בקשר למפגש היום.

FrutillitA

New member
חח לא ידעתי על זה בכלל...

מי היה
ושמחה שנהנת

חחח תודה כפרה../images/Emo24.gif

ודון ולימור לא היו
רק עדי דני אבי ידידיה ליאת אדית וניראה לי זהו..

FrutillitA

New member
פשווו הם לא היו...

חח מזלך אחרת הייתי הורגת אותך
חחחחח סתם מותק
שירה לא היתה?:| ותעני במסן
אני רוצה פרטים חחח

חחח אם לימור או דון היו שם..

אז ניראה לך שלא הייתי מביאה לך לדבר איתן? אני חייבת לך עדין בענקקק

FrutillitA

New member
לאב יווווווווווווו../images/Emo23.gif

לימור קורעת תתחת ברוקדיפ לפי מה שהיא סיפרה לי
וכנראה גם שירה=]

נעמקה19

New member
אדית היתה סופר מושלמת../images/Emo99.gif

היא מושלמת כל כך
!!!! |הולכת לפרט בשירשור של המפגש|

FrutillitA

New member
חחח כרגיל,לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תוסיפי אותי במסן
: [email protected] ולמה לימור לא היתה
שוב חזרות לרוקדים
ושירה

chen010189

New member
חחחחחחחח תקשיבי איזה סתומע אורטל!!

היא מתקשרת אליי... מתחילה לצרוח לי בטלפון שיש עוגה וכאלה... ולא מדברת אליי בכלל!!! פתאום היא אומרת לי: "וואי את קולטת אני ונעם כל המפגש היינו רק עם אדית!!!" אח"כ חוזרת לצרוח
אני רואה שכעונש על זה שלא בארתי לשמוע צרחות של 30 מיליון ילדים אורטל עשתה לי חיקוי בטלפון בזה שהיא צרחה כמו משוגעת שיש עוגה?
לפחות הייתן מביאות לי פרוסה... י'מגעילות. טוחנות טוחנות אבל בחברה שלהן לא יתחשבו (ההורים נסעו לבית מלון ושכחו להשאיר לי אוכל, מה)

נעמקה19

New member
תראי,

אין לי מושג מה הקטע שלך. אבל כל אחת זוכרת את זה טיפה אחרת, וממש לא איכפת לי אם את מאמינה או לא. אני פגשתי את אדית, ונהניתי מאד, ואנשים שמחים בשבילי כל כך, וזה מה שחשוב לי. אשמח אם תפסיקי לכתוב פה שטויות על זה שאת חושבת שהיינו שם או לא, ושאת חחודשת במשהו שאין לי מושג מה הוא. אז בבקשה די. כי זה מעלה לי את העצבים.

נירושית

New member
לנעם.....ולכולם!!

תראי בכל זאת...אני מבינה שמאוד נהנת....ושיש לך דעות שונות משל ילדות אחרות-ואני מבינה את זה ואין לי שום בעיה עם זה... ואני מביהנ גם שהתעצבת שבנות התמרמרו... אבל בכל זאת אני חושבת שאפשר להגיד את זה בצורה יותר יפה... אני לא באה להסתכסך פה עם אף אחת-זאת ממש לא הכוונה שלי-כי אני אוהבת ומעריכה ומחשיבה את הדעות של כל אחת ואחת מכם...[אח ואחד גם] אבל ריחן ממש ממש ממש נפגעה ממה שאמרת פה... ואני הייתי נפגעת גם... אם אתם לא מסכימות איתה יש דרך לומר את זה... היא ממש פגועה...והיא בוכה אפילו בגלל זה... ושוב אני חוזרת-אני מבינה ומחשיבה את כל הדעו השונות שלכם...ומכבדת אותכם מאוד... אבל עדיין-אני בטוחה שכל אחת מכם הייתה נםפגעת... [ואני כבר ממש לא מדברצת על המפגש...ועל כן אמרת לא אמרת-אלא על מה שהלך פה בשרשור הזה] מקווה שתבינו ותפעלו בהתאם להבא-נירית:)

בתאכלס,

אני לא רוצה לצאת פה מגעילה אבל- היא הביאה את זה על עצמה! היא יכלה לסיים טוב מאוד את זה כמו שאת עשית את זה ולא למרוח את זה יותר מידי כמו מסטיק! היא לקחה את זה קשה מאוד, והיא לא הייתה צריכה להגיב ככה.. אבל מה לעשות, כמו שאומרים אין לבכות על חלב שנשפך.. מה שהיהיה כבר, מה שנעשה כבר נעשה ופשוט חבל!

Rioter

New member
נירית

קודם כל, תדעי שאני מאוד מעריכה את הגישה שלך. דבר שני, ריחן החלה בתקיפות, בהאשמות, בקנאה. נכון. יש דרך להגיד דברים, וריחן איבדה פרופורציות. מה שאורטל ונעם עשו זה "להתגונן" - כי במקומן, גם אני הייתי נעלבת מאוד. בכל אופן, אני בעד לפתוח דף חדש, בנוסף להתנצלות. באמת חבל שחברות (עם דגש בו') כזו נהרסה, למרות שצדדים נוספים התגלו כאן באנשים. :)

למעלה