אורטל יקירתי
מה שעשית רק מעיד עד כמה אפשר לסמוך עלייך בתור חברה. את לא צריכה להעלב מאף אחד, או להפגע. את עשית את מה שהתבקשת לעשות. ברור שזה לא פייר, גם השאר רצו לדעת, אבל אורטל התחייבה. הייתם מעדיפים שלא היו מספרים לכם על איך המפגש היה? שהיו שומרים את זה בסוד לגמריי? לא מעלים תמונות? לא מספרים חוויות? בבקשה. אם זה מה שאתם רוצים - זה מה שיהיה בפעם הבאה. להבא - אם אתם כל כך מתעקשים (ואני יודעת שזו לא הפעם הראשונה שההצגה הזו חוזרת על עצמה) - לא יספרו לכם שום דבר על המפגש. אורטל
התחייבה לא לספר. מה לא מובן בזה? אורטל עשתה את מה ש
דרשו ממנה. אורטל נפגשה
במקריות עם אדית, אז
תוך כדי הפגישה המקרית אורטל הוזמנה. כמובן, שברגע שנפגשים עם אדית - הסיטואציה הראשונה שעולה לראש היא "נעם\דולזי", ולכן הן קיבלו את ההזמנה. דולזי בכלל לא יכלה להגיע, אז נעם ואורטל נסעו. אנשים (לא יודעת מי בדיוק) שהצטרפו לבנות לא יכלו להכנס, ונכנסנו בדיוק לכמה שניות - אחרי המון זמן של ייבוש בחוץ, כיוון שלא רצו להכניס אותם. אז אנשים, אני
יודעת שזה מעליב, אבל אני יודעת לאזן בין שני הצדדים. אני יודעת שאורטל, נעם וכל השאר לא התכוונו לפגוע בכם, אבל תוך כדי הפ גם רצו לעמוד בהבטחה שלהם. תעשו טובה. נראה לכם שאם הייתה הההזדמנות לספר, אז לא היו מפציצים את הפורום בהודעות כמו: "מחר אדית חצור!!!!111 מחר אדית חצור!!!!!111" וכדומה? בחייאת. במקום לשבת כאן, להתרגז, להתעצבן, לקנא ולהעלב, תפרגנו להן שהן נהנו. כי מי יודע, יכול להיות בפעם הבאה - זה יקרה לכם.