ברירת המחדל שלי

ד ו ל ה

New member
ברירת המחדל שלי

"נמאס לי להיות ברירת המחדל שלך" כך הוא אמר לי היום... וייתכן מאוד שיש צדק בדבריו
האם יכול להיות שאני מפספסת בגדול מחפשת רחוק את מה שנמצא כאן מתחת לפנס וממסמסת אהבה גדולה רק בגלל שהיא זמינה כל כך? האם הידיעה שהוא תמיד בסביבה, מחכה, נענה לכל רצון שלי הופכת את אהבתו לקלת ערך בעיניי? הוא יקר לי, טוב לנו יחד, אני נהנית לבלות במחיצתו אך אינני יכולה להציע לו את אותו עומק רגשות שהוא מציע לי בשתי ידיו. בימים "טובים" הוא מוכן להסתפק במעט שלי בימים אחרים, כמו היום, הוא מואס בסידור הלא סימטרי הזה (ובצדק...) האם אני צריכה לבחור גם בשבילו?.... דולה

ערסlight

New member

יש אנשים שמה שעושה להם את זה,זה שדוחים אותם. הוא כזה. זה הסיפור שלו. לי נשמע שהוא מקבל בדיוק מה שהוא רוצה. [הוא רק לא יודע את זה] אם את רוצה להבריח אותו, את יכולה להתאהב בו. ואת, את לא שייכת ממש לסיפור. את רק אובייקט.

ד ו ל ה

New member
אתה בהחלט עושה לי חיים קלים

מסיר מעליי כל אחריות לבחירה שלו... הלוואי וזה גם היה מרגיש לי כך... דולה (מתמחה ברגשי אשמה...)

mars4

New member
לא מאמין בתיאוריה הזו

אף אחד (נורמלי) לא אוהב להיות דחוי או לקבל הרגשה של ברירת מחדל בדיוק כמו שאף אחד (נורמלי) לא אוהב שמצליפים בעכוזו (אני לא מחשיב מזוכיסטים כנורמלים). הפיתרון טמון בשאלה.. "נח לי שהוא כל הזמן זמין... תמיד בסביבה..מחכה..נענה לכל רצון שלי... " זה הטעות הענקית שלו . מערכת היחסים הזו תמדד רק כאשר , הוא יפסיק להיות זמין, יפסיק להיות בסביבה ואולי אפילו יתחיל לצאת עם אחרות. ואז תראי מה הערך המוסף שהוא מכניס לחייך, ועד כמה הוא יהיה חסר לך אם בכלל. מצטער, אני בעצמי לא מאמין בזה אבל מסתבר שהחיים חזקים מכל תיאוריה ולפעמים צריך לעבור לפרקטיקה.

ד ו ל ה

New member
בפרקטיקה

היו תקופות ארוכות שהקשר ביננו נותק והוא יצא עם אחרות ולא היה זמין וזה לא היווה שום בעייה היות וכמו שאמרתי, אני לא מאוהבת בו (אין לי התלבטות בנושא) אחרי כל תקופה כזו הקשר היה מתחדש, כמעט תמיד ביוזמתו. לי הסידור הזה נוח,כי אני נהנית בחברתו לו, זה עדיף כנראה על כלום אבל בהחלט לא מספק... אני לא מוליכה אותו שולל לרגע ובכל זאת אני מרגישה עם זה רע כי כמו שאמרה red head יש כאן מידה של חוסר רגישות שלי כלפי אדם שיקר לי האופציה האחרת היא להתנתק ממנו ניתוק מוחלט והוא אינו מעוניין בזה

malka3

New member
להיות או..

"להיות, או לא להיות זאת השאלה. מה נעלה יותר: לשאת באורך רוח חיצי גורל אכזר ומטחי מרגמותיו או אם חמוש לצאת מול ים הייסורים למרוד, וקץ לשים להם? למות."

maof

New member
ועד לרגע............

שהוא יחליט עבור עצמו ויראה רק את עצמו. מעוף

תמיד...

כך אני מאמינה... כל אחד...בכל רגע נתון...מחליט עבור עצמו... גם כשלמראית עין...נראה שלא. מה שנראה לאחד כחוסר החלטה של האחר... עבור האחר,זו החלטה. להיות...לא להיות...מי אנחנו שנשפוט?

maof

New member
אז חזרנו לעינין של.........

זמן ומומנטום
מעוף

maof

New member
אוקי מקבל אבל.........

אושר הוא תוצר של הדמיון וכמובן גם התאמה. מעוף

maof

New member
טעות תיקון....

אושר הוא לא תוצר של הדמיון מעוף

maof

New member
להחליט../images/Emo35.gif

אני מחליט שאני לא רוצה להחליט
מעוף

maof

New member
תראי...........

מנהל טוב יודע שקבלת החלטה חשובה... חייבת להידחות
מעוף

maof

New member
תראי............

החלטה נבחנת בטעם שהיא מותירה כשמאמצים אותה, ובקושי שהיא יוצרת אם רוצים לדחות אותה. מעוף

למעלה