ברירת המחדל שלי

ד ו ל ה

New member
אהבתי ../images/Emo25.gif

ומוסיפה... האם רק לאהבות גדולות יש זכות קיום?? האם עלינו לסיים כל קשר שאינו כזה למרות שהוא נעים וטוב?? דולה (תוהה)

maof

New member
לא רק לאהבות גדולות......

אבל שאוהבים לפעמים צריך לדעת לשחרר. כתב כאן בפורום מישהו.....בשביל אהבה לא צריך להיתאמץ או שיש או שאין. מעוף

יערית

New member
רק במידה

וזה קשר המקובל על שני הצדדים,אחרת אחד סובל והשני סובל בעיקבות הסבל של האחר.אין ממש סיפוק מקשר חד צדדי.אם אהבה שלך אליו מספקת אותו ואותך אז תמשיכו להנות עד ש....

ב ה י ר

New member
למה לסיים אם הוא נעים וטוב?

מסיימים רק שרע...אחרת תמיד תחלחל בנו תחושת הפיספוס

בודאי שכן

רק מה הבעיה כאן? שאת בשבילו אהבה גדולה.. והוא לא יודע שהוא לא בשבילך אהבה גדולה.. וכך..יחסים שמתחילים באי אימון לא יכולות להחזיק מעמד. מה תעשי ? תשחקי אותה..כמה זמן? עד שתבוא מישהי שדלוקה עליו באמת ותפקח את עיניו..ואז את תסבלי מזה.

t o t a l

New member
גוזר ושומר

זמן שנהנים לבזבז- אינו זמן מבוזבז. וואלה !!!

t o t a l

New member
תשאלי את המלאך גבריאל

נראה לי יותר עדיף מלהתיעץ עם מנהל הסניף שלך.

אני מסכים איתך עפרלה

הוא בכלל לא הנושא כאן. הוא רוצה אותה..מאוהב בה אולי.. אבל היא? רואה אותו בתור אח..מקסימום ידיד. היא לא יכולה להפתח אליו. היא גם לעולם לא תוכל לאהוב אותו..מקסימום להתרגל אליו.. ואם תתחתן איתו זה רק עניין של זמן שתבגוד בו. הוא טיפוס כנוע..פשרן..ותרן..מקבל את הדין.. והיא מחפשץ גבר חזק. שץרגיש שהוא יוביל אותה למחוזות אחרים. רוצה גבר שתוכל להתגאות בו. רוצה להגיע לרקיע הכי גבוה שאפשר. היחסים הללו..סתם "מסטיק"מבחינתה. להעביר את הזמן במינימום נתינה.

יערית

New member
../images/Emo12.gif

מתי דולה הספיקה לספר לך על כל התחושות שלה לגבי האיש הנ"ל, ומה היא צריכה בחייה?

ד ו ל ה

New member
../images/Emo12.gif טוב לדעת

וואו..איזו החלטיות...
אין ספק שהלכת רחוק...
יש לי מה להגיד בעניין או שזה סגור מבחינתך?? (החתונה, הבגידה, וכל השאר...)

R a c h e li

New member
מדד רגשות...

וואלה חדש לי המושג... טוב לך....תהני טוב לו כברירת מחדל שיהנה.... ממתי מודדים רגשות
רחלי תוהה אם הוא יכול להיות גם ברירת מחדל שלה....

דולה..היי

תראי..אם הוא הגיע למצב שהוא מעמיד אותך בפני החלטה.. זה יכול לנבוע מכמה סיבות.א.או שיש לו הזדמנות לפתח קשר עם אישה אחרת..והוא מרגיש שהוא מעדיף אותך ולכן דורש ממך להחליט. ב.או שבזצן האחרון הענקת לו יחס גדול יותר מהעבר..ולא בהכרח כי פתאום התאהבת בו..אלא יותר בגלל שאת במצב רוח ירוד בתקופה זו. ג.או שהןא רואה שאת זקוקה לו..ודורש ממך נתינה. ד.או שבזמן האחרון הוא העניק לך..ואת ב"חוצפה"מסויימ התייחסת לנתינה שלו כדבר מובן מאיליו..ןהוא לא אוהב את זה

"I'm not your consolation prize"

משפט שנזכרתי בו, מהסרט "כשהארי פגש את סאלי". ואם את זוכרת, גם בסרט ההוא הייתה התמרחות סביב השאלה מי רוצה יותר ומי רוצה פחות. מכיוון שזה הוליווד, שם זה נגמר טוב. בחיים, ההתמרחות הזו יכולה להיגמר די מכוער. נדמה לי שמה שאת בעצם שואלת זה אם להתפשר עליו ולוותר על התקווה למשהו יותר טוב. קשר שמתחיל עם וויתור ופשרה זה דבר שיכול לצמוח ולהצליח אצל אנשים מסוימים, אבל אם אני קולט אותך נכון, את אינך אחת מהם. ואם זה אכן המצב, את בטח יודעת מה את צריכה לעשות.

galia1962

New member
כשיש ספק- אין ספק, ביחוד ברגשות

ואילו לשאלתך- את צריכה להיות אחראית רק לבחירותייך ולרגשות שלך. אל תקחי אחריות על כאב ואכזבה של מישהו אחר, גם אם זה קשור בך. כשיהיה לו יותר רע מטוב הוא יקום וילך בעצמו. את צריכה לשאול את עצמך -למה את בקשר והזה , ואם היחסים האלו לא תוקעים אותך, ומונעים גם ממך לחפש ולרצות קשר אחר, מלא ועמוק יותר..

magic40

New member
לבחור בשבילו?

למי שלא טוב שיקום וילך בנתיים לא נשמע לי שלך יש בעייה כל אחד צריך לקחת אחריות על המקום שהוא מחליט להשאר בו

למעלה