במי אתם מאמינים

מגן דוד ענק בישראל זה טבעי

צלב ענק ואפילו קטנצ'יק זה ממש לא טבעי.... (לצערי)

i v g y

New member
מן הסתם זה לא טבעי

כי תמדינה הזאת יצרו יהודים והיא נחשבת למדינה יהודית למרות שגרים בה גם נוצריים ומוסלמים

בשביל זה לא טבעי אבל יש כאלו

שזה טבעי להם כמו שלי זה טבעי.. אבל לכל אחד דעה אחרת=)

i v g y

New member
הסבר נוסף

נכון גם מגן דוד ענקי מפריע לי ודיברתי על צלב ספציפי כי נטלילה שאלה בקשר לצלב זה הכל

Ivan Ivanov

New member
רק רצה מסטיק בומבה .מי זה אתם?

מי צועק אנטישמי? אתה עוסק בהכללות?

חלילה

"אתם" זה לדוגמא כל מי שנגעל כשהוא רואה צלב על אדמת הקודש, אך מעודד מפגן סממנים יהודים-דתיים בחו"ל. "אתם" מתייחס לכל אותם צבועים וצרי עין שרואים רק את צידו האחד של המטבע. חשוב להבהיר שבדבריי לא התכוונתי לא אליך,לא לאיבגי, או לכל חבר פורום אחר. אם נפגעתם מדבריי, אנא קבלו את התנצלותי.

GallaxY

New member
מפריע לך גם

כשהכוכבים הגדולים בארה"ב כולם לובשים צלב? למה זה מפריע לך , כי זה מדינה יהודית? למה אתה מסתכל על הצלב, ולא מסתכל על האדם?

i v g y

New member
תשובה

מפריע לי שעונדים אותו כאן ואני לא מסתכל על הצלב אני מסתכל על האנשים - לא אכפת לי במה הם מאמינים אני לא אוהב שמנסים להגיד לי כמה זה טוב להאמין וזה (בליי לא קשור לפורום) כל אחד והאמונה שלו ואני רק אמרתי את דעתי

זה לא עניין של מסתירים

פשוט כשאתה חיי בקרב חברה כ"כ גזענית ופרנואידית, עדיף שלא להציג את הצלב לראווה. חוץ מזה, אני עונד אותו בשבילי, משום שהצלב מסמל עבורי הרבה דברים. אינני עונד אותו בשביל להתריס כנגד החברה הישראלית, כמו שאמר Ivan Ivanov, לכן אין הכרח להציג אותו לראווה. ולגבי התגובות- שום תגובות מיוחדות. בדר"כ כששמים לב לצלב, ישר שואלים בפליאה: "אתה נוצרי?"..

i v g y

New member
אחלה תשובה ../images/Emo45.gif

גם אם הייתי מאמין במשהו לא הייתי מנפנף איתו כי זה משהו אישי אחלה דרך חיים

אבל מצד שני למה להסתיר את האמונה?

בן אדם שמסתיר אמונה זה אומר שהוא מתבייש בה או משהו כזה..

או מפחד לחשוף אותה

בהיותי עול ימים, בשנים הראשונות בארץ, לא ענדתי את הצלב משום שאני ואמי חששנו שזה עלול לעורר פרובוקציות מיותרות. לעומת זאת, בשנים האחרונות, לכשהתבגרתי ודי נטמעתי בחברה הישראלית, יכלתי "להרשות לעצמי" לענוד את הצלב.

SpyKid

New member
לאו דווקא,

זה אומר שהוא לא רואה צורך שאחרים ישימו לב לאמונה שלו [בצורה בולטת לפחות]..

ולמה הוא לא רואה צורך שישימו

לאמונה לב או מתוך הפחד או מתוך התביישות לפי דעתי

SpyKid

New member
אני לא חושבת ככה,

לדעתי בן אדם מאמין בשביל עצמו בלבד, ולכן אם האמונה אמיתית, אינו מרגיש צורך לשים זאת לראווה...

הא הינה התשובה לשאלה שלי=)

ובאמת הייתי מופתעת שיש לך צלב כשה ראיתי אותו פעם ראשונה בפגישה הלפני האחרונה שניפגשנו..... גם חשבתי שאני הוזה לא יודעת למה...

למעלה