במי אתם מאמינים

Natalila

New member
זה לא קשור

גם אני גיליתי שאני לא יהודיה בגיל יחסית מאוחר וקיבלתי דחיה
אבל אני בחרתי ללכת בדרך שונה משל גליה ולהתגייר וכן למרות הדחיה להשתייך לעם היהודי כי אני רציתי וכך בידיוק גליה יכלה לבחור אבל היא לא בחרה אלא בחרה במשהו אחר... מה שאני מנסה לומר זה שמה שכל אחד עכשיו זה לא איזה לחץ של הסביבה או של הנסיבות.. אלא פשוט הרצון והבחירה של הבן אדם...

GallaxY

New member
../images/Emo45.gif נצל"ש

Andrew Kelly - Blue Industries Mix (2005-07-02).mp3 60 דקות ו24 שניות של תענוגגג

vk3

New member
טיפשים וצבועים לא בפורום שלנו ../images/Emo70.gif

שאפרט

אתה לא מוכן להבין שאני פשוט התחלתי

להאמין בלי שום דבר שגרם לזה? לא שיטפת מוח לא היחס כלום... בגלל היחס אני לא בדיוק אוהבת ישראלים ולאימון שלי בנצרות ובישו אין קשר ליחס שקיבלתי מישראלים... אז תפסיק להסיק מסקנות כשה אתה בכלל לא יודע עליי כלום ולא יודע מה היה כשה התחלתי להאמין באמונות שלי... תפסיק כבר.... כמו שאנשים יהודים מאמינים ביהדות ככה אני מאמינה בנצרות אני מאמינה שנולדתי לדת הלא נכונה... כמו יש הרבה מקרים שאנשים נולדים עם במין מסוים ולא מרוצים ממנו ורוצים לשנות אותו יענו בחור נולד בגוף של בחורה בעצם וככה זה אצלי רק עם דת

Ivan Ivanov

New member
אז מה ישוע ויוחנן הופיעו בחלום?

"להאמין בלי שום דבר שגרם לזה?" שום דבר בחיים האלה לא קורה ככה סתם. כל מה שאנחנו עושים וחושבים קשור לסביבה,להשפעות שלה עלינו, ולמה שהיא מקרינה.

Natalila

New member
אני גם הייתי לא יהודיה

עד לפני חצי שנה... והתגיירתי מבחירה
ורק רציתי לומר שמספיק כבר עם כל השכנועים אחד של השני... כל אחד חי ומאמין במה שהוא רוצה ובוחר...

DeAth ScrEaM

New member
אההה..

לא ממש. אני עונדת אותו כי משום מה איתו אני מרגישה טוב יותר. יותר מוגנת או משו. מן קמע כזה...

Natalila

New member
שאלה לכל עונדי הצלב...

אתם מסתירים אותו
ואיזה תגובות קיבלתם מאנשים
סתם מעניין אותי...

i v g y

New member
אחלה שאלה

אני אגיד אישית שלי מפריע שמראים את הצלב - מציגים אותו לראווה פעם מישהי בבסיס ענדה צלב ענקי ממש בולט וזה הפריע לי לא יודע איך להסביר בכלל למה פשוט הפריע

בוש והכלם!

כשבחו"ל יהודי עונד מגן דוד ומישהו מעיז להסתכל עליך בעין עקומה, אתם ישר צועקים "אנטישמי!", אבל כשאתה כמעט נגעל מצלב זה בסדר..

i v g y

New member
אני לא נגעל

פשוט לא מבין למה צריך לנפנף בזה כמו שאני לא אוהב שדתיים מנפנפים בזה כל הזמן

אמרתי "כמעט נגעל"

בכל אופן, אם סממנים דתיים בולטים לכשעצמם (ולא משנה של איזו דת) מפריעים לך, זה כבר סיפור אחר.. (אינני אומר שזה רע. איש באמונתו יחייה, פשוט אם צלב גדול ובולט הוא לצנינים בעיניך, אז מן ההכרח שגם מגן דוד גדול וראוותני לא יהיה כ"כ חביב עליך..) (אפילו יצא חרוז.. חח)

למעלה