אורטל לאב דון
New member
בקשר למפגש היום.
תשמעו, אני לא רוצה לצאת מגעילה פה או משהו כזה.. אבל היום באו אליי כמה בנות [ולא משנה מי אלה כרגע] שבאו אליי בתלונות שאני לא אמרתי להן על המפגש או שלא דיברתי עלייהן עם מי שהן אוהבות. אז חשוב לי להגיד כאן שהיה אסור בפרוש לי ולנעם לדבר על המפגש הזה! זאת אומרת שלא יכלנו להגיד לכם כלום עליו. ובקשר ללמה לא דיברתי עם סתם לדוגמא אבי על ילדה את שאוהבת אותו.. תיראו, אם הייתם שם והייתם מבינים כמה לחץ יש שם הייתם מבינים אותנו.. היה שם סופר לחוץ ואני ונעם היינו כל הזמן עם אדית
והייתי רק שניה עם ידידיה..
סליחה שלא חשבתי על כל הילדים בפורום שלא הלכתי ודיברתי עם מי שהוא אוהב.. ובקשר לאיך זה שאני אמרתי לידידיה שיש לו ד"ש מחן? אז חן הייתה איתי באותו הזמן בפון [ומי שלא יודע אין לי שיחות יוצאות בפון שלי.. אז ככה שאני לא יכולה להתקשר למי שאני רוצה] וחן אמרה לי למסור לו ד"ש וגם לתובל... וזהו, לא דיברתי עם אף אחת מהפורום חוץ ממנה ובקשר לאיך שדולזי דיברה עם אדית אז תדעו שנעם התקשרה אלייה! ו...נפגעתי פה ממש מכמה ילדות שלדעתי התנהגו בצורה ממש ילדותית.. וחבל! מקווה שהבנתם אותי.. אורטל.
תשמעו, אני לא רוצה לצאת מגעילה פה או משהו כזה.. אבל היום באו אליי כמה בנות [ולא משנה מי אלה כרגע] שבאו אליי בתלונות שאני לא אמרתי להן על המפגש או שלא דיברתי עלייהן עם מי שהן אוהבות. אז חשוב לי להגיד כאן שהיה אסור בפרוש לי ולנעם לדבר על המפגש הזה! זאת אומרת שלא יכלנו להגיד לכם כלום עליו. ובקשר ללמה לא דיברתי עם סתם לדוגמא אבי על ילדה את שאוהבת אותו.. תיראו, אם הייתם שם והייתם מבינים כמה לחץ יש שם הייתם מבינים אותנו.. היה שם סופר לחוץ ואני ונעם היינו כל הזמן עם אדית