במי אתם מאמינים

Ivan Ivanov

New member
הצלב מהווה סמל לאנטי-ישראליות.

רוצה לומר: אתם לא קיבלתם אותי! אתם גזענים! אתם כל הזמן מדברים על העם הנבחר! אבל אני לא שם עליכם! אני עושה מה שאני רוצה וחיי איך שאני רוצה! אני רוסי! ונוצרי גאה! עונד צלב. רוב החברה שאני מכיר שעונדים צלב התחילו לענוד צלב דווקא בישראל. מהסיבות שכבר הזכרתי...

i v g y

New member
תעשה מה שאתה רוצה

מישהו אמר לך משהו? ומי בדיוק לא קיבל אותך? ולמה להתפרץ?

Ivan Ivanov

New member
i v g y אני רק הסברתי...

למה יש חברה שעונדים צלב... בלי קשר עלי, אני לא עונד צלב. אם כבר הייתי עונד סמל כלשהו אז זה היה מגן דוד... אבל אני לא צריך את הדברים האלה.

GallaxY

New member
ממ, ממש לא

אני עונדת את הצלב, רק כשאני עם חברים קרובים שלי, לא לבית הספר או משהו כזה, ואני לא עושה את זה בשביל "למחות" על משהו... אני עונדת אותו למזל, אני מרגישה יותר טוב איתו... ממש לא קרוב אפילו למה שכתבת, אני פה 13 שנים בארץ ומשולבת כאן טוב מאוד.

Ivan Ivanov

New member
אז איך הגעת לצלב?

יהודים בברית המועצות שענדו צלב רצו להבליט את הזהות היהודית שלהם... מי הנחיל לך את האמונה בישוע ?

GallaxY

New member
פשוט מאוד

כשהייתי ילדה קטנה הופתעתי לגלות שאיני יהודיה, (שטיפת מוח, אמרת?) בכל אופן, אימא שלי הראתה לי את הצלב שאיתו הטבילו אותי וספרה לי קצת על האמונה ועל המשפחה, על כך שסבתא שלי הייתה קרובה למוות ושכבה תחת הריסות של בניין במשך כ9 שעות, עד שהצילו אותה, והיא התחילה להאמין בישו (כי היא התפללה אליו תחת ההריסות... במצב כזה לא נשאר כל כך הרבה דברים אחרים לעשות חח), כי היא אמרה שאם היא תצא מיזה בחיים תקדיש חייה לדת; אימא שלי לא מאמינה כך וגם אני לא, אך זה סיפור שעורר בי השראה. החלטתי גם שאני לא רוצה להתגייר ולהמיר את דתי, כי אני מי שאני, נולדתי נוצריה וכך אני רוצה להישאר, ואני לא אתבייש בכך , ולא אתבייש לעצמי. ענה לך על השאלה?

Ivan Ivanov

New member
כן.

הוכחת שמקורו של הצלב הוא בדחיה של החברה הישראלית. בגיל צעיר החברה הישראלית דחתה אותך באופן מסיום (גילו לך שאת לא יהודיה, "את כאילו לא כמו כולם"). ופה הופיע הצלב... אותו דבר קרה כנראה גם לסוניה . אבל מסיבות שונות קצת. אני אספר לך משהו. למד איתי בתיכון בחור רוסי, 13 שנה בארץ, אבא יהודי אמא לא. כנראה גם הוא נתקל מתישהו בשאלה הזאת. "אתה יהודי בכלל"? (וזה מגיע בדרך כלל ברגעים הכי לא מתאימים, כשהבנאדם כבר התחיל להיות חלק מהחברה פה ,ופתאום ככה דוחים אותו). מפה לשם , כמו שאומרים, הוא התחיל להתענין בסימבוליקה נאצית. כל ענין התגלגל עד שהוא הפך לשונא יהודים(כביכול) ונצאי (ככה הוא הגדיר את עצמו). אני לא משווה לסיפור שלך ולא אומר חס וחלילה שהנצרות קשורה לנאציזם. אבל הבסיס הוא אותו בסיס. רק כשכל אחד בחר את המחאה שלו...

GallaxY

New member
hahaha what a load of crap

אתה מנסה להוכיח ולקשר כאן 2 דברים שלא קשורים בגרוש... גם אני יכולה להגיד לך שהדשא קשור לשמים, בגלל שהוא בצבע ירוק, וכחול זה גם צבע, וזה הצבע של השמים, ולכן השמים קשורים לדשא... מה שקרה איתי, זה שפשוט גיליתי שאני באה מתרבות שונה, שאהבתי לגלות על התרבות הזאת. אם הייתי מרגישה יהודיה, הייתי מתגיירת, תאמין לי. העניין הוא לא לשכוח מי אתה ומאין באת; אז, הבסיס שלך, אהמ... עצה ידידותית תשמור את התאוריות שלך לעצמך פעם הבאה, שלא תיצא טיפש

Ivan Ivanov

New member
נכון אני טיפש. ואת צבועה

אם עצמך . שזה הרבה יותר גרוע... כותבת שכל הסיפור של הנצרות התחיל כשגילו לך פה שאת לא יהודיה. ואז טוענת שהבחירה בנצרות לא קשורה לישראל, לישראלים ולמה שעברת פה.

GallaxY

New member
חחחח צבועה?

כל הסיפור התחיל בערך בגיל 5-6, שזה עוד גיל, שבו אתה לא יודע, מה זה דת ומה זה אמונה... כל זה התחיל, כשהתחלתי ללמוד על עצמי כבן אדם, לגבש דעות, עמדות, וגם אמונות... כשגיליתי שאני נוצריה, בהתחלה אפילו פחדתי, אבל החלטתי לא להתכחש למה שאני... התחלתי לקרוא, התחלתי להבין התחלתי להבין מי אני; זאת בחירה לגמריי שלי, במה להאמין ובמה לא... זה בחירה שמגבשים אותה לא ביום ולא ביומיים, אלא לאורך השנים... זה לא בחירה שקמתי יום אחד ואמרתי, "היי, אולי אני אנסה להיות נוצריה? בטח יהיה מה זה כיף!!" אתה מדבר כאילו בפשטות וזורק שטויות לאויר אני עוד פה מביאה לך תגובה רצינית כי אני מנסה להסביר לך אבל תאמין לי שהסבלנות והרצינות זה משהו שבדרך כלל אנשים כמוך לא יקבלו ממני... כי פשוט כשמישהו אומר לי דברים כמו שאתה כתבת וטענת אני צוחקת ואפילו לא בא לי לענות לו, כי רואים שהאינטיליגנציה לא נשפכת מהדברים שלך... אז תפסת אותי במצב רוח טוב, חחח ואתה עדיין מנסה להוכיח לי דברים לגבי עצמי... ואללה כל הכבוד; תמשיך לחיות בבועה הקטנה שלך במקום להקשיב ולהיפתח לדברים של אנשים אחרים, שהם עברו את כל זה והם מנסים לשתף אותך ולספר לך ולהסביר לך שמה שאתה רואה זה חלק מאוד מצומצם מהאוכלוסיה... אבל , אתה כלכך בטוח בעצמך... חחח שיהיה לך בהצלחה, ושוב זאת הייתה באמת עצה ידידותית.., ואם יש לך עוד טענות אתה מוזמן לחזור ולקרוא את כל ההודעות שקראתי אולי זה יכנס לך קצת למוח... יום טוב

Ivan Ivanov

New member
כל הסיפור.

כמו שאתה כובת, התחיל בגיל 5-6 שזה עוד גיל שבו אתה לא יודע מה זה דת ומה זה אמונה. ובגלל זה דברים קוראים לנו בגיל כזה , או טיפה יותר מבוגר, תמיד קשורים לחברה... ככה נבנת האישיות. דברים מסוימים נכנססים לתת מודע. כשהאדם גודל, הוא כבר לא זוכר מה גרם לא להאמין במה שהוא מאמין ולפעמים מנסה לשנכע את עצמו שאת אמונתו קיבל בדרך הגיונית, בעצמו... אני אשאל אותך שאלה. את מדברת על להיוולד נוצריה. או יהודיה לצורך הענין. מה היה קורה אילו השורשים היהודים שלך היו נופלים, במקרה לגמרי, על הצד של האמא. יותר נכון לומר, נגיד שסבתא שלך מצד האמא הייתה יהודיה.ושאר המשפחה לא. היית מגיעה לארץ, עם המשפחה, אותה משפחה, אותה ילדה, אותו אופי, אותה אישיות. היו אומרים לך פה את יהודיה. (בגלל שהאמא של האמא יהודיה). מקרה. מה הסיכוי שהיית מתקרבת לנצרות? הסיכוי קיים. ויש מקרים(סוניה למשל) אבל מה הסיכוי? (לפי דעתי שואף ל 0) תחשבי על זה.

GallaxY

New member
ואם לסבתא היו גלגלים

היא הייתה אוטובוס... אני לא מבינה מה אתה רוצה להגיד... חח הבאת עכשיו חפירה בלי קשר לחיים... ואם ואם ואם...
טוב שלא

Ivan Ivanov

New member
זה שאת לא יכולה להבין זה דבר אחר.

אני מנסה לשאול עוד פעם . הבנתי שאת לא נחשבת פה (או לפי ההלכה) ליהודיה אבל יש לך שורשים יהודים. אם היית נחשבת פה כן ליהודיה לפי ההלכה, האם היית מתקרבת לנצרות? אני חושב שלא. כי לא היית עוברת את המשבר הזה של הדחיה.

למעלה