ברירת המחדל שלי

r e d head

New member
זה נכון שכל אחד

אחראי על עצמו, אבל רגשות זה עיניין רגיש. יכול להיות שהוא נמצא שם כי הוא מקווה שאולי באחד הימים את תרצי יותר - זה המצב השכיח. אולי את מעבירה לו מסרים סותרים כדי לשמור על ה ברירת מחדל. אני כן הייתי לוקחת אחריות למעשים שלי, אם הנוח שלי פוגע באדם יקר לי זה אגואיסטי מידי להמשיך.

יעלילה1

New member
דברי איתו בכנות

כמו שכתבת פה. זה לא פיר למשוך אותו כך בעיני ותקחי בחשבון שאת עלולה באמת להפסיד אותו, אולי אם כך אז תעריכי אותו יותר. תחשבי אם את יכולה לוותר עליו, איך זה יהיה בלי כל מה שהוא נותן ותני לו להחליט את ההחלטה שלו..

חוסר איזון

הרמוניה אני מכירה רק בציורים... גם לא בכולם... המונח פספוס סוגר עליך... אהבה גדולה... של מי? למי? ואני טוענת שאנו ניזונים מאהבתם של אחרים... אנו "טורפי אהבה"... ולשם שינוי גם אסביר הפעם... לא קל לנו , זה לא מגיע בטבעיות להתעסק ברגשות שלנו. אנו זקוקים להצבת המראה, למטרת שיקוף... אל תתעסקי בפספוס... תתעסקי בך מול המראה. נסי למזער את האהבה שלו שמזינה את שלך...

דולה מול המראה...

אל תשאלי האם אני מפספסת כאן אהבה? תשאלי האם אני אוהבת? בזכות עצמי.... אנו נוטים לחפש איזון והרמוניה ביחסים... אין איזון ביחסי רגש... הוא מרגיש כך ואת אחרת... הוא בצבע כחול ואת בכתום... תתעסקי במה את... איך את... ובעיקר שזו את...

עשי לך את../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

שלך כי רק את תדעי מה שטוב לך. אל תהפכי את הקשר הטוב ביניכם למשהוא ריגעי אלה חישבי טוב לפני שאת ממשיכה או לא. וזה מה שאני חושב את לא חייבת לקבל.

למעלה