><
K kobbar New member 2/5/07 #73 שפיים. אתה במרכזית אני מניח? מה יש לך לספר על אדם, נופר, אור כהן, כל העגנוניסטים? תן לי איזה רכילות.. פשלות שלהם.. דברים שהם לא עושים טוב.. אני רוצה לצחוק עליהם ולגחגח עליהם בכמה ימים שאני עוד אראה אותם פה ושם בביצפר.
שפיים. אתה במרכזית אני מניח? מה יש לך לספר על אדם, נופר, אור כהן, כל העגנוניסטים? תן לי איזה רכילות.. פשלות שלהם.. דברים שהם לא עושים טוב.. אני רוצה לצחוק עליהם ולגחגח עליהם בכמה ימים שאני עוד אראה אותם פה ושם בביצפר.
ס סינטטית New member 2/5/07 #77 כן הוא עובד איתי וגם עם לילך הבת דודה שלך. לא להאמין שיש ביניכם קשר משפחתי! חח
K kobbar New member 2/5/07 #85 אז בוא תחרות אני ואתה!!! מי מפנה מגש של שולחן מלוכלך יותר מהר!!!!!!!!!!!!!! השיא שלי זה 7 שניות
E EliranMaor New member 2/5/07 #95 וואי תכלס../images/Emo6.gif אלירן לקורס פראמדיקים |אמןאמןאמאמאמןאמאמןאמןאמןאמןאמןאמןאמן|!!!
M McFreaKy New member 2/5/07 #164 אומגד, מה? ../images/Emo12.gif הוא קרוב של לילך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif *בהלם* עכשיו אני בכלל לא מבין איך אתה מרשה לעצמך לבייש את עצמך ככה. להיות בנדוד של לילך כפארעליה זה כבוד וככה אתה עושה מעצמך צחוק. חבל.
אומגד, מה? ../images/Emo12.gif הוא קרוב של לילך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif *בהלם* עכשיו אני בכלל לא מבין איך אתה מרשה לעצמך לבייש את עצמך ככה. להיות בנדוד של לילך כפארעליה זה כבוד וככה אתה עושה מעצמך צחוק. חבל.
K kobbar New member 2/5/07 #65 HEY ../images/Emo2.gif שמים מלח פלפל!!! חובה! אני תמיד שם כלומר, פעם ב... כלומר, פעם אחת, שיצא לי להיות מטבח, לפני איזה 7 חודשים..
HEY ../images/Emo2.gif שמים מלח פלפל!!! חובה! אני תמיד שם כלומר, פעם ב... כלומר, פעם אחת, שיצא לי להיות מטבח, לפני איזה 7 חודשים..