בקשר למפגש היום.

dollzy

New member
אני מאוהבת בך

ושיר גם אותך.. בלי קיפוחים. ואורטל גם אותך..

גם אני אוהבת אותך../images/Emo99.gif

וכ"כ תודה
את יודעת בקשר למה

נירושית

New member
לכולם....ובייחוד לאורטללל

תראו... אני הייתי אחת מהילדות שהתמרמרה על אורטל למה היא לא התקשרה... אבל עליתי על משהו.... 1.לאורטל לא היה את הפון שלי
2.היו לה אילוצים...שלא היו תלויים בה... 3.ח=פ=י=ף!!!עדיף לי לשמור על קשר של חברות עם אורטל מאשר שיחה של חצי דקה בלי לשמוע כלום עם אבי!!! אני עליתי על הטעות שלי ואורטלוש אני אוהבת אותך מלא מלא ואני כ"כ מצטערת שפגעתי בך!!! וכבר אמרתי לך את זה אבל את יותר חשובה לי מאפילו שיחה של שעה עם אבי!!! [למרות שאני חולה עליו] אבל בכל זאת-זה יבוא לכל אחד בהדרגה... מקווה שלא תתנפלו עלי בגלל זה-כי אני כן מצטערת ומבינה את זה שלא הייתי הצודקת פה... ושוב-אורטל סליחה....
נ.ב..-שמחה מלא מלא מלא שנהנתםם
נ.ב..2..-אמרתם לאבי מז"לט???נדבו פרטים....

chen010189

New member
אנשים כמוך אני אוהבת../images/Emo9.gif

אני קראתי את התקיפה שלך כלפיה אבל זה מה שאמרתי למעלה... שבהתחלה כועסים אבל אח"כ מבינים. יש אנשים שפשוט אוהבים לעשות מהומות (לא את) והפכו את כל הפורום הזה לריב

תודה מותק../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת אותך.. =] ואני מקווה שזה לא יקרה יותר כי זה היה פשוט סתם.. אבל לא נורא.. בקטנה.. חפיף זה כבר עבר

dollzy

New member
וואי זה ממש יפה מה שאמרת..

וכל הכבוד לך.. יש כמה ילדים פה שציריכים עדיין להבין את זה.. אני גאה בך :)

נירושית

New member
תודה לכולכם:)

ואני מקווה שבאמת עוד ילדים יבינו-בלי להזכיר שמות ופרטים

LoveGirl14

New member
חח איזה חמודה..

כל הכבוד שהבנת :] [אני נשמעת כמו איזה גננת] באמת.. יש אנשים שהיו מנסים להצדיק ת'צמם למרות שהם יודעים שטעו.. אז יפה =]

דופנה19

New member
אורטלוש../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה בשבילך
וחבל שדון לא הייתה אבל העיקר שנהנת...

טוב,אז זו דעתי../images/Emo27.gif

אחרי שיחה קלה עם חן(חחח..אין!אני מתה על הבנאדם הזה XD) הבנתי מה הלך כאן. אז ככה, דבר ראשון,לא חשוב יש ריבים,אין ריבים,כן התקשרו,לא התקשרו,הכי חשוב:אורטל,נעם,וחצי שיר(חחח..כי הבנתי שהיא רק דיברה עם אדית) אני ממש ממש ממממממממש שמחה בשבילכן שנהנתן!!אני יודעת כמה רציתן את זה,וכמה זה היה חשוב לכן,ואני באמת ממש שמחה שנהניתן!! ועכשיו בקשר למה שהולך פה, אני לא ממש יודעת מי הילדים המדוייקים שיצרו את הריב הזה,ואת הבלאגן הזה,אבל באמת,תחשבו קצת ברצינות,את הנעשה אין להשיב
ואין טעם לכעוס על הבנות(מה גם,שבנינו,הן לא חייבות לאף אחד מאיתנו כאן כלום). אני לא חושבת שיש טעם לעשות מזה כזה סיפור,ולכעוס עליהן ככה. היו בטוחים ששום דבר כאן לא נעשה בשביל להרע לאחר! אז לכול המתאוננים(חחח המילה נשמעת כ"כ לא טוב XD) אנא חשבו ושיקלו שנית את הדברים..אני בטוחה שתפעלו בדרכים קצת יותר רציונליות מבהתחלה. ולכן(נעםאורטלשיר),אני ממש ממש שמחה שנהניתן
,ושמצב הרוח ישתפר פה,אני אשמח אם גם תספרו חוויות

LoveGirl14

New member
אורטלי..

את צודקת. ממ אנשים תאמינו לי שלא היה אפשר לעשות שם מה שרוצים.. היה לחוץ וכל 2 שניות בא אלייך שומר ואומר לך 'יאללה יאללה ילדות החוצה' [ובכוח, אני ולינוי לפחות, נשארנו] תנסו להבין.. זה ממש לא חוכמה לבוא ולהתנפל.. נכון שכולכם הייתם רוצים שהיא תדבר עם מי שאתם אוהבים, אבל באמת שלא היה אפשר שם. שיר3>

חחח נכון!!!! וואי אם לא הייתי אומרת

לשומר שאני רוצה תמונה וחתימה מיוד הוא לא היה נותן לי להשאיר
חוצפןןןןןןןןן @$@#%@# רציתי ללכת גם לאבי

למעלה