוראים לו/ה?שוקו כפרעלו
מ1 עד 10 כמה אתה אוהב את האנשים שיש פה בפורום?100!
כמה זמן אתה כבר בפורום?אממ לוזוכר, כמה חודשים טובים האם אתה בקשר עם אנשים מהפורום? שלא הכרת קודם..יאפ בכמה הופעות של סינרגיה היית?אממ 5 איזה שיר של סינרגיה הכי אהוב?משיכים לרוץ/עוזב/אשם..תלוי במצברוח מה השיר הראשון ששמעת של סינרגיה?ממשיכים לרוץ
מה אתה עושה כל היום?אממ במחשב/עובד/מנגן/בבצפר/דברים אחרים
נכון בא לך שאני יסתום ויפסיק לחפור לך? ממש לא היה כיף?יאפ
חפרתי מספיק? כי אם לא אני יכולה להמשיךחופשי
נראה לי שזהו להפעם חח יש מצב שיהיו עוד כמה פעמים כאלהסבבה! הודגש באמצעות מדגישומטיק

GiLi73

New member
אלירן../images/Emo27.gif

1. שם המשפחה שלך מאור? או שזה השם השני שלך? 2.בן כמה אתה? 3.מאיפה? 4.איזה כיתה? 5.מה המקצועות האהובים עלייך? 6.מה המקצועות השנואים עליך? 7.מה התאריך לידה שלך? ואין לי עוד שאלות

למעלה