בשרשור חוקר

EliranMaor

New member
טחח בקטנה, העיקר שאת סיימת עם זה

אני רק בחצי הדרך נראה לי

שלומיתת

New member
כן אני יודעת,נשמע רע../images/Emo6.gif

כי זה באמת רע
טוב, אני אשב בצד ואשתוק.

סינטטית

New member
אלירן!

מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד? ספר את הפאדיחה הכי גדולה שלך
3 דברים שלא יודעים עליך? אם היתה לך אפשרות לקרוא מחשבות של מישהו אחד בלבד, מי זה היה? פורום אהוב [אהמ
] - איך אתה אוהב את הקרפ שלך? נכון שבא לך קרפ? איך אתה מרגיש עם זה שאוטוטו אתה מסיים יב? מתי הבגרות האחרונה שלך ובמה? מה התאריך גיוס שלך [נכון שזה עלול להשתנות, אבל נכון לעכשיו] ? וזהו

EliranMaor

New member
אור!

מה השם האהוב עליך לבנים?לודע
ולבנות?כנל^ איזה 3 דברים היית לוקח לאי בודד?אותך, סניף מקדולנדס ותלושים של ארוחות חינם במק'
ספר את הפאדיחה הכי גדולה שלך לא..זה בסדר
3 דברים שלא יודעים עליך?חחח זה לא לפה, אם את רוצה אז באייסי
אם היתה לך אפשרות לקרוא מחשבות של מישהו אחד בלבד, מי זה היה? חח של מישוP: פורום אהוב [אהמ ] -פקאצות! [סתם מה נראה לך
] איך אתה אוהב את הקרפ שלך? שחור וארוך
נכון שבא לך קרפ? כבר לא, אבל מצד שני לא יזיק עכשיו איך אתה מרגיש עם זה שאוטוטו אתה מסיים יב? לודע, רגשות מעורבים
מתי הבגרות האחרונה שלך ובמה? אממ 28 ביוני, ביולוגיה מה התאריך גיוס שלך [נכון שזה עלול להשתנות, אבל נכון לעכשיו] ? 18 במרץ 2008 הודגש באמצעות מדגישומטיק

EliranMaor

New member
לפחות זה מקורי!

אם תפגוש מישו שקוראים לו לודע... תקבל את כל הכסף שיש לי בבנק על המקום!!

שלומיתת

New member
אל תתחייב לדברים כאלה כ"כ מהר..

אחרי שכבר שמעתי על מישי שקוראים לה בהמה,הכל אפשרי
(למה יש לי הרגשה שאני אקרא לבן שלי לודע?
)

kobbar

New member
לא קצת נסחפנו עם מקדונלדס? כולה ג'אנק פוד,זבל

והם משלמים לך מינימום על קריעת תחת, עמידה 8 שעות רצוף, וגם לא ממש אכפת להם אם אתה רעב או לא כדי להוציא אותך להפסקה, אתה תצא רק במקרה שאין לחץ ואין אנשים ואתה אדם מיותר אז חבל להם לשלם לך בינתיים.

למעלה