בקשר למפגש היום.

בקשר למפגש היום.

תשמעו, אני לא רוצה לצאת מגעילה פה או משהו כזה.. אבל היום באו אליי כמה בנות [ולא משנה מי אלה כרגע] שבאו אליי בתלונות שאני לא אמרתי להן על המפגש או שלא דיברתי עלייהן עם מי שהן אוהבות. אז חשוב לי להגיד כאן שהיה אסור בפרוש לי ולנעם לדבר על המפגש הזה! זאת אומרת שלא יכלנו להגיד לכם כלום עליו. ובקשר ללמה לא דיברתי עם סתם לדוגמא אבי על ילדה את שאוהבת אותו.. תיראו, אם הייתם שם והייתם מבינים כמה לחץ יש שם הייתם מבינים אותנו.. היה שם סופר לחוץ ואני ונעם היינו כל הזמן עם אדית
והייתי רק שניה עם ידידיה..
סליחה שלא חשבתי על כל הילדים בפורום שלא הלכתי ודיברתי עם מי שהוא אוהב.. ובקשר לאיך זה שאני אמרתי לידידיה שיש לו ד"ש מחן? אז חן הייתה איתי באותו הזמן בפון [ומי שלא יודע אין לי שיחות יוצאות בפון שלי.. אז ככה שאני לא יכולה להתקשר למי שאני רוצה] וחן אמרה לי למסור לו ד"ש וגם לתובל... וזהו, לא דיברתי עם אף אחת מהפורום חוץ ממנה ובקשר לאיך שדולזי דיברה עם אדית אז תדעו שנעם התקשרה אלייה! ו...נפגעתי פה ממש מכמה ילדות שלדעתי התנהגו בצורה ממש ילדותית.. וחבל! מקווה שהבנתם אותי.. אורטל.

KiShKooSh

New member
טוב אז רק רציתי להגיד...

שאני מאושרת בשבילך שאת מאושרת וזהו
גם עלי כעסו אז שהלכתי להשקה של הספר(שבשבילי האטרקציה הכי גדולה הייתה לפגוש את ליהי
) אנשים לא מבינים מה הבאלגן שהולך סביבם שם ופשוט את העובדה שאת לא זמינה לרצונות של כל אחד, אז אל תפגעי בובה פשוט תשמחי שנהנת
מוטי ואצלי מצחיק , כי בחלון אחד שומעים אנשים צועקים משמחה על הפיינל פור, ובחלון השני צועקים בדיליי של 4 שניות אז זה מצחיק
!

chen010189

New member
ורק לי זה עושה סיוטים בגלל הסרטון

גם פה היו צעקות. ובגלל הסרטון ההוא על הרוחות (שאגב, אתמול בכיתי בגללו הרבה, ולא משנה למה... אבל כמעט צרחתי באמצע הלילה) אני כל פעם נבהלת מהצעקות האלה וישר אומרת "רוח" אוף, למה כל פעם מחדש אני צופה בסרטונים האלה
ההורים שלי לא בבית עד מחר ואני כל הזמן מפחדת לקראת החושך... אתמול בלילה אתם פשוט לא הייתם מכירים אותי

חחח יו חן את עדיין עם הסירטון הזה?

אני כבר שחכתי אותו ממזמן
וואי חן את מה איך יוד חייך שאמרתי לו שאת מוסרת לו ד"ש :D

חחח דני הלך ליראות את המשחק הזה

חח איזה חמוד הוא.. הוא כזה צעק "חולה עלייכם!!!"
והוא אמר לנו גם שהוא הולך ליראות את המשחק.. חחח בהתחלה לא ידעתי איזה משחק XD

LoveGirl14

New member
אמא!

מה זה כתבתי פעמיים ת'הודעה? o_O ממ וכן יש לי ת'תמונה שהוא אמר לנו חולה עליכם:p כאילו אחרי שהוא ירד במדרגות עם המאבטח אז הוא הלך איתו לאוטו שלו והוא אמר חולה עליכם בטון כזה.. ויצא לו פרצוף מצחיק חח

חן...

ראיתי ששלחת לי משהוו במסר ומשום מה אני לא יכולה לפתוח אותו.. כשאני אצליח לפתוח את המסרים אני יענה לך..

o r t a l13

New member
שמחה שנהנית../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

לא ציפיתי שמישהו יתקשר אליי. במילא אין לאף אחד את הטלפון שלי

chen010189

New member
אף אחד לא מבין שאסור לה להגיד

חבר'ה. אני מתערבת כי אותו דבר עשיתם למי שהיה באירוע ההשקה הם לא קובעים לעצמם שאסור להם להגיד. המזמינים (שזה ממש לא משנה מי הם כרגע) מבקשים מהם בפירוש לא לספר. ומשום מה לא, כי זה סגור אז תבינו את אורטל בבקשה א) אין לה שיחות ב) אסור לה. ואסור זה אסור מה, יותר טוב שהיא תספר ואח"כ אף אחד לא יסמוך עליה? יחשבו שהיא לא מסוגלת לשמור על פה סגור? תאמינו לי, הדבר הכי גדול זה סמכות. אני דווקא הבנתי משהו אחר מזה שהיא לא סיפרה שאפשר לסמוך עליה. אני לא סומכת על אנשים ששומרים רק סודות שלי אלא על אנשים שאני רואה שכשאומרים להם לא להגיד משהו, הם לא אומרים. ולכל מי שאומר שאורטל שיקרה. האם חשבתם לרגע מה משמעות השקר? האם חשבתם רגע שאולי זה בדיוק ההפך? אולי אם היא כן הייתה מספרת על המפגש זה היה שקר? שקר שיכול לגרום לאחרים להפסיק לסמוך עליה. שיקלו דברים לפני שאתם אומרים אותם זה משהו שלמדתי כשאני הייתי במקום הזה, ואני הייתי מתעצבנת שלא מספרים לי דברים ואז רק הבנתי כמה שרק ככה לומדים על מי אפשר לסמוך.

chen010189

New member
כן, את זה הבנתי

האמת שידעתי שיהיה פה את הקטע של: "את אומרת, כי לך היא סיפרה" זה מה שמעצבן. בכל מקרה ריחן מקווה שייצא לך לקרוא את המסר בקרוב... כי זה קשור לתגובות האלה... (ואל תדאגי, זה דווקא מסר שבא ברוח טובה, לא משהו שעלול לפתוח ריב. אם צריך לתאר אותו באייקון אז זה האייקון:
) כי שאלתי אותך שם משהו בנוגע ל... נו את כבר תראי

למעלה