בקשר למפגש היום.

נעמקה19

New member
../images/Emo45.gifמסכימה בכל מילה.

את בעצם מצפה ממני שיתקיפו אותי ואני אשתוק? ריחן כבר איבדה פורפורציה לדעתי. וכמה שמדברים יפה, זה לא עזר. זה מתחילים לדבר פחות יפה. סליחה על הגישה, אבל גם הגישה של ריחן לא היתה כזו מהממת.
 
מסכימה גם איתך וגם עם ריוט!!!11

והיא הביאה את זה על עצמה! היא הייתה יכולה לבוא בגישה קצת יותר טובה ויותר מפרגנת
 

נירושית

New member
נעם...

אני לא מצפה ממך שיתקיפו אותך ותשתקי-חלילה
אני מבינה שאת אנושית וכשאת מרגישה מותקפת את מתגוננת... ואני גם מבינה שאת מתעצבנת כשמנסים בטוב ולא הולך...[כולנו כאלה] אני רק אמרתי מה שאני הרגשתי ממה שקרה כאן- מצטערת מאוד אם לא הייתי מובנת-אני חושבת שהדברים איבדו פרופורציות.. ומה ששיר אמרה צודק מאוד...צריך לפתוח דף חדש שיתחיל בהתנצלות... אבל מה שאני שואלת את עצמי עכשיו-אם ריחן תבוא ותבקש סליחה-תרצה לשים את הכל מאחוריה-אתם תקבלו את זה???
 

נעמקה19

New member
בטח שאני אקבל את זה אם היא תבין

שהיא לא היתה בסדר, ואני מבינה שהתנפלתי יותר מדי (?). ואז נעשה סולחה. אם היא מבינה שהיא איבדה פורפורציות, אז בסיידר D:
 

נירושית

New member
יופי טופי../images/Emo8.gif

ועכשיו אם תסלחו לי ברוב שומני אני הולכת לקינוח אצל חברים
חיחיחי...
 
חחחחחחח איזה היה במצב של חירפון

ועוד הקטע עם עדי הכי הרג אותי
אני כזה אומרת אח"כ איזה פאדיחות ואיזה פאדחנית אני והיא יעני עדי מסתכלת עליי
 

FrutillitA

New member
מה כבר עשית לעדי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifחחח

ותאמת עליתי עכשיו על משהו בקשר למסיבה של דונה
לא משו מעניין במיוחד=]חחחח
 
חחחחחחחחחחחחחח אמממ תגידי לחן

שתספר לך מה עשיתי לה XD בעצם זה נימצא באשכול של המפגש.. תחפשי את זה שם
ועל מה עלית?
 

FrutillitA

New member
חח שהיה מלא....

מהבצפר שלי במסיבה שלה
אני,חברה שלי,ערן,מידן,מיכאל ועוד כמה חברים של דונה חחח
 

Rioter

New member
אורטל יקירתי

מה שעשית רק מעיד עד כמה אפשר לסמוך עלייך בתור חברה. את לא צריכה להעלב מאף אחד, או להפגע. את עשית את מה שהתבקשת לעשות. ברור שזה לא פייר, גם השאר רצו לדעת, אבל אורטל התחייבה. הייתם מעדיפים שלא היו מספרים לכם על איך המפגש היה? שהיו שומרים את זה בסוד לגמריי? לא מעלים תמונות? לא מספרים חוויות? בבקשה. אם זה מה שאתם רוצים - זה מה שיהיה בפעם הבאה. להבא - אם אתם כל כך מתעקשים (ואני יודעת שזו לא הפעם הראשונה שההצגה הזו חוזרת על עצמה) - לא יספרו לכם שום דבר על המפגש. אורטל התחייבה לא לספר. מה לא מובן בזה? אורטל עשתה את מה שדרשו ממנה. אורטל נפגשה במקריות עם אדית, אז תוך כדי הפגישה המקרית אורטל הוזמנה. כמובן, שברגע שנפגשים עם אדית - הסיטואציה הראשונה שעולה לראש היא "נעם\דולזי", ולכן הן קיבלו את ההזמנה. דולזי בכלל לא יכלה להגיע, אז נעם ואורטל נסעו. אנשים (לא יודעת מי בדיוק) שהצטרפו לבנות לא יכלו להכנס, ונכנסנו בדיוק לכמה שניות - אחרי המון זמן של ייבוש בחוץ, כיוון שלא רצו להכניס אותם. אז אנשים, אני יודעת שזה מעליב, אבל אני יודעת לאזן בין שני הצדדים. אני יודעת שאורטל, נעם וכל השאר לא התכוונו לפגוע בכם, אבל תוך כדי הפ גם רצו לעמוד בהבטחה שלהם. תעשו טובה. נראה לכם שאם הייתה הההזדמנות לספר, אז לא היו מפציצים את הפורום בהודעות כמו: "מחר אדית חצור!!!!111 מחר אדית חצור!!!!!111" וכדומה? בחייאת. במקום לשבת כאן, להתרגז, להתעצבן, לקנא ולהעלב, תפרגנו להן שהן נהנו. כי מי יודע, יכול להיות בפעם הבאה - זה יקרה לכם.
 
ריוט אני כ"כ אוהבת אותך../images/Emo7.gif

אין לי מושג עד כמה!! פשוט תודה! אני יודעת שתודה זאת מיהלה קטנה אבל.. יש לה כ"כ הרבה משמעות! ועוד פעם תודה
אני כ"כ אוהבת אותך!
 
למעלה