בשרשור חוקר

../images/Emo85.gif שלום:)

אני לא מכירה אותך כי אני חדשה, אז אלה בטח שאלות מטומטמות. המ..קודם כל- מה נשמע?:) כמה זמן אתה מנגן בגיטרה? איזה גיטרות יש לך? רוק ישראלי,אתה שומע? נראה לי שזהו.. יומנעים.

EliranMaor

New member
כל יום מכירים מישו חדש [מישו אמר ארתור?../images/Emo12.gif ]

המ..קודם כל- מה נשמע?:)כל טוב מה איתך?
כמה זמן אתה מנגן בגיטרה? מעל שנתיים איזה גיטרות יש לך?אחת, אותה אחת מההתחלה, קלאסת, שחורה עם פס לבן בצד, יפייפיה
רוק ישראלי,אתה שומע?בטח! הודגש באמצעות מדגישומטיק

דורה17

New member
חחחחח נו רק אם ממש ממש ממש ממש ממש ממש

ממש (ואני יכולה להמשיך) משעמם לי ואין מה לראות בטלויזה ואין מה לעשות במחשב ואין לאן ללכת ובמקרה משדרים את ארתור..... אז אני רואה חחחחח שלא תחשוב שאני מכורה או משו חחחח כבר לא חחחח

דורה17

New member
וגם לא עד הסוף... קצת בשביל הנוסטלגיות...

הייתי מכורה לזה פעם בעברי הרחוק כילדה קטנה ומשועממת.. עכשיו אני סתם משועממת...

דורה17

New member
חחחחחח הקול של ארתור מצחיק אותי

חחח זה נשמע כאילו בנאדם בן 20 מנסה לעשות קול של ילד... וואי פעם ראיתי איזה הצגה בבצפר עם המדובב של מר עכבר וזה היה כזה מצחיק כל ההצגה חשבתי על ארתור חחחח

סינטטית

New member
היי!

ארתור זה אחלה סדרה!
[למרות שלא יוצא לי לראות לאחרונה אבל אם הייתי יודעת מתי יש הייתי רואה! חח]

שלומיתת

New member
אלירן../images/Emo6.gif

מקורה? מקצוע שנוא..? מקצוע אהוב? אתה בא להופעה בפסטיבל הסטודנט? כשיהיו לי שאלות נורמליות אני אכתוב..חחח

EliranMaor

New member
שלומיתת[תתתתתתת ../images/Emo6.gif ] !

מקורה?כלטוב מה איתך? מקצוע שנוא..?מתמטיקה:X מקצוע אהוב?אממ תרגום
אתה בא להופעה בפסטיבל הסטודנט?ישמצב, אם בנדוד שלי יקנה לי כבר כרטיס! כשיהיו לי שאלות נורמליות אני אכתוב..חחחאיי וויל בי וואיטינג! הודגש באמצעות מדגישומטיק

שלומיתת

New member
יופי,נראה אותך שם../images/Emo3.gif

שאלה נוספת. מה אתה מעדיף,קלאסית אקוסטית או חשמלית והשאלה הבאה היא מה אתה קונה לי,אקוסטית או חשמלית?

EliranMaor

New member
חשמלית!../images/Emo99.gif

ולך? ממ.. אקוסטית אני רוצה לראות בת שתנגן על אקוסטי בלי לבכות על כמה שזה כואב באצבעות!

למעלה