ברירת המחדל שלי

maof

New member
רק רגע ../images/Emo46.gif

ומי אומר שזה בלוף
איזהו מכובד? - המכבד את הבריות (אבות ד, א) מעוף

maof

New member
תראי קוקו........./images/Emo13.gif

לא הספר הוא העיקר אלא מה שכתוב בו. מעוף

maof

New member
תראי...לפי דעתי../images/Emo13.gif

עבורך זה לתת רק את הטוב ביותר
מעוף

maof

New member
והכל בגלל ספק../images/Emo35.gif

זאת למעשה בקשתי.... תן לי את הספקנות לאזן את מעשי את האומץ להתגבר על ספקותיי ואת התבונה להבחין בין השניים. מעוף

maof

New member
סליחה......

את יכולה לתת לי הוראות לדרך? מעוף

maof

New member
אוקי אז מה הבעיה../images/Emo35.gif

ניקרא לנערה ונישאל את פיה. מעוף

ע פ ר ל ה

New member
דולה

שחררי אותו מימך. שחררי עצמך ממנו,את לא מאוהבת. את מבזבזת את זמנך ואת זמנו,זה חסר תכלית. אילו אהבת,לא היית מתלבטת כלל,זה ברור לך נכון? בתוך תוכך את לבטח יודעת שהוא ממלא ומספק איזשהו צורך שקיים בך. אבל את הצורך העיקרי שאת זקוקה לו דולה,הוא לא מספק.הוא איננו מסוגל,גם אם מאוד יתאמץ. שחררי יקירה,ואפשרי לעצמך היכרות חדשה ואמיתית שתוציא מימך את המיטב והמירב שיש בך.

ד ו ל ה

New member
אני לא מאוהבת

את זה אני יודעת, וגם הוא. אינני משלה אותו. הוא יודע מה אני מרגישה וגם הבהרתי יותר מפעם אחת שאני לא רואה עתיד ממשי לקשר הזה. ולמרות כל זאת אנו שבים ונפגשים כל אחד מתוך חולשותיו הוא... כבר ניתקנו את הקשר הזה כמה פעמים בעבר והוא עדיין כאן, חי ובועט... דולה (שמחה לראות שהייתה כאן חגיגה קטנה הלילה, בהעדרה
)

דולה..אני מציע לך לקחת אותו למפגשים

של פנויים ופנויות..את תעזרי לו למצוא את אהבתו..והוא יעזור לך.. תשענו האחד על השני..עד שתמצאו משהו.

G a v ® i e L

New member
"מבזבזת את הזמן.."?

מי קבע ? כל החיים הם בזבוז זמן, אולי... זמן שנהנים לבזבז - אינו זמן מבוזבז. וגם אם אין שם אהבה סוערת אין אומר שלקשר אין משמעות, אולי רק פער בתחושות. והפער הוא הבעיה, כאן הייתי מציע לדולה (שזה גם כלי נגינה מדהים) שתעשה מולו גילוי נאות ותפסיק לערפל אותו בצלילים המסחררים האלה. אכן כלי נגינה מדהים. דולה, תשמרי טוב על המפתח סול שלך, זה כל מה שאני יכול לייעץ לך על הבוקר.

למעלה