קוקול'ה תביאי שאכטה או בעצם חפיסה,והכי דחוף כתף לעיין בוכייה.
ע ע פ ר ל ה New member 8/8/05 #44 ../images/Emo6.gif קוקול'ה תביאי שאכטה או בעצם חפיסה,והכי דחוף כתף לעיין בוכייה.
M maof New member 8/8/05 #38 תראי חמודה...... הלימוד הוא אינסופי ואנחנו כל בוקר לומדים מחדש. אבל את צודקת אין חדש תחת ה... מעוף
ע ע פ ר ל ה New member 8/8/05 #40 ובענייני קנקנים ואגרטלים מעוף אז אני מסתכלת גם על הקנקן וגם על מה שבתוכו. למה לי רק או רק? אי אפשר את שניהם? שנתחיל עם הפשרות הכואבות והלא שלמות?
ובענייני קנקנים ואגרטלים מעוף אז אני מסתכלת גם על הקנקן וגם על מה שבתוכו. למה לי רק או רק? אי אפשר את שניהם? שנתחיל עם הפשרות הכואבות והלא שלמות?
M maof New member 8/8/05 #45 ובעניני מציאות ואנשים.... איזהו חכם הלומד מכל אדם שנאמר מכל מלמדי השכלתי (מסכת אבות) מעוף
M maof New member 8/8/05 #59 ת'אמת זה יכול להיות נחמד.... גם אני רוצה לחיות לפי הספר של איזה גורו. מעוף
M maof New member 8/8/05 #68 הכל אחלה התנאי..... שיהי כבוד תלמידך חביב עליך כשלך וכבוד חברך כמורא רבך ומורא רבך כמורא שמים (מסכת אבות) נעוף
הכל אחלה התנאי..... שיהי כבוד תלמידך חביב עליך כשלך וכבוד חברך כמורא רבך ומורא רבך כמורא שמים (מסכת אבות) נעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 8/8/05 #20 יקום... יעמוד... יישב... ישכב... העיקר שיאמר קוקו אוחבת כשאומרים
M maof New member 8/8/05 #26 אופס........... הגענו לקטע של הפזאצתה תקופת הטירונות הסתימה לפני שנה מעוף