בקשר למפגש היום.

KiShKooSh

New member
ריחן, תביני את המצב...

לחץ לא נורמאלי, אין לה שיחות, איך היא בדיוק תתקשר? בטלפתיה?

נעמקה19

New member
../images/Emo45.gifנכון.

אני הייתי שם, ואני חייבת להגיד לך שבקושי זכרתי לדבר. זה לחץ נוראי וכל הזמן אומרים לנו לצאת החוצה, ואת רואה את מי שאת מעריצה, ואני מדברת עם אדית וזה היה מדהים מדי, כדי להגיד או לזכור משהו. לא יכול להיות שאת לא מבינה.

chen010189

New member
בגלל זה אני לא יודעת אם שמת לב

התקשרתי לאורטל ומסרתי ד"ש ולא אלייך כי אני לא זוכרת מי אמר לי, אבל הבנתי שאתם די בלחץ שם גם כשהתקשרתי לאורטל שמעתי שומר אחד צועק שתיזהרו במדרגות או משהו

נעמקה19

New member
חמודה, את מעצבנת אותי :)

וגאד דאמט, את דפוקה. תסתכלי על עצמך, את מהממת!

KiShKooSh

New member
וההמשך../images/Emo122.gif

שלח באמצע
. ריחן אולי תשמחי בשבילה במקום זה? אז אורטל נהנתה למה זה אסור? אם את לא דיברת עם ידידיה זה אסון? יהיו עוד מפגשים ועוד דברים במילא השמיניה נמצאים בכל מקום. אז פשוט קשה לשמוח בשביל אורטל ונעם שנהנו?

chen010189

New member
וריחן, בבקשה אל תתעצבני עליי...

אני ידעתי שבגלל שאני כן שמעתי על זה זה יישמע שחצני ויישמע כמו "לי היא סיפרה, אז תתמודדו" (בכוונה לקחתי משפט של פרחות) אבל אני באמת לא רוצה לבוא בגישה הזו... אמרתי בכלליות כי תכל'ס אם גם אני הייתי שומעת על זה רק היום הייתי אומרת את זה. בקטע הזה של כן סיפר\לא סיפר אני לא דו פרצופית. אם הייתי חושבת ההפך, לא הייתי מגיבה בכלל כך שאני באמת לא רוצה שתכעסו\תתקפו אותי\עליי בגלל ההודעה הזו רק רציתי להביא עוד צד... אבל אני פרשתי
(לא מהפורום נו, מהשרשור)

איזה קטע דווקא אורטל אמרה לי

שגיורא הודיע לך ולא היא לך! ואת מדבר על לשקר ולא לשקר..

chen010189

New member
אה?

אני לא שיקרתי... אני פשוט אגיד בכלליות שהיום לא שיקרתי לאף אחד וזה יסכם גם לגבייך בכל מקרה ריחן אני רואה שאני מבקשת ואת בכל זאת באה אליי בגישה של ריב ואני מבקשת שתקראי את המסר ההוא מתי שתצליחי להיכנס לתיבה. כי זה הזמן הנכון (ושוב, זה משהו טוב לא תוקף)

chen010189

New member
אופס, חשבתי שזה שורשר אליי

רק מזה חששתי... דולזי מתעצבנת עליי. רציני עשית לי התקף לב כבר אמרתי לך כמה את חשובה לי וכמה אני
אותך (היידה שרשור צומי)

עדידוש

New member
מה יופי חן הבנו שהיא סיפרה לך?

אבל מה הקטע? היא לא רצתה "להתלהב" היא רצתה להגן על הצד שלה.. למה להגיב ככה? אם את היית במצב הזה היית רוצה שיבואו אלייך בטענות? לא.

o r t a l13

New member
אוקיי אבל.. ../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

תרגעו, אני לא באה לריב עם אף אחד, אני רק אומרת דעה. אני מאוד שמחה בשביל כל מי שהיה שם, באמת. אבל במקום להגיד לנו לא לכעוס עליהם שהם לא סיפרו כלום והכל תחשבו גם עלינו. זה באמת לא נעים לדעת שהזמינו רק חלק. זה קרה כבר עם הספר, הזמינו איזה עשרה ילדים מהפורום, ואחרי שנגמר הם באו וסיפרו איך היה והכל.. אין לי בעיה שאתם אומרים איך היה להפך, אני מאוד שמחה לשמוע. אבל תחשבו קצת, זה יכול להיות ממש מעליב [וזה מעליב
] שלא הזמינו כמה.. אני לדוגמא הייתי מעדיפה לדעת שלא היה בכלל אירוע, ואז גם לא הייתי עצובה קצת.. ובטח גם כמה פה.

למעלה