ברירת המחדל שלי

אם אתה...

דפקא מתעקשת על טעם וקושי... מי אני שאפריע לך?

maof

New member
או ../images/Emo70.gif

זה כבר משו' אחר...הרי על טעם וריח אין מה להתווכח. מעוף

maof

New member
תראי.......

את הוויכוח על מי יקח את הכבל מעריך כבר מאחורי אז אפשר על להתנסות במשו' אחר
מעוף

אני מבינה ש...

לא עשית ש"ב היום...
מעריך
מאריך ואת זה...כבר תיקנתי היום למישי
מישו החליט להתנקלת לקוקו בחופש שלה

ע פ ר ל ה

New member
קוקו

הבחור החליט לא להחליט למרות שאיננו מתוגמל על פי ציפיותיו?! והוא עדיין שם... מדוע? מדוע אדם נשאר במקום לא מתגמל? אולי התלותיות שבו? אולי התקווה ההרסנית? והיא...? הרי את שחשקה נפשה,איננה מקבלת ממנו,מה הטעם? אין ציבעי ביניים בנושא הזה. זה או אהבה או כלום! לטעמי,בסוג היחסים האלה,ניתן מקסימום להיות ידידים. דרושה כאן הגדרה ליחסים ותיאום ציפיות. ובכלל... כדי לזכות במה שכל אדם מייחל לו בחייו רצוי שתשחרר עצמה,וכך תזכה בהזדמנות לאהוב באמת.

maof

New member
עפרלה...........

ציפיות לפי ידעתי יש במיטה..... בחברות נותנים כי רוצים...עיזבי אותך מהגדרות זה רק מסבך יותר את הקונפליקטים. מעוף

נו...

מה אנחנו יודעים מה ולמה גורם משו לאדם X להחליט? מה שהחליט זה מה שמתאים לו...לא לך,לי,לה. והיא... אם היא שם...זה כי היא החליטה ככה... מה שכמובן לא ימנע ממנה...מחר להחליט אחרת. היא תזכה רק במה שהיא תרצה... וצבעי ביניים,חביבתי...יש לרוב... רק הושט היד וגע בם...לבחירתך.

ע פ ר ל ה

New member
הנושא עלה לדיון ציבורי,ואני מגיבה

על פי הבנתי,ודרכי המאוד ראלית. לעיתים,רק כשמושא אהבתך מתרחק מימך,אתה מעריך ומתגעגע לנוכחותו. כשהוא זמין וברור,זה כל כך מובן מאליו ואז נוצרת ההתלבטות.הוא טוב לי? הוא מספק את הצרכים הנפשיים? הריגשיים? האינטלקטואליים? המיניים? המרחק יוצר את השאלות,ומספק תשובות.

ע פ ר ל ה

New member
זה בהחלט קשור קודם כל אליה

היא זו שמתלבטת ושואלת שאלות,הספק מנכר בה. והוא,נופל בין הכסאות,קם,ונופל שוב. לכן היא צריכה לעזור לעצמה ולו,להחליט. מרחק לצורך בירור רגשות ורצונות,הוא הכרח. מתוך נסיוני הפרטי אני יודעת שזו סיטואציה קורעת, הייחס החצוי מטריף את הדעת,לא נותן מנוח. אני מאמינה ברגשות החזקים שגורמים לי לרצות להיות במחיצת אהובי בלב שמח וצוהל,רגע ורגע.

עפרלה...

הפלת לי מכסא מרוב תדהמה
היא צכה לעזור לו להחליט?????????????? היא?????????????????? אוי...אוי...אוי... מה שהיא צכה זה רק היא צכה לדעת...ולגבי עצמה בלבד
ואם צריך מרחק כדי לדעת...אני כבר לפי זה הייתי יודעת

ע פ ר ל ה

New member
היא צריכה לעזור לו ללכת

לעזור לו ללכת מבחינתי זה להיפרד ממנו אחרי הסבר מדוקדק על הרגשות והתחושות שלה. הוא יקשיב ויפנים ויעשה את החושבים שלו עם עצמו. כרגע לדעתי היא לא ברורה איתו לחלוטין,לכן הספק נמצא בו. הגיבוש שלה עם עצמה יוביל ויעזור לו לקום וללכת או להשאר במעמד הביניים(ארעיות). יש מבין קוקול'ה? לא כולם חזקים להחליט,ישנם גם חלשים וכואבים,ובזה צריך להתחשב.

קוקו'לה לא מבינה...

קוקו'לה לא חושבת במושגים של חזקים וחלשים... קוקו'לה חושבת במושגים של...מה מתאים לכל אחד. היא תעזור לעצמה. הוא יעזור לעצמו. כל אחד בדרכו שלו. רק ככה קוקו'לה מבינה

ע פ ר ל ה

New member
טוב טוב יאללה... התנפח לי המוח

ונשארו לי רק שתיי סגריות לסגור את הלילה

../images/Emo23.gif

מיקווה שלא 'צבנתי לך. בואי אליי...אתן לך סיגריות...באימאיממממשש'לי יש לי המון. רוצה כתובת? ולא לבכות...רגע...אחפשת לך שיר שמח... לא לזוז

למעלה